יש!!!

cornetti

New member
וואלה? ומה עם כל הרבנים שאונסים?

האם הקהילה שלהם מקיאה אותם מתוכה?
דואגת להעניש אותם בהתאם?

מה עם כל מקרי האונס והתועבה שקורים בעדה החרדית שכולם משקיטים ומטאטים מתחת לשטיחים המלוכלים גם ככה?

אתה מדבר על צביעות? הואיל בטובך והסתכל קצת סביבך.

אנשים מאשימים אחרים בעוולות שלהם עצמם כי ככה נח להרגיש נקי ומצוחצח, אינך מכיר כנראה אנשים מהקהילה הלהטבי"ת ולכן קל לך להגיד עליהם מה שבא לך.
אתה פשוט מדבר מתוך חוסר ידע ובורות.

אני מדבר מתוך חוסר ידע ובורות?

חמודה, אם לא הייתי מכיר את הגועל נפש הזה מקרוב, לא הייתי מתמלא כל כך קבס מהפנטיות בה מפיצים הלהטבים את דתם החדשה. הם מתלהבות (אל דאגה, אני יודע עברית) מהזכויות החדשות שניתנו להן, שהן רוצים להשליט עכשיו את דתם על כל שאר ה 90%.

זה לא יקרה.

כי אנשים כמוני שתמכו בהם מתוך רחמנות התעוררו למציאות אכזרית ביותר... הקמפיין להחזרתם לגודלם הטבעי התחיל, והוא ילך ויתגבר.

למען הסר ספק:

התמיכה דלעיל בזכותם של שני להטבים לאמץ ילד יתום ו/או נטוש איננה בגלל שאני מאמין בשוויונם של הלהטבים לאנשים הנורמלים. אם הלהטבים עצמם אינם מאמינים בנורמליות, מדוע שאני אאמין? תמיכתי תהיה אך ורק אם יהיה ברור מעל כל ספק שגורלו של הילד יהיה טוב יותר בחיקן השעיר של זוג הלסביות.

אני כן דוגל בזכותם של הלהטבין לחיות את חיים בשקט ובשלווה ללא כל רדיפה. אך זאת, כל עוד הם לא מנסים להמיר את דתם של אחרים לדת הלהטבית. "חיה ותן לחיות". אך מכאן ועד להכרזה על זכויות שניתנות בדרך הטבע לאנשים נורמלים... עד כאן!

ועד שתחזרו לגודלכם הטבעי, שיהיה לכם הרבה "כיף" בגנון.

cornetti

New member
העיקר שאתה מגיב לעניין ... NOT

אתה יותר מצחיק ממעצבן למען האמת.
תכלס, אתה גם כלכך רחוק מהמציאות שאתה אפילו קצת גורם לי לרחם עלייך.
כמו כלבלב רטוב בגשם.

את מנסה להתחיל איתי?

סורי, אני לא בקטע של לסביות.
וגם לא בקטע של דו-מיניות.
וגם לא בקטע של זוחלים דו-חיים.

John the Savage

New member
אז רגע, אני מבולבל

אתה נגד להט"בים או נגד פונדקאות, לא הבנתי?

אז אתה כן בעד אימוץ, אבל לא בעד פונדקאות הן של הומוסקסואלים והן של זוגות הטרוסקסואלים? אתה מודע לכך שגם הטרוסקסואלים עושים שימוש בפונדקאות, ושיותר מזה: החוק בארץ לא מאפשר להומוסקסואלים לעשות הסכם פונקאות בתוך ישראל, והם פונים לאמהות פונדקאיות בחו"ל,בעוד שחוק הפונדקאות בישראל מפלה אותם לרעה אבל כן מאפשר פונקאות לזוגות הטרוסקסואלים, נכון? אתה גם מודע, אני משער, לקשיים שניצבים בפניהם בתהליך האימוץ, שדוחף אותם לפיתרונות כגון פונדקאות.

אם תסביר לי מה אתה בדיוק רוצה, יהיה נחמד.

למעלה