ות

amithas190

New member
בכל מקרה אפשר לשלוט בהדרכה הצמודה

יש איזה 5 רמות מכלום ועד צעד צעד.

25 דקות של Monster Hunter (אורלי זה נראה טוב!)

יותר טוב ממשחק ויטה הפעם :) אפשר יהיה לסיים את כל המשחק במצב סינגל פלייר לפי נאמקו.

וזה רק אני או שהמשחק ממש עולם פתוח הפעם? זה נראה שהם הפסיקו עם המפות הקטנות.

איזה כייף זה יהיה אם נעשה קבוצה בפורום למשחק הזה.
הסרטון באיכות נמוכה, אבל קפקום הבטיחו שבקרוב נקבל את הגיימפלי הזה באיכות נורמלית.

evilplate

New member
נראה מעולה

גם נראה משופר גראפית באיזשהו מקום, או שסתם שכחתי עד כמה אנצ׳רטד נראה עושה רושם שנקבל פה הרחבה ממש מושקעת, ואת האמת אני אשמח אם הקרבות והכל יהיה קצת בסקייל מצומצם, יהיה נחמד אם הפייסינג יהיה בסגנון אנצ׳רטד 2 כזה, לא שיש לי בעיה עם הסקייל של 4, אבל ההרחבה זה כולה 7-8 שעות ויהיה הכי נחמד אם הזמן הזה יושקע בסוג של רכבת הרים קצבית כמו הישנים, גם נחמד לי בתקופה הזו לשחק בדברים מהירים בלי יותר מדי חפירות ושלבי ענק, ההדגמת גיימפליי הזו עם כמה שהיא מסילתית ומתוסרטת יחסית באה לי בטוב :)

כן חוץ מזה שאני שונא את קלואי נראה 10/10

למה אני שונא אותה? כי היא כלבה בעיני, ודי מכוערת למה דווקא לשחק את הקופה הזו? לפחות לא רק היא כאן.

אבל מעבר לזה, זה פשוט נראה אגדה ובהחלט עושה פלשבקים חזקים לuncharted 2 שהוא חוד החנית של הסדרה הזו (ואני יודע שלא רק אני חושב ככה)

יש לי הרגשה שהם בהחלט הולכים על כיוון של מיני Uncharted 2 אחי, ההשקעה המטורפת של 4 בעלילה לא ממש מתאימה לאורך כזה, והיו בו הרבה קטעים מתים ומשעממים, ושוב זה לא יתאים למשחק קצר כזה.

אני אופטימי בהחלט, נוטי דוג אמרו שהם עושים את כל המאמצים כדי לא להרוס לנו את הקטעים הכי חזקים של ההרחבה הזו (כאילו, הסטפיס) וההרחבה הזו כבר עכשיו נראת 10/10 אז היא בטח אגדית.

נראה לי משחק מהודק של ממוצע 8.8./9 ומעולה.

evilplate

New member
חחח אבל איזה תחת יש לה אה?

אישית הייתי מעדיף משחק של סאלי וקאטר או סאם אבל נוטידוג אמרו שהם העלו את האופציות האלה ואף אופציה לא היתה טובה ומעניינת יותר מהנוכחית אז אני סומך עליהם.
&nbsp
אני אהבתי מאוד את אנצ׳רטד 4 ולא הרגשתי שיעמום כמעט בכלל אבל אני מסכים שיהיה כיף אם ההרחבה תהיה בסגנון של הישנים, אין לי בעיה אם נגיד יצא אנצ׳רטד 5 שיחזור לסגנון של 4 אבל להרחבה זה פשוט לא מתאים.
&nbsp
אני שמח שהפעם הם החליטו לא להרוס את הסט פיסס, למרות שאני יכול להבין בקלות את ההיגיון העסקי שבגללו דפקו את הסט פיס הכי מושקע של אנצ׳רטד 4 (הסרטון הזה לבד בטח תרם עוד מיליון שתיים למכירות) זה עדיין היה צורם לגלות שזה היה הקטע שיא של הסט פיסס במשחק ושאין עוד משהו בסקאלה הזו, זה בין האכזבות הגדולות בתכלס מאנצ׳רטד 4 וחבל, לפחות היינו יכולים להתנחם שאת הקטע אקשן הכי מטורף בתולדות הסדרה היינו חווים לראשונה אבל גם את זה הם לקחו לנו, החלטה הגיונית מצידם אבל מבאסת מאוד ופוגעת במשחק מבחינת המעריצים בסופו של דבר.
&nbsp
בכל מקרה ההרחבה נראית כמו קנייה בטוחה :)

זה לא חוכמה החלק הכי יפה באישה זה התחת

אבל כן תכלס.לפחות משהו נחמד אחד יש בה. יש לנוטי דוג קטע כזה שההרחבות
זה בעיקר על בנות גם בTLOU זה היה ככה בהרחבה שלו :) ואני ממש בעד זה פשוט הייתי רוצה שהם יעשו דמות נשית חדשה במקום קלואי.

אני בעד כמה שיותר נשים כגיבורות ראשיות במשחקים ואני ממש אתלהב אם יהיה משהו כזה במשחקים הבאים בסדרה.

וכן אני מסכים ההרחבה הזו קנייה בטוחה לגמרי.

גיימפלי של 40 דקות מAgents of Mayhem

נראה משחק חלש האמת. אני עדיין אשחק בזה, כי אין לנו 3000 שוטרים מגוף שלישי אנחנו לא במצב שאנחנו יכולים בדיוק לברור פה בעדשים לדעתי.
אבל ציפיתי ליותר.

אני בעיקר לא אוהב את החרישה שלהם על צבע סגול במשחק הזה, זה קצת טו מאץ, והמשחק נראה דור קודם.

נראה מהמשחקים האלה שאתה מצפה ממיקרוסופט להשיג עליהם אקסקלוסיביות לשנה חח.

אבל כמו שאמרתי.beggars can't be choosers

רבע שעה מהגרסה המתורגמת של יאקוזה 6.

רק אלוהים יודע למה סוני לא שמו את המשחק הזה בתערוכת הE3 שלהם.
ב11:08 אפשר בדיוק לראות למה זו סדרה של חולי נפש במובן הכי חיובי של המילה :)

הקרבות נראים פצצה, הקפיצה הגרפית לבד עושה הרבה יותר חשק להילחם במשחק הזה.

והיפנים אומרים שגם מי שלא שיחק באף אחד מהקודמים עדיין יכול להרגיש לגמרי בבית במשחק הזה, כי הוא מתמקד ברובו המוחלט בדמויות חדשות.

15 דקות ראשונות של State of Mind (משחק בסגנון TT )

ראיתי את כל הרבע שעה הזו והעלילה די סיקרנה אותי, נראה קצת קרייפי, והמוזיקה בהחלט מוסיפה לזה.
אני בהחלט רוצה לשחק בזה, יוצא לכל פלטפורמות הדור הנוכחי כולל הסוויץ.

הצצה לעולם הענק של BGE2

מישל אנסל מראה לנו דמו טכנולוגי של BGE2 שהמטרה שלו היא להמחיש לנו איזה גודל עצום יהיה לייקום המשחק ובהחלט אפשר להרגיש שהם עושים בית ספר לכל משחק אחר שניסה לעשות ייקום ענקי מno man sky להמון משחקים אחרים.

אז כן זה דמו טכנולוגי, והמשחק כנראה ייצא לPS5 בכלל או שיהיה קרוס ג'ן ונחות על הפס4 אבל אי אפשר להכחיש שברגע שהוא יוצא לחלל עם החללית המשחק נראה מרשים מאוד.

אגב למי שדואג שייצא לנו משחק דמוי no man sky (שזו יכולה להיות אפשרות)
אנסל הבטיח לנו לפני כמה ימים שרק הדמות הראשית שאתה משחק, תהיה כזו שאתה יוצר, שאר הדמויות בעלילה יהיו לחלוטין בעלות אישיות והוא מבטיח סיפור מושקע שלא יאכזב.

למעלה