עוד קצת חדשות

PlayGirl3

New member
הטריילר החדש של Uncharted 4

מוקרן בקולנוע לפני הסרט החדש של סטאר וורז

PlayGirl3

New member
Bandai Namco-הטיילס החדש ו-God eater יגיעו לאירופה

כמו שהרבה חשבו ה"משחק המסתורי" היה God eater. שני הכותרים האחרונים בסדרה God Eater: Resurrection and God Eater 2: Rage Burst יגיעו ל-PS4 ולויטה. גם Tales of Berseria החדש יגיע לאירופה ל- PS4, מה שהיה די ברור.
אני מניחה שבהמשך תצא הודעה גם לגבי אמריקה.
גם משחקי אנימה נוספים פחות מעניינים כמו וואן פיס, גאנדם וג'וג'ו החדשים יגיעו אלינו.

http://blog.eu.playstation.com/2015...s-god-eater-jojo-mobile-suit-gundam-releases/

אני כל פעם בהלם שאת נכנסת לשם :)

ועוד מקשיבה לביקורות שלהם!
IGN ישראל הם האנטיתזה שלנו.

אני כל הזמן מקבל מסרים ממשתמשים בתפוז.
"אני נכנס לפורום רק בגלל שרשור החדשות שאתה וחברים שלך פותחים" וכל מיני פיידבק כזה, מאנשים שאף פעם לא חשבתי שקוראים כאן.

ובעוד אנחנו נותים כבוד ליפנים, IGN ישראל, כמו כל אתר גיימינג ישראלי, הם ממש קלולס בכל מה שקשור ליפן, מביך.

מחווט באלכסון/בני היה העורך של IGN ישראל תקופה קצרה, קיוויתי שהוא יצליח להרים אותם לרמה טובה כי הוא אחלה איש.כנראה גם הוא הבין שאין לאן להרים את האתר ופרש. כי הוא כבר לא רשום כחבר צוות.

PlayGirl3

New member
מקשיבה לביקורות שלהם ממתי?

אני נכנסת לשם רק כי כשאני מנסה מדי פעם להיכנס לאתר האמריקאי זה שולח אותי לישראלי.
ביקורות של IGN אני לא קוראת ולא משנה באיזו שפה. אחד האתרים הכי משוחדים.

חחחח אבל אמרת פעם שהקריינים שלהם

עילגים. יש לי את זה בפורום שחור על גבי לבן. רק מי שהאזינה להם יכולה לדעת שהם עילגים. אני לא יודע איך הם נשמעים אפילו ;) נ.ב גם שאמרתי שהקשבת להם זה היה יותר במשמעות של האזנה כמו שמאזינים לפעמים לתחנת רדיו אקזוטית. ברור לי שאת לא תלכי לקנות משחקים לפי ign.

PlayGirl3

New member
אוי נו ראיתי איזה שני סרטונים שלהם כשהם התחילו

ואלה ממש לא היו ביקורות. אני לא חושבת שהם גם עושים ביקורות מקוריות, רק מתרגמים עם גוגל טרנסלייט.

יש שם איזה עדכון שבועי עם בחורה שאין לה מושג מה היא אומרת וכנראה שמו אותה שם כי זאת חברה של אחד מהעורכים וראיתי עוד איזה וידאו של כמה יצורים מנסים לנהל דיון, לא זוכרת כבר על מה כי סגרתי את זה די מהר, זה לא היה מובן.

אני גם לא צריכה להאזין להם כדי לראות כמה הם עילגים. מספיק להיכנס לאתר ולהסתכל על הכותרות. הנה לדוגמה מה שמככב שם כרגע:

- אין דבר יותר מספר מלהביס בוס פי 10 מהגודל שלך במשחקי וידאו.
- Universal כנראה מצאו בדיוויד קואפ כתסריטאי לחידוש של "הכלה של פרנקנשטיין".
- הוקמן כבר מוכן להמראה בתמונה אור הזרקורים החדשה שלו מאגדות המחר.

וזה סתם מלעבור על העמוד הראשון בלי להיכנס לכתבות.

חיפשתי סרטונים רבע שעה, לא מצאתי כלום.

רק חדשות מתורגמות. הם אפילו משאירים קרדיט לכותב האמריקאי האומלל שהרסו לו את הכתבה.

אני מרגיש כאילו האתר הישראלי החזיר אותי בזמן אחרונה, החדשות כל כך עתיקות, אלוהים. תכף הם יעדכנו אותנו שאפשר לשחק משחקים משומשים באקסבוקס.

אני חייב להגיד לזכות IGN האמריקאי שיש להם כתבת אחת ממש יפה נעמי משהו, שגם ממש יודעת על מה היא מדברת.

נ.ב עד שמצאתי כתבה של ישראלי בכל האתר המאונגלז הזה.זה עידכון על זה שמשקה קולה של פולאאוט 4 מגיע לחנויות בארצות הברית
.
כאילו, לאיזה ישראלי, המשקה הזה רלוונטי? לכמה סטודנטים ישראלים שלומדים זמנית בארצות הברית?

השם ירחם.

PlayGirl3

New member
אז הנה קבל את המקבילה הישראלית של נעמי

http://il.ign.com/deadpool-theater/11466/fix/vvyqly-pyqs-181215

לא זוכרת מה שמה אבל היא נראית כאילו היא עומדת להירדם בעמידה כי אין לה מושג מה היא מקריאה וזה משעמם אותה. הדבר היחיד שכנראה משאיר את הצופים ערים זה הקול המעצבן שלה.

נראה לי שאת צודקת כי שהיא מדברת על משחקים.

היא נשמעת כאילו אין לה כוח להקריא את זה כמו שנמאס לדיילת לחזור שוב ושוב על הוראות הבטיחות במטוס.

כשהיא עוברת לסרטים שבהם היא בטח מבינה קצת יותר שומעים התלהבות.

אין סיבה להיכנס לאתר הזה

הסיבה היחידה שאני עדיין רואה אותו היא שלפעמים כשאני מנסה להיכנס לאמריקאי אני מגיע אליהם כי פרוקסי.
בהתחלה היה איזשהו נסיון לעשות את זה כמו שצריך עם אנשים טובים ליצור תוכן, עריכה לא אחידה (חלק יודעים עברית וחלק עילגים רצח), ככל שעבר הזמן והאנשים שאשכרה מכירים ואוהבים את התחום ואת ign הבינו שהאתר הזה לא רוצה להתקדם להיות מה שגיימרים פה רוצים, יותר וידאו, יותר אישיות של הכתבים וכו׳ הטובים פשוט עזבו, ביניהם גם אני.

הנה כתבה נחמדה שכתבתי וביקורת שכתבתי רק כדי שתראו שאין איזה קללה על האתר, זה פשוט עניין של עריכה ושל מי כותב את התוכן.
http://il.ign.com/ign-israel/5644/news/shvbm-shl-mshkhqy-hhrptqvt

http://il.ign.com/broken-age-the-complete-adventure/7814/review/byqvrt-brvqn-yyg

אם האתר היה רוצה להגיע למקומות חיוביים ולהיות מוביל בארץ כנראה עדיין הייתי חלק ממנו ושמח לעבוד שם על תוכן איכותי, אבל זה אתר שמנסה לעשות את המינימום האפשרי כדי לשרוד, וזה בדרך כלל מגיע לתחרויות עם פרסים ואירועי השקה סתמיים, היה אשכרה אירוע השקה לבאטמן שכלל רולאפ של ign בסניף של באג, זה הכל, לא היה כלום, 3 בנות בקוספליי של ״שמתי מעיל עור אז קאטוומן״ וזה נקרא אירוע השקה.

בקיצור, אני מאוכזב בדיוק כמוכם (כנראה הרבה יותר כי הייתי בפנים בהתחלה) מהאתר הזה, ציפיתי להרבה יותר תשוקה מצד הנהלת האתר לעניין, וגיליתי שאין.

כרגע לא נשארו לפי מה שאני מבין מאתר צוות האתר שלהם ממש אף אחד מהאנשים האיכותיים שהיו בהתחלה, חוץ מאחד (אין לבחור אחד סיכוי לעשות משהו שירים את האתר לבדו), זה בעיקר נהיה אתר תרגומים צולע שמנסה להדביק בקצב את אמריקה, מה שבחיים לא יקרה, ובמקום להבין שלא צריך להיות אתר חדשות רצות כל הזמן וצריך פשוט תוכן מעניין ומגניב לקהל המקומי הם מתעסקים בקקה.

חבל שהזכיון הזה לא נפל לידיים יותר טובות פה בארץ, היינו יכולים לקבל פה אשכרה ign אמיתי.

בכל אופן, אחרי שעזבנו את האתר הקמנו אתר משלנו, תכני וידאו ופודקאסט משלנו, נשמח אם תקפצו לומר שלום :)
http://www.sidequest.co.il/

ויש גם פייסבוק!
https://www.facebook.com/sidequestil/

הפודקאסט שלכם אחלה, אהבתי.

הקשבתי לאחד הסרטונים שלכם עם הקפה שומר אתכם במועדפים.כשהתחלת לעבוד בIGN ישראל התחלתי לעקוב אחריהם קצת וראיתי שהבאת אנשים נורמלים חלקם היו וותיקים והיה נחמד, אבל מאז זה הדרדר שוב, אני בטוח שזה באשמת בעלי הזיכיון שלא נתנו לכם קרקע לבנות משהו טוב באמת.

תודה רבה :)

חיכינו שזה יעלה שלב ונוכל לעשות דברים שווים וזה פשוט לא הגיע, בנוסף לעוד כל מיני דברים שאני מעדיף לא לדבר עליהם, אני לא מתכוון ולא צריך להוציא את האתר וההנהלה שלו יותר רע ממה שהם כבר עושים לעצמם.

PlayGirl3

New member
פרויקט Setsuna של סקוור נראה כמו משחק פלאפון

המשחק יוצא ביפן בפברואר הקרוב ל-PS4 ולויטה.
זה היה די זריז. הם רק הכריזו על הצוות החדש שעובד על זה ב-E3.

העלבת את הפלאפונים עכשיו

הפלאפון שלך מוציא גרפיקה של משחק כמו זה שבסרטון ששמתי וזה אפילו בלי להתאמץ.

מה שסקוור עשו כאן זה פשוט גועל נפש. ברוולי דיפולט כבר נראה יותר טוב מהפרויקט Setsuna הזה, לפחות הרקעים של ברוולי דיפולט ממש ממש יפים.

אמרת פעם שSetsuna זה עצב ביפנית, לא? או בכי, משהו כזה.
עכשיו ברור למה קוראים לפרויקט ככה, כולם עצובים בסטודיו שמפתחים אותו.

ולזה סקוור קראו "משחק בהשראת כרונו טריגר" חחח.
בתור מישהו שמתעב את כרונו טריגר ובחיים לא אבין למה אוהבים את המשחק הזה, אפילו לכרונו טריגר מגיע יורש יותר נורמלי.

PlayGirl3

New member
פרטים חדשים על הרימייק של FF7

בלוג יפני חושף פרטים מריאיון שדלף עם המפיק והבמאי של המשחק.

- המשחק יהיה מדובב כולו. דמויות שהיה להן מדבב ב-Advent Children הקול שלהן יהיה זהה. עדיין לא נבחרו מדבבים לדמויות שלא הופיעו שם.
- העולם לא יהיה עולם פתוח או Sand Box שזה היה החשש הכי גדול שלי מהחלוקה הטיפשית הזו לפרקים. הם אומרים שיותר חשוב להם להציג את הדמויות (מה הקשר?).
- חלק מהמיני גיימס מהמשחק המקורי יהיו גם במשחק החדש, הם עדיין לא החליטו איזה.
- הם רק התחילו לעבוד על מערכת הקרב. עדיין לא ברור בכלל איך היא תיראה.
- הם לא מתחייבים על יציאה של החלק הראשון ב-2017...

טוב אז... אני לא קונה...

מה הם חשבו לעצמם שאני אשחק משחק JRPG אפיזודי שאין לי בו חקירה נורמלית ואני לא יכול לחזור אחורה לעשות סייד קווסטים ולהתאמן?

כנראה שאני וקלאוד זה פשוט לא נועד להיות....
נפגוש אותו בKH3 ושם זה יסתיים.

נ.ב אני לא יכול להגיד שאיכפת לי יותר מדי ב2017 דרגון קווסט 11 ייצא ואז למי יהיה איכפת מפפ7.ביפן לאף אחד לא היה איכפת ממשחק אחר בשנה הזו, וגם לי לא וסקוור יודעים את זה.

למעלה