חדשות גיימינג

אני אאלץ לקנות בחודש הבא. נשאר לי כסף רק למשחק אחד החודש

לדרגון קווסט הירוז זה יוצא עוד 10 ימים ואני צריך לקנות את זהדש במחיר מלא אני לא רוצה להרגיש שלא עשיתי מספיק ש11 יגיע למערב, לא אחרי שקניתי את כל האפלקציות הזבלוניות לסמארטפונים והוצאתי על זה הרבה כסף.
במיוחד שסקוור אמרו שהירוז יהיה זה שיקבע לגבי 11.

בסופו של יום אקנה בחודש הבא שיהיה לי כסף ונשחק בזה.

PlayGirl3

New member
עכשיו בהנחה גם בחנות האירופאית במחיר זול יותר (לבעלי פלוס)

אני קונה, ההנחה מספיק גדולה בסופו של דבר שאני יכול לקנות.

נתחיל כשייצא הפרק האחרון.

V Has Come To

New member
באמת ממש יותר טיפשי לקנות משחק בהשקה...

של סדרה שאהבתי שיש עוד סיכוי שהמשחק אשכרה יהיה טוב כי עוד לא יצאו לו ביקורות מאשר לקנות משחק ביודעין שהוא יהיה גרוע ואת עוד בכלל לא אוהבת את הסדרה..
אם יוביסופט היו קוראים את ההודעה שלך הם היו צוחקים בקול רם..הם יודעים שאוהבי הסדרה יקנו את המשחק אבל אם הם גרמו למישהי שידעה שהמשחק גרוע ובכלל לא מתחברת לסדרה לקנות אותו הם באמת כבר מסוגלים להכל...

PlayGirl3

New member
אני לא מגבילה את עצמי ל-3 סדרות

מדי פעם בא לי לנסות שוב גם דברים שלא התחברתי אליהם בעבר או משחקים מז'אנר שאני לא משחקת בדר"כ.
לפחות אני שילמתי על משחק שחיק

V Has Come To

New member
ממש בחרת אחלה משחק שיכול לשנות את הדעה שלך...

לטובה לגבי הסדרה והז'אנר...
תגידי יכול להיות שאת כותבת את ההודעות שלך לפורום ממכשיר מורס?
אני שואל את זה כי כל בן אדם עם חיבור נורמלי לאינטרנט(או קצת שכל)היה יכול לעשות חיפוש קצר ולראות שזה משחק עם הציונים בין הנמוכים(אם לא הכי)בסדרה של AC...ה(חוסר)היגיון שלך מפתיע אותי כל פעם מחדש..את בטוחה שסיימת כיתה ג'?

PlayGirl3

New member
איך חבר שלך אומר?

ממש מנוע חיפוש מבוסס פחמן אתה.

אם היה לך הגיון בריא היית מבין שקניתי דווקא אותו כי הוא לא קרוס-ג'ן. ביקורות של אתרים משוחדים ולא אמינים כמו IGN שאתה פוקד חדשות לבקרים לא מזיזות לי.

ובאמת? השכלה? נגמר לך לך החומר? אם אתה עוקב אחר ההודעות שלי בפורום באדיקות שאתה מפגין כאן בשרשור, אתה יודע טוב שבהשכלה שלי אתה יכול רק לקנא

V Has Come To

New member
מה ההתעקשות לשחק משחק שהוא לא קרוס-ג'ן...

אם גם ככה יש לך קונסולה מהדור הישן..אין בזה שום הגיון וואט סו אבר...
כן..נכון..IGN משוחדים..בגלל זה הם נתנו למשחק של חברה ענקית כמו יוביסופט ציון גרוע..זה בטח משחק מעולה אבל EA Sports שילמו להם שיורידו את הציון בשביל שהמשחק לא יקח את הפוקוס מהפיפא החדש...
כאחת שטוענת שאני צריך לקנא בהשכלה שלה את כותבת הרבה הודעות ממש טיפשיות...

PlayGirl3

New member
אם אתה לא מבין הגיון פשוט, אין לי איך לעזור לך.

ואם אתה באמת מאמין לביקורות של IGN, אתה בכלל מקרה אבוד

V Has Come To

New member
כן רחמים עלי...

אני אמשיך לקנות רק משחקים שקיבלו ציונים גבוהים מאתרי הביקורות ואת תמשיכי לקנות משחקים לפי דעתך בלבד..הולך לך מצויין עד עכשיו..חוש השיפוט המחודד שלך בחר בשבילך אחלה של משחקים..הקרם של הקרם...

V Has Come To

New member
אני לגמרי הבנתי שרצית לנסות ז'אנר חדש...

אבל למה לבחור את אחד המשחקים הגרועים של הז'אנר זה לא הבנתי...
אם היית מוצאת וידאו של אייל גולן אומר "לפעמים נמאס לך מסטייק אנטריקוט אז בא לך לאכול לחם עם ממרח קיא של חתולים" זה היה הרבה יותר מתאים למקרה שלך...

PlayGirl3

New member
קיא של חתולים? מה אתה בגן חובה?

ככלל אצבע, ברגע שהצד השני מתחיל עם הפרשות גוף אני מבינה שכבר אין טעם.

V Has Come To

New member
כלל אצבע שלי - שלצד השני כבר אין באמת טענות...

לגיטימיות הוא מתרץ את זה שהדיון כבר לא לרמתו...

אני באמת מקווה בשבילך שיום אחד תמצאי את התשובות ללמה קנית משחק שידעת כבר מההתחלה שהוא גרוע...אולי זה יקרה עוד שבוע...אולי זה יקרה בטיול בהודו במשבר גיל המעבר אחרי כימיקלים הזייתיים ואולי זה רק יגיע שכבר תהיי בבית אבות בסשנים היומים עם הפסיכולוג...

PlayGirl3

New member
טענות למה בדיוק?

מעולם לא טענתי ש AC Rogue הוא משחק גרוע. כתבתי שהוא משחק בינוני נחמד להעברת הזמן. אפילו התנ"ך שלך, metacritic נתן לו 72 והחברים שלך ב-IGN נתנו לו 78.
אולי אתה צריך ללכת לפסיכולוג כדי להבין למה כל כך חשוב לך להתנצח על גבי דפי הפורום עד כמה הטעם החדגוני שלך "משובח". יש לי אפילו איזו מטפלת בשם סיון להמליץ לך, נראה לי תסתדרו יופי

V Has Come To

New member
בגבינה שוויצרית יש פחות חורים מההסבר שלך...

רגע אחד את טוענת שאת מגניבה מדי בשביל להקשיב לאתרי הביקורות ואומרת שהם משוחדים ולא אמינים וברגע השני שנוח לך את מפנה אותי אליהם בשביל להוכיח לי שהמשחק הזה הוא לא כזה גרוע...
מצד אחד את עוקצת אותי שאני עושה פרי אורדר לכל משחק של יוביסופט ומצד שני אני אדם עם טעם חדגוני שמשחק רק משחקים בודדים...
אם כבר בחרת לעמוד איתנה עם הדעה שלך למרות שכבר הבנת שהיא לא מחזיקה מים וגם טיפשית לפחות תנסי לשמור על אחידות מסויימת בכתב ההגנה שלך..אחרת זה פשוט מוציא אותך לא ממש אמינה וגם קצת...לא משנה...

אני אזרום איתך למטרת הדיון - Rogue קיבל ממוצע 72..בואי נניח שזה ממוצע מתקבל על הדעת..אז למה לא ללכת על בלאק פלג שקיבל ממוצע של 88?(חברך הטוב כרונו שאל בידיוק את אותה שאלה והביע פליאה ככה שאי אפשר להאשים אותי בקטנוניות)חכי..אל תעני..אני יודע כבר התשובה כי כבר ענית עליה מוקדם יותר בדיון.."Rogue הוא לא קרוס-ג'ן"..וואלה..אחלה סיבה..זה משחק בינוני אבל בגלל שהוא יצא רק לדור הישן ובעלי הדור החדש לא יכולים לשחק אותו זאת סיבה מספיק טובה לקנות אותו...
המשחק היה גרוע מדי לדור החדש אבל יוביסופט לא רצו להפסיד כסף כי המשחק השני יוניטי יצא רק לדור החדש..אז הם דחפו לבעלי הדור הישן משחק ממוחזר וגרוע(סליחה..בינוני בשבילך)בשביל להרוויח עוד כמה דולרים על גבי פראיירים כמוך...

PlayGirl3

New member
רק אל תיתן לי להפריע לך לנהל דיון עם עצמך

סיון אגב מתמחה בסכיזופרניה, הפרעת רדיפה ושגעון גדלות.

V Has Come To

New member
אופטימיות זהירה? ספר את זה למישהו אחר...

לא למישהו כמוני שיש לו זיכרון כמו לאיש הגשם...

1 - "זה היה נפלא.."ההמון של האנשים ברחובות, הראשים הכרותים, ממש הכניסו אותי לרוח התקופה אתה מרגיש שם, הם שיכנעו אותי לקנות." http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=194&messageid=175245931
2 - "זה לגמרי עושה תיאבון למשחק" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=194&MessageId=176082147
3 - "עוד מעט UNITY יגיע ויעיף לך את המוח" http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=194&MessageId=176018864

"אופטימיות זהירה"...כן...

למעלה