חדשות וביקורות משחקים

אני משתמש כרגע באוזניות ריצה של JBL
הן לא היו זולות.

שאני כמובן בדרך כלל לוקח איתי להליכות וכאלה שאני רוצה לשמוע מוסיקה מחוץ לבית אבל הם בנתיים מצוינות לי גם לפלייסטישן 4.

זול זה דבר יחסי מה המקסימום שאתה מוכן להשקיע באוזניות? אני לא מייעד את האוזניות JBL האלה להיות האוזניות האולטימטיביות שלי לפס4 אז אני ממשיך לחפש, אבל מה התקרה שאתה לא עובר?

evilplate

New member
ירידות פריימים?

על מה אתה מדבר, משחקים על הפס4 רצים בממוצע הרבה יותר טוב מהדור הקודם, אין מה להשוות בכלל, אתה שוכח שכמעט ולא היה דבר כזה 30 יציב ב AAA קצת תובעניים בדור הקודם.
&nbsp
אפילו משחק בעייתי כביכול כמו הוויצ'ר 3 רץ על הפס4 יותר טוב מ 99% מהמשחקי עולם פתוח של הדור הקודם, אין בכלל מה להשוות בין הביצועים הממוצעים של הדור הזה לקודם.
&nbsp
אולי יש לך בעיה בסוני אם אתה חווה בעיות פריימים בצורה חריגה.

amithas190

New member
אולי אני לא מגדיר את זה נכון

אני מתכוון לזה שהתמונה כאילו נתקעת לחצי שניה מידי פעם, הבנתי שאני לא היחיד שזה קורה לו . (אגב רק בחלק מהמשחקים זה קורה)
&nbsp
באקסבוקס 360 לא היו תקלות כאלה

evilplate

New member
אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר

אתה יכול להביא סרטון כדוגמא?

באופן כללי אין בכלל מה להשוות את המצב הטכני של הפס4 (וגם ה ONE) לעומת הדור הקודם, משום בחינה, לא ביצועים, לא תקלות (במיוחד כשזה נוגע ל 360, וגם לפס3 שלי שקיבלה YLOD למשל), הדור הזה הרבה יותר מלוטש והמשחקים רצים הרבה יותר טוב בממוצע מקודמו.

הדור הקודם אם כבר היה הדור הלא מלוטש והמקרטע, שמשחקים נפלו בו על בסיס קבוע מתחת ל 30 FPS וזה היה מקובל ולגמרי בסדר מצד כולם, היום אם יוצא משחק כזה ישר קמה צעקה.

גם מבחינת עמידה בתנאי הרזולוציה, במקרה של הפס4, הדור הזה עליון יותר על קודמו, יותר משחקים מחזיקים את ה 1080P מאשר בדור הקודם עם 720P, במיוחד על הפס3, ככה שמכל בחינה שתחשוב עליה, גם רמת ביצועים וגם איכות תמונה וגם תקלות טכניות, הפס4 עדיפה יותר מהדור הקודם.

נראה לי שעמית מתכוון ל (עמית תקן אותי אם אני טועה)

למצב הזה שאם אתה משחק בפלייסטישן 4 מעל שעתיים משחקים מסוימים יתחילו לסבול מירידות פריימים עד שתעשה למכשיר ריסט. אני חוויתי את זה בכמה משחקים.
אפילו מצאתי התייחסות לזה בהרבה פורומים והוצעו כמה הסברים לתופעה הזו.

אחד ההסברים היה שמדובר בדליפת זיכרון ושזה קורה בעיקר אם אתה יוצא לתפריט
הראשי של הפלייסטישן בזמן שאתה משחק.

אחרים האשימו את הארדיסק, אחרים, הורודת ועדכונים שמתרחשים באותו זמן.

אני אשמח להדגים את התופעה הזו כשיהיה לי זמן.

CallMeCavanaugh

New member
ברצינות?

אתה משווה פלייסטיישן 4 לאקסבוקס 360 מבחינת תקלות טכניות והאקסבוקס מנצח?
להזכיר לך כמה אקסבוקסים נשרפו כשהקונסולה הייתה בגילה של הפלייסטיישן 4 וכמה עלה למיקרוסופט להתמודד עם המחדל הזה?

מישהו 2

New member
עדכון מערכת ל-PS4 הולך לשפר את ביצועי הקונסולה

מסתבר שסוני אולי שמרה "קלף בשרוול" , תאפשר למפתחים להשתמש בליבה השביעית של המעבד שייעודה היה בלעדי עד עכשיו לפעולות מערכת ההפעלה.

מדובר בשיפור שיוכל לשפר FPS במשחקים עתידיים.

מקור

זה קצת כמו לתת ויאגרה לגבר בן 104.

אבל זה טוב שסוני ומייק עושות את זה. זה כנראה מקדם ביטחון למקרה שהNX הנייחת באמת תהיה חזקה מהPS4/ONE. חוץ מזה משחקי העולם פתוח שולטים באופן כזה טוטאלי, שאני לפעמים תוהה איך סוני ומייק לא הכינו מראש קונסולות עם מעבדים
שיכולים להתמודד כיאות עם החישובים הנדרשים.

V Has Come To

New member
ציונים Just Cause 3

IGN - 8
Gamespot - 8
Polygon - 8.5
מה שמבאס שכנראה לAvalanche היה משחק טוב מאוד בידיים והם קצת דפקו את זה עם בעיות באגים וביצועים..כי רוב התלונות של אתרי הביקורות הן על הדבר הזה..יש גם תלונות על משימות רפטטיביות אבל זה דבר די שכיח במשחקי עולם פתוח..
נקווה שיצאו פאצ'ים שאולי קצת ישפרו את המצב...

פלטיניום ככל הנראה עובדים על משחק של צבי הנינג'ה.

לפי הדירוג האוסטרלי שהמשחק קיבל.
http://www.classification.gov.au/Pa...2fBxNGMItwAbF2%2f166G4mlqawLmVA0tWHsHBG9lWpXU

נראה שפלטיניום פשוט הולכים לעשות משחק בכל IP שאפשר להפוך אותו למשחק אקשן יפני מצויר. כבן אדם שגדל בארץ בשנות ה90 יש לי כמובן אהבה גדולה לצבים האלה, אז מבחינתי זה מבורך רק שיהיה קצת יותר מעניין ממשחק הרובטריקים פליז.

נ.ב. פלטיניום פליז, תתרחקו מהפוואר רנג'רס, אני לא לא יודע אם החרא הזה עוד קיים, אבל תתרחקו מזה! אנחנו לא צריכים להחיות כל מותג, כן ? לא להיסחף, חבל על הכישרון שלכם.

נ.ב 2 תגיעו כבר לדרגון בול, לא איכפת לי כמה הרישיון הזה יעלה לכם!

PlayGirl3

New member
כבר אין לי הרבה אמון בחברה הזאת

היו להם 2-3 משחקים מוצלחים וכל השאר בינוני.

בכל מקרה אני מקווה שהם לא מתכוונים לעשות את המשחק לפי הסדרת CGI החדשה.

אני מבין למה את אומרת את זה.

כי אין ספק שהם לא משקיעים הרבה במשחקים שהם מפתחים לIP מפורסמים.
הם עושים את המשחקים האלה, כדי להישאר עם הראש מעל המים.

זה ברור שהפרויקטים האמיתים הרצינים שלהם זה ניר וסקילבאונד :)

אני בכל זאת מעוניין גם במשחקים הבינונים שלהם ברגע שאמצא אותם במחיר ריצפה.את לא רוצה לנסות את הרובטריקים ואת הצבים במחיר כזה? או את nier לפחות?

PlayGirl3

New member
כמו שאמרת, במחיר רצפה, כי זה מה שהם שווים.

ומהקצת שראינו מ nier אני חוששת שגם הוא יהיה כזה.

לפחות אנחנו מסכימים שהם שווים משהו במחיר ריצפה

כי משחקי גיבורי העל האחרים, ספיידרמן 2 וולברין ואלוהים יודע איזה עוד זוועות היו בדור הקודם, לא היו שווים גם את מחיר הריצפה הזה :)

בעצם, היה משחק חמוד של ספיידרמן בדור הקודם, משהו עם מימדים וסוגי ספידי שונים, אבל גם זה היה בעיקר נחמד כי קיבלתי אותו בחינם.

פלטיניום לפחות יכולים להוציא מערכת קרב סבירה פלוס, גם במשחקים הכי מעפנים שלהם.
אם זכור לי נכון נהנהת קצת מהאגדה של קורה בגלל המערכת קרבות שלהם.

NIER מה איכזב אותך בו ממה שראינו? כי אם זה האויבים האלה הענקים האלה שבאמת נראו די מעפן פלטיניום הרגיעו שהם לא בוסים או משהו כזה, סתם אויבים רגילים וגדולים. ויהיו מלא אלמנטים של RPG.

שמתי את הטריילר של NIER החדש אם את רוצה להיזכר מה הציק לך בו :).
הדבר היחיד שעולה לי על העצבים פה זו המוזיקה בטריילר שבהחלט מעלה את הקריז, אבל בסדר אפשר לסמוך על זה שהפסקול של המשחק עצמו יהיה איכותי יותר :)

PlayGirl3

New member
לא יודעת לשים את האצבע על מה בדיוק

אולי זה שהיא נלחמת רק עם החרבות ואין עוד קסמים או יכולות נוספות. אולי זה שכל האויבים נראים אותו דבר רק בגדלים שונים. אולי כל האפור המדכא הזה כמו במשחק הקודם.

ומה זאת אומרת לא היו משחקי גיבורי על טובים בדור הקודם? זה הדור שהביא לנו את סדרת ארקהם!
וולברין וספיידרמן הראשון היו לא רעים. היה גם משחק של גרין לנטרן שהיה נחמד, באופן מפתיע אחרי הסרט הזוועתי.

מקורה נהנתי בעיקר בגלל שאני מאוד אוהבת את הסדרה. הקרבות נמאסים די מהר. יש לה איזה 4 מתקפות ו-4 סוגים של אויבים... הרובוטריקים נראה ממש דומה.

מישהו 2

New member
זה באמת נראה כמו משהו שחוזר על עצמו קצת

זאת אומרת, הח'ברה אלופים בליצור דמויות שנלחמות מגניב עם אפקטים. וגם סגנון הגרפיקה בדר"כ כולל בול.
&nbsp
אני שיחקתי במשחק של קורה ובמשחק של הרובטריקים. הבעיה שהם לא מספיק מגוונים, ומאוד חוזרים על עצמם (וזה למרות שהמשחקים יחסית קצרים)

אה ברור שהוצאתי את סדרת ארקהם מהמשוואה

כי ברור שזו סדרה יוצאת דופן באיכות שלה לעומת כל יתר משחקי גיבורי העל. שנשארו ברמה של משחקי PS2 בהשוואה.

ארקהם נייט, משחק השנה שלי כרגע, אלא אם כן tales from the borderlands יהיה משהו לא מהעולם הזה.

למרות הבאטמוביל, נהנהתי מאוד מהסיפור, מהקרבות, ובאטמן ללא ספק הרוויח שוב את הכבוד שלי ביושר כגיבור על :).

דופק את הראש שלי איפה הייתי עם המשחקים האלה בדור הקודם, עכשיו אני לא אהנה באותה מידה נראה לי.

קורה, אחותי גם מתה על זה, הבנתי ממנה שזו איזו סדרת המשך או משהו לאווטר, אז אולי אני צריך לנסות כבר לראות מה הסדרות האלה שווה

בנוגע לnier תזכרי שבמשחק הקודם היו קסמים ויכולות שונות, ופלטיניום אמרו שהם ממש אהבו את המשחק הראשון אז לא נראה לי שהם ישנו את זה.נראה לי שהם ניסו להראות מעט מאוד מnier החדש, וכל הקסמים והאלמנטים שלא ראינו יחשפו בטריילרים נוספים בהמשך.

אני יכול להבין את החשדנות שלך כלפיהם, אחרי שהם משחררים משחק בינוני אחרי משחק בינוני, ואחרי שגם סקילבאונד עורר חשד בנוגע לרמת הקושי.

אבל אחרי שפלטיניום אמרו שיש בוסים מטורפים ושאלה סה'כ אויבים פשוטים ורגילים מה שראינו ב טריילר.

אני רוצה להיות אופטימי ולתת להם כרגע את הספק.

זוכרת שבחשיפה של nier 2 שהתמרמרנו על זה, אמרת שלא תהי בררנית כי אין יותר מדי משחקי JRPG. משהו ברוח הדברים האלה לפחות לא זוכר במדויק.

אז היה בזה משהו מאוד נכון כי ככה אני מרגיש עכשיו לגבי המשחק.
מרגיש שאין לנו מה להיות בררנים בדור הזה כל כך. ומנסה להיות אופטימי לגבי המשחק הזה.

תוסף הL2 R2 של הויטה לדגם הOLED מקבל מחיר ותאריך

יציאה. התוסף ייצא החודש ויעלה 116 שקלים. התוסף הזה כמובן הופך את הremote play של הויטה מרעיון נחמד בתאוריה, לדרך לגיטימית ומעשית לשחק בכל המשחקים שלנו על הויטה, למי שאוהב את זה.

המוצר זמין עכשיו להזמנה מוקדמת בplay asia.
http://www.play-asia.com/l2r2-button-grip-cover-for-playstation-vita-1000-black/13/709ikh

אני כמובן אקנה את התוסף בהמשך הדור באופן וודאי. יהיה מדהים לא רק לשחק עליו משחקי PS4 שמתאימים לאופי של הויטה, אלא גם משחקים קלאסים מהPS2
שיראו מעולה על המסך של הויטה.

ידעתי שהקניה של הויטה תשתלם לי עכשיו סוף סוף אפשר לקצור את הפירות האמיתים של ההשקעה הזו.

CallMeCavanaugh

New member
זה אמור להיות תוסף רשמי של סוני?

כי מה שקישרת אליו הוא לא של סוני ודברים כאלה קיימים כבר הרבה זמן.

היה קיים דבר כזה הרבה זמן לדגם הסלים של הויטה.

הדגם החדש יותר של הויטה זה שיש לו מסך LCD. מי שיש לו את הדגם המקורי
עם מסך הOLED (המשובח בהרבה יש לציין, בייחוד אחרי שהתנסתי בדגם הויטה החדש)

נאלץ להסתכל עד עכשיו בקנאה על בעלי הדגם החדש, או לשדרג אליו. לא היה שום אביזר כזה לדגם הישן.

אז גם אם זה לא רשמי של סוני, זה די ביג דיל :)

למעלה