עדכוני E3

גם דיסהונרד 2 מגיע באביב 2016.... הולך להיות מטורף....

ב2016. זה לא יאמן כמה מועמדים טובים יהיו למשחק השנה...

evilplate

New member
אני מאוד אהבתי את דיסהונורד הראשון

אבל אלא אם כן תהיה קפיצה דרסטית באיכות ההמשך לא הולך להיות מתחרה חזק על משחק השנה, זה ממש אחלה משחק, אבל חסר לו קצת ליטוש ודברים אחרים כדי להתברג לטופ שבטופ.
&nbsp
עדיין מבחינתי הוא חובה ואם לא יהיה משהו ממש טוב לשחק באותה תקופה אני מוציא עליו מחיר מלא בלי למצמץ.

אם אתה מדבר על העיתונאים יהיו רק שני מועמדים רצינים בערך.

לפחות ממה שאנחנו יודעים כרגע
פפ15 וUncharted 4 ... אצלי התחרות תהיה בעיקר בין SF5 לפפ15 אלא אם כן יהיו עוד משחקים ב2016 שאני לא יודע עליהם. הסדרה הזו די נראת לטעמי
זה נראה ממש דומה להיטמן שצריך להרוג מטרה ספציפית בכל מיני דרכים מקוריות וזה גם יכול לדבר אלי מאוד ולקחת אצלי אישית את משחק השנה.

evilplate

New member
זו אחלה סדרה

המשחק הראשון היה ה GOTY שלי ל 2012 (למרות שלא היתה לו תחרות קשה צריך לציין, אחת השנים היותר חלשות שהיו).
ממליץ לך לנסות את הרימאסטר שיוצא, אני בטוח שתהנה ממנו, עיצוב השלבים מזכיר מאוד את דאוס אקס בזה שנותן לך חופש באיך לבצע את המשימה- אתה נגיד יכול להפוך לעכבר ולהכנס דרך חור ביוב או להשתלט על אחד העוזרים ולהכנס דרך הגוף שלו או סתם לטפס מהגג וכו'
&nbsp
ופה בניגוד לדאוס אקס להרוג את כולם יותר כיף אפילו מה NON LETHAL, המון דרכים מגניבות ויצירתיות להרוג אויבים, יש לך באינטרנט סרטי SKILL שלמים של זה:
http://www.youtube.com/watch?v=DlPhtZVzWOg
&nbsp
אבל יש למשחק הראשון כמה בעיות שאין לי הכי כח לפרט עליהן עכשיו, בכל זאת הוא ממש אחלה.
&nbsp
מבחינת מועמדים ל GOTY, אני חושב שאם DE יהיה טוב וישתפר מהמשחק הקודם הוא גם יכול להיות מועמד, ואי אפשר להוציא מחשבון את קוואנטום ברייק, רק בגלל שאלן וויק היה פחות אהוב ע"י המבקרים לא אומר שלא יכול לצאת להם משהו ברמה של מקס פיין.

חח אם דאוס אקס יוצא ב2016 הוא משחק השנה שלי.... בוודאות

אני פשוט מתפלל שהוא ייצא השנה ... אם הוא באמת ב2016 הוא ינצח אצלי אפילו את פפ15 וSF5
יש לי את דיסהונרד על הPS3 אשחק בו מתישהו.

evilplate

New member
זה יהיה הזוי אם יצא השנה

נראה לי המשחק הגדול של סקוור להשנה זה TR ושום דבר אחר לא יקח לו את הבמה.
אולי גם DE יהיה מיועד לתחילת שנה הבאה.

Fallout 4 יוצא ב10.11.2015!!!!!!!!!!!!!!

ראיתי את ההצגה שלו הרגע. זה נראה מדהים, אפשר לבנות בתים ומבצרים ממאות חלקים שונים שאתה מוצא., אתה בונה אותם בסגנון מיינקראפט כזה (בערך)
אפשר לבנות מאות חפצים שונים, כל חפץ שתמצא בעולם שייך לסוג מסוים (פלסטיק זכוכית וכו' כמו בעולם האמיתי) שתוכל לבנות ממנו את החפץ שאתה צריך.

נגיד שאתה רוצה לבנות משהו שדורש זכוכית ועץ, ויש לך חלון ושולחן שמצאת, אתה יכול לקחת מהם את החומרים האלה.
בנוסף לזה אפשר לתת פקודות והוראות לכלב שלך והוא יכול לאסוף את השלל שלך עבורך (תודה לאל)

יש כל מיני מייניגיימס מגניבים, כולל חיקוי של דונקי קונג.

והם משיקים היום משחק פוללאוט בחינם לסמארטפונים (נראה לי שקודם לחנות של אפל) המשחק הזה יהיה סוג של סימס בעולם של פולאאוט.
והוא יהיה לגמרי בחינם. נראה חמוד דווקא.

חבל שמערכת הקרבות עדיין נראת מעפנה אבל לא נורא,

משחק השנה הגיע!!!

evilplate

New member
YES!!!

פאק איזה קרב הולך להיות על משחק השנה, מטורף!
וכל המועמדים כמעט הם עולם פתוח... אבל כשהמשחקים כל כך טובים למי אכפת, פולאאוט נראה פאקינג טוב, והירי בגוף ראשון מחוץ ל VAT השתפר בהרבה מ 3.
האנימציות מגוף שלישי אבל עדיין מזעזעות והוא נועד שישחקו אותו בגוף ראשון בלבד, לא נורא, נראה מעולה וקנייה חובה :)

מה שאני אעשה, זה את השיטוט והחקירה בגוף שלישי...

וכשיהיו קרבות ירי אינטנסיבים אעביר לגוף ראשון :) ככה נהנהים משני העולמות.

evilplate

New member
אבל גם האנימציות הליכה/ריצה הפשוטות מצד שלישי די רעות :/

בעולם ענק כזה אני אקבל כאבי ראש פייזים מחקירה בגוף ראשון

אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה, אבל אני לא ממש מצליח להנות מחקירה של עולם ענקי בגוף ראשון אחרי כמה זמן אני פשוט מתעייף מזה.
בדאוס אקס העולמות קטנים ובוולפנשטיין זה בעיקר להרוג בלי לחקור יותר מדי (וגם מה שהיה אפשר לחקור בקושי חקרתי)
זו הסיבה גם שלא הצלחתי להיכנס לסדרת far cry.
אז אני שמח שהם מביאים לי את האופצייה לגוף שלישי :)

טריילר גיימפלי לפולאוט 4

איזה יופי :)
עכשיו אני אצטרך לדחות את טיילס למתי שימאס לי מפולאוט 4....

PlayGirl3

New member
גרסת האספנים של Fallout4 מגיעה עם Pip-boy אמיתי

שאפשר להכניס לתוכו את הסמארטפון ולשלוט בתפריטים של המשחק דרך אפליקציה

למעלה