חדשות וביקורות משחקים

V Has Come To

New member
חדשות וביקורות משחקים

יש לנו בתחילת החודש כמה משחקים חדשים שיוצאים...
עדיין ממתין לביקורת של JC3...

עטלפוני

New member
למה להתאמץ להוציא מוצר תקין ?

הרי אפשר פשוט להכריח אנשים להוריד פאץ' של 8 גיגה אחרי שהם רכשו את המשחק השבור...
&nbsp
התופעה של משחקים לא מוכנים מאוד מורגשת בדור הזה... אקסבוקס או לא אקסבוקס, אין סיבה שמשחק יושק ככה על הפלטפורמה הנ"ל (או מקרים דומים כמו באטמן על המחשב).

כל הבעיות האלה הם אחרי הפאץ של היום הראשון :(

אני תולה את האשמה בדור הקודם, פולאאוט 4, just cause 3 ועוד רבים אחרים, הם משחקי PS360 שעברו אופטימזציה גרועה לדור הנוכחי.

במשחק כמו just cause 3 זה כל כך חמור כי כל שניה יש לך פיצוץ אז זה כל שניה האטה בערך.

אגב, זה נכון מה שאתה אומר כי המצב של המשחק על הPS4 לא שונה בכלל מהמצב שלו על הONE.

PlayGirl3

New member
סנטה מוניקה מפרסמים טיזרים למשחק חדש

פירסמו את הגיפים האלה ברשתות החברתיות. חלק בצירוף הטקסט “Sometimes in order to…”
ולא נראה שזה god of war...
כנראה נגלה עוד כמה ימים ב-playstation experience.

זו בבירור ענת, אלת המלחמה של העמים השמים.

סתם סתם :). אבל בחיי שהייתי רוצה משחק כזה.
מה שזה לא יהיה זה כבר די וודאי שהם עובדים על GOW 4 אז נראה לי שזה יכול להיות לכל היותר, פרויקט שסנטה מוניקה עוזרים בו בקטנה כמו שהם עזרו עם האורדר.

אולי את זוכרת שסוני אמרו לאחרונה שאין להם שום JRPG בפיתוח ובלה בלה בלה.
האמת היא שהם משקרים, דלף מידע של איינסידרים שהם מתכננים, אחד ענק.

JRPG ברמת הפקה מטורפת, הניסיון האחרון שלהם לכאורה להתחרות בפיינל פנטזי וכנראה שיהיה אקשן JRPG.
יכול להיות שסנטה מוניקה עוזרים בפרויקט בפאן הגרפי והתמונות האלה קשורות למשחק.

PlayGirl3

New member
את ענת יש לך יותר סיכוי לפגוש בפרסונה

היא כבר הופיעה במשחקים אחרים של SMT
http://megamitensei.wikia.com/wiki/Anat

לא נראה לי שהמשחק החדש הזה הולך להיות RPG.
הם רומזים שהשם שלו יהיה Take a Step או משהו כזה, ככה שזה בטוח קשור לריקוד. (משחק על בלרינות?!
)

גאד, משחק על בלרינות לVR :(

זה היה כזה ברור. שזה מה שהולך לקרות עם כל הקשקושים שלהם על VR בתערוכה בפריז. רק מה, הם דפוקים, לאיזו בחורה אמריקאית ממוצעת יש מספיק כושר כדי להנות כמו שצריך ממשחק בלרינות? אולי זה מכוון ליפניות.

בנוגע לפרסונה 5. שמת לב שבפרסונה 5 אנחנו נלחמים בשדים ולא בצללים המעפנים ההם?

כזה נכנסתי לאקסטזה שראיתי את זה. אם הם יחזירו גם את השיחות עם השדים
זה יהיה פשוט מ ט ו ר ף.

חוץ מDQ11 פרסונה 5 המשחק הכי מצופה שלי בדור בגלל זה.

PlayGirl3

New member
לא חשבתי על זה, אבל יש מצב

שזה באמת איזה משחק ריקודים VR. מקווה שלא.

כן, גם תופסים את הפרסונות כמו במשחקי SMT אחרים.
https://www.youtube.com/watch?v=wvpOwQaqRXA
השיחות פחות מושכות אותי כי זה תמיד אקראי בטירוף. אבל לא אכפת לי שיעשו מה שהם רוצים רק שיוציאו את זה כבר!

עדיף שזה יהיה משחק ריקודים לVR מאשר משחק ריקודים AAA

ת נ
הטריילר הזה כל כך טוב שזה פלילי. איזה חמוד זה שהם נכנסים לתמונה עם הגמלים חח. הפרסונות נראות מטורף.

אני משחק כרגע SMT strange journey על ה3DS (הגוסס) שלי זה פשוט משחק מטורף, מין הכלאה בין SMT לדד ספייס.ופשוט הפכתי רשמית למכור למיזוגים זה כל כך כייף רק בגלל המיזוגים.

אני לא עושה גרינד בכלל ומנצח בוסים ברמה שלושים עם שדים ברמה 14.
פשוט כזה כייף וקל ליצור שדים מושלמים כי אפשר להוריש להם בקלות את המתקפות שאת רוצה ואני כבר מת שפרסונה 5 יגיע ולעשות את כל זה זה בגרפיקה נורמלית.

מישהו 2

New member
PS4 המשיכה להיות הקונסולה המובילה גם בבלאק פריידי

יותר ויותר אנשים ממשיכים לקנות את הפלייסטיישן 4. רק לא מזמן קראתי ידיעה שכמות השחקנים שמשחקת בבאטלפרונט באונליין מתעלה על כמות השחקנים באקסבוקס ובמחשב ביחד.

מקור

וצריך גם להוסיף. 30.2 מליון PS4 נמכרו ללקוחות עד היום!

לא לאיזו חנות מעופשת מלאה בחולדות, ממש ללקוחות עצמם.זה מטורף כי ב2016 באמת כולם יעברו כבר לפס 4 חוץ מכמה ברזילאים שלצערנו הפס4 יקר להם מדי בברזיל והם ימשיכו לשחק פרו על הפלייסטישן 2 עד אחרית הימים.

חוץ מאותם אומללים עם גורל אכזר, הפס4 פשוט שולט בלי עוררין בדור.

עטלפוני

New member
כשאתה קורא פירוט מגלים משהו מעניין

בעוד שבגילאים הבוגרים יותר האיזון פחות או יותר שווה, בגילאים הצעירים יותר יש העדפה ברורה לפס4 - בתור מנהל מוצר זו בעיה הרבה יותר סבוכה לצאת ממנה, ברגע שלקוח חדש "ננעל" על פלטפורמה, הוא לא ימהר לצאת...
&nbsp
מבחינת מכירות בלק פריידי, האיזון הסופי הבנתי שהיה 42 אחוז פס4, 41 אחוז אקס בוקס ו 17 אחוז ווי-u.
&nbsp
http://blog.infoscout.co/games-trump-console-sales-this-black-friday/

אולי אפשר להסביר את העדפה לפס4 ככל שהגיל צעיר יותר בכך ש....

ככל שאדם צעיר יותר, הוא גיימר יותר כבד, כי יש לו יותר זמן למשחקים יותר חשוב לו לקבל מקסימום משחקים בלעדיים.

בעוד שככל שאתה יותר בוגר בגיל, סביר להניח שיש לך פחות זמן פנוי, ואתה יותר כותב ומדבר על משחקים מאשר משחק בהם, כפועל יוצא של הזמן שנעלם לך.
ואז אתה משחק בפחות משחקים ואתה יותר קזואלי, ופחות קריטי לך להפסיד כמה בלעדיים, אם אתה יודע שתקבל את רוב המשחקים גם ככה באקסבוקס.

amithas190

New member
דווקא מבאס אותי שסוני מצליחים ככה , אני פוחד שהם יפסיקו

לספור אותנו.
&nbsp
הייתי מעדיף שמיקרוסופט יתנו פייט

אני לא רואה סימנים לזה שסוני תפסיק לספור אותנו רק הפלוס מעפן

ואל תשכח שהפלייסטישן 4 הוא בעצם מה שנותן לסוני להרים את הראש שלה מעל המים. אני מאמין שהם חייבים את הכסף הזה של הפלוס, הם לא יכולים לסגור לעצמם ערוץ הכנסה במצבם.

כן ברור שהגיימר שבי שונא את מה שהם עשו עם הפלוס. כשמסתכלים על התמונה הגדולה די קשה להאשים אותם.
זה פרדוקס, אבל אפשר להבין למה הם עושים את זה.

בכל מה שקשור למשחקים בלעדיים אני לא רואה את סוני מאטה בקרוב אנחנו רק שומעים בלי סוף על משחקים בלעדיים.
אני שוב אעשה סיכום על מה שאנחנו יודעים.
*שני משחקים בלעדיים מיוצרי סדרת סולס (שאתה ממש אוהב :)
משחק אימה בעולם פתוח.
הוריזון*
JRPG מושקע ברמה של פיינל פנטזי, שהוא משחק אקשן.
god of waR 4.
משחק בלעדי על בלרינות! (סתם)
גראן טוריסמו 7.
משחקים בלעדיים של נוטי דוג/אולי TLOU 2.
סטריט פייטר 5
מלא תוכן יפני בלעדי.
משחק עולם פתוח של יוצר איינפימוס (שבטח יהיה ליגה מעל איינפימוס)
המשחק הזה של ק'ייג עם האנדרואידית.

קשה לי להרגיש שסוני לא סופרים אותנו :)

amithas190

New member
אני מסתכל על הפן השני

המשחקים סבבה אבל יש יותר מידי תקלות טכניות שלא אמורות להיות.
&nbsp
כשאני משווה את הPS4 שלי לאקס בוקס 360:
הסוני רועש מידי ,חווה ירידות פריימים יותר מידי, ואצל אחרים יש את העיניין של הפליטות דיסקים.
&nbsp
האקס בוקס שלי טס חלק בזמנו.
&nbsp
וסוני מבינים שהם ימכרו מיליוני קונסולות גם במצב הזה .

מזדהה מאוד. בוא נקווה שדגם הסלים יפתור לנו את הבעיות.

זה נכון שזה מבאס רצח להחליף קונסולה שהיא מתפקדת לחלוטין רק בגלל רעש ובעיות טכניות.אני ממורמר מהקטע הזה בלי די.
העניין הוא שגם אם נחליף את הPS4 בהמשך הדור, זה עדיין יוצא לנו יותר זול בהרבה ממחשב יעודי למשחקים.אם נוסיף את העובדה שחלק מהמשחקים בכלל לא זמינים למחשב או לONE אז בכלל יש פה יתרון.

ברור שאם דגם הסלים לא יפתור את בעיית הרעש אז אין מצב שנסלח על זה לסוני, אבל לדעתי שווה לי לקנות עוד קונסולה רק בשביל חוויה טובה יותר.

בנתיים, אני ממליץ לך לעשות מה שאני עושה, תשקיע באוזניות טובות שמבטלות רעש, ככה הווליום (של האוזניות) לא יפגע לך חלילה בשמיעה ולא תשמע את הסוני אף פעם.

שמתי לב שבלי קשר לרעש, כל פעם שאני משחק עם האוזניות, המשחק הרבה יותר סוחף אותי. אני נכנס אליו הרבה יותר והרבה יותר כייף לי לשחק בו, אני הרבה יותר בתוך הסיטואציה :)

ברור שאני מקנא בבעלי הוואן שאני יודע שיש להם קונסולה שקטה :)
אבל אני מנסה לא להתמקד בזה, כי זה סתם מבאס אותי.

כאחד שהיה לו את הבעיה עם הדיסקים, זה מלחיץ אבל זה משהו שכל אחד יכול לסדר.

בנוגע ליותר מידי ירדות פריים אני מסכים איתך לגמרי אבל זה משהו שיש גם באקסבוקס ONE וזה יותר חמור שם ממה שזה אצלנו :(

אפשר להאשים פה את סוני ומייק קולקטיבית שהלכו על קונסולות עגלות מבחינה טכנית.

אני יכול להגיד לך, שבמקום לשמוח שסוני משחררת עוד ליבה של הPS4 למפתחים,
אני רק חששתי שהפס4 ירעיש לי .עכשיו עוד יותר.

למעלה