ות

כן, נוטי דוג עובדת על IP חדש, בנוסף לTLOU2.

יש את ניל דרוקמאן שעושה את TLOU2 (הוא לא ממש צריך עזרה כי TLOU1 די הכין את התבנית למשחק ההמשך :) והוא כותב את זה כידוע עם כותב וסטוורלד

שעוד לא החלטתי אם זה טוב או רע למשחק כי לא ראיתי את הסדרה, אבל בטח זה טוב לנו שיש במשחק כותב רציני בנוסף לניל.

ויש את הבחור השני, שכחתי איך קוראים לו, השותף של ניל שעובד על IP אחר לגמרי אבל אף אחד לא יודע איזה והאיינסידרים עוד לא הוציאו רמזים טעימים.

סוני לא הבטיחו שהם יסגרו ככה את 2017 כמו שאמרתי מילה במילה אבל תזכור את הציטוט של יושידה שעוד השנה נלמד על האקסקלוסיבים שלא היו בE3.זו נשמעת לי הדרך של יושידה להגיד את מה שאמרתי חחח במילים של בכיר אחראי בתאגיד ענק

תוסיף את זה שהבחור מהמסיבה של סוני אמר לפני כמה ימים שסוני רוצים נוכחות חזקה בכל אחת מהתערוכות הגדולות כולל PSX אז יש לי הרגשה
שהם הולכים להביא איזו הפתעה קטנה לכל תערוכה והשיא יהיה PSX.

בספיידרמן לPS4 יהיו לפיטר פארקר הרבה חליפות.

חוץ מהחליפה עם העכביש הלבן שאנחנו רואים ימאז החשיפה. המפתחים אישרו את זה. אני דווקא ממש מחבב את החליפה החדשה, אבל כמובן שאני אשמח לחליפה הקלאסית ועוד כמה יצירתיות :)

evilplate

New member
נייס :)

בכלל אני מחכה לראות איך פיטר פארקר ישתלב במשחק ומה הגיימפליי שלו יציע, זה יכול להיות חלק חשוב שיקבע עד כמה המשחק יהיה טוב.

כן, מה כבר אפשר לעשות עם פיטר פארקר בגיימפלי?

הוא מאוד מעניין מבחינת סיפור ולא הייתי רוצה שהם יתעלמו ממנו, כי כמו הם אמרו אם אתה משחק את ספיידרמן כשהוא רק בחליפה אז אתה לא באמת מרגיש שאתה ספיידרמן.

אני חושב שבקטעים שלו בטח נקבל קטעים שמזכירים את המשחקים של דיוויד קייג' קטעי החקירה בLa noire וכאלה.קטעים שקטים כאלה שאתה מדבר עם NPC חוקר אותם עם חוש העכביש ומוצא עליהם רמזים מפלילים שיעזרו לך אחר כך שאתה לובש את החליפה כספיידרמן.

יכול להיות שהם באמת יעשו סייד קווסטים של פאזלים כמו בבאטמן אבל אני חושב שזה יותר מתאים לספיידרמן שהוא בחליפה מאשר כפיטר פארקר.

אני לא נגד משחקיות שמזכירה את דיוויד קייג' TT בקטעים של פיטר פארקר :)
בתנאי שזה אינטרקטיבי ומעניין ושהם נותנים עומק לפיטר פארקר דרך זה :)

מצד שני לפיטר פארקר יש עדיין גישה לכל הכוחות שלו גם כשהוא לא בחליפה
אז הם בהחלט יכולים לעשות בקטעים שלו פאזלים מורכבים כמו עם הריידלר בבאטמן ועדיין שזה יהיה הגיוני, שהוא בלי חליפה :)

אני פשוט מעדיף שאם יהיו פאזלים מורכבים זה יהיה כשהוא בחליפה כדי שנשוטט בכל העיר עם הקורים תוך כדי שאנחנו פותרים אותם :)

evilplate

New member
וואלה ממש יתאים גיימפליי של TT/ קייג׳ עם פארקר

אולי גם איסוף מידע, לקחת צילומים של ראיות וכל עבודה בלשית מסביב לספיידי, זה יכול להיות מעניין, אהבתי את ההצעות שהבאת פה :)
&nbsp
שמע פרקר צריך להוסיף גיוון לגיימפליי האקשן של ספיידי, אין לספיידרמן כל כך גאדג׳טים ואת כל הקטע של החידות כמו שיש לבאטמן אז צריך להוסיף עוד שכבה של גיוון עם פיטר פארקר אחרת קצת ימאס לך רק להרביץ לבריונים ולהתנדנד עם קורים ברחבי העיר כל היום.
&nbsp
אפשר יהיה ליצור הרבה רגעים נחמדים ומפתיעים כמו למשל שאתה כפיטר פארקר הולך בבוקר לעבודה ופתאום קורה משהו רציני ואתה חייב לעוף עם התיק לשירותים או משהו ולסכל את האירוע עם ספיידי, יש הרבה דברים מגניבים שאפשר לעשות ורוב משחקי הגיבורי על לא ממש התייחסו לאספקט הזה עד עכשיו, יש פה פוטנציאל.

אתה יודע מה עוד יהיה מגניב? משימת התגנבות כפיטר פארקר

הרי פיטר יכול להיכנס בחופשיות אפילו למקומות ששונאים את ספיידרמן אתה יכול נגיד להסתנן לאיזה מבנה, להשתמש ביכולת הטיפוס/פארקור של פארקר בשביל להתגנב וברגע המתאים לשנות את החליפה לספיידרמן והופ פתאום פלשת לאיזה מבנה כמו איזה סוס טרויאני.

מה שבטוח יהיה ממש מגניב אם נקבל אציוומנטס, על כל מיני סלפי שנעשה לספיידרמן עם הshare mode בשלט.

אנשים לא מפסיקים לצלם תמונות מדהימות מהוריזון ואנצ'רטד 4 ולספיידרמן
זה בכלל בא ליגה.

כמובן עוד דברים שאפשר לעשות עם פיטר זה כל מיני פעילו יות צד נגיד אתה הולך למכון כושר עם פארקר ואז יש לך מיני גיים ואז אתה קצת יותר חזק עם ספיידרמן בגלל זה ועוד כל מיני דברים כמו שיש בGTA.

אבל ללא ספק הדבר הכי מגניב, זה מה שאמרת שאתה סתם הולך לעבודה מתרחש איזה פשע ואתה מתגנב לשירותים או מקום כלשהו ופתאום יוצא כספיידרמן.

זו בעצם חווית הספיידרמן האולטימטיבית, בחור רגיל מהשורה שבסתר הוא גיבור על, אם הם יתנו לנו להרגיש את זה אפילו בקטנה, אז זו החוויה הכי גדולה שהמשחק יכול להציע.

evilplate

New member
אהבתי את ההצעות שלך

סכ״ה אפשר לעשות הרבה רעיונות סביב פיטר פארקר שיוסיפו קצת גיוון ועניין לגיימפליי של המשחק.
&nbsp
&nbsp

אלה המשחקים שקיבלו הכי הרבה צפיות בE3 2017 ביוטיוב.

Super Mario Odyssey – 9.6 million views
Star Wars Battlefront II – 9.4 million views
Spider-Man – 7.06 million views
Need for Speed Payback – 7.03 million views
Forza Motorsport 7 – 4.5 million views
FIFA 18 - The Journey: Hunter Returns – 4.2 million views
Call of Duty: WWII Multiplayer Reveal – 3.85 million views
Mario + Rabbids עKingdom Battle – 3.82 mתillion views
Assassin's Creed Origins – 2.9 million views

- See more at: https://gamehypermart.com/blog/most-viewed-trailers-youtube-e32017#sthash.fCPJEqNL.dpuf
רשימה משעממת וצפויה, אבל לפחות מריו אודסי בראש רשימת הצפיות והוא לחלוטין ראוי לזה, הזוי שבאטלפרונט 2 כזה פופלארי אחרי שהמשחק הראשון היה כזה עלוב.

נראה שגם AC החדש לא ממש הלהיב אנשים, כי שפרוצה 7 ומשחק על ארנבים
עוקפים אותך אתה בבעיה. חחח

evilplate

New member
אחי אני לא בטוח שהרשימה הזו מדוייקת

יש בה פחות מדי צפיות אולי היא לא מעודכנת, הנה הרשימה האחרונה שעדכנו בגאף:
&nbsp
https://pbs.twimg.com/media/DCllsE1UIAAfYnz.jpg
&nbsp
זו הרשימה של הטריילרים הנצפים ביותר, כמו שאתה רואה ספיידרמן מככב :)
&nbsp
גם מריו כמובן עם אחלה באזז מסביבו ואני מתרשם במיוחד מ GOW, תחשוב על זה ששנה שעברה היתה לו תצוגת גיימפליי הרבה יותר רצינית ובשרנית, השנה הם הביאו רק טריילר למשחק שהם כבר חשפו בעבר בצורה נרחבת, כל המשחקים שמעליו הם משחקים שראינו לראשונה מהם טריילר גיימפליי נרחב או כאלו שבכלל נחשפו לראשונה רשמית (כמו AC) ועדיין GOW ככה הפציץ בצפיות כאילו זו איזו חשיפה ראשונה ולא טריילר שני כבר.
&nbsp
גם Days Gone עם כמה שזוכה לביקורות שליליות מעורר הרבה הייפ יחסית, ככה שסוני יכולה להיות מאוד מרוצה ששלושת המשחקים הכי גדולים שלה כרגע מעוררים כזה הייפ.

פשש, אז ספיידרמן לקח את התערוכה בעצם

לא שאני מופתע הוא נראה מדהים לא מהעולם הזה :) אבל אני שמח לראות שעוד אנשים מזהים את זה והוא עורר את הבאז שמגיע לו גם אחרי שאנשים ראו גיימפלי ולא רק טריילר :) והוא ניצח לא מעט משחקים כולל האחרים של סוני אז זה מרשים בטירוף.

בנוגע לGOW4. אחי הוא נראה מדהים, ואני מניח שהרבה יותר קל לאנשים לצפות בטריילר מושקע וערוך טוב. אני רוצה להראות את הטריילר בארוחה המשפחתית בשבת לאח של הוא די פאנבוי של GOW הוא בטח ימות על זה.

מהדיבורים שאני רואה באינטרנט ובפורומים אנשים אשכרה מתעניינים בסיפור שהולך להיות למשחק הזה ואני לא יכול להאשים אותם אני מאוד מתעניין בעלילה.
וכמו שאני תמיד אומר זו הסדר האחרונה שחשבתי שאגיד עליה את זה.

אז אתה נותן טריילר שמדגים את כל הנקודות החזקות של המשחק, ואנשים מתלהבים.

גם Days gone כמו שאתה אומר לא מאכזב, אני חושב שבאמת כמות הצפיות הזו היא אינדקציה שהמשחק לא יהיה הצלחה כלכלית ברמה של GOW למשל או TLOU או המשחקים של נוטי דוג, אבל לעקוף את המשחק החדש של ביווור בכמות הצפיות, אחרי הקידום הענקי של מייק עם גרפיקת הסקורפיו זה לא דבר של מה בכך :)

כאילו סוני ניצחו אפילו IP מפלצתיים כמו מלחמת הכוכבים וcall of duty.
אין ספק שגם לפי הקהל הרחב הם לקחו את E3 ואם ניקח בחשבון שלא רק הארדקור הם אלה שמפיצים את הטריילרים אלא גם קאזואלים שמתלהבים ומראים לחברים בפייסבוק/ווטסאפ/ווטאבר

אז כן סוני לקחו את E3 בענק אחי, כאילו אפילו הריימיק של שאדו ניצח ברמת הצפיות את רוב האקסקלוסיבים של נינטנדו ומשחק כמו דרגון בול זי פייטרס שאני לא זוכר מתי היתה התלהבות כזו ממשחק מכות, זה לא יאמן כמה סוני רמסו את התחרות ולמרות מה שנראה, היתה להם תחרות לא קלה, אולי לא מצד מייק אבל כן מצד נינטנדו וצד ג' והם ניצחו בכל זאת.

evilplate

New member
לגאד אוף וור היתה השנה דווקא תצוגה פחות עסיסית מבשנה שעברה

תחשוב שבשנה שעברה חשפו גיימפליי רציף של איזה עשר דקות, לקבל טריילר ערוך השנה זו ירידה בדרגה :)
&nbsp
ככה שזה עוד יותר מפתיע שככה הם הגיעו למספרים גבוהים לעומת משחקים שראינו מהם חשיפה רצינית לראשונה, אל תשכח ששנה שעברה גוד אוף וור היה בכלל מטורף עם איזה 17 מיליון צפיות עד כה, אבל זה ברור בגלל שזו גם היתה חשיפה ראשונה בנוסף לגיימפליי ראשון.
&nbsp
צריך לציין שהרשימה שהבאתי היא של הטריילרים הנצפים ביותר אבל אם מדברים על המשחקים בכלליות אז סוני לא באמת ניצחה את מותגי הענק כמו באטלפרונט 2 וקוד וכו׳, למותגי הענק האלו היה סטרימים ביוטיוב שכל מני כוכבי יוטיוב (כן החארות האלה אשכרה מקבלים הזמנה מצד המפיצות שיבואו לשחק ולשדר מ E3 את המשחקים שלהם) שידרו ואם באמת תאסוף את כמות הצפיות של כל כוכבי היוטיוב האלה אז ברור שאין מה להשוות והרבה יותר אנשים צפו בבאטלפרונט וקוד, רק שזה לא בדיוק קהל שברובו מחפש איזה טריילר, זה קהל מדור אחר שרשום לערוצים של כוכבי יוטיוב שאהובים עליו ושם הוא נחשף לכל החומר.
&nbsp
עדיין אם מדברים על בלעדיים אז די ברור שהמשחקים של סוני גררו הכי הרבה באזז ביחד עם מריו של נינטנדו (שבתכל׳ס מגיע לו לקחת את משחק התערוכה מה שבטח גם יקרה)

כן אחי אבל אל תשכח ש...

שקזואלים כן ימהרו לראות טריילרים כי הם רגילים לראות טריילרים מתעשיית הקולנוע, לראות שעות של גיימפלי מאיזה סטרים זה פחות מושך אותם.

אז אני באמת חושב שאם אנחנו רוצים לבדוק עניין בקהל הרחב, הצפיות של הטריילרים יותר מייצגות את הקהל הרחב.

יש עדיין משימות שלמות מAC שכל מיני גיימרים מראים והקהל הארדקורי עדיין לא התפנה לראות, אז קשה לי להאמין שהקזואלים יישבו לראות אותם

לראות את האקסקלוסיבים של סוני מביאים יותר צפיות ממשחקי מולטיפלטפורום זה משהו ענק כי זה בהחלט מראה שלא משנה איזה גיימר אתה או אם אין לך בכלל קונסולה רוב קהל היעד ראה את המשחקים האלה.

בנוגע לGOW4 כן ברור שההשקה של שנה שעברה היתה הרבה יותר מרשימה עם 17 מליון כי זה משחק שנחת משום מקום היה לנו כמובן את ההדלפות של הארט ושהמשחק משנה פוקוס למיתולוגיה אחרת אבל אף אחד לא צפה את מה שקיבלנו, ובדיוק כמו שאתה אומר מחשיפה ראשונה של מהפך כזה אתה די מצפה לכמות צפיות כזו אבל לא מטריילר כזה. :)

Hitman מקבל דמו ע נ ק בקונסולות

הדמו כולל
2 שלבים מלאים כולל כל סרטוני הקישור שבהם
מעל 40 אתגרים!
17 אציוומנטים.
2 חוזים.

הדמו חינמי לגמרי ולא ידוע על מגבלת זמן עבורו.
IO הוציאו טריילר לכבוד הדמו.

גאד איזה כייף! רק הדמו הזה לבד יכיל יותר ת וכן וערך משחק חוזר יותר גבוה מרוב המשחקי בשוק.

IO חולה עליכם יא גברים, יאללה תעשו עכשיו את העונה השניה ושלישית.
עשו לי את השבוע.

צריך לדחוף את זה איפשהו עם טקן 7 הוריזון ופרסנה 5, כמה משחקים דמט!
מי שעל הגדר בנוגע להיטמן תחרשו על ה"דמו" הזה, אם אתם לא מתאהבים בסדרה אני פחית קולה.

amithas190

New member
לא מציע לכם להתלהב מזה

מדובר בשני שלבי tutorial ,הם מאוד פשוטים ובנויים בעיצוב של קרטון (כמו מין מחנה אימונים מאולתר שעושים ביחידות מיוחדות ) ...
זאת אומרת שאם יש שם מטוס -מקרוב אתה מבין שהוא מקרטון, מחשב- חתיכת קרטון ,דלפק-הבנת את הנקודה...
&nbsp
קשה להנות מהשלבים האלה.

צודק, שיחקתי אתמול היה מאכזב. אבל המשחק אגדי בכל זאת.

פאק אפילו עם ההדרכה הצמודה היה ממש כייף. קנייה בטוחה עכשיו שהמפתחים עצמאים ותהיה עונה שניה.

amithas190

New member
משחק מדהים! הם מטומטמים שהם מוציאים דמו כזה מעפן

היו מוציאים את השלב הראשון בפריז -אחריו אתה רץ להזמין את המשחק.
&nbsp
בכלל המחיר שלו ברצפה היום ,ב140-150 שקל אתה מביא גרסת steelbook

יש עליו מבצע בחנות הישראלית 114 שקל :) למנויי פלוס

בטח באמריקאי זה מחיר אפילו יותר ריצפתי.אני קונה אותו בימים הקרובים אחי.

למעלה