חדשות גיימינג

תמצא לי גיימר או גיימרית בפורום עם עינים מתפקדות שיכול לטעון

שיונטי לא נראה מדהים גרפי ושאותו טריילר לא נראה נפלא ועשוי מצוין, גרפית הוא מעיף את המוח, וכל מי שטועתן אחרת צריך לבדוק אם עצב הראייה שלו תקין.

לא רק שהמשחק נראה נפלא בטריילרים ושהעיצוב נראה טוב ומבטיח, גם אין זכר כלל לאותן בעיות ביצועים מחרידות.

בגלל שהייתי כה זהיר והחוש שלי אמר לי "ירדן זה נשמע טוב מדי להיות אמיתי"
הייתה לי אופטימיות זהירה מספיק מכדי לא לעוור אותי.

הדבר המוזר כאן שהיתה לך תחושת בטן לא טובה לגבי יונטי ויובי עדיין הפילו אותך.

V Has Come To

New member
"אופטימיות זהירה מספיק מכדי לא לעוור אותי" קוראים לזה לגור ב

אילת...אם היתה לך כמו לי חנות ליד הבית שמכרה את המשחק כמה ימים לפני ההשקה הרשמית בתקופת היובש הנוראה גם אתה היית רץ לקנות את המשחק...

מה לעשות שאני לא רוצה לגור בשירותים רק כדי להגיד

שאני חי בתל אביב? המקום זה לא מה שעושה את הבן אדם, מי שדפוק יהיה דפוק בכל מקום גם בתל אביב ולהפך, אני מעדיף לחיות טוב גם אם זה לא במרכז הארץ.
ולעניין ... לא, כי אם הייתי רוצה את המשחק בנואשות מה היה מונע ממני פשוט לעשות קנייה בהשקה? לא משנה איך תציג את זה הייתי זהיר.אם הייתי קונה בפרי אורדר לא הייתי יכול לבטל אותו בחנות של סוני.

V Has Come To

New member
זה לא היה זילזול או התנאשות על העיר אילת...

ובטח שלא אמרתי שמי שגר באילת הוא דפוק...
כל מה שאמרתי שלך היה יותר קל לבחור שלא לקנות את המשחק כי לא היתה לך חנות זמינה ליד הבית שמכרה את המשחק כמה ימים לפני תאריך ההשקה הרשמי..כמו שהסכמנו זאת היתה תקופת יובש מאוד קשה והטריילרים של המשחק היו נראים טוב אז היה מאוד מפתה ונפלתי..מודה..
אני לא גר בתל אביב אני גר בישוב קטן בצפון אבל אנחנו צמודים לעיר גדולה...

V Has Come To

New member
כן..כי זאת באמת הוכחה שהמשחק הוא מוצלח...

ציון ממוצע 61 בMetacritic...איפה נרשמים לפרי-אורדר של גרסת הPS4??? אני חייב את הדבר הזה...

נראה כמו חיקוי מסריח לסקיירים עם קורטוב של הוריזון.

הממותה והדוב נראים כאילו גנבו את המודלים שלהם ישירות מסקיירים והדביקו אותם למשחק הזה.
ההשחזה של הנשקים הדיבור בשפה הפרה היסטורית השיר המעפן והבחורה שאורבת לממותה, נראה חיקוי עזתי של הוריזון. לא אתפלא אם יובי החליטה על פיתוח המשחק בE3 עם החשיפה של הוריזון.

כפי שאמרתי FAR CRY 3 הרגיש לי כמו סקיירים, לא מצפה שזה ירגיש אחרת.
רק דומה אפילו יותר.

V Has Come To

New member
זה שן חרב...

לא שאני בקטע של להגן על הטריילר או המשחק אבל זה די ברור שזה טיגריס שנחרב ולא דוב...

מישהו 2

New member
זה נקרא Smilodon

או שנחרבי. סוג של טיגריס פרה-היסטורי שנכחד... והוא נראה טוב מאוד

V Has Come To

New member
הוא אכן נראה טוב..אבל כרונו ופלייגרל כרגע במשחק האנטי...

הם מתחרים בינהם למי יש יותר תלונות על המשחק..כמו שקורה בכל פעם בשרשור חדשות על משחקים חדשים...

מה? חחחחח. נכון שלא קראת את המחמאות שלי לNo mans sky?

אחרת אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הטענה שאני שלילי בכל שרשור חדשות.
בחייך. אני מתחרה עם אורלי לגבי תלונות על משחקים? אני כתבתי את דעתי על המשחק לפני שהיא בכלל הגיבה בשרשור על מה אתה מדבר?

ובכלל לא מפריע לי שדברים לא עגולים במשחק אני לא שם לב לפרטים האלה, מצד שני לא לוקח קשה את זה שלה זה כן מפריע כמו שאתה לוקח.

תודה לשניכם על ההעשרה :)

לא ידעתני את זה אכן נראה בסדר המודל כששמים את זה בפרספקטיבה הנכונה.

V Has Come To

New member
וגם סרטון מאחורי הקלעים...

לפי מה שאני מבין הוא יוצא רק לדור החדש...

המשך לSMT 4 על ה3DS (המשך ישיר) הוכרז.

SMT 4 FINAL הוכרז, השם אולי נשמע כמו איזו גרסת במאי לSMT4 אך לא כך הדבר, מדובר במשחק חדש לגמרי שמתרחש בעולם של SMT 4 ולכן הוא לאמיתו של דבר SMT 4 -2.

המפתחים אומרים שזה יהיה הJRPG או בכללי המשחק הכי טוב על ה3DS, הם מסתכלים על כל התלונות שהיו לאנשים לגבי SMT 4 ומתכוונים לתקן הכול.
ולעשות הכול טוב יותר וגדול יותר. המשחק יהיה נגיש עלילתתית גם לאנשים שלא שיחקו בSMT4.

פורסמה חקתמונת ארט, האם קבוצת הדמויות היא כולה דמויות נשיות, סטייל פפ10-2??
פרטים חדשים יגיעו ב11 לחודש.

אני טרם הגעתי לSMT4 ולא יודע אם אעשה זאת, אחרימעתי שאחרי שני בוסים התחלתים קשים במיוחד, המשחק הופך למשחק קל ביותר, מלבד עוד איזה שנים בוסים קשם מאוד באמצע המשחק.

דובר גם רבות על זה שאם אתה בונה דמות ראשית שמתמקדת בקסם, היא ממש חזקה בצורה ששוברת את הקושי לגמרי.

כל הדברים האלה כאמור הרחיקו אותי מהמשחק אם המשחק הבא יתקן את הבעיות הללו, אהיה מרוצה עד הגג, כי SMT 4 עצמו נראה נפלא.

הPS4 יקבל ירידה במחיר ב50 דולר?

שמועה בלבד.
תמונה שאותרה באתר של Target מצביעה על ירידה של 50$ במחיר הPS4 התמונה הזו לא משאירה הרבה מקום לדמיון.

סוני חייבת את הורדת המחיר הזו בחגים ולכן זה צעד הגיוני, בהיעדר משחקים בלעדיים.

למיקרוסופט יש את היילו וטומב ריידר בחגים, ולדברי סוני עצמה המשחק הכי גדול שיש להם לחגים זה האוסף של Uncharted 4, כדי לעמוד בכבוד מול הONE בחגים, היא תצטרך להציע משהו אטרקטיבי אחר.

ברור שאין סיכוי שמייקרוסופט תצליח לסגור את הפער עם סוני בהבדל בין כמויות המשתמשים. התקווה היחידה שיש למייק זה לנסות לצבור כמה שיותר קונים חדשים בחגים, היילו בהחלט יעזור לאקסבוקס בחגים,אולי הם אפילו ינצחו את החגים.
בכל זאת זה לא דבר בעל חשיבות בטווח הארוך.

Stephen Colbert נכנס לאטרף מNO MANS SKY

הוא די מתלהב מהעובדה שהיצורים במשחק מתפתחים אבולציונית בהתאם לתנאי הכוכב הספציפי שהם נמצאים בו.

אני חייב לומר שהמשחק פשוט יפהיפה ומקסים מבחינה ויזואלית בלי קשר לאיכותו! כמובן שיש נופים משעממים כמו כוכבים מדבריים מעפנים כאלה, אבל יש גם כל כך הרבה יופי, המפתח הראה את המשחק גם לכתבי הניו יורקר, ושם הוא ציין שאחד הכוכבים נראה כמו משהו מתוך זלדה, שזה ממש נכון.

יש גשם הגשם והערפל נראים נפלא, אין לי ספק שהמשחק יראה ממש סקסי על הטלווזיה שלי.

זה מעניין מה שקרה לי עם המשחק הזה, כי בהתחלה היתה לי אדישות גמורה כלפיו,
אחר כך ששמעתי שהמטרה היא לצבור כסף משאבים, ונקודות ניסיון כדי להגיע למרכז הגלקסיה התחלתי ממש להתעניין כי אני אוהב משחקים עם מטרות מוגדרות.

ועכשיו... עכשיו אני פשוט מרגיש שמדובר במשחק נורא שאפתני ואני מוריד למפתחים את הכובע.

זוכרים את המשחקים של פיטר מולינקס? בלק אנד וויט, פייבל, Populous" תמיד המשחקים שלו יוצאים גרוע כי הוא תמיד יותר מדי שאפתני ושקרן ומדבר יותר מהגובה שלו. עדיין תמיד הערכתי אותו על זה שהוא תמיד מנסה לעשות רעיונות חדשים ושאפתנים גם אם זה יוצא לו הכי גרוע שבעולם.

אני מזכיר אותו כי זה גם מה שאני מעריך במשחק הזה, אני מעריך את הניסיון ליצור משהו מקורי, משהו שבאמת אין כמוהו,ושיתן לנו חווית משחק שונה לגמרי.
גם אם הוא יקבל ציון 6 וציוני 7 כי אף אחד לא רגיל לקונספט שלו וגם אם הביצוע בינוני.

מי עוד כאן מאמין במשחק? או לפחות מצפה לשחק בו?

מישהו 2

New member
Spore 2

המשחק הזה נראה אחד לאחד כמו Spore,
ההבדל הוא של-spore הייתה לפחות סוג כלשהי של מטרה והוא היה הרבה יותר מרשים ברעיון שלו. היית מתחיל מיצור חד תאי שמתפתח ויוצא מחוץ למים ומקים ציביליזציה עם יצורים מאותו הסוג כמוהו ומשם עד לבניית חללית שיוצאת מהכוכב אל מערכת השמש והגלקסיה. הכול מלווה במערכת יצירה משוכללת שבה אתה יכול לעצב כל דבר מהיצור שאתה מתחיל איתו ועד הבניניים וכלי הרכב בהמשך. וויל רייט ידע להציג את המשחק כמו שרק הוא יודע בכרזימטיות אדירה ובמצגות מרשימות. כל כך מרשים, שהמשחק קיבל פרסים עוד לפני שיצא לשוק.
המרכיב הסודי שעורר את רוב ההתרשמות והסקרנות במשחק הוא "האינסופיות" שלו.
אין סוף דרכים לעצב את הדמויות, ואין סוף כוכבים לבקר בהם וכו'...
הבעיה שהאינסוף הזה מתברר מהר מאוד ככלום ושום דבר.
כמו שיש אינסוף מספרים שכולם שונים אחד מהשני בקצת והם עדיין משעממים, ככה זה אותו דבר יהיה עם העולמות שיהיו משעממים וחסרי פואנטה.
&nbsp
Spore מהר מאוד ירד מהכותרות ומהעניין בתחום בידיוק מהסיבה הזאת. spore לפחות היה מורכב מכמה מיני משחקונים עם מטרה ומערכת עיצוב ממכרת שהחזיקו אותו קצת בחיים.
אני חושש ממה שראיתי על No man sky ש"האינסופיות" זה באמת כל מה שיש בו.
&nbsp
&nbsp

איזה spore 2? כל המשחק היה משחקונים מסריחים על איזה חיים אתה

מדבר? :) המשחקון שאתה משחק את היצור החד תאי זה איזה משחקון פקמן מסריח כזה. רייט זלזל באינטלגנציה של השחקנים, הוא גם הודה שהדבר היחיד והראשון שהיה חשוב לו זה לפתח משחק פשוט ונגיש שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר.

ששאלו אותה למה, הוא אמר שהמכירות הכי חשובות וזה מה שעניין אותו. משחקים עם עומק ומורכבות לא ימכרו טוב כמו משחקים פשוטים.

היופי של המשחק היה באפשרות ליצור את היצור שלך, כמו במקרה של הסימס, רייט
הוא גאון בלתת לך ליצור דברים משלך, אם זה לתכנן ערים בסימסיטי, או לבנות בתים בסימס, הוא נותן לך לבטא את היצירתיות שלך, דרך זה וזה גם היה הדבר הגאוני בspore כל השאר היה זבל אחי.

במשחק הזה, יש לך אובייקט מאוד ברור "להגיע למרכז הגלקסיה" לשדרג את החללית שלך ככה שתוכל לעמוד במסע להילחם בקרבות עם חלליות לאסוף משאבים.

אני מבין את הדאגה שלך, אם תעבור על הודעות ישנות שלי בפורום תראה שגם אני אמרתי שאני חושש שהמשחק יהיה ריקני.

אבל לאנשים שרוצים מטרה ברורה מול העינים יש מה למצוא כאן, מצד שני לאנשים שנהנהים לחקור מפות ונדלקים על הרעיון של הרנדומליות גם יש מה לחפש פה.

כמו שאמרתי בעבר, מפות רנדומליות כמו שהם עושים פה, לעולם לא יהיה להם את העומק של כוכבים שאנשים תכננו בעצמם וחשבו על כל פרט, אבל אתה יודע מה?

זה משחק שבונה על זה שלכל אחד מאיתנו יהיה את חווית החקירה האישית שלו.
אתה תצלם לי ביוטיוב דברים מגניבים שקרו לך בכוכב שמצאת ואני אצלם לך את שלי, ולכל אחד מאיתנו תהיה חוויה דומה בבסיס, אבל שונה יותר מרוב המשחקים
בגלל הכוכבים שנמצא.

יש פה פוטנציאל, יש פה גם מקום להמון פשלות ורדידות בביצוע, אבל כשאני חושב על
משחקי אינדי, אני חושב על מפתחים אמיצים ומקוריים, שמנסים לעשות משהו חדש, ללכת נגד הזרם, לפתח משחק ששונה מהמיינסטרים, ולא נשען על נוסטלגיה

ואני מעריך את הניסיון שלהם לחדש, גם אם המשחק יהיה בינוני כהוגן ויקבל 6
אני אנסה אותו רק כדי להביע את ההערכה שלי למפתחים.

יש גם מצב שיהיה אנטיגוניזם למשחק, כי המון אנשים לא רואים את האפיל ברעיון שלו וחבל.

מישהו 2

New member
"להגיע למרכז הגלקסיה"

ממה שראיתי בינתיים, זה בעצם מיני משחק שחוזר על עצמו, אתה מסתובב בעולם תוך כדי שאתה עושה כל מיני משימות שנותנות לך נקודות שאיתם אתה משדרג את החללית שלך ואז אתה יכול ליסוע לכוכב רחוק יותר שנראה שונה ולעשות בו בערך את אותו הדבר וחוזר חלילה. בכוכב החמישי כשתראה טווס עם עין על הגב במקום על האף, וזאת תהיה הפעם השנייה כבר שזה יהיה כוכב מדברי אפשר כבר לאבד את זה לדעתי. בספור לפחות התחלת ממשחק סנייק, למשחק פקמן ואז למשחק אסטרטגיה של שנקל. או במילים אחרות היה טיפונת סוג של גיוון. לגבי מה שאמרת שאתה מעריך אותם על הניסיון להביא משחק שונה ויצירתי, אני לגמרי מסכים, ואם זה יצליח להפתיע אותי בסוף אחרי שזה יצא, אני כנראה אתמוך בזה גם.

למעלה