עדכוני E3

Megalomaniac911

New member
DOOM נראה פיצוץ

הרוב רק שיבחו אותו, אבל לא מבין באמת מה אפשר לאמר עליו רע.
המשחק נראה כמו פשוט כמו דום, הרבה דם והרבה אקשן. המסור בכלל נראה מגניב.

מישהו 2

New member
סתם עוד FPS ובכלל לא נראה מפחיד

זה אולי מזכיר את הדום הישן, אבל דום 3 היה הרבה יותר טוב

PlayGirl3

New member
TellTale הכריזה על מיני סדרת בת ל-TWD מבוססת על מישון

המשחק יכלול שלושה פרקים ויצא עוד השנה.
הסדרה מבוססת על מישון, אחת הדמויות המפורסמות והאהובות מסדרת הטלויזיה/קומיקס. המשחק יעקוב אחר מישון בתקופה לפני שהופיעה לראשונה בסדרה.
כדי לשחק יהיה צריך לפחות את הפרק הראשון של העונה השנייה של המתים.

https://www.telltalegames.com/blog/...ng-dead-michonne-a-telltale-games-mini-series

וואו מישון!!!!
!

אני מקווה שיעשו משחק כזה גם לדמות של "המושל" נורא כאב לי עליו בסופו של דבר.
מישון הכי תותחית אבל... אני עד עכשיו בהלם ששני הזומבים שהיו איתה הם בעצם החבר שלה והידיד שלהם..
אחת הדמויות הכי אדירות שיש בסדרה אין ספק.

fallout 4 יתמוך במודים על הxbox one בחינם.

כנראה כמובן שגם על הפס4 כמובן. מודים שמשתמשים ייצרו על המחשב יוכלו לעבוד ב ח י נ ם על פולאוט 4 בקונסולות. זה ענק!.
לא יכול לחכות למודים של המתים המהלכים!

evilplate

New member
זה בלעדי ל XB1

לא סתם הביאו אותו לבמה שם, הם לא יבזבזו אותו על משהו שמגיע גם לקונסולה המתחרה :)
&nbsp
הם אמרו שם בבירור שהמודים יהיו רק לבעלי ה XB1.

הxbox one מציע תמיכה לאחור ב360...

כן מייקרוסופט מתכוונת לאפשר לשחק במשחקים של ה360 בתאימות לאחור, משחקים שכבר קניתם ל360 יעבדו לכם בחינם לגמרי על הONE.
זה ענק, כל הכבוד!!

מישהו 2

New member
זה לדעתי היה שיא האירוע, אחר כך ממש התלהבתי

מההדגמה של ההולוגרמה

PlayGirl3

New member
Rise of the Tomb Raider

צר לי לאכזב שרוני, נראה שמידת החזיה של לארה לא השתנתה מהמשחק הקודם.

וואו ,איזה הדגמה משעממת, פיהקתי במציאות.

זה כאילו הם ממש התאמצו להראות קטעים משעממים...שהיו מראים איזה קרב יריות או משהו. או שהיו מראים לנו פיצר חדש של המשחק אם יש...
המשחק בטוח יהיה נהדר, אבל עכשיו יותר מהכול מייקרוסופט שכנעו אותי שלא יקרה לי שום דבר רע אם אשחק בו ב2016.....במקום השנה...
יש מספיק משחקים טובים ממנו השנה. באטמן יהיה טוב יותר ופולאוט 4 יהיה.

את אומרת את זה בקטע חיובי או שלילי?

כי זה אחד הדברים שהכי הורידו לי מההייפ, בדיוק באתי להגיד שזו נראת גרסת הטומב ריידר לסקיירים או משהו.

PlayGirl3

New member
לטריילר - שלילי

זה כאילו הראו לנו DLC של המשחק הקודם.

גם היה נראה לי שזה לא רץ כל כך חלק. משהו באנימציות של לארה כשהיא קופצת מקיר לקיר נראה קצת משובש... לא כמו בטריילר של אנצ'רטד 4.
גם היה קטע שהיא דיברה תוך כדי קפיצה ושום דבר לא השתנה בדיבור.
בקיצור, נראה מאוד יפה אבל לא מלוטש מספיק.

זו בדיוק גם התחושה שלי....לגבי תחושת הDLC.

מרגיש כמו חבילת הרחבה גדולה למשחק הקודם בנתיים בלי מאפיין גיימפלי שעושה הבדל ענקי ומייחד אותו., הם אמרו כמה צייד יהיה חשוב הפעם כמה ההישרדות תהיה מאסט ושיש ללארה הרבה סוגי חצים וכו' שזה נחמד, אבל זה גם בטח ירגיש מאולץ לצוד דובים וחיות זה לא מה שיגרום למשחק להרגיש שונה בעיני...
עדיין כל זה מרגיש מעפן, כי זה בבירור משחק דור קודם שעבר לדור הבא בשביל מכירות, זו לא קפיצת המדרגה מהמשחק הקודם.

בנוגע לאיך שהמשחק נראה ורץ זה גם כנראה תוצאה ישירה של העובדה שהמשחק הזה יוצא השנה גם לאקסבוקס 360 וuncharted כמובן הוא בלעדי לדור הבא.

בקיצור בנתיים ירד לי ההייפ ממנו קצת. אשחק בו כמובן, אבל אני כבר לא "איזה באסה שלקחו לנו אותו! השנה.

Sea of Thieves המשחק החדש של Rare

סלחו לי מה זה השיממון הזה ? זה מה שחברת משחקי הפלטפורמה הכי טובה בעולם אחרי נינטנדו עושה? זה? משחק על פאקינג פיראטים שנראה כמו חיקוי אינדי לAC4 בגוף ראשון ? מה זה הזבל הזה? זו פשוט בדיחה או משהו כזה?

בגלל משחק כזה דוחים את ההצגה של המשחק של פלטיניום? גאד סייק מה נסגר!!!
תפוז לא נותן לי לשים את הסרטון בהודעה אז הנה לינק
https://www.youtube.com/watch?t=121&v=1z48qvGsA_0

sky121

New member
אבל זה..

CO-OP עם חברים. אתה והחברים שלך מפעילים ספינת פיראטים, מחפשים אוצרות, נלחמים בקרבות של ספינות נגד אנשים אחרים. מעל הכל, אתה יכול לתת לדמות שלך את השם: ג'ק ספארו!!
&nbsp
כמו שאתה רואה כרונו, מנסים שהמון משחקים יצטרכו להשתמש חיבור לאינטרנט. אם לא קבוע אז לרוב הזמן. זה בשביל להרגיל אותנו לעתיד, בו תמיד תצטרך להיות מחוברים לאינטרנט, בשביל לשחק.
&nbsp
אני מתפלא שזה לא F2P.

אני מתפלא על החוצפה של ספנסר.....מסיבת עיתונאים עלובה!

לדחות לנו את המשחק של פלטיניום בשביל הshit הזה..... זה היה פשוט עלוב, המון חרא אינדי GOW4 כמו שציפיתי וזהו, חחחח איזה פצצות ואיזה נעל.
סוני הולכת לאכול אותם עם פלפל שחור.

sky121

New member
הכל עניין של גאוגרפיה

מסיבת העיתונאים הזאת אינה מכוונת גלובלי, המטרה שלה הוא השוק האמריקאי בלבד.
&nbsp
מה הציגו: היילו 5, סדרה משחקים שמצליחה כמעט רק בארה"ב.
הציגו Forza 6, והביאו לאולם דגם של Ford GT. רכב האמריקאי ששייך לחברה האמריקאית המיועד לקהל האמריקאי.
ו-EA ספורט הציגו משחק פוטבול = הספורט הפופולארי ביותר בארה"ב.
&nbsp
מבחינתו של ספסנר, הפרזנטציה הייתה מצויינת.
&nbsp

למעלה