זה באמת נימוק מאוד משכנע.
אין ספק שהמשחק הראשון הרוויח מהשפל של 2014 ומהתדמית של "מיקאמי האגדי"
וכל זה, ועובדה שכמו שאומרים הוא TEW1 מכר 4M עותקים, שרובם המוחלט היה על הדור החדש ככה שברור לי שזה נכון.
אבל כמו שאמרת בעצמך המשחק הראשון לא היה יותר מסבבה גם לאנשים שאהבו אותו אז אתה יודע איך זה המשחק השני משלם חזק על הכשלונות של המשחק הראשון.
אני אומר לך ת'אמת בלי DF הייתי חושש מאוד לקנות את TEW2 רק מהביצועים הטכנים של הראשון.
קח בחשבון שמתוך ה4M האלה שקנו את המשחק הראשון. אולי 1000 גג 2000 אנשים
נחשפים לבדיקה שעשו DF.
כלומר אני בטוח שרוב מי שקנה את TEW1 עדיין חושש לקנות את ההמשך בגלל הסיבות הטכניות, ואם למישהו היה את רוע המזל לראות קודם את גרסת הONE או המחשב... אתה יודע לאן זה הולך אחי
אני מסכים לגמרי שבלי 2014 TEW1 לא היה מוכר טוב כמו שהוא מוכר עכשיו.
אבל תסתכל רגע על רזידנט איוול 7 תזכור כמה אנשים היו אנטי כלפיו
כולל אנחנו והנה לאחרונה הוא סוף סוף שלח 4M עותקים לחנויות.
אמנם הוא החמיץ את הדד ליין שלו ל4M באיזה 9 חודש אבל בסוף הוא מכר בצורה טובה ביחס לתקציב שלו ולנשתיות שעשו לו.
כאילו אני מאמין שגם אם TEW1 היה רזי 7 וTEW2 היה רזי 8. עדיין TEW1
לא היה הורס את המותג.
אני מאמין שהמותג מספיק חזק בשביל שכל אוהבי הז'אנר יתייחסו אליו.
סילינט היל/דד ספייס/כל השאר עם מותגים נישתיים מכדי לאחד את כל אוהבי הז'אנר אבל ברזידנט איוול יש משהו שמשום מה כל אוהבי הז'אנר שולפים
ארנקים.
פתאום אתה לא שומע "השוק לא רוצה סינגלים" "השוק רוצה מולטי " בלה בלה.
אנשים קונים.
ואני מאמין שזה מה שהיה קורה לTEW2 תחת המותג של רזי אנשים היו קונים אותו.
קראתי אפילו על מישהו בGAF שאומר שהוא מת לקנות כל יום את TEW2 אבל הוא לא יכול לעשות את זה, בגלל שהמשחק לא מחובר לעולם של רזידנט איוול ולא כולל דמויות שהוא אוהב מהסדרה.זה פשוט מונע ממנו"
אמיתי לגמרי אני יכול למצוא אותו אם בא לך.
הכוונה שלי היא שתחת המותג של "רזידנט איוול 8 " TEW 2 היה מוכר לפחות כברירת מחדל 4M כמו שמכר רזי 7 וכמו שמכר TEW1.
ייתכן שאפילו יותר מזה כי הוא משחק איכותי ששמו היה הולך לפניו.
אין יותר הוכחה מזה כשרזי 7 גוף ראשון נישתי משונמך מוכר 4M כאילו שהוא דד ספייס 2 עם תקציב של 60 מליון דולר.
כמובן שאם אנחנו נסחפים עם המציאות האלטרנטיבית של TEW 1 כ"רזי 7"
אז לא נראה לי שקפקום היו נותנים לו לצאת במצב המזעזע שבטסדה הוציאו אותו, וכך מראש הוא TEW2 היה נפגע פחות.
בכל מקרה TEW2 נראה לי שנות אור מהקודם, אולי הוא יאכזב לא מעט אנשים כי הוא נחשב פחות מפחיד מהראשון ויותר בקטע של מלחיץ וחרדה בקטע של "אלוהים איך אני בורח עכשיו מכל הזומבים האלה שלא יגעו בי"
אבל בוא נגיד ככה אם דד ספייס 2 הביא 4M לשלוף ארנקים ואם TEW1 עשה את זה אז גם ההמשך מסוגל לזה, אבל השם הרע של המשחק הראשון+ המבקרים האלה ימנעו ממנו את הפוטנציאל הזה.