ות

evilplate

New member
באטלפרונט גם מהמם

אבל אנצ׳רטד 4 יותר מרשים בגלל הערך המוסף שנותן, אנימציות מדהימות, פיזיקה, רמת הפרטים שיש בעולם וכו׳
&nbsp
באטלפרונט יפה אבל מרגיש קצת ״מת״ לעומתו, אבל לפחות בחרת בבאטלפרונט ב 4K על המחשב כמתחרה לאנצ׳רטד 4, לא במשהו בינוני כמו JC3, אתה משתפר ;)
&nbsp
וזה אותו המנוע מה שראינו ב E3, אולי שינו את האומנות והסטייל אבל קשה להאמין שהספיק לעבור שיפורים נרחבים במיוחד, כן אחי מדובר במנוע מרשים וכל העולם (חוץ ממך?) ראה את זה כבר באנצ׳רטד 4.

וואלה נכון! הוא באמת אמר שJust cause 3 יותר יפה מאנצ'רטד 4.

אני לא חושב שאפילו האמא של הArt Director של JC3 תסכים איתו על זה.

אם אני לא טועה הוא אמר פעם גם שהוא שופט רק על פי תמונות ושסרטונים לא מענינים אותו, אבל אולי אני לא זוכר נכון.

אבל גם על פי המדד המשונה שלו Uncharted 4 לוקח בהליכה כמעט כל משחק שיצא עד היום.

נראה לי היטמן Absolution יעיף לו את המוח מהמקום
(אפקט הBloom בן המוגזמים שראיתי)

כנראה בן אדם שנחרט לו במוח שBloom משדר נקסט ג'ן.זה באמת היה אחד מסימני ההיכר של הדור הקודם.

אבל אם כבר הייתי מצפה שהאפקט הזה יסמל לאנשים גרפיקת דור קודם :(

שמע אחי אני יכול לקבל אנשים שיגידו לי שאוקמי נראה מדהים גם כיום כי אני חושב את זה גם, אני מוכן לקבל אנשים שיגידו לי שאוקמי נראה מדהים גם כיום אני מוכן לקבל את זה שאנשים יגידו לי שזלדה ווינד וויקר נראה מדהים גם כיום.

כי לכל אלה יש באמת מראה מדהים שהוא timeless.

אבל הוא לוקח משחקים שנראים פשוט בובתים)

אני מתכוון כאילו שכל הדמויות במשחקים שהוא בוחר נראות כמו בובות בחלון ראווה או משהו כזה.

מין שילוב מוזר של אפקט הbloom עם אנימציות גרועות במיוחד כמו שאמרת.

זה יוצר את המראה הכי מת שראיתי.

אבל מה אני אגיד לו אחי, אני מקנא בו, שהוא יכול ב2017 להנות ממשחקים שנראים כמו משחקי 2005 ויעוף לו המוח הלוואי עלי.

ראיתי אנשים כמו שרוני שעדיין מתלהבים מהגרפיקה של הPS3 בגלל שהוא גדל
על הקומודור 64, המחשב קסטות ההוא.

יש לאנשים קטעים מוזרים חח.

כאילו אני יכול לפעמים לראות משחק 16bit כמו סוניק מאניה ולתהלהב ממנו כמו ילד, כאילו זה 1995 אבל ברור לי כאן שסגה לוחצים לי על אפקט נוסטלגי, זה משהו שקשור לרגש, זה לא שבאמת סוניק מאניה עדיין מרשים אותי כמו שסוניק 3 העיף לי את הראש גרפית בתור ילד קטן.

בשבילם זה נראה כאילו ממש עף להם המוח מהגרפיקה הישנה.

outrigger

New member
"האמא של הArt Director של JC3 תסכים איתו על זה"

בת'כלס אני כמעט ולא משחק. רק מתעניין במשחקים ובגרפיקה ממוחשבת (ומדי פעם משחק בקלאסיקות כמו סול קאליבר או mk2 ו-ki (איפה rare נעלמה?).

סוניק 3 דווקא? טוב נו, אז עוד לא יצא דונקי קונג לסופר נינטנדו.

הייתי ילד של סגה

אחי גם אתה רק מתעניין בגרפיקה ממוחשבת, אתה צריך לשחק קצת במשחקים
בשביל שתוכל לשפוט נורמלי. יש מלא אנשים ברשת, שכל הפטיש שלהם זה לבדוק גרפיקה אבל הם לפחות רואים את המשחקים רצים להם מול העינים על החומרה הכי מתקדמת.

איך הפטיש שלך לגרפיקה ממוחשבת מסתדר עם זה שאתה שופט רק מתמונות מקסימום יוטיוב?

outrigger

New member
גם אני( מי לא?)

היו לי אפילו שני מגה-דרייבים, אותם המרתי בסוג של טרייד-אין בתמורה לסופר נינטנדו חדש, עם סטריט פייטר 2 טורבו האגדי, ללא ספק הסטריט הכי טוב שיצא.

אני דווקא מעדיף את סטירט פייטר 2 על המגה דרייב

יותר מהיר.
לא היום, היום אם אני אשחק את SF2 זה רק על איזה אימולטור של ארקייד, אבל
בין שתי הגרסאות המגה דרייב לוקח לדעתי למרות השמנוך הגרפי.

outrigger

New member
האמת שהמשחק כמעט זהה בשתי הגרסאת

התכוונתי שבכללי הוא הסטריט הכי טוב שיצא. מה שכן יש הבדל דווקא בצליל בין שתי הגרסאות, עד כמה זכור לי. ב-mk2 כבר יש הבדל יותר מהותי בין שתי הגרסאות, גם גרפית וגם בצליל (מהמגהדרייב נעלמו כמעט כל הקולות הדגומים שבסופר).

הם ממש לא זהים.

SF2 רץ יותר מהר על המגה דרייב אני מוכן לשים על זה כסף באיזה סכום שתרצה.
זה גם מאוד מורגש.

המעבד של המגה דרייב היה הרבה יותר מתקדם מהמעבד של הסופר נינטנדו
בגלל זה היה לך משחקים כמו סוניק במגה דרייב.

מה שכן, לסופר נינטנדו היה צ'יפ גרפי הרבה יותר מתקדם משל המגה דרייב.
ולכן הוא הפציץ בגרפיקה לעומתו.(וגם הסאונדטרקים של הסופר נינטנדו היו טובים יותר)

בנוגע למוזיקה של SF2 זה מקרה מיוחד לדעתי, SF2 על המגה דרייב נשמע הרבה יותר טוב מאשר על הנינטנדו.

כרטיס הקול של המגה דרייב או איך שלא תקרא לזה, היה הרבה יותר קרוב לצ'יפ
שהיה במכונת הארקייד של SF2 ולכן הוא נשמע הרבה יותר טוב.

קח השוואה, על הסופר זה נשמע דוחה, על המגה דרייב זה הרבה יותר אותנטי.

outrigger

New member
למגה דרייב מהירות שעון כפולה

משל הסופר. ולכן באמת משחקים כמו סוניק כנראה בלתי אפשריים על הסופר. אבל מצד שני משחקים כמו דונקי קונג אינם אפשריים על המגב דרייב. ואני מסכים איתך גם לגבי הצליל המקפיץ של גרסת המגה דרייב לעומת הסופר. אבל לגבי המהירות אל תשכח את האופציה של הייפר פייטינג:

https://www.youtube.com/watch?v=PRpG9g36ivE

אגב, המשחק הגדול ביותר שנוצר אי פעם על קונסולות ה-16 ביט היה כמדומני סופר סטריט פייטר 2 על המגב דרייב, שתפס לא פחות מכ-40 mb. ולמי שבאמת בקיא בעניינים- הייתה גם גרסת סטריט פייטר נדירה אפילו לדרימקאסט (כמדומני נמכרה רק ביפן):

https://www.youtube.com/watch?v=lH6-ruUj5qY

אתה לא מעודכן , זה כבר לא המשחק הכי מרשים על המגה דרייב.

המשחק הכי גדול על המגה דרייב זה Pier Solar הוא תופס 64MEG יצא ב2010. אפילו השיא הזה צפוי להישבר גם המגה דרייב וגם הסופר נינטנדו עדיין מקבלות משחקים חדשים מדי פעם. יש אפילו פורט של קומנדוס למגה דרייב.

וכרגע יש כמה משחקים בפיתוח שהם די מרשימים יחסית אם אתה תתייחס אליהם כמשחקי אינדי על קונסולות אחרות.

ברור שהסופר נינטנדו אכל את המגה דרייב בגרפיקה זה בדיוק העניין.

אבל משחקים כמו סונק וSF2 ידעו להשתמש ביתרון של הסגה.

סוניק לעניות דעתי, לא יכול לרוץ על הסופר נינטנדו כמו שאנחנו מכירים אותו.
אפשר לפתח גרסה איטית יותר או לשים אותו על 30FPS בקיצור, לא סוניק.

אבל זה בסדר, הסופר נינטנדו נבנה בראש ובראשונה בשביל להיות מכונת גרפיקה מרשימה, ואת זה הוא עשה יפה מאוד.

מה שמיוחד פה, זה שסגה אשכרה הוציאו משחק, שמוציא את המגה דרייב ביתרון.

outrigger

New member
2010? מן הסתם פיראטי

אבל עדיין נחמד לדעת שיוצאים למגה דרייב משחקים

לא פיראטי,אינדי

אמנם אין להם אישור רשמי מסגה אבל היא גם לא מתנגדת לעניין
ואגב יש גם גרסאות של נייד פור ספייד וסימס שכן קיבלו אישור רשמי מסגה והם מהיוצרים המקוריים

ואגב לא סתם משחקים, משחקים די מרשימים, תראה למשל את פרויקט Y.
ויש עוד כמובן.
המשחק אמור לצאת השנה.

זה תמיד מעניין לראות לאן לוקחים את הקונסולות הישנות האלה.

outrigger

New member
זה למגה דרייב?

זה נראה כמו משחק לקונסולת 32 ביט. מדהים מה שאפשר להוציא מקונסולה כמעט בת 30.

זה לגמרי למגה דרייב

ואני מאמין שהם יכולים לקחת את הקונסולה אפילו יותר רחוק מזה.

אבל הוא באמת יפה ברמות ועומד בכבוד עם משחקי פס1 דו מימדים.

הסופר נינטנדו גם כן הולך לקבל ממתקים בקרוב, כמה מהמפתחים הגדולים של זאנ'ר המכות מפתחים לסופר נינטנדו משחק אקסקלוסיבי.. לא נחשף עדיין אבל בטח יהיה ממש יפה אני לא זוכר אם הם עושים גם גרסת מגה דרייב.

תשומת לב גדולה :)

תחשוב על שאתה מכריז מחר על משחק מגה דרייב שאתה מפתח,רק מעצם זה שאתה מוציא לו משחק חדש, אתה תקבל כותרות בכל אתרי החדשות של המשחקים.

למפתחים מתחילים זה ממש שם אותם על המפה ונותן להם תשומת לב.
ואחרי זה שהם ישימו את המשחק בPS4 הוא יהיה מפורסם.

מה מרוויחים מזה יוצרי משחקי המכות המפורסמים?

הם כנראה סתם נהנהים מזה :)

אה ובנוגע לSF5,

אני מסכים איתך אחי שאי אפשר באמת להכליל אותו עם המשחקים הכי מרשימים בדור הנוכחי כמו שהיה בדור הPS2 ומטה.

בעיקר בגלל שSF5 עם כל הכבוד ועם כל מה שאמרתי, הוא לא מוציא ממני וואו
כל רגע לכל אורכו, יש רגעים מאוד מסוימים שמוציאים ממני WOW אבל לא כמו
בדורות ההם, שהרגשת שאתה משחק במשחק מהעתיד שאיכשהו רץ לך על קונסולה עגלה.

זו הבעיה באמת עם SF5 הוא לא נראה שייך לדור הזה לכל אורכו, יש שלבים לא מרשימים, הדמויות DLC פחות מרשימות גרפית מ16 הדמויות המקוריות וכו'

כנראה שחלק מזה, זה שהארקיד נהיה הרבה פחות רווחי מפעם אפילו ביפן.

ואין כל כך סיבה לדחוף גרפיקה בז'אנר הזה אם אין את קהל הארקיד של פעם
שהיה משחק במשחק בכמויות בכסף.

הרי כל המשחקים בז'אנר הזה (חוץ מSF5 ) נבנים בראש ובראשונה לארקיד.
אפילו המשחק פוקימון מכות יצא קודם כל לארקייד ואז לקונסולות.

וכשאין את הרווח הזה אין סיבה לדחוף, כי השוק בקונסולות נישתי יחסית בז'אנר הזה.

בימים שמורטאל קומבאט היה להיט בארקייד (מורטאל קומבאט 4)
הוא עדיין העיף ראשים לאנשים.

outrigger

New member
עזוב שזה רץ ומשחק זוועה

אני מדבר נטו על המודלים של הדמויות. הם יותר מרשימים מהמודלים של טקן 7 למשל. ניתן לראות את זה בבירור בתמונות התקריב של הדמויות. בטקן תוכל לראות ממש את חיבורי הפוליגונים ופה הרבה יותר קשה. המודלים מפורטים וכנראה גם מורכבים מיותר פוליגונים. אני כמעט בטוח שהמשחק רץ באיזה 20-30 fps בגלל העובדה הנ'ל.

תגיד לי אחי, אתה באמת ובתמים חושב שזה נראה יותר טוב מSF5

תכנס לסרטון ששמתי. בשרשור אני יכול אולי להסכים אם איוול ואיתך שSF5 לא ראוי להיחשב אחד המשחקים הכי יפים בדור, כי המראה שלו לא אחיד זה לא שהוא מעיף לי את המוח בכל רגע, אבל יש לו את המומנטים שלו, שוואלה כן.

במשחק שהבאת הכל נראה כמו משחק השקה לPS3.

מה אני אגיד לך אחי אני ממש מקנא בך. אתה לא צריך קונסולות חדשות או מחשב חדש, עם עינים כאלה :)

outrigger

New member
האמת שקצת קשה להשוות

סטריט פייטר רץ על טכניקה גרפית שנראית כמו cell shading, מה שמקנה לו גוון ציורי משהו. הבטתי בלכידות מסך ברזולוציה גבוהה והוא אכן נראה מצוין שם (לפחות מבחינת איכות הפוליגונים). מה שכן, הרקעים דווקא לא משהו מיוחד ואלה של טקן 7 עדיפים במקצת.

למעלה