ות

התחלתי לדאוג לך

זהו אתה בריא. דאמ מי צריך טיילס תראה את הציונים של Nier גאד.

האם בקרוב יהיה סרט של סליפינג דוגס?

שמועה.
לפי השמועה, בתפקיד הראשי ישחק דוני ין, אחד השחקנים האהובים בסין, יש כאלה שאומרים שהוא יותר מדי זקן לתפקיד, לי כל הסינים והיפנים תמיד נראים צעירים.

חברת ההפקה היא זאת שמאחורי סרטי "מהיר ועצבני"

ועכשיו שאלת השאלות, אם יש סרט, וסליפינג דוגס נמצא על הPS4/ONE
האם זה אומר שסקוור עובדים על סליפינג דוגס 2 אחרי הכל?

האם הם לא ינצלו את הסרט למשחק נוסף?

יש לנו תקווה :)
http://www.polygon.com/2017/3/2/14797432/sleeping-dogs-movie-donnie-yen-original-film

evilplate

New member
מעניין אותי בעיקר מה זה אומר לגבי משחק נוסף כמו שאמרת

כסרט בתכלס אין לעלילה של סליפינג דוגס משהו ייחודי, כמשחק וידאו היא היתה חמודה ומהנה אבל כסרט זה מרגיש סתם עוד סרט, למרות שגם עלילות בנאליות יחסית אפשר להפוך לטובות אם יש במאי/ תסריט ושחקנים ברמה גבוהה.

כן, הבאסה היא שזה מתנגש עם המידע מהאיינסידרים. :(

לפי איינסידרים סקוור ביטלו את סליפינג דוגס 2, בשביל להתמקד בהיטמן וטומב ריידר. (כנראה התקציב הדרוש היה גדול למדי )

IO מפתחי היטמן אנחנו יודעים שהם עושים IP חדש אז לא יכול להיות שהם עובדים על סליפינג דוגס 2.

והרוב הפכו לצוות מארוול.

לצערי, נשארנו עם מפתחי Just cause 3 או thief אף אחד מהם לא יכול לעשות צדק לסליפנג דוגס 2 ונראה לי שסקוור לא תתן לאף אחד מהם תקציב ענק למשחק.

לצערנו, פשוט לא נראה שסליפינג דוגס 2 זה משהו ריאלי בדור הזה.

מצד שני, למה להם לשמור את הIP במודעות אם אין כלום באופק.

סקוור היא חברה שמסוגלת לא לגעת בIP שלה 17 שנים אפילו.
אבל כשהיא לא עושה משחקים בסדרה מסוימת, היא לא עושה להם סרטים.

מקווה שהם יפתיעו :)
נשבע לך שאני לוקח משחק סליפינג דוגס 2, שנראה כמו גרסת הPC רץ על 60FPS ועם עלילה חדשה. מצדי שיהיה סליפינג דוגס 1.5

evilplate

New member
אני אופטימי אחי

למרות שכל מה שאמרת פה הוא לגמרי נכון ונשמע הגיוני אני חושב שעם הקצב שבו מפתחים פה סרטים של משחקי וידאו עד שהסרט הזה באמת יתחיל לצאת לפועל ולקרום גידים כבר יוכרז משחק חדש בסדרה.
&nbsp
או שאולי אתה צודק וזה סתם hopeful thinking מצידי, כנראה :/

נקודת אור נוספת....

Nier היה גם כן משחק שלא בדיוק הצליח במכירות, אבל איכשהו Neogaf סגדו למשחק בטירוף, וכל הקאלט שנוצר סביבו הביא את הNier החדש הזה.

אם סקוור שמים לב, זה קורה גם עם סליפינג דוגס, הוא אהוב בצורה גורפת כמעט על כל מי ששיחק בו. לא יכול להיות שהם לא רואים את זה.

הבעיה היא כמובן רק בתקציב :(

לא מבין מה הבעיה שלהם למחזר גרפיקה ומודלים מהמשחק הקודם, ולהלביש על זה שיפורים קטנים ועלילה שונה ועיר קצת שונה שזה ירגיש משחק חדש.

אני פשוט מניח שזה עולה הרבה יותר כסף ממה שאנחנו מתארים לעצמנו.

evilplate

New member
כן עולם פתוח בדור הזה זה בטח לא צחוק

למרות שהרבה עושים אותו אבל אלו בעיקר חברות עתירות תקציב, אי אפשר לשחרר משהו שנראה כמו הפקה טורקית ולדרוש עליו 60$ בוא נאמר, אם המשחק יראה כמו הקודם ברזולוציה גבוהה הוא יאבד הרבה מהמשיכה שלו.
&nbsp
אני כן מאמין שבסופו של דבר נקבל המשך אבל, רק שזה יקח זמן.

חחחחחחחחחח הפקה טורקית הרגת אותי עם זה.

אני מסכים עם כל מה שאמרת, משחק עולם פתוח כזה יקר לא יכול לבקש 60$ על הפקה טורקית, אבל עם זאת.

כל המשחקים של סקוור בנתיים בדור הזה חוץ מפפ15 והיטמן נראים כמו הפקה טורקית.
טומב ריידר החדש? הפקה טורקית.
דאוס אקס החדש? הפקה טורקית עם שחקנים מעזה.
just cause 3 ? האמא של ההפקות הטורקיות.

NIER- ? נראה גרפית כמו הפקה סינית.

כאילו זה לא שסקוור דחפו את הדור הזה בנתיים חוץ מפפ15 ובקרוב הרימיק של פפ7 אה והיטמן.

הם לא יכלו להכניס בנתיים הפקה טורקית של סליפינג דוגס?

וזה אחרי שהמנכל שלהם הבטיח לנו שהוא.

"נותן לכל IP, שלושה נסיונות לפני שהוא מרים ידיים"

עבד עלינו עם הבטחות, דאוס אקס קיבל שני נסיונות, סליפינג דוגס ניסיון.
אחד, ורק just cause 3 קיבל... באמת 3 נסיונות

amithas190

New member
מוכן להתערב שיצא סליפינג דוגס לדור הזה

כל משחק שקיבל רימאסטר בתחילת הדור יקבל גם את ההמשך שלו בשנתיים הקרובות

יאלה בוא נתערב :) גם אני חשבתי כמוך.

הייתי בטוח שהרימאסטר מעיד על זה שהם מוציאים SD2 ואז הגיעו ההדלפות
על הביטול של SD2 ואז החברה שפיתחה את SD פשטה את הרגל.
ואז הובהר שבשביל היטמן וטומב ריידר SD2 בוטל.

ואז הגיע הדיל עם מארוול שהפך את רוב הצוותים למפתחי מארוול לשנים הקרובות.
ואז פתאום נראה שסליפינג דוגס נמצא ממש בעדיפות אחרונה אצלם.

evilplate

New member
חחח איך אתה מגזים על טומב ריידר

המשחק הוא כן הפקה מושקעת ויש לו גראפיקה יפה מאוד, רק הגיימפליי דור קודם אבל זה לא אומר שההפקה לא מושקעת, גרסת ה PC של המשחק על MAX נחשבת לבין המשחקים התובעניים ביותר שיש שם, אם באמת היה כזו הפקה מסכנה הוא לא היה נחשב לבנצ׳מרק גראפי על הפיסי.
&nbsp
דאוס אקס היה נראה כמו הפקה טורקית גם בדור הקודם ;)
&nbsp
בכל מקרה ההודעה שלך אם כבר מחזקת באיזשהו מקום את ההנחה שלי כי כמעט כל המשחקים ברשימה נכשלו ואני גם לא חוזה ל Nier מכירות מרשימות מדי אבל מקווה להתבדות :/

הוריזון מתרסק בסרט הפתיחה לחלק מהשחקנים.

גרילה בודקים כרגע למה זה קורה. בנתיים יש פיתרון זמני לבעיה אבל הוא מתאים רק למי שיש את הוריזון על דיסק. והפיתרון הוא:

After the game has crashed, please restart your PS4.
After your PS4 has restarted, leave the Horizon Zero Dawn disc in the PS4 for 2 hours while the PS4 is powered on and idle.
Then start the game again.

פיתרון קצת מעצבן. לפחות לא מדובר בבעיה נפוצה במיוחד, אבל זה עדיין לא פייר
שזה קורה לאנשים.

http://www.gamespot.com/articles/horizon-zero-dawn-crashes-during-opening-cinematic/1100-6448351/

Eddy gordo בטקן 7.

מחרבשי אדי ישראלים יקרים, יומנו הגיע נוכל לחרבש איתו גם בטקן 7 חחח.

evilplate

New member
אם היו לוקחים אותי מ 2001 רגע אחרי שהפעלתי את טקן טאג

על הפס2 והיו מראים לי איך טקן יראה ב 2017 הייתי כל כך מתאכזב.
&nbsp
כמעט כל ז׳אנר אחר היה נראה לי כמו מדע בדיוני, תחשוב איך היית מגיב מלראות את הוריזון אחרי ששיחקת ב GTA3, לא היית מאמין בכלל, רק פייטרים נראים כמו איזה גרסאות HD של אז :/

גבר גם סטריט פייטר 5 לא מרשים אותך גרפית? סתכל כאן

אולי אתה צריך לראות אותו רץ מולך היוטיוב קצת עושה עוול.
שמתי לך סרטון קצר של איזה דקה של רגעים שהרשימו אותי.
יש רגעים שהוא מוציא ממני וואו גרפית, מודה :) שמתי לך את אחד הקטעים שתמיד מוציאים ממני WOW לפחות על הטלווזיה.
תסתכל על הצמחייה ברקע, על הכיוון האמנותי.
אני מזדהה עם מה שאתה אומר כי אפילו הקפיצה בין טקן 4 לטקן 5 הוציאה ממני יותר וואו, ואי אפשר להאשים את היפנים לבדם בזה שהזא'אנר לא מרשים כמו בעבר כי משחקי מורטאל קומבאט לא נראים משהו בכלל גם לא יחסית לדור הקודם.

injustice 2 נראה לי כמו איזה בובות פאוור רנג'רס שנלחמות אחת בשניה.

SF5 באמת ובתמים מוציא ממני וואו לפעמים.

מה שכן אני מודה שכשSF5 נחשף יצאתי די פאנבוי שאמרתי לך "איך אתה לא רואה שידרוג" שבאותם זמנים הוא באמת היה נראה זהה לSF4 יחסית עד רמה שאי אפשר היה להבדיל בינהם.

אבל כשיצא הוא הפך בעיני למשחק המכות הכי מרשים טכנית ואומנותית בשוק.

וזה לא מפתיע, קפקום נשארה אחת החברות היפניות הכי מוכשרות טכנית, הדור הקודם לא פגע בהם בכלל, ואם היה להם את הכסף של פעם, הם היו מעיפים לאנשים את התחת בדור הזה מבחינת גרפיקה.

גבר, אתה צריך רופא עינים דחוף!, זה דור הבא זה

הדור הקודם.מה דור הבא בזה? :) מה כל מה שצריך כדי להרשים אותך זה אפקט בוהק של Bloom וקנו אותך? גם אם הפס3 והאקסבוקס 360 לא יכולות איכשהו להריץ את המשחק הזה, הוא בהחלט נראה כמו משחק דור קודם לטעמי ואפילו לא אחד מתקדם.

נראה כמו משחק שאולי היה מרשים אותי גרפית ב2005 גג.

וממש לא משחק המכות היחיד שהייתי קורא לו דור הבא.

ואני מתעלם לחלוטין מהגיימפלי, מהבחינה הטכנית לא מדובר באיזה הישג טכני, ואסתטית הוא לא מושך.

זו דעתי לפחות אולי אתה ואחרים תראו בזה משהו אחר

evilplate

New member
חחח אחי אל תתרגש

לבנאדם יש טעם ״ייחודי״ בוא נקרא לזה כשזה מגיע לגראפיקה של משחקים, להזכירך הוא חשב לפני שאנצ׳רטד 4 יצא שהוא לא נראה טוב גראפית וכהמחשה למשחק שנראה יפה הוא הביא תמונות כעורות של Just Cause 3, כאילו מילא היה מביא לי איזו תמונה של הוויצ׳ר 3 עם מודים על הפיסי ב 4K הייתי אולי לא מסכים איתו אבל לפחות מנסה להבין, פה אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
&nbsp
בסוף אנצ׳רטד 4 יצא וכצפוי נחשב (עד הוריזון היום כנראה) לבנצ׳מארק הגראפי הכי מרשים שיש, בטח בקונסולות אבל גם בכלל, שזכה בפרס הגראפיקה של השנה בכל חור אפשרי וכו׳ בזמן ש JC3 שיצא לפניו מקסימום קיבל מחמאות בסגנון של ״הוא לא מכוער מדי ויש אחלה פיצוצים״.
&nbsp
לא בקטע להעליב אבל אתה צודק, זה האפקט בלום הזה והצבעים שמושכים אותו, הצבעים זה גם מה שגרם לו להרגיש ש JC3 הכי יפה, זכותו לדעתו כמובן אבל קשה לקחת את זה יותר מדי ברצינות, מבחינתי גם אם המשחק מכות שהביא היה נראה פוטו ריאליסטי איך אפשר בכלל לקחת אותו ברצינות עם אנימציות כל כך רעות?

&nbsp
זה לבד מוריד אותו לדרגה של כיעור, אנימציות כאלו בתחום שזה כל כך חשוב ו כמו פייטר? זאת בדיחה.
&nbsp
מזכיר לי אגב ש (הוא?) בא בטענות לאנימציה המושלמת של אנצ׳רטד 4, שזה באמת כבר מעבר להבנתי כי אף משחק אחר גם היום לא קרוב אליו בכלל בתחום הזה.
&nbsp
ואני מסכים איתך שסטריט היום הכי יפה אבל אני גם חושב שאתה גם יכול להסכים שאף אחד לא יכניס אותו לרשימה של היפים בדור באופן כללי, יהיו ברשימה הזו משחקים לניארים, עולם פתוח, משחקי מירוצים ושלל סגנונות אחרים אבל אף לא משחק מכות אחד וזה המדד הכי טוב להתדרדרות של הז׳אנר הזה, פעם לא היה דבר כזה שמשחקי מכות לא יהיו בצמרת הגראפית.

outrigger

New member
האנימציות באמת גרועות

כבר התמונות מהמשחק נראות טוב יותר מהמשחק עצמו:) לגבי אנצ'רטד: דווקא יצא לי לשחק בבטלפרונט והוא נראה פשוט מדהים ולדעתי עוקף אותו( איך אפשר להתעלות על דבר כזה למשל):

https://www.google.co.il/search?q=s...IBigB#tbm=isch&q=star+wars+battlefront+4ל&*&imgrc=i3rppK_3I2PvSM:

ההפתעה דווקא באה בתערוכה האחרונה, התוכן החדש של אנצ'רטד נראה מדהים גרפית. כאילו הוא רץ על מנוע אחר בכלל.

ועל המשפט האחרון שלך אני דווקא מסכים בלכ מילה. איפה הימים של סולקאליבר בדרימקאסט או וירצ'ואה פייטר בארקייד.

למעלה