נינג'ה תאורי משנים את Hellblade.

אולי קצת הגזמתי :)

עם הקטע של WD יותר טוב מכל AC שיצא, אני בסהכ חושב שהוא משחק שמתקרב ל8 :)
זה נכון שכמעט כל משחק היום הוא קל אבל לי מה שהפריע בAC זה שלא הרגשתי שיש מנגנון איכותי להתגנבות בסדרה, וכמו שאתה אומר בעצמך, אחרי שקוג'ימה הוכיח שאפשר אחרת במשחקי עולם פתוח, אין לAC זכות קיום.

חווץ מזה אישית אני חושב שWD מתעלה על AC בכל הקשור להתגנבות, ההתגנבות בWD מהנה מאוד ודרך נורא לגיטימית לשחק את כל המשחק, בניגוד לAC
שאני אישית הרגשתי שהדרך הכי לגיטימית לשחק היא להרוג כל מה שזז.

evilplate

New member
וואי איזה גרוע נשמע פרק 2

לא יודע אם יש לי את הסטאמינה לסיים אותו לפי איך שאתה מתאר את זה, כמה זמן הוא נמשך וכמה משימות כאלו צריכים לעשות?
&nbsp
יש מצב לעשות side ops במקום לחזור על משימות ראשיות?
&nbsp
איזה עיצוב מטומטם.

חחח...במקום? הם גם דוחפים לך סייד אופס שאתה חייב לעשות...

בנוסף למשימות הראשיות אם אתה רוצה לפצח את הסוף האמיתי...וגם בסיס האם שלך חייב להיות משודרג ברמה מסויימת אחרת המשימה האחרונה לא תופיע...
הפרק ה2 הוא גריינד רציני..זה בהחלט נכון...אני מקווה שזה שווה את זה...
זה בערך עוד 15 משימות ראשיות(כמו שכבר אמרתי רובן זה משימות שכבר עשית)
ועוד איזה 8 סייד אופס נראה לי..אבל אני לא סגור על המספר המדוייק...

evilplate

New member
:(

ולפי מה שאומרים זה לא הכי שווה, מסתבר שסצינות וקטעים שלמים שהראו בעבר לא נכנסו למשחק, יכול להיות בגלל מחסור בתקציב או בגלל הסכסוך עם קונאמי, הרבה אומרים שהמשחק לא מרגיש גמור לצערי.
&nbsp
&nbsp

voguemaster

New member
הבעיה היחידה שיש לי עם קוג'ימה

וזו באמת רק בעיה אחת - זה שהשם שלו מופיע כ"כ הרבה פעמים במהלך המשחק, שלבי הטעינה והכל שזה פשוט מטריד

מישהו 2

New member
זה דווקא מפתיע לטובה

בהתחשב בכל הידיעות על כך שקונאמי הסירה את הקרדיט שלו מהמשחק.

אבל זה עדיין מעצבן...

בTPP החליטו שכל משימה היא כמו סדרת טלביזיה ולפני שאתה מתחיל כל משימה וגם אחרי יש קרדיטים של כל מי שמופיע במשימה וכל מי שיצר אותה...
זה דווקא מגניב שאתה תמיד יודע איזה דמויות אתה תפגוש לפני שהמשימה התחילה אבל בסופו של דבר לראות כל הזמן את הקרדיטים זה קצת חופר...
קוג'ימה בהחלט ראוי לכל סופרלטיבים שהוא מקבל אבל הוא בהחלט גם מגלומן...

cobrabomb

New member
נראה מגניב לאללה

מי קבע מה משחק גרוע ומה לא?...הריי הכל עניין של טעם...וזה נראה חבל"ז!!!

עטלפוני

New member
זה לא שזה גרוע כמו שזה היה נראה משעמם

זה מוזר שהוא פשוט הולך ומרביץ, חלק מהכיף זה כל הגאג'טים. גם משהו במכות האלה מרגיש הילוך איטי, אפילו הרכבת לא הרגישה מהירה.
&nbsp
מה שכן, ממה שראיתי עד כה המחלקה של בניית הערים עשתה עבודה טובה מאוד, ות'כלס זה מה שכיף (עבורי) במשחקים האלה. אפשר לומר הרבה דברים רעים על יוניטי, אבל פריס היתה יפה.

אבל המשחק הזה לא מתקרב ליונטי באיכות הגרפית.

אז אפילו את היתרון של עיר יפה לדעתי אין לו, העיר לפי דעתי לא נראת יפה כמו שפריז היתה, אבל כן זה עניין של טעם. בקטע של הקרבות ברור שזה לא רק האנימציה שגרועה, הAI המרגיש מחריד כמו שאיוול אמר, כאילו המשחק עושה נז טובה שהוא נזכר בקיומך, כידוע הקרבות בAC אף פעם לא היו מורכבים כמו הקרבות בבלאדבורן או משהו

אבל בחייאת זה עובר כל גבול.

עטלפוני

New member
רמת הפירוט מהסרטונים דווקא לדעתי מרשימה

פשוט העיר לא צבעונית כמו שהם עשו את פריס, הבחירה האומנותית היתה סקאלת חום/אפור/שחור והרבה עשן מפעלים. ייתכן ואחרי כמה שלבים העיר תרגיש משעממת וחוזרת על עצמה - אבל מכל מה שראיתי עד עכשיו זה יפה.
&nbsp
מה שכן מסקרן אותי במשחק הזה זה הפן הטכני. הם חייבים שזה יצא מלוטש וחלק day 1. עוד פיאסקו כמו יונטי והם גמורים. מענין כמה הזמינו מראש וכמה מחכים לביקורות. האם הם הצליחו לשפר משמעותית את המנוע ? האם הפתרון היה להפחית כמות אנשים ברחוב ?

PlayGirl3

New member
מה שהכי מרגיז אותי במשחקי AC

המפתחים אולי משקיעים בפרטים בפנים של הדמויות ובעיצוב של העיר אבל הם אף פעם לא היו מסוגלים לצייר עיגול שלא נראה פוליגוני להחריד.
אני זוכרת שב-AC3 עברתי את הפתיחה על הספינה, הגעתי לבוסטון וכל הידיות של הדלתות בעיר היו מתומנות. זה שבר אותי.

עטלפוני

New member
מכל הדברים ב ac3, דווקא זה מה ששבר אותך ? :)

עיגול לא מושלם בידיות דלת ? אני מעדיף שיתנו לילד בן שנתיים לצייר את הידיות במשחק הזה, רק לא עוד שלב של מחבואים בערמת דשא כשאני מגלם אינדיאני בן 7

פרסונה 5 יוצג בTGS כנראה יקבל גם תאריך יציאה.

אני חושב שאטלוס תשאר שקטה לגבי תאריך יציאה במערב אבל תתן תאריך ליפן עם טריילר מורחב בהרבה, או שאולי תפתיע את כולם ותאמר שהתאריך של יפן והמערב הוא תאריך זהה. סגה גם כן אישרה שפרסוצנה 5 יוצג בתערוכה.

מי יודע אולי הסיבה שאטלוס היו שקטים על תאריך יציאה היה כדי להפיל פצצה בTGS
ולהפתיע את כולם עם תאריך יציאה בינלואמי למשחק.

אטלוס עדיין מתעקשים שהמשחק מגיע ב2015 למערב, גם בערוצי התקשורת הלא פורמלים וגם באופן רשמי.

כמה עלה הפיתוח של המכשף 3, לדעתכם?

המשחק עלה למפתחת שלו 81 מליון דולר לפיתוח עצמו, לא כולל שיווק. לצורך ההשוואה
הפיתוח של GTA 5 מוערך ב137 מליון דולר, והפיתוח של משחק לינארי ביותר כמו מקס פיין 3ה על 105 מליון דולר... הפיתוח של MGS5 מוערך ב80 מליון דולר. והפיתוח של משחקי הפוקימון הראשונים לגיים בוי הוא 50 מליון.

אם מתחשבים בזה שהפיתוח של המכשף 3 כלל לוקאליזציה עם דיבוב מלא למספר רב של שפות... אז אפשר להגיד שהמפתחים שלו היו יעילים בטירוף.

evilplate

New member
את האמת זה גורם דווקא לפיתוח של GTA להראות מרשים

בתכל'ס ההפקה של GTA עדיין הכי מרשימה (לאוו דווקא רק גראפיקה, אלא השקעה בעולם ובכל הפרטים והדברים שאפשר לעשות שם, כולל מוד אונליין מושקע ברמות) וזה גם מתבטא במספרים, אבל חשבתי שהפער אפילו יהיה גדול יותר כספית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

יש משהו בזה אבל המכשף 3 הוא משחק דור נוכחי.

תחשוב כמה עבודה הגרפיקאים שלו צריכים לעשות, כמה עבודה צריך לעשות מאחורי הקלעים בשביל העולם הפתוח שלו,סקיירים למשל עלה איזה 80 ומשהו מליון לפיתוח.
מדהים בעיני שהמפתחים של המכשף הצליחו להתעלות עליהם על חומרה מתקדמת בהרבה ובפחות תקציב.

רוקסטאר מדהימים אין עליהם בעולם פתוח זו עובדה אבל עדיין כל הכבוד לסטודיו של המכשף, שיש משחקים לינארים כמו מקס פיין שעלו הרבה יותר ממנו.

הפופלאריות של יוקאי וואץ צונחת פוקימון מקבל משחק לפון

יוקאי וואץ, ה"פוקימון החדש" של יפן שאמור לסחוף את המערב כולו בשנה הבאה, צונח ביפן, צניחה חדה ביותר במכירות הצעצועים שלו ויש גם ירידה מורגשת ברייטינג של האנימה שלו שהיתה פופלארית בטירוף בשנה שעברה ואחראית לרוב ההצלחה המסחררת של המותג.

המשחקים מכרו עד היום 9 מליון עותקים. אפשר לתאר שהירידה בפופלאריות היא
שלבל 5 פשוט לא הפסיקה לחלוב את המותג, ושיחררה תוך שנתיים 3 משחקים שונים ל3DS.

אז כנראה שהסדרה הזו בכל זאת לא תדיח את פוקימון אחרי הכול.

בנתיים, נינטנדו הכריזה על משחק פוקימון לפלאפונים, שמאפשר לאתר פוקימונים בעולם האמיתי, לתפוס אותם, להחליף אותם ולהילחם בעזרתם עם שחקנים אחרים.

שוחרר טריילר, המשחק מיועד בראש ובראשונה לאנשים שגדלו עם הדור הראשון
בסוף שנות ה90 /תחילת ה2000.

למעלה