עוד קצת חדשות

כמה שהתמונות האלה מאכזבות

כי ציפיתי למשחק סטייל מאפיה בשנות החמישים שישיים גג שביעים!
עם רמת ההפקה של GTA וRDR ובסוף זה נראה כמו גרסת הAC של רוקסטאר.

אולי אני נסחף ומגזים ושופט לרעה מהתמונות האלה, אבל אם סוני ומייק רוצות לעזור לרוקסטאר להחיות את המשחק כאקסלוקסיבי אז התמונות האלה לא עושות חשק.

כאילו, למי התמונות האלה עוברות בראש שהוא חושב על Agent?

just cause 3 ב175 שקלים באמזון להורדה דיגיטלית בPS4.

מאמין שזה המחיר גם לגרסה דיגיטלית של הONE פשוט לא יצא לי לבדוק עדיין.
אני אישית הייתי מחכה לקבל את המשחק בפלוס עוד שלוש שנים, אבל אם יש פה אנשים שלא יכולים לחכות זה נראה מבצע לא רע.

http://www.amazon.com/Just-Cause-3-PlayStation-4/dp/B00PE1KNPC

מיקרוסופט מאשרת לסוני להשתמש בענן שלה, למשחקים!

למייקרוסופט יש את פרויקט הענן שאמור להוסיף כוח חישוב לאקסבוקס ONE. מייקרוסופט הכריזה שסוני תוכל גם היא להשתמש בשירות הענן שלה כדי לשפר את יכולות הPS4. משחקים אקסקלוסיבים לפלייסטישן 4 גם יוכלו להשתמש בשירות הענן של מייק אם סוני תהיה מעונינת בכך.

יאללה! עכשיו רק נשאר לראות למה הענן הזה מסוגל :)
נ.ב אני לא מצפה שתקשיבו לכל הסרטון פשוט לא היה לי כוח לחפש לינק לכתבה חחח.

עטלפוני

New member
זו כותרת קלייק-בייט קלאסית

מיקרוסופט לא הכריזה כלום. מיקרוסופט מאז ומתמיד איפשרה לכל חברה שהיא לשלם ולהשתמש בשרותי azure, בלי קשר לאקס-בוקס וואן. אפל לדוגמא משתמשת בשירותים האלה די הרבה זמן. כמו כל חברה אחרת בעולם, גם סוני תוכל להשתמש בשירותים האלה. זה היה נכון גם לפני שלוש שנים, ונכון גם היום. כל הנושא עלה כי מישהו שאל את ספנסר על זה בטוויטר, שענה לו שכל חברה, גם מתחום המשחקים, יכולה להשתמש בשירות הזה.
&nbsp
מה שכן, אני מהמר ששכמוצר פנימי של החברה, האקס בוקס מקבל את המקסימום מ azure, ללא תשלום בכלל. אז השיקול הכספי בטח פחות רלוונטי עבורם.

זה רק קצת קלייק בייט

ספנסר הדגיש מיוזמתו שאפילו אקסקלוסיבים של חברות אחרות יכולות להשתמש בשרות. חוץ מזה אני לא יודע מה איתך אבל אחרי שמייק יוצאת מגדרה לא לאפשר לשחקני האקסבוקס לשחק עם נינטנדו וסוני (אפילו אי אפשר לשחק יחד ברוקט לייג)

אני לא הייתי שולל אפשרות שהם יחסמו לסוני את אפשרות השימוש בענן. וזה נחמד לקבל הבהרה בנושא.

כשהם אמרו greatness awaits הם ממש התכוונו לזה.

בקצב הזה אני חושש שנוטי דוג לא תוכל לחזור על התפוקה שלה בדור הקודם
(מבחינת הכמות. ארבעה משחקים בדור הזה מהם או אפילו שלושה, נראה דמיוני כרגע)

לא עולים לי עוד משחקים שיכולים להידחות. 2016 הולכת להיות השנה הכי חזקה של הPS4.

ויש עוד משחקים שיצאו השנה ואנחנו לא יודעים עליהם.

עטלפוני

New member
מכירת סוף השנה למשחקים דיגיטלים לוואן התחילה לפני יומיים

המכירה תמשך כשבועיים, כל שבוע יהיו משחקים בהנחה שבועית (שתי קבוצות, אחת לכל שבוע). בנוסף, בכל יום יתווספו 2-4 משחקים אחרים להנחה יומית של 24 שעות. אפשר לעקוב אחרי הרשימה בקישור הזה
&nbsp
http://majornelson.com/2015/12/21/t...-xbox-stores-countdown-the-biggest-sale-ever/
&nbsp
בעלי גולד מקבלים 10% הנחה נוספת, ומי שרשום ל xbox rewards מקבל 7% החזר כספי מהרכישות שלו לחשבון לרכישות עתידיות.
&nbsp
יש כמה מציאות, ויש כמה הנחות סתמיות. הריענון היומי מוסיף. יש גם משחקי 360ֿ, חלקם כמובן תואם לוואן.
&nbsp
בינתיים הלכתי על רובוטריקים שהגיע למחיר שאני מוכן לספוג, וגם לקחתי את King's Quest.
&nbsp
יש משהו מקביל גם לסוני כרגע ?

PlayGirl3

New member
יש, אבל לא ראיתי מציאות

בחנות האירופאית בדיוק מסתיים מבצע 12 המתנות לחג המולד. כל יומיים הם העלו מבצע על משחק אחר, אבל רובם היו משחקים לא כל כך מעניינים וההנחות לא ממש משמעותיות. כרגע זה המבצע ה-12 עם Fallout ב-45 יורו (במקום 70!?! מה זה המחיר המטורף הזה?).
גם בשנים קודמות היה מבצע דומה ואחריו היה מבצע כריסמס כללי של הרבה משחקים בהנחות קצת יותר טובות אז אולי יכריזו על משהו דומה היום או מחר.

בחנות האמריקאית יש חודש שבכל שבוע יש הנחות על מספר רב של משחקים. כרגע זה השבוע השלישי.
http://blog.us.playstation.com/2015...ek-3-cod-black-ops-3-the-taken-king-and-more/
עד עכשיו לא ראיתי שם אף משחק שבא לי לקנות, חוץ מאחד אבל הוא עדיין היה יקר מדי לטעמי.

קיוויתי שיהיה איזה מבצע על Life is Strange אבל דווקא אותו לא ראיתי בשום מקום.

עטלפוני

New member
LIS היה ב 10 דולר לכל העונה בבלאק פריידי

(באקס בוקס לפחות) אז אני לא בטוח אם הוא יחזור לסוף השנה, אבל אם לא קיבלת אותו בבלאק פריידי, אז יש מצב שהוא כן (כמו שאקס בוקס לא קיבל את סינדיקייט לבלאק פריידי, ופס4 כן, אבל סינדייקיט כן מופיע במכירת סוף שנה של אקס בוקס).

PlayGirl3

New member
עד כמה שאני יודעת אף פעם לא היה עליו מבצע ב-ps

אמשיך לחכות...

המפתח הראשי של המנוע של פפ15/ MGS5 עובר לנאמקו.

הבחור שאחראי לאחד המנועים המרשימים שראינו מסקוור אי פעם עובר לנאמקו.
כמובן שיש לו גם חלק בלתי מבוטל במנוע הFOX של מטאל גיר סוליד 5. בקיצור, ג'ון קמארק של החברות היפניות.

הבחור הזה עובר לנאמקו. לדבריו נאמקו מעוניינת להשקיע הרבה יותר בטכנולוגיה כיום בהשוואה לעבר. לדבריו דברים בנאמקו יצטרכו להשתנות כדי להביא את הסדרות של נאמקו לרמה גבוהה יותר וכדי שהם יהיו תחרותים יותר.

אני די שמח שהוא עבר לנאמקו. טיילס זו סדרה שחייבת חייבת לחזור להיות מובילה גרפית, גם סדרת סולס זו סדרה שנאמקו חייבת להשקיע בה גרפית כדי שלא תרגיש
כמו מחזור של המשחקים הקודמים.

טקן 7 הולך ונראה טוב יותר אבל גם הוא יכל להיראות טוב יותר.
אני שם טריילר, לטקן 7, שנראה אחלה, AKUMA מסטריט פייטר מגיע להתארח בסדרת טקן :).

משחקי הפלוס יוכרזו רק בשבוע הבא.

תבינו את זה סוני. הם צריכים לצוד משחקי אינדי שאפילו הם לא שמעו עליהם עד שבוע הבא.

תאריך היציאה העולמי של פיינל פנטזי 15 הוא יוני.

לפחות אם אתם מאמינים לאמזון יפן. צריך להתייחס לזה כרגע כשמועה כי סקוור עדיין לא הגיבו לעניין.

מסתבר שסקוור תכננו כל הזמן שהמשחק ייצא בו זמנית לכל העולם אני בטח שכחתי מזה או שלא שמתי לב שהם אמרו את זה.

אם אמזון יפן צודקים אז אין מצב שפרסונה 5 ייצא בקיץ במערב באותו זמן של פפ15
אבל הוא בהחלט ייצא ב2016 במערב פשוט קצת אחרי פיינל פנטזי.

גם דרגון קווסט יוצא 7 יוצא בקיץ ל3DS, לא יודע אם אני אוכל לשחק בפפ15 בזמן הזה. :) איזה צרות של עשירים!!

למעלה