חדשות וביקורות משחקים

PlayGirl3

New member
הצוות של ארקהם אוריג'ינס עובד על שני משחקי קומיקס DC

שהם לא באטמן.

אוריג'ינס מוכר בתור האח החורג והפחות מוצלח של טרילוגיית אסיילום, סיטי ונייט, אבל אני חושבת שאם הוא היה משחק שעומד בפני עצמו בלי לעמוד בצל של רוקסטדי, הוא היה משחק מוצלח ביותר, אז אני מאוד שמחה שהצוות הזה יביא לנו עוד משחקים בסגנון שמבוססים על קומיקסים אחרים.

אני די בטוחה שאחד מהמשחקים האלה יהיה על Suicide Squad כפי שנרמז במהלך אוריג'ינס. מתאים גם ליציאת הסרט. השמועה גם אומרת שאמנם זה לא יהיה משחק באטמן אבל באטמן כן יהיה מעורב באחד המשחקים, אז זה מאוד מתאים. האופציה השנייה יכולה להיות ליגת הצדק אבל זה עלול להיות גדול מדי על WB מונטריאול שהוציאו עד היום משחק AAA אחד וחצי.

מה לדעתכם יכול להיות המשחק השני או איזה קומיקס של DC הייתם רוצים לראות הופך למשחק סטייל ארקהם? אני הייתי שמחה למשחק של Green Arrow או Black Canary שאפשר גם לשלב אותה במשחק של החץ, או להרחיב ל Birds of Prey שיהיה מדהים וזו אופציה נוספת לקשר לבאטמן.

http://www.eurogamer.net/articles/2...ns-dev-is-hiring-for-two-more-dc-comics-games

החץ הירוק גם כן....

אבל רק אם הם יצליחו לנתק את עצמם מהדרמה המטורפת שיש בסדרת הטלווזיה, אני נהנה מהסדרה אבל לפעמים אני מרגיש שאני רואה טלנובלה מרוב דרמות.

אני יודע שלפני שפתחת את ההודעה ציפית שאגיד שאני גם רוצה לראות את סופרמן, אבל אני רוצה שרוקסטדי תטפל בסופרמן :)

PlayGirl3

New member
לך תראה ג'סיקה ג'ונס

הסדרה Arrow היא די פח שכיף לראות רק בגלל השחקן הראשי החתיך. בפלאש למרבה הצער אין חתיכים והיא הרבה יותר פח.
גם מצד מרוול רוב סדרות הטלויזיה זוועתיות. סוכני שילד והסוכנת קרטר פשוט בושה. רק הסדרות שלהם שנטפליקס מפיקה טובות. תראה את ג'סיקה ג'ונס, כל הפרקים יצאו, ואז תגיד לי שהיא לא מרשימה אותך. הסדרה מבוססת קומיקס הכי טובה שיצאה.

הלוואי שרוקסטדי לא יעשו משחק סופרמן. לא אוהבת אותו ולא אוהבת את הרעים שלו. הם רוצים משחק גדול? שיקחו את ליגת הצדק או young justice או הטיטאנים.

זהו אורלי, בחור עם קוביות בבטן וטוניקה ירוקה?

זה מה שעושה לך את זה? איפה הימים שנשים העדיפו בחור שזוף עם זקן שיודע לפתוח בקבוק יין בלי פותחן.

מילא היית אומרת שדרייל חתיך.לא הייתי יכול לסתור את זה.אפילו טיריון כבר יותר מאיים על כל גבר מאשר הילדון שמשחק את אוליבר.

אני בכייף אחליף לג'סיקה ג'ונס במיוחד אם היא נראת טוב, אי אפשר כבר עם המלודרמה שעשו בחץ היחס בין אקשן לדרמה לא שווה.

מימלא לא לאהוב את סופרמן אני יכול להבין, אבל לא לאהוב את הרעים שלו? דאמ.

מישהו 2

New member
אני רוצה משחק טוב של הפקח הירוק

סתם כי אני חושב שיש לו פוטנציאל להיות הכי מגניב. כבר יצא משחק כזה לא כל כך מושקע ל -PS3 אבל הוא היה חביב... האק & סלאש כזה...

PlayGirl3

New member
שיחקתי במשחק ההוא

היה נחמד, אבל אני לא רוצה משחק של גרין לנטרן. האויבים החייזרים האלה שכולם סתם רוצים להשתלט על הגלקסיה פשוט לא מעניינים. האויבים האנושיים הרבה יותר מורכבים.

bound משחק חדש של סוני (זה עם הבלרינה)

מסתבר שכמו שחשבתי סנטה מוניקה לא מפתחת אותו אלא רק עוזרת בו.
מדובר במשחק פלטפורמה תלת מימדי עם סיפור בוגר שמיועד להארדקור.

הייתי מתלהב מהמשחק אם הייתי מבין מה סוני רוצה מהחיים שלנו בטריילר הזה.

לא הגיע הזמן שסנטה מוניקה תפסיק לעזור לכל העולם לפתח משחקים ותתחיל להתמקד בGOW 4 ? מתי הם חושבים לסיים לפתח אותו ?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H3TpgIjefGQ

למעלה