ות

מיקרווספט עובדת על משחק AAA בסגנון הוריזון.

לקונסולת הדור הבא שלהם (סקורפיו?) זה נשמע כמו משחק לדור הPS5.כי הם משתמשים במילה נקסט ג'ן אבל כמו שאתם יודעים לפעמים מפתחים קוראים לדור הנוכחי הדור הבא, אז זה נתון לפרשנות.

המודעה בעצמה אומרת סטייל: דומה להוריזון.
אז א' כייף לשמוע שמייק מתכוונת להשקיע בדור הבא יותר ממה שהיא משקיעה בדור הנוכחי, נראה שלמרות ההצהרות של ספנסר על משחקי סינגל הם מפיקים קצת לקחים?
(אם זה משחק לדור הנוכחי זה עוד יותר מעניין)
http://www.gamezone.com/news/micros...-a-style-similar-to-horizon-zero-dawn-3454736

evilplate

New member
מגניב, אבל קשה לי להאמין לאור ההצהרות של פיל ספנסר

על כך שמייק מסתכלת על משחקים כ GaaS שהם הולכים באמת להשקיע במשחק סינגל בלבד שאי אפשר לסחוט ממנו יותר מדי כספים לאורך זמן כמו הוריזון, אנחנו ראינו ב E3 אצלם אילו חוויות הם מנסים להדגיש, כל הבלעדיים שלהם: המשחק של רייר, קראקדאון, פורצה וכו׳ הם בדיוק מסוג המשחקים האלה שפיל מדבר עליהם.
&nbsp
אז לא ברור מה העניין עם התואם הוריזון אבל אני לא אתפלא אם זה יתגלה כמשחק שרחוק מזה.

חחחחח צודק בטח נקבל עוד איזה ReCore!

חחח מזכיר לכולם כמה נורא הוא נראה, ממש נראה כמו משחק גיים קיוב/פס2.
אחי גם אם הם כן ישקיעו בAAA אחד שיהיה ברמה של הוריזון הם עדיין בבעיה כי IP
מושקע אחד לא יציל את התדמית שלהם.

ראיתי שספנסר אמר שאין טעם להראות טריילרים ולדבר על משחקים שהם מפתחים עכשיו שייצאו תוך 3 שנים.

האמת היא לדעתי שספנסר בעצמו לא יודע אם מייק תצליח לפתח משחקי AAA עד הסוף או שהם יבטלו את הפרויקטים אז הם מפחדים כנראה להראות משחקים
שלא יקרה להם מה שקרה עם סקילבאונד ו3000 הפרויקטים האחרים שלהם חחחח.

מה שכן, יכול להיות שהם עובדים על רייבוט לסקילבאונד וזה המשחק ה"דמוי הוריזון " שלהם, אבל אם זה המשחק אז אני לא מעוניין בו בלי קאמיה שילכו לחפש מי ינענע אותם
.

ממש לא סומך על הצוותים המערביים שמייק יכולה להביא לפיתוח של רייבוט כזה.

אולי עכשיו שמפתחי היטמן הפכו לאינדים, אז נתחיל לראות אותם עושים משחקים אקסקלוסיבים ל3 החברות הגדולות סטייל מה שפלטיניום עושה :)

הם יכולים לעזור למייק חבל על הזמן והם אמרו שהם פתוחים ושיתופי פעולה מכולם.

אבל גם כאן יש לי תחושה חזקה שבטסדה/סוני אלה החברות שיעבדו עם IO על אקסקלוסיבים :)

בכל מקרה ראיתי שגם ראיינו את סוני על הדגש של מייק על משחקי השירות שלהם. ובסוני הם ענו שהכוח שלהם זה לספר סיפור וזה הדגש של המשחקים שלהם ועל זה הם ישימו דגש.

זה די מאשר את מה שחשבתי במשך השנתיים האלה ומה שהאיינסידרים אמרו.
אין לי ספק עכשיו שהטריילר של ספיידרמן נועד בראש ובראשונה להציג סיפור וקולנועיות. ואנחנו נקבל משחק מושקע ביותר :)

evilplate

New member
לא באמת היה צורך להזכיר לנו איך Recore נראה

ושיתוף פעולה של מייק עם IO זה תפור עליהם, הם נואשים לבלעדיים ואין להם בדיוק שורה של מפתחות צד א׳ כמו סוני, מה יותר טבעי מזה?
&nbsp
אבל רוב הסיכויים שהם בטח לא יעשו כלום עם זה וגם לסוני לא בדיוק חסרות מפתחות משלהם ככה שקשה לי להאמין שיעשו משהו בלעדי אז לדעתי הם ימשיכו לפתח למולטי פלטפורם בעיקר.
&nbsp
מייק באמת למדה לקח לא להכריז על דברים מוקדם אה? איתה אי אפשר לדעת, סוני הכריזה על TLG עוד מהיום הראשון שהפס3 קיים בערך ולמרות שכבר אחרי כל השנים האלו הוא נחשב לפרויקט מת שבטח הרוב היו מבטלים ממזמן הם עדיין התעקשו עליו והצליחו להוציא אותו, וכשסוני מבטלים זה בדר״כ קורה עם פרויקטים לא מוכרזים כמו שקרה למשחק חלל סטייל דסטיני של סנטה מוניקה שידענו עליו שבוטל רק בדיעבד, אבל אצל מייק כבר היו לאחרונה כמה פאלטות, שלא לדבר על זה שהם בקושי מכריזים על בלעדיים מלחתכילה אז כל ביטול אצלם מרגיש כאילו חצי מהליינאפ נחתך חחחח
&nbsp
קראתי גם את הריאיון ההוא של סוני, אין מה לאמר מילים שמחממות את הלב, שישאירו את ה GaaS למייק ושימשיכו להתמקד במה שמייחד אותם כבר לא מעט שנים :)

כן מיקרוסופט כל כך דפוקים, אם הייתי ספנסר הייתי קונה את IO.

היטמן, אם כמה שזו סדרה נישתית ששייכת בתכלס לתחילת שנות ה2000 והארדקורית כמו המשחקים של אותה תקופה,עדיין היתה עושה ממש טוב למייק.

היטמן עם כל הנשתיות נשארה סדרת התגנבות מאוד מקורית כבר 17 שנה שאף אחד לא חיקה את הקונספט שלה.

פריידום פייטרס של IO היה למעשה, ה"gears of war" של דור הפס2.
(ביחד עם קיל סוויץ.) אם יש סטודיו שיכול לקחת IP עייף ונדוש כמו gears of war ולעשות לו רייבוט כמו שעבר גאד אוף וור 4, זה IO/

זה למעשה הפרויקט שהייתי נותן לIO לעשות אם הייתי קונה אותם אם הייתי ספנסר,עוד לפני היטמן.

אבל כנראה שלספנסר אין אפילו את היכולת להבין את זה.

חחחחח כן אחי כל ביטול אצל מייק, מרגיש כאילו הלכו חצי מהאקסקלוסיבים חחחחח הרגת אותי.

אבל הם פשוט מעפנים, איך המשחק פייבל לגנדס ההוא עלה להם איזה 75 מליון דולר לפיתוח?

רק לחשוב איזה משחק נוטי דוג יכלה לעשות עם תקציב כזה! וזכור שהמשחק לא יצא אז לא מדובר פה על שיווק. זה פיתוח נטו.

לחשוב איזה בלעדיי IO יכלה לתת להם איזה בלעדי רמדי יכלה לתת להם עם תקציב כזה.

עוד משהו מעפן במייק זה שהם ישר קוראים למשחק שלהם "סטייל הוריזון"
כאילו מה, אין לכם אישיות משלכם? אנחנו לא רוצים עוד משחק פנטזיה עם מכונות בשביל זה כבר יש לנו את הוריזון.

הרבה יותר הייתי מעריך אותם אם הם מקימים לחיים סדרות כמו דאוס אקס, עושים למשל איזה החייאה נורמלית לדיוק ניוקם ביחד שיעמוד בכבוד עם DOOM והמשחקים של בטסדה, יממנו את מקס פיין 4.

יעשו איזה משחק טניס ארקידי או יממנו את וירטוא טניס אקסקלוסיבי.
בקיצור לא חסר להם דברים לעשות במקום חיקוי להוריזון.

הוריזון כובש את אנגליה מנינטנדו (שוב)

בזמנו כשזלדה והוריזון יצאו, הוריזון עקף את זלדה לא מעט פעמים באנגליה ובעולם ועכשיו הוריזון עושה קאמבק באנגליה לוקח את המקום הראשון שוב מידיה של נינטנדו שהפעם נמצאת במקום השני עם משחק המכות החדש שלה (Arms )

מה הסיבה שהוריזון חזר למקום הראשון? אולי הורדת מחיר, אולי הכרזה של הDLC או אכזבה מE3 או שילוב של כולן ביחד :)

בכל מקרה זה משחק מדהים אז המכירות האלה מוצדקות בהחלט ואני אפילו מרגיש שהיה מגיע לו למכור הרבה יותר מזה.

כבר שנים שלא ראיתי משחק AAA מושקע כזה.
Horizon Zero Dawn
Arms
Grand Theft Auto V
Dirt 4
Wipeout: Omega Collection
Tekken 7
FIFA 17
Overwatch
Injustice 2
Rocket League
https://www.gamespot.com/articles/top-10-uk-sales-chart-horizon-zero-dawn-beats-swit/1100-6451022/

אפרט יותר ב שרשור השבועי?אבל במשפט? האקסקלוסיבי הכי טוב

לדעתי. של הפס4 עד עכשיו (אחרי תחרות קשה עם יאקוזה 0 :)
יאקוזה 0 לוקח אותו בסיפור אבל הוריזון לוקח כל אקסקלוסיבי אחר בשאר התחומים.

נאמקו: נחשוב על cross play בדרגון בול בין הPS4/ONE/PC

אם המעריצים יעשו מספיק רעש על המאפיין הזה. יש לדרגון בול כל כך הרבה מעריצים שמפוזרים על הרבה מכשירים וקרוס פליי תגרום לקהילה להיות פשוט ענקית.

הם הבטיחו שהם יתאמצו לגבי קרוס פלי עם טקן 7 ובנתיים לא קרה כלום, אבל הפעם יש להם אינטרס הרבה יותר גדול שזה יקרה.
נקווה שסוני תפסיק כבר לשים מקל בגלגלים עם המאפיין הזה, ההתנהלות שלהם על הפנים בקטע הזה של הקרוס פליי וממש מאכזבים.

שמתי סרטון גיימפלי של smug (שחקן SF מדהים) משחק במשחק
ההתלהבות של השחקנים המקצועים מהמשחק היא די אוניברסלית, אפילו שחקנים מקצועיים שלא מבינים כלום בדרגון בול משתגעים על המשחק, גם שחקני SF גם שחקני מארוול וכמובן גם שחקני גילטי גיר.

http://www.gameblog.fr/dossier_1084_dragon-ball-fighterz-roster-mode-histoire-version-switch-la-

מישהו 2

New member
אני כבר חסר סבלנות

כבר חלמתי באחד הלילות שאני משחק בזה, התעוררתי חצי מבולבל, מחפש את המשחק שאין לי :(
&nbsp
חשבתי שזה כבר בלתי אפשרי בשלב הזה של חיי שאני כל כך ארצה לשחק במשחק כלשהו. שכחתי מה היא התרגשות אמת למשחק.
אני יודע שיגיע הזמן שבו אני אשחק בהורייזון, וכל המשחקים האלה שאני רוצה להשלים, אבל זה לא דחוף לי באותה הצורה. אני רואה בזה סוג של רשימת חובה need to play, אם היא תקרה בעוד שבוע או בעוד שנה אפילו? זה כבר לא כל כך משנה לי. וברשימה הזאת נמצאים גם משחקים כמו god of war ו- Uncharted
&nbsp
אבל פעם לא הייתי יכול לחכות בכלל, הייתי ממש סופר את הימים עד ליומולדת וכאלה...
וזה היה ככה עבור כל משחק שקיים בערך.
&nbsp
והמשחק הזה של דרגון בול הוא בין היחידים שיכול להזכיר לי את אותם ימים.
&nbsp

גם אני חלמתי שאני משחק בזה.ואחרי DQ11 זה המשחק הכי מצופה שלי

תוריד בנתיים את Hyper dbz זה משחק מכות של מעריצים למחשב ומקס אומר
שזה הכי דומה לדרגון בול פייטרס מהמשחקים הקיימים.
הוא חינמי למחשב ויש לו תמיכה בדואלשוק 4.

כמובן שהוא הרבה פחות מלוטש מהמשחק הזה.אבל זה סתם יתן לך אינדקציה.
אחרי ששיחקתי בו הוא רק עשה לי יותר חשק למשחק כי אני יודע שהמשחק הזה יהיה מורכב בהרבה.

חרשתי על טקן 7 מאז היציאה עכשיו אני בקושי נוגע בו.
אני מחכה למשחק הזה להשקיע בו את כל הזמן והאנרגיה.

מישהו 2.
טרנקס יהיה במשחק!

טרנקס הבוגר מהעתיד.גאד, גבר המשחק הזה נהיה טוב מרגע לרגע אני אומר לך.
בשלב הזה אני כבר סגור על הצוות שלי.
גוקו
מקיטה
טרנקס
(אני בטח ארכיב לפעמים צוות נבלים כי פריזה נראה חייתי)

מישהו 2

New member
חח טרנקס הוא חובה

אבל אני באמת יצא מהכלים אם תהיה אפשרות שטרנקס וגוטן כילדים או גוקו ומקיטה עושים מיזוג

לא לשכוח את מיסטיק גוהן!

חחח אתה יודע את מי אני הכי רוצה? את jeice מצוות גינאו. חלום.

זה עם השיער הלבן :) אני חולה עליו..גוטן חייב להיות כילד קטן, כי הוא נראה בדיוק כמו גוקו קטן, ובטח לא יהיה גוקו קטן, אז שיהיה גוטן לפחות.

בטוח יהיה איזה מיזוג בין גוקו ומקיטה אבל זה יהיה בטח איזו תנועת סופר.ולא לוחם בפני עצמו.

כאילו רואים את גוקו הופך לסופר סאיין 3 כשהוא עושה סופר.אז מיזוג בין גוקו למקיטה שזה סופר ממש חזק, ממש בא מגניב.

אבל מיזוג בין גוקו למקיטה או טרנקס וגוטן שיוצר לוחמים חדשים כמו וג'יטו ואחרים, זה ישבור את המשחק חח.ונאמקו כבר אישרו את מה שחשבנו, זה משחק שהוא בראש ובראשונה בשביל EVO :) השאיפה של נאמקו היא שזה יהפוך למשהו גדול.

מיסטיק גוהן יהיה תותח!!! אבל הוא נראה לי לצערי כמו משהו שהם ישמרו לDLC כי מי לא יקנה את זה :)

גם בארדוק יהיה פצצת על! (אבא של גוקו) אנחנו חייבים שנוכל לעשות קרב נקמה נגד פריזה :)

Death Stranding במצב שחיק לא יעבור הרבה זמן עד ההדגמה.

זה לפחות מה שמבטיח הבחור מסוני (זה שראינו על הבמה בE3 ) לדבריו, מה שמאפשר למשחק להיות שחיק בשלב הזה, היא העבודה שקוג'ימה בחר במנוע של הוריזון למשחק שלו, וזה נתן דחיפה לכל הפיתוח. (כי מן הסתם לא צריך
לפתח למשחק מנוע) הבחור מסוני אומר שהוא שיחק קצת במשחק ולדבריו לא נצטרך לחכות יותר מדי זמן עד שנראה משהו מהמשחק.

פאק סוני, עם כל האהבה שלי לנורמן ריידוס, וכל הערכה לקוג'ימה אם אתם לא מביאים את המשחק של סאקר פאנץ לPSX אנחנו גמרנו
.
(למרות שאני ממש אשמח לראות את המשחק הזה בPSX חצחח)
http://www.dualshockers.com/death-stranding-playable-ps4-not-long-before-gam eplay-shown/ס
תזכרו איפה קראתם את זה קודם, לדעתי זה יהיה משחק אפיזודי שיוצא ב 2019 והעונה האחרונה שלו תגיע בPS5 חח :) אבל נראה.

evilplate

New member
וואו איזה PSX אולי מחכה לנו...

גם סאקר פאנץ׳ גם DS, לפחות בתקווה :)
&nbsp
שמע אם המשחק של סאקר לא מופיע שם השנה אז ברור שמשהו נדפק איתו, אתה קולט כמה זמן עבר מאז אינפיימס? הוא כבר היה צריך לצאת בשלב הזה!
&nbsp
אה ואת TLOU2 לא נראה השנה ב PSX, לפחות לא גיימפליי, הבנתי שנוטי דוג אמרו שהוא כרגע נמצא בעדיפות שנייה ולא זוכה לפיתוח רציני, כל הקבוצה משקיעה בלפתח ולסיים את ההרחבה של אנצ׳רטד 4, אז די ברור שעד PSX הם לא יספיקו להביא משהו אבל לא נורא, יש פוטנציאל למספיק דברים מעניינים.
&nbsp
TLOU 2 אולי יפתח את המסיבה של סוני ב E3 2018 :)

כן :) יש מצב שנצטרך להתרגל לזה שPSX זה הE3 שלנו

מהיום. או יותר נכון שכמו נינטנדו שמפזרת את ההכרזות הגדולות שלה בכמה דירקטים בשנה, סוני מפזרת את ההכרזות שלה בכמה אירועזים בשנה, לא רק PSX וE3 אלא גם גיימסקום ושבוע המשחקים בפריז.

אישית אם הייתי אחד הבכירים בסוני עדיין הייתי דוחף את כל ההכרזות הגדולות שלי או לE3 או PSX אני חושב שכשמנחיתים כמה פצצות במקביל האימפקט
דווקא הרבה יותר מרשים מפצצה אחת גדולה בכל אירוע.

אבל היי, שיעשו מה שבא להם העיקר שכמו שהם הבטיחו נסגור את 2017 עם הרגשה של "פאק איזה אקסקלוסיבים מדהימים"

DS נראה משחק שיעיף הרבה יותר אנשים מהכיסא בPSX לראות את ריידוס בקטע ירי יעיף לאנשים את המוח, מצד שני המשחק של סאקר פאנץ אמור להיות הרבה יותר "מוכן"

לדעתי אם הם יראו גיימפלי אמיתי של DS הם יביאו אירוע ברמה של החשיפה של GOW4 וספיידרמן של שנה שעברה.

המשחק של סאקר פאנץ יעיף לנו את המוח ולכל הארדקורים אבל לא יודע
עד כמה הוא יחרפן את הקהל הרחב (כנראה שלא :)

בכל מקרה כל עוד אחד מהם באמת יגיע במצב של "גיימפלי" אז מבחינתי זה פאקינג פיצוי על הE3 שעבר.

אחי, בקטע של "המשחק של סאקר פאנץ נדפק אם הוא לא מופיע השנה"
אני מסכים איתך השאלה היא רק מה אנחנו מגדירים כ"נדפק"

כי אם הכוונה ל: משהו נדפק איתו = הוא מבוטל
אני לא חושב שהוא יבוטל אי פעם כי יושידה הבטיח שהוא שיחק בו המון פעמים ויושידה אף פעם לא משקר בדברים כאלה. (לפחות עד עכשיו)

אבל אם אנחנו מדברים על "יש מצב שזה האקסקלוסיבי הכי חלש של סוני"
פה בהחלט אם הוא לא מגיע, אני בהחלט אחשוב כבר בכיוון הזה.

כי יש גבול לכל תעלול, אם הם מבטיחים לנו שנראה אקסקלוסיבים השנה והוא לא יגיע אז הם פשוט לא מאמינים במשחק הזה בשיט.

כאילו חשיפה שלו יכלה לקחת להם את E3 בהליכה ובמקום זה ראינו את שאדו
בתפקיד ה"הפתעה הגדולה"

אז כן אם השנה אנחנו לא רואים אותו זה מדאיג ממש.

כי גם הכל יכול להיות, יכול להיות שבניגוד לגרילה, וסנטה מוניקה, סאקר פאנץ
פחות הצליחו ליישר קו עם החזון העלילתי והקולנועי הזה של המשחקים של סוני.

יכול להיות שיצא להם משהו פחות מרשים.

או פשוט שבאופן מפתיע, המשחק של סאקר פאנץ יכול להיות שונה מהשאר, כאילו, סיפור חלש ובעיקר איזה שוטר שמתבסס על איזה גימיק ואז בעיני סוני
הוא לא מתאים לתערוכות.

מה שלא יהיה נקווה שהם גונבים איתו את ההצגה השנה אחי :)
בנוגע לנוטי דוג כן אחי, ההרחבה של uncharted 4 נראת מושקעת בטירוף להרחבה כנראה הרבה יותר ממה שתוכנן שהיא תהיה.

ויש גם את הIP החדש הזה של השותף של ניל, שאנחנו לא יודעים עליו
שום דבר חוץ מזה שהוא קיים ויכול להיות ונשגם הוא שותה לנוטי דוג
משאבים מTLOU כרגע.

בכל מקרה כמו שאמרת TLOU2 נראה כמו המשחק הכי מתאים להביא לE3 2018 אז לא יפתיע אותי אם זה בדיוק מה שיקרה.

וכל עוד הם יראו לנו או את DS או את המשחק של סאקר, אין לי תלונות.

מנגד אם כל הPSX יהיה סופר סטריט פייטר 5, שאדו, טייזר CGI של DS וטיזר של סאקר פאנץ, אז האירוע הזה ממש לא יספיק אותנו.

evilplate

New member
באמת סוני הבטיחה את זה? :O

שהם יסגרו ככה את 2017? נייס.
&nbsp
אני גם לא חושב שנדפק ברמה של מבוטל כשאני מדבר על המשחק של סאקר אבל כנראה זה אומר שיש בעיות כלשהן בפיתוח אחרת אין הסבר סביר למצב כזה, יכול להיות שביקשו מהם להתחיל דברים מחדש כי לא היו מרוצים, שינו קונספט, אי אפשר לדעת אבל ברור שזה לא תקין מצב כזה שגם לא יופיע ב PSX.
&nbsp
ידוע גם שנוטי מפתחת עוד IP בנוסף ל TLOU2? חחח אתה מחדש לי כמה דברים בהודעה הזו, טוב לדעת, מסקרן יותר מ TLOU2 לראות מה זה את האמת.
&nbsp
ואני מסכים איתך, כל צורה שהיא לא גיימפליי למותגים האלה שאנחנו מחכים לראות ב PSX זו אכזבה מבחינתי וסוג שךל בזבוז זמן, למרות שבמקרה של סאקר יהיה נחמד לפחות לדעת מה הקונספט של הדבר הזה.

למעלה