נינג'ה תאורי משנים את Hellblade.

נינג'ה תאורי משנים את Hellblade.

המפתחים אומרים שהדמו שחהוצג מhellblade היה ניסוי רעיוני בשבילם ולא מייצג את המוצר הסופי שנקבל.המפתחים מדגישים שהמשחק לא מתחיל פיתוח מחדש, אלא להפך עובר משלב סיעור המוחות לפיתוח רציני, וכמובן שזה גורר שינוי של הדמו המחריד שראינו ממנו עד כה.

כל הכבוד לנינגה תאורי על זה שהם יודעים שהם פישלו עם מערכת הקרב ההזויה של המשחק הזה, לא היה מתאים להם לשחרר מוצר בינוני כל כך.
http://www.dualshockers.com/2015/09...n-afresh-still-committed-to-open-development/

גיימפלי חדש ונוראי מAssassin's Creed Syndicate

פשוט איום. קרבות אגרופים מעפנים רצח, רקע משעמם לסיפור ובכלל הרגשה עלובה של סרט דרמה תקופתי חסר תקציב.

הסדרה הזו צריכה להיכחד מהעולם לפי דעתי, ויוביסופט צריכה להשקיע את מיטב כספה וכוחה בwatch dogs שהיה משחק מבטיח בהרבה מכל AC אי פעם.

מישהו 2

New member
לא בטוח לגבי המשחק עצמו

אבל אם מדברים ספציפית על האנימציה של המכות. זה הכי ריאליסטי שראיתי כבר זמן רב. ממש כמו בסרט פעולה.

מישהו 2

New member
אין צורך להגיב

פשוט תקבלו את זה שיש דיעות שונות משלכם , מבלי לרדת להשמצות על טעם אישי.

PlayGirl3

New member
לא השמצתי ואני לא חושבת שיש קשר לטעם אישי בהודעה האחרונה

מה ריאליסטי בקרבות האלה? ממש כוריאוגרפיה מעלפת

אתה מדבר כאילו הם הביאו איזה אמן לחימה מהשורה הראשונה או רקדן מקצועי וחיקו אותו, אז כן זה מרים גבה.

ובעצמך אמרת שאתה שהסטנדרטים שלך במשחקים לא מטורפים ואתה יכול להנות מכל מיני משחקים (בינונים יש לומר) בתנאי שבסקאלה האישית שלך הם קיבלו 8.

אז אני לא השמצתי אותך בכלל אני בסה'כ אומר מה שראיתי אתה נהנה ממשחקים בינונים, זכותך.

evilplate

New member
האנימציות של המכות נראות כמו הצגת תיאטרון

איך אפשר לאמר שזה נראה טוב זה מעבר לתפיסתי, הכל בדמו הזה מרגיש מזוייף ובכאילו, גם ה AI מרגיש כאילו הוא עושה טובה שהוא מתייחס אליך.

הAI כמו ישו, אתה נותן לו סטירה והוא מפנה לך את הלחי השניה

והפעם אין להם תרוץ לזה, אם ביונטי הם יכלו להגיד שהקהל המאסיבי לוקח כוח מהמעבדים בגלל AI של הקהל הפעם אין שום תירוץ, וכן זה ברור שמבחינת כוח אדם
המשחק וכסף המשחק הזה מקבל הרבה מיוביסופט, אבל אם אתה משווה לאיך שחברות אחרות מתייחסות לסדרות הדגל שלהן?

שיפורים מאסיבים למנוע, ליטושים והוספת מנגנונים חדשים, קפיצה מאסיבית בדור הבא ומרווח נשימה בין כותר לכותר שימנע מהסדרה לצאת מהחורים...

יובי נכשלת בכל מה שקשור לניהול מותג AAA

voguemaster

New member
יש חלקים טובים באנימציה שם

יש קטעים ב-MOTION CAPTURE שממש תפורים היטב ובנויים טוב ויש קטעים שממש לא. יש קטעים שנראים הרבה פחות טוב אבל מה שהפריע לי זה לא הרמה של האנימציה. בכללי היא לא רעה.
מה שהפריע לי ישר זה שאם אתה הולך ומנסה ליצור מצב של רוצח שנכנס ומחסל אנשים אז לא הגיוני שהם יתנהגו ככה -

1. כשיש כמה ביריונים, בד"כ הם רוב הזמן סתם עומדים שם ולא עושים כלום. לרוב הם לא תוקפים. זה ממש לא נראה אותנטי. במציאות קופצים עליך כמה אנשים ביחד.
כן, מדי פעם הם מתקיפים, אבל לא רציני. אני לא יודע אם המשחק על EASY או שזה משהו שתפור רק לדמו אבל זה לא מרגיש נכון בכלל.

2. הייתי מצפה, אפילו בקרב 1 על 1, שלאיש עם סכין גדול יהיה יתרון על פני מישהו שמשתמש רק באגרופים ובעיטות. אז נכון, אותו אחד הוא רוצח מיומן אבל עדיין - יש יתרון ברור. אולי אם הבחור עם הסכין היה התקפי יותר (כי הוא מאמין שיש לו יתרון באמת) זה היה אמין יותר.

3. יש כמה פועלים לא חמושים שאתה לא נלחם בהם וכשהם רואים אותך הולך מכות עם השומרים שם - הם פשוט עומדים ומסתכלים. אז כן, זה מחזיק ל-10, אולי 15 שניות אבל אחרי שאתה מחסל את השומר הראשון כל בנאדם בר דעת צריך להפנים את זה ולרוב - לברוח!

אז אני מקווה בשבילם שהם ישפרו את ה-AI ואת ההתנהגות של הדמויות כי זה לא מרשים. הגרפיקה יפה, יש גם קטעי אנימציות טובים ללא ספק אבל אם זה המוצר הסופי אז לא טוב.

evilplate

New member
מסכים זה באמת נראה נורא

מה זו המערכת קרב הזו? נראית כ"כ מגושמת ולא מהנה, גם ה AI נראה אדיש, צריך לראות עוד גיימפליי מהעיר עצמה שזה עיקר המשחק אבל הקטע הזה ספציפי נורא.

זה פשוט משחק חסר נשמה שמשחררים אותו בשביל income

הם את פילו לא מנסים לחרטט שהוא יהיה משחק טוב, ה.ם יודעים שיש מספיק פרייארים שיקנו את זה, אז למה להשקיע? אני האמת רואה כבר התעוררות והכרה בזה שסדרת AC הפכה לזבלונית, אבל עדיין האדם הממוצע רואה שינוי תקופה וזה מספיק לו.

יש יותר מדי אנשים שמרגישים שזו סדרת AAA למרות שרובם מרגישים משחקי AA
לפחות לדעתי.ואשליית הAAA הזו כל שנה, קונה אנשים.אנשים אומרים לעצמם, "הו אני בתקופה יבשה מבחינת AAA ? אני אנסה את AC הרי זה AAA.

evilplate

New member
הם מוציאים המווון כסף על המשחקים האלו

עם מספר צוותים בכל העולם שעובד עליהם בו זמנית כדי להספיק להשקה השנתית, ואולי בגלל זה הם גם נראים ככה, בלי חזון ברור, הכל טלאים של רעיונות שאף אחד מהם לא מרגיש טוב ומלוטש מספיק.
&nbsp
זה ברור שמבחינת הפקה זה AAA, אבל מבחינת הגיימפליי ורמת הליטוש שיוצאת להם זה בקושי A.
&nbsp
קוג'ימה עשה להם בית ספר במשחק שלהם (תוך כדי שלוקח אלמנטים מפאר קריי כמו סימון האויבים) על הניסיון הראשון שלו בתחום הזה, המשחק שלו מרגיש כל כך מלוטש וטוב, גם הרוב הגדול של המשחקים הלניארים לא מתחרים בליטוש שלו.

זה נראה כלכך גרוע..בעיקר שאני משווה את זה לTPP...

עד לMGS 5 TPP לא חשבתי שאפשר באמת לעשות Stealth ממש מוצלח בעולם פתוח אז תמיד קצת ויתרתי לAC שהוא צולע בקטעים האלו...אבל קוג'ימה הראה לי אחרת...
לא יאומן שהחברה של קוג'ימה שאין להם בכלל ניסיון עם משחקי עולם פתוח עושים קלינקה ליוביסופט שמשחקי עולם פתוח זה הלחם והחמאה שלהם...
הAI של האוייבים והכלים של הStealth שאפשר להשתמש בTPP לעומת מה שיש לAC להציע זה פשוט בדיחה...אני בטוח במיליון אחוז שיוביסופט הולכים כלכך הרבה להעתיק מכניקות מTPP..
אגב אני לא מסכים שWD היה מבטיח יותר מכל משחק אחר של AC..
WD היה משחק נוראי..אני בערך משווה אותו למשחקים הבינונים של AC..
לAC יש 2 משחקים ממש טובים, 1 בסדר וכל השאר בינונים עד ממש גרועים...

MGS 5 נראה אדיר מגיימפלי שראיתי.

אני בהחלט אשחק בו לפני שאשחק בקודמים, כי הבנתי שהעלילה של MGS 5 לא ממש קיימת. אם הייתי יודע את זה לפני ההשקה הייתי קונה כבר, אבל קצת נתקעתי בלי כסף לדברים האלה, בגלל השקעות אחרות חח.

קוג'ימה מלך. מקווה באמת שיוביסופט יעתיקו כי AC זקוק נואשות לכל זריקת החייאה שהוא יכול לקבל.

איזה משחקים ממש טובים יש בסדרת AC ?
1 היה מהפכני אבל חסר ליטוש.
2 הביא את כל הליטוש שהיה חסר, אבל היה כל כך קל ומיינסטרימי שהוא היה משעמם.
3 היה מפוצץ באגים, ועם סיפור הרקע הכי גרוע בסדרה.
4 בעיני משחק בסדר וחמוד אבל אי אפשר לקרוא לו משחק AC בעיני, הוא כל כך שונ בגלל הספינות. (אני אישית לא אהבתי את התוספת הזו של הספינות הקרבות בים משעממים טילים, אבל אני שונא ים וספינות במשחקים)

הכול עניין של טעם אני לא אומר שהדעה שלי קובעת או משהו, אבל לפי דעתי WD 1
הביא משחק יחסית מלוטש לIP חדש, מערכת התגנבות סבבה לגמרי יותר מכל AC
מערכת קרב וירי, כייפית מלוטשת.

היו לו המון בעיות והוא לא הצליח להתקרב להייפ המטורף אבל אם Watch dogs 2
יצליח להציג קפיצה דומה, כמו שAC2 היה קפיצה מAC1 אז יהיה פה מותג מנצח.

פשוט כמו שאנחנו מכירים את יובי, היא תחלוב גם את watch dogs עד שגם הוא יהפוך להיות מאוס.

לפחות יותר קשה למחזר את wd כי אי אפשר לשנות לו כל שנה את הרקע התקופתי.

אין דבר כזה משחק של קוג'ימה שהעלילה בו לא ממש קיימת...

תשכח מזה...
כמו שכבר דיברתי על זה עם Evil יש כמה סיבות שאנשים חושבים שהסיפור והסרטים בTPP מדוללים ועכשיו שאני קרוב לסיים את המשחק יש לי גם תובנות חדשות אם זה נכון או לא...
1 - יחסית לMGS4 הוא באמת מדולל בסיפור אבל...99 אחוז מכל המשחקים בעולם מדוללים בסיפור לעומת MGS4 שיש לו נראה לי 8 שעות של cutscenes...
2 - המשחק מחולק ל2 פרקים אבל מי שמסיים את הפרק הראשון עלול לחשוב שהוא סיים לגמרי את העלילה הראשית של המשחק כי שהפרק הראשון מסתיים מקבלים את הקרדיטים של הסיום..נכון כשהקרדיטים מסתיימים דמות מודיעה לך שיש עוד משימות לעשות אבל מי שרגיל למשחקי עולם פתוח עלול לחשוב שזה סתם עוד משימות צד כמו שיש בכל משחק עולם פתוח גם שהעלילה הראשית הסתיימה...
מה שעוד יותר מבלבל(ומעצבן) שרוב המשימות בפרק ה2 של המשחק זה אותן המשימות שעשית בפרק ה1 רק שצריך לבצע אותן שוב בתנאים יותר קשים אז רוב האנשים בכלל יחשבו שזה זניח אבל כשאתה מסיים את אותן המשימות בפעם השניה אתה מקבל גם cutscenes חדשים שחושפות יותר ויותר פרטים בעלילה הראשית עד שאתה מקבל את המשימה האחרונה העלילתית שנותנת לך את הסוף האמיתי של המשחק...
כמות הcutscenes שיש בפרק ה2 אני חושב שווה לכמות הcutscenes בפרק ה1 פחות או יותר אז בסופו של דבר זה משחק עם לא מעט עלילה וגם לא מעט סרטונים..אבל..כן...יחסית לסדרת מטאל גיר הוא יותר דליל באספקט הזה אבל יחסית למשחקי אקשן\עולם פתוח אחרים הוא ממש לא דליל בסיפור וסרטונים וממש לא הייתי אומר עליו ש "העלילה בו לא ממש קיימת"...

AC2 היה משחק מצויין...הגיימפליי, הגרפיקה והעלילה והוא ממש לא היה משעמם לי..ישבתי מרותק מולו..יש מצב שהוא היה קל מדי אני באמת כבר לא זוכר אבל בינינו רוב המשחקי הסינגל פלייר העלילתיים של הדורות האחרונים לא ממש קשים..פעם ב..יוצא משחק שבאמת מהווה אתגר אמיתי...
AC4 היתה הפקה מדהימה עם סיפור פחות טוב משל ה2 אבל עדיין מצויין והוסיפו שיפורים משמעותיים בגיימפליי והאווירה והנופים היו ממש מצויינים על הדור החדש...
אין לי התנגדות שינטשו את סדרת AC וישקיעו את כל המאמצים והכסף שלהם בWD חדש, אין לי כבר סנטימנטים לסדרה הזאת אני חושב שהיא מיצתה את עצמה. רק היה חשוב לי להגיד שWD לא התעלה על כל משחק AC שאי פעם יצא...
באופן אישי יוביסופט כלכך עיצבנו אותי בשנתיים האחרונות שפיתחתי כזה אנטיגוניזם כלפיהם אז בשביל שאני אקנה שוב משחק שלהם הוא צריך להיות יותר ממדהים...

למעלה