נינג'ה תאורי משנים את Hellblade.

המשחקים והקונסולות הנמכרים באוגוסט.

Madden NFL 16 (PS4, Xbox One, 360, PS3)
Minecraft (360, PS3, Xbox One, PS4)
Gears of War: Ultimate Edition (Xbox One)
Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
Lego: Jurassic World (360, 3DS, Wii U, PS3, Xbox One, PS4, Vita)
Rare Replay (Xbox One)
Until Dawn (PS4)
Call of Duty: Black Ops Combo Pack (360, PS3)
Batman: Arkham Knight (PS4, Xbox One)
Call of Duty: Advanced Warfare (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)

אפשר לראות שהפס4 מוביל במכירות של כמעט כל משחק מולטיפלטפורום, הקונסולה הכי נמכרת באוגוסט היא הPS4 ואפילו משחקים חזקים כמו gears of wars לא מנעו את זה.

בחזית היפנית, המצב אפילו יותר מפתיע הPS4 מכר מעל 50 אלף יחידות מסוף אוגוסט תחילת ספטמבר והוא הקונסולה שמכרה הכי הרבה מסוף אוגוסט ביפן.

יותר מזה MGS5 מכר הכי הרבה על הPS4 ביפן, נראה גם שהיפנים אוהבים את until dawn שגם תרם לעליה מסוימת במכירות הPS4.

וחייב לציין שהגדילה הזאת של הפס4 ביפן היא מרשימה במיוחד, בעיקר בגלל של3DS יש פצצות מימן בליינאפ, כמו יוקאי וואץ ודרגון קווסט 8.
(שגם כן מכרו כמויות אסטרונומיות אבל הPS4 מכר יותר)

הכירו את ראשיד, דמות ערבית חדשה בסטריט פייטר 5.

קפקום הולכת בעקבות טקן ונאמקו, וכוללת דמות ערבית בקאסט הדמויות, הכוח של ראשיד הוא ביצרת סופות חול מדבריות שכאלה.טורנאדו/ווטאבר. חבל שהם לא עושים דמות ישראלית במשחקי המכות זה יכל להיות מגניב.

כמה משחקים יש לקנות ברבעון הראשון של 2016 זה חולני, יש את סטריט פייטר 5 שכבר עשיתי לו פרי אורדר, יש את uncharted 4 שאני הולך לקנות כמובן וגם את דאוס אקס החדש, לא זכור לי רבעון שהוצאתי בו כל כך הרבה כסף.

אם מתחשבים בזה שסטרייט פייטר 5 מחייב פלוס אז זה בכלל המון כסף.

אאוץ איך שמת לב לזה!

בגלל שיש לך ראיה די לא רעה בטח גם את שמת לב ששרוני שהוא מומחה לאומנות לחימה נתן ייעוץ והדרכה לגבי הקרבות הריאליסטים של AC...בטח האנימציות מבוססות על דמותו.

לMGS5 יש באג שהורס שמירות, הזהרו לכם בדרך הבאה...

לפי קונאמי מי שיבחר בQuiet כשותף למשימה 29 או משימה 42 מסתכן בהרס השמירה שלו, אז פשוט אל תביאו אותו אתכם למשימות האלו, הבאג משפיע על כל הפלטפורמות בלי יוצא מן הכלל.

סוני רוצה שתצביעו למשחק הPS1 הטוב ביותר.

משחק הPS1 הטוב ביותר לדעתכם כמובן. אפשר להצביע לשני משחקים.
כמובן שהצבעתי לפיינל פנטזי 9 וvagrant story שמבחינתי מייצגים את האליטה של משחקי הPS1 ואת האליטה של המשחקים בכלל...

נקווה שסוני יבינו את הרמז וידחפו לריימיק לשני הכותרים המופלאים האלו.
http://blog.us.playstation.com/2015/09/10/poll-vote-for-the-best-playstation-game-of-all-time/
כמובן שאם המשחק האהוב עליכם לא מופיע בסקר אתם יכולים לרשום אותו בעצמכם.

לסקוור יש משחק "סודי" בTGS.

לצערנו בטח מדובר ברימאסטר של קינגדום הרטס 1+2 לפס4 או הרימאסטר של פפ12 שכבר אלוהים ואשתו רמזו לנו עליו בכל מקום.

למה לצערנו? כי כל אחד שפתח את ההודעה הזו קיווה שבגלל שמדובר באירוע יפני
יהיה סיכוי לחשיפה של סליפינג דוגס 2... right guys????

PlayGirl3

New member
השמועות מדברות על kingdom hearts 2.9

לפי חשבון לינקדאין של אחד העובדים.
לא ברור בדיוק מה זה אבל הוא ככל הנראה גם ל-ps3 אז לא מדובר ברימאסטר.

אולי זה אוסף שכולל את משחק ה3DS ומשחקי הDS.

בנוסף לשני המשחקים הראשונים כולל משחק הPSP, האוסף הכי דפינטיבי שיכול להיות
צירפתי סרטון של משחק ה3DS.

PlayGirl3

New member
שישמרו את זה לעצמם

אבל לפי מה שהיה כתוב בחשבון של העובד שממנו התחילו השמועות זה-

“Kingdom Hearts 2.9″ (PS3, PS4) Development (10 Months)
-Game idea planning and documentation
-Game Check and balance
-Boss planning
-Attraction Flow planning and documentation

ומפה זה נשמע כמו משחק חדש. במיוחד בגלל הסעיף האחרון- Attraction Flow שאלה הזימונים בKH3. בשני הקודמים הזימונים היו דמויות דיסני/פפ שונות אבל במשחק החדש הם יהיו אטרקציות דיסני לנד למיניהן כמו רכבת הרים, ספינת פיראטים, קרוסלת כוסות תה וכו'.

דווקא משחק ה3DS יותר טוב מ1 ו2 לפי דעתי.

כמובן שלא הייתי קונה אותו אבל קיבלתי אותו במתנה ונורא נהנהתי ממנו. נראה לי מוזר שסקוור תשקיע במשחק KH חדש, תוציא אותו לPS3 ולא תביא גם את הגרסאות של סטאר אושן 5 וDQ הירוז למערב, לי נראה שהם קברו את הPS3 במערב
אלא אם כן מדובר באוסף דפינטיבי של כל משחק שיצא אי פעם ואז זה הגיוני.

למעלה