גם לי לא ברור כל כך מה משחקי הכס קשור
זה בזבוז גם של משחקי הכס וגם של הכישרון של רוקסטדי. מי רוצה את מערכת הקרב של באטמן במשחקי הכס? זה נשמע לא שייך לשם בשיט.
המטריקס באמת מותג עתיק מאוד, אז אני מבין למה שניכם הרמתם גבה
, אבל זה מותג שהולך לחזור לחיים שלנו בשנים הקרובות נרצה או לא, ואני מניח שהוא יהיה שובר קופות ענקי שגם אנחנו נצפה בו רק כדי להגיד שעשינו את זה.
נראה לי הזוי שוורנר יותרו על ההזדמנות הזו של משחק מושקע למטריקס.
הם אפילו עשו משחק רשת של המטריקס פעם
רוקסטדי הם הכי מתאימים למשחק כזה בתעשיה, גם אם וורנר יהפכו עולמות הם לא ימצאו מפתחת שתעשה יותר צדק למותג מרוקסטדי.
איזה עוד מותגים יש לוורנר שהם יכולים לעשות עליהם משחק?
כאילו אנשים מדברים על הארי פוטר אחי
אנשים באמת רוצים לראות את
רוקסטדי מתבזבזת על פאקינג הארי פוטר? זה יהיה יותר גרוע מלהתבזבז על "משחקי הכס"
וונדר וומן? סתם משעמם ועדיף סופרמן לדעתי
בלייד ראנר? לא מתאים לרוקסטדי,זה משהו שהייתי נותן למפתחי דאוס אקס/המכשף/קוג'ימה.
לבזבז את רוקסטדי על "מקס הזועם 2" גם כן יהיה בזבוז זמן כי לא משנה כמה רוקסטדי ישפרו את הגרפיקה מערכת הקרב וכו' (והם ישפרו) לדעתי זה עדיין מותג משעמם האמ אמא של הoverrated.
אולי זה רק אני אבל שאני חושב על וורנר עולים לי שלושה דברים לראש באופן אוטומטי. באטמן, מטריקס, באגס באני.
ואני די בטוח שבאטמן ובאגס באני לא על הפרק.
מסכים איתך לגמרי על צבי הנינג'ה. צבי הנינג'ה זה לגמרי משהו שפלטיניום יכולים לעשות כמו שצריך, אם יתנו להם תקציב נורמלי (בניגוד לאקטי)
סופרמן באמת OP כאילו הוא OP ברמות של איזה דמות דרגון בול, זרוק עליו פצצות מימן וזה מדגדג אותו, וזה באמת יגרום לקרבות איתו להרגיש קצת דבילים.
למרות כל זה, הם יהיו חייבים לעשות את סופרמן יותר פגיע ממה שהוא באמת עם כמה שזה יראה מוזר ויגרום להרמת גבה, זה די חובה שהוא יוכל להיות פגיע גם בלי הקריפטונייט.
הדבר שתמיד הכי היה מבאס במשחקי סופרמן זה הקטע של התעופה רוקסטדי יכולים לעשות סופרמן שלא רק יראה באדאס רציני שהוא עף, זה גם בטח יהיה כל כך אינטואיטיבי שלא נבין למה לא קיבלנו משחק סופרמן מושקע עד היום.
מאמין בהם.
איזה מותג של וורנר לדעתך עדיף שהם יקחו ? אמנם גם סקוור הם הבעלים שלהם, אבל בכמות קטנה באופן משמעותי ויש כמובן ניגוד אינטרסים ככה שאין מצב לצערנו שהם יעבדו על IP של מארוול רק וורנר וזה בדוק.