חדשות גיימינג

amithas190

New member
לדעתי זה שינוי מרענן.. הרביעי כבר קצת חזר על עצמו

ולך תדע אולי יהיה איזה טוויסט של חזרה בזמן ונשק חם

phoenix2000

New member
OMG. אם זה נכון, זה הולך להיות המשחק שאני הכי מצפה לו

אני פשוט חולה על התקופה הזו ולצערי אין הרבה משחקים או סרטים שעוסקים בה (לפחות לא בצורה אמינה).
מה גם שאני לא זוכר מתי היה משחק כלשהו שנתן לנו לשחק איש מערות בצורה ריאליסטית. אם עושים את זה נכון, אז אפשר בעצם להמציא פה את הגלגל מחדש (תרתי משמע). זה יכול להביא את ז'אנר ההישרדות לרמה חדשה שלא הכרנו קודם, ואם זה יצליח, רוב הסיכויים שנתחיל לראות עוד הרבה משחקים שמתרחשים בתקופה הזו (ואני כמובן בעד).
מקווה שזה נכון.

אישית אני מרגיש כמו פרסונה/V לגבי המשחק.

הרעיון אכן מקורי ובכלל להתעסק בתקופה הפרה היסטורית זה מעניין מצד שני, אין ממש סיכוי שיוביסופט תצליח לבנות עולם שעושה צדק לתקיופה, FAR CRY 3 הרגיש לי כמו סקיירים עם רובים, המשחק הזה בטח ירגיש לי כמו סקיירים, אממ... עם אנשי מערות?

המון סייד קווסטים שנועדו לבזבז לנו זמן, המון שיטוט חסר תכלית במפה מנקודה A
לנקודה B.

וכמו שאמר פרסונה, אישית אני מעדיף נשק חם ומעטים המשחקים שיודעים לתת לנשקים קרים תחושת סיפוק, ואני לא מהמר על יובי שידעו איך.

PlayGirl3

New member
הדבר הראשון שקפץ לי כשראיתי את הטריילר

אפילו את החטים של הממותה הם לא התאמצו לעשות עגולים ויפים. כרגיל ליובי כל דבר עגול הופך לפוליגוני. איפה זה ואיפה Horizon.
הקטע בסוף עם ההליכה בחושך עם הלפיד נראה כמו משהו מסקיירים. מישהו צריך להזכיר להם שעבר דור.

מישהו 2

New member
זה בגלל שזה אמור להיות "פוליגוני"

אין שום דבר טבעי במציאות שהוא עגול ומושלם

PlayGirl3

New member
תעשה לי טובה

לא ביקשתי שיציירו עם מחוגה. ברור ששן של ממותה היא לא עיגול מושלם, אבל היא לא אמורה להיות מורכבת מרצף של קווים ישרים עם זווית בין אחד לשני בצורה כל כך בולטת לעין.

מישהו 2

New member
בקטנה, לא חושב שזה נראה כל כך רע

לא על זה פוסלים משחק, ואני יכול להיות פרפקציוניסט... אפשר לראות שזאת הייתה בחירה שהם עשו לגבי העיצוב של השיניים, זה לא משהו שחוזר על עצמו באוביקטים אחרים במשחק כמו האנשים עצמם

PlayGirl3

New member
זאת הבעיה איתם, עיצוב משחקים מבחינתם זה קו ייצור

כל עוד יוצא משחק פעם בשנה, אפשר מבחינתם לעגל פינות (או במקרה שלהם לרבע). הם לא רואים צורך להשקיע. גם ככה יש להם מספיק שחקנים כמו פרסונה שירוצו לעשות pre-order.

V Has Come To

New member
המשחק היחידי שעשיתי לו פרי-אורדר ב6 השנים האחרונות...

היה MGS5..ואין מישהו יותר ממני ששונא את יוביסופט...המשחק היחידי שלהם שאני באמת מצפה לו הוא Ghost Recon Wildlands ויש לי חששות כבדים שהם הולכים לדפוק גם את המשחק הזה...
לפי מה שהבנתי את קנית ושיחקת את AC:Rogue אז מי שמכניס להם כסף על משחקים עלובים זאת את ולא אני...
נ.ב
שמעתי שיוצרי המשחק דדפול עושים מפגש מעריצים עם כל מי שקנה ונהנה מהמשחק(מדובר על 5 אנשים כולל אותך)המפגש יתקיים בקניון קריית שמונה ואת בהחלט יותר ממוזמנת...

אני די בטוח שקנית את AC UNITY בהשקה...

במה זה יותר טוב מלקנות חרא כמו AC ROGUE חחחח

V Has Come To

New member
יוניטי הגיע לחנויות בארץ עוד לפני שיצאה לו ביקורת...

ואכן קניתי אותו בהשקה...
הטריילרים של הגיימפליי שלו היו נראים טוב(אני יכול לדוג לך קולות התלהבות גם שלך מאחד הטריילרים)הוא יצא רק לדור החדש מה שרמז לשאפתנות והוא יצא באחת מתקופות היובש הכי ארוכות שאני זוכר..אז כן..קניתי אותו ושנאתי כל רגע בו..וזאת היתה הפעם האחרונה בחיים שלי שאני קונה משחק לפני שאני רואה ביקורת שלו..אלא אם מדובר על משחק של MGS או קוג'ימה...
אני בטוח שפלייגרל קנתה את Rogue גם אחרי שהיא ראתה את הביקורת שלו..פשוט כי יש לה סטנדרטים נמוכים...

שניכם נראה לי קניתם את AC מתוך נואשות.

אתה מהצימאון. היא כי לPS3 לא נשאר כמעט שום משחק חדש שדומה לAAA לקנות.
ואת שני המקרים אני לא יכול להצדיק, אבל היי זה כסף שלכם :)
נ.ב גיליתי אופטימיות זהירה לגבי יונטי, אבל חיכיתי לראות את גזר דינו.

PlayGirl3

New member
ההבדל הוא שאני קניתי אותו ב-10 דולר

וידעתי למה אני מצפה- משחק בינוני להעביר את הזמן. כן, מתוך סוג של ייאוש. הרי אף פעם לא הסתרתי את העובדה שהסדרה הזו לא חביבה עליי במיוחד. ועדיין, בחיים לא הייתי קונה משחק של יוביסופט בהשקה

אגב אי יכולת להצדיק, אתה לא רצת לקנות עותק פיזי של AC4 במחיר מלא ישר כשקנית את הקונסולה?

כולנו קורבנות, גם אני נפלתי לייאוש.

כשתשחקי באיינפימוס לפס4 או במשחקים האחרים מתקופת ההשקה את תרגישי כמה הנואשות והצימאון היו כבדים, לא זוכר דבר כזה בהשקה של קונסולה ביתית.נו

כולנו נפלנו למלכודת של יובי ההבדל הואצב שגם בייאוש שלי ידעתי לבחור במשחק העדיף יש לי המון תלונות לAC4 ואין מצב בנסיבותאחרות שהייתי קונה אותו בהשקה
אבל אני עדיין לא מבין אם כבר למה לא קנית אותו, המקרה תמוהה במיוחד בגלל שאמור להיות לך איזה בן דוד שהוא גרופי של הסדרה ויכל לספק לך אותו בחינם.

שורה תחתונה היה חכם מצד כולנו לחטט בבקלוג שלנו ולמצוא אלטרנטיבות ישנות אך טובות יותר.

PlayGirl3

New member
זמן לתיקון, יש מבצע על העונה של tales from the borderlands

קונים ומתחילים לשחק כשיוצא הפרק האחרון?

למעלה