עדכוני E3

הפרזנטציה הזו בזבזה לי זמן מהחיים סתם....

"יש לנו המון משחקים להכריז" בסוף מה הם הראו בתור IP חדש? משחק מסריח של רייר, שהוא בכלל MMO ואיזה טריילר CGI לאיזה IP חדש מהיוצר של מגה מן, שמזמן לא עשה משחק טוב, כל המשחקים האחרונים שלו יצא מסריחים, YAIBA: Ninja Gaiden Z. היה מסריח, soul sacrifice היה מסריח... הטריילר CGI היה נראה מושקע ואיכותי, אבל אי אפשר להסיק שום דבר על איכות המשחק ממנו, למייקרוסופט לא חסר כסף להשקיע בCGI מושקע.

גיימפלי של gears of war 4...

אם אפשר לקרוא להדגמה הצולעת הזו "גיימפלי" הייתי פשוט נבוך לצפות בזה בשביל מייקרוסופט. היה עדיף שלא היו מראים כלום.
אני בטוח שgears of war 4 יהיה משחק סבבה כשייצא למי שאוהב את הסדרה, אבל זה לא משתווה לבלעדי של פלטיניום בשבילי...
לא היה ברור לי מה אמור להלהיב אותי כאן, אחרי שחרשו לנו בדור הקודם על שוטרים מבוססי cover,

לפחות פרסונה בטח שמח :)

אני שמח שיוצא גירס חדש אבל בהחלט לא מרוצה מהוידאו...

מה זה השטויות האלו...יכלו לעשות אותו אולי יותר חשוך? לא מבינים כלום...

עכשיו ראיתי את הוידאו ישירות מIGN...

שם האיכות היתה הרבה יותר טובה וגם הבהירות היתה נורמלית...
הגרפיקה והאנימציה בסה"כ נראות טוב אבל אני באמת לא מבין למה בחרו להראות גיימפליי דווקא מהקטע הספציפי הזה במשחק...
גירס זאת סדרת אקשן..הרבה אקשן וכאן נתנו קטע שהוא 99% אקספלוריישן...אני מקווה שהם לא הושפעו מדה אורדר והמשחק עצמו יהיה הרבה יותר מעניין...

טריילר לMASS EFFECT חדש.

זה לא יהיה קשור לקודמים נכון ? הטרילוגיה נגמרה במשחק השלישי? (שיחקתי רק בראשון וטיפונת בשני)
בא לי לתת לסדרה עוד צאנס עם המשחק החדש הזה נראה איך הוא ייצא.

מגיע בחגים 2016.

Unravel משחק חדש של EA, נראה מקסים, מרגיע.

מזכיר את פיקמין עם ההתמקדות הזו ביופי של הטבע, פשוט תאווה לעינים המשחק הזה.
בנתיים? לא ציפיתי להגיד את זה, אבל זה המשחק הכי מושך שראיתי בנתיים בתערוכה, כל כך כייף שאף אחת מהחברות לא לקחה עליו בלעדיות...
ציפיתי דווקא ממיקרוסופט להוציא בלעדי כזה :)

Cuphead אקסלוסיבי של הX1...

אני לא בטוח אבל נראה לי שכבר דיברו על המשחק הזה כאן בעבר...
בכל מקרה נראה דיי מגניב...

sky121

New member
(שמועה) Final Fantasy 7 HD remake

יש שמועה שרצה ב-NeoGAF, שסוני תציג FF7 remake במסיבת העיתונאים. לפי השמועה המשחק אמור לצאת בשנת 2017, לרגל 20 שנה ליציאה המשחק המקורי על PS1.

למעלה