יש!!!

Nobilis

New member
כן ולא

יש פסיקה של בית המשפט הפדרלי בגרמניה (מה-18 לפברואר 2013) שמחייבת לאפשר לבן זוג לאמץ את ילדיו המאומצים של בן זוגו (מה שעוקף את הבעיה - בן זוג אחד מאמץ, והשני מאמץ בעקבותיו). בית המשפט קצב לפרלמנט עד ה-30 ליוני 2014 לשנות את החקיקה בהתאם לפסיקה.

אספרסו2

New member
התבלבלת קצת בהירארכיה.

הרשות המחוקקת נמצאת מעל הרשות השופטת.
היום הושבעה אנג'ליקה,זאת לא קואליציה שמצדדת בהומואים מאמצים.

Nobilis

New member
אני? רק מדווח.

בית המשפט הפדרלי פוסק/מפרש את החוקה. בהסדר החוקתי הגרמני, כאשר הוא קובע שיש סתירה בין החוקה לבין חוק, או בין חוק לבין תקנות מנהלתיות, המחוקקים נדרשים לתקן (במקרה הזה - עד לאמצע 2014).

קצת על הפסיקה הספציפית:
http://www.usatoday.com/story/news/world/2013/02/19/germany-gay-adoption-court/1929831/
ושים לב למשפט: "It ordered the government to draw up new legislation by June 2014."

כפי שציינתי, זה אומנם רק מעקף (מאפשר לבן-זוג לאמץ את ילדיו המאומצים של בן זוגו), אבל נותן פתרון.

אספרסו2

New member
כמו שתשווה בין מצה לסופגניה.

זוג הומואים בגרמניה אינם רשאים לאמץ.נקודה.

Nobilis

New member
נו באמת...

זוג לא יכול לאמץ ביחד באותו הזמן. אבל בעקבות הפסיקה מהשנה אחד מהם יכול לאמץ ראשון, והשני מאמץ את הילדים בעקבותיו. בסיום התהליך - התוצאה זהה.

מצה וסופגניה, לעומת זאת, אינן זהות בסיום התהליך (כשהן נכנסות לפה שלך).

elley

New member
אבל הן כן זהות

כשהן יוצאות מהצד השני

(סורי, הייתי חייבת.... :
)

Nobilis

New member
דווקא לא

אני די בטוח שהן שונות במידת מה גם ביציאה (תרתי משמע).

forglemmigej

New member
אנגי היא בכלל נגד ילדים עד כמה ששמעתי

היא אין לה ילדים בפרינציפ, לא?

forglemmigej

New member
לא נראה לי שאפשר לעשות מבחן להורים

ומי יעשה מבחן לאלו שעושים את המבחן

הבעיה בכתבה זו יעל גרמן שבאה מהמפלגה של יש עבר ושום כלום לא יצא מהם ,הכל סתם מילים ריקות.
ואני מסכימה איתך לגמרי עם הזכות לאהוב להתאהב ולרצות להיות הורה ובמקרים האלו נראה שכל האמצעים כשרים, ואני לא מדברת רק על הורות ביולוגית אלא הורות מאמצת שלא פעם נעשים דברים מאד מאד אפלים בתחום וילדים ממדינות אפריקה השונות (כיום כמעט בלתי אפשרי לאמץ ממקומות אחרים בעולם) מגיעים בצורה די חשודה למדינות המערב העשירות והשבעות כי "מצילים" את הילד מגורל אכזר, כאילו רק במדינות רווחה מותר להביא ילדים לעולם.
מצד רביעי תמיד צריך להיות האדם השחור הראשון שישב מקדימה באטובוס היכן שיושבים הלבנים, צריך להיות הזוג החד מיני הראשון שיוכל להתחתן ,למרות שזה פאסה היום להתחתן ובשביל מה זה טוב, וזה לא מנע מעולם מאיש לצאת מהמסגרת הזו כשרק התחשק לו , צריך להיות הפעם הראשונה שנשים יכלו להצביע וללכת ללמוד. שום דבר בחיים הוא לא מובן מאליו.

בעלי המוסר הכפול קוראים "טרול" לכל מי שאינו מחזיק-מחרה אחריהם...

משהו השתבש בתהליך הענקת הזכויות ללהט"בים למיניהן. נכנסנו לאוברשוּט מוגזם.

זה יתוקן.

John the Savage

New member
להתווכח עם מי?

עם עירית לינור, או עם הטרול? אם הוא היה מביא דיעה קוהרנטית ומנומקת משלו, אולי היתה בכלל אופציה לדיון.

אספרסו2

New member
אפשר לקחת

ניצוץ ולהדליק את מדורת הדיון,הגפרור המצית כבר עשה את שלו.

טוב, עכשיו שגם אתה יצאת מהארון כבעל מוסר כפול

בוא תסביר לעולם למה שהמגעילים למיניהן לא יאמצו?

יש כל כך הרבה ילדים יתומים (או "מיותרים" או "לא רצויים") בעולם, שכבר נולדו, לתוך חיים שהם סיוט גדול, ומחכים לאימוץ. מדוע שהנאורים בעלי המוסר הכפול לא יאמצו אותם?

למה לאנוס את הטבע ואת דרך הטבע ליצור ילדים נוספים?

נאורות אמיתית היא הצלת חיים קיימים, לא יצירת ילדים נוספים, ורדרדים לבנבנים ומפונקים, שרק ירעו את חייהם המסויטים במילא של אלו שכבר נולדו (כדרך הטבע).

אך, כאמור, מדובר בבעלי מוסר כפול, מכוערים לא רק חיצונית, אלא גם פנימית. אין למה לצפות.

צפו ל backlash... החגיגה עומדת להיגמר.

Hermione1382

New member
אז אם אני גיי ואני ובן זוגי רוצים לאמץ

זה בסדר מבחינתך או שאתה חושב שגם את זה יש לשלול מאיתנו... אפילו שאנחנו מאמינים שעלינו לאמץ בדיוק מהסיבות שאתה מעלה?

אני אמנם חדש בפורום אבל מפתיע אותי שאנשים כל כך מאושרים לראות אחרים מדוכאים או משוללים זכויות בסיסיות... מקווה בשביל ילדיך שלא יצאו לקויי למידה, בעלי נטייה מינית שונה, בעלי הפרעות קשב וריכוז או כל תכונה אחרת שתהפוך אותם להיות שונים בחברה ללא בחירה בכך וללא סיבה להיות שונים. עצוב לי פשוט שהם יגדלו בבית שישלול אותם בשל דבר פעוט ושולי :)

אם אתה גיי ובן-זוגך רוצים לאמץ

וסביר להניח שגורלו של המאומץ יהיה טוב יותר אצלכם, יש לכם את תמיכתי (לא שאתם זקוקים לה, אבל מכיוון ששאלת, עניתי).

הפסקה האחרונה שלך שגויה לחלוטין משום שהיא יוצאת מנקודת הנחה מוטעית: אין לי בעיה עם זכות הבחירה שלך לאהוב את מי שאתה רוצה, אבל...

1. אל תנופף לי את זה מול העיניים בראש חוצות, לבוש בחוטיני בלבד.

2. רוצה זכויות כלכליות וחוקיות שוות? קח, אבל אל תתעקש לקרוא לזה "נישואים" שהוא מושג דתי מקודש. קרא לזה "חינגולין" או איך שאתה רוצה. אתה יכול לקבל את הזכויות בלי להתעקש לסרס ולעוות מושגים קיימים.

3. אל תכפה את הנורמות המעוותות שלך על הרוב. זה כדי שהרוב יהיה בעדך. חשוב על כך.

אגב, זכות הבחירה לאהוב את מי שרוצים, מה תגיד אם לקהילת "הגאים" שדוגלים בגילוי עריות? זכותה לאהוב את אחיה, לא? עד היכן "הנאורות" שלך מגיעה?

למעלה