כן
יש מצב שנצטרך להתרגל לזה שPSX זה הE3 שלנו
מהיום. או יותר נכון שכמו נינטנדו שמפזרת את ההכרזות הגדולות שלה בכמה דירקטים בשנה, סוני מפזרת את ההכרזות שלה בכמה אירועזים בשנה, לא רק PSX וE3 אלא גם גיימסקום ושבוע המשחקים בפריז.
אישית אם הייתי אחד הבכירים בסוני עדיין הייתי דוחף את כל ההכרזות הגדולות שלי או לE3 או PSX אני חושב שכשמנחיתים כמה פצצות במקביל האימפקט
דווקא הרבה יותר מרשים מפצצה אחת גדולה בכל אירוע.
אבל היי, שיעשו מה שבא להם העיקר שכמו שהם הבטיחו נסגור את 2017 עם הרגשה של "פאק איזה אקסקלוסיבים מדהימים"
DS נראה משחק שיעיף הרבה יותר אנשים מהכיסא בPSX לראות את ריידוס בקטע ירי יעיף לאנשים את המוח, מצד שני המשחק של סאקר פאנץ אמור להיות הרבה יותר "מוכן"
לדעתי אם הם יראו גיימפלי אמיתי של DS הם יביאו אירוע ברמה של החשיפה של GOW4 וספיידרמן של שנה שעברה.
המשחק של סאקר פאנץ יעיף לנו את המוח ולכל הארדקורים אבל לא יודע
עד כמה הוא יחרפן את הקהל הרחב (כנראה שלא
בכל מקרה כל עוד אחד מהם באמת יגיע במצב של "גיימפלי" אז מבחינתי זה פאקינג פיצוי על הE3 שעבר.
אחי, בקטע של "המשחק של סאקר פאנץ נדפק אם הוא לא מופיע השנה"
אני מסכים איתך השאלה היא רק מה אנחנו מגדירים כ"נדפק"
כי אם הכוונה ל: משהו נדפק איתו = הוא מבוטל
אני לא חושב שהוא יבוטל אי פעם כי יושידה הבטיח שהוא שיחק בו המון פעמים ויושידה אף פעם לא משקר בדברים כאלה. (לפחות עד עכשיו)
אבל אם אנחנו מדברים על "יש מצב שזה האקסקלוסיבי הכי חלש של סוני"
פה בהחלט אם הוא לא מגיע, אני בהחלט אחשוב כבר בכיוון הזה.
כי יש גבול לכל תעלול, אם הם מבטיחים לנו שנראה אקסקלוסיבים השנה והוא לא יגיע אז הם פשוט לא מאמינים במשחק הזה בשיט.
כאילו חשיפה שלו יכלה לקחת להם את E3 בהליכה ובמקום זה ראינו את שאדו
בתפקיד ה"הפתעה הגדולה"
אז כן אם השנה אנחנו לא רואים אותו זה מדאיג ממש.
כי גם הכל יכול להיות, יכול להיות שבניגוד לגרילה, וסנטה מוניקה, סאקר פאנץ
פחות הצליחו ליישר קו עם החזון העלילתי והקולנועי הזה של המשחקים של סוני.
יכול להיות שיצא להם משהו פחות מרשים.
או פשוט שבאופן מפתיע, המשחק של סאקר פאנץ יכול להיות שונה מהשאר, כאילו, סיפור חלש ובעיקר איזה שוטר שמתבסס על איזה גימיק ואז בעיני סוני
הוא לא מתאים לתערוכות.
מה שלא יהיה נקווה שהם גונבים איתו את ההצגה השנה אחי
בנוגע לנוטי דוג כן אחי, ההרחבה של uncharted 4 נראת מושקעת בטירוף להרחבה כנראה הרבה יותר ממה שתוכנן שהיא תהיה.
ויש גם את הIP החדש הזה של השותף של ניל, שאנחנו לא יודעים עליו
שום דבר חוץ מזה שהוא קיים ויכול להיות ונשגם הוא שותה לנוטי דוג
משאבים מTLOU כרגע.
בכל מקרה כמו שאמרת TLOU2 נראה כמו המשחק הכי מתאים להביא לE3 2018 אז לא יפתיע אותי אם זה בדיוק מה שיקרה.
וכל עוד הם יראו לנו או את DS או את המשחק של סאקר, אין לי תלונות.
מנגד אם כל הPSX יהיה סופר סטריט פייטר 5, שאדו, טייזר CGI של DS וטיזר של סאקר פאנץ, אז האירוע הזה ממש לא יספיק אותנו.