עוד קצת חדשות

PlayGirl3

New member
כן, ככל ששומעים על זה יותר, יש פחות חשק

מההתחלה לא היה לי ברור איך יצליחו לעשות את העולם של FF7 בפרקים. זה לא הגיוני בשום צורה כי זה לא מהתקופה שפיינל פנטזי היה עם עולמות לינאריים כמו 10 ו-13.
זה שהם לא מוכנים להתחייב על יציאה ב-2017 לחלק הראשון, אומר שהחלק האחרון כבר יצא (אם בכלל) על ה-PS6.
הם יודעים שרימייק של המשחק הזה ימכור לא משנה מה. אני בטוחה שגם גרסת ה-PC שהם מוכרים כרגע בתור משחק PS2 על PS4 מוכרת יפה מאוד.

נו כן. יהיה לנו מצב כמו half life 2 שאנשים עדיין מחכים.

לאפיזוד 3. אחרי 12 שנים! זה לא נורמלי.סקוור בטוח משתמשים בפיינל פנטזי 7 כדי לבדוק איך אנחנו מגיבים למשחק JRPG אפיזודי, ואם המשחק הזה ימכור בצורה מטורפת. אז אני חושש שתמיד נצטרך לפחד שנקבל פיינל פנטזי אפיזודי.

רק המחשבה הזו גורמת לי לרצות שהמשחק יכשל קצת.

זה מה שמבאס בפיינל פנטזי מ10 ומעלה נהיו JRPG של מסדרונות. וכל כך חבל שהם עושים את זה גם לפפ7 כי יש לו אחלה עולם ממה שהספקתי לשחק בו.
באמת אחד העולמות הגדולים של דור הPS1.

אני מבין את זה שזה מטורף לדרוש מהם לשחזר את העולם הענקי ההוא בגרפיקה של היום ולהספיק עד 2017, אבל אין לי בעיה לחכות שיקחו את כל הזמן שהם רוצים

בעולם. אני בטוח שגם לך לא יהיה איכפת שהמשחק יגיע בסוף הדור אם הוא יהיה
משחק אחד איכותי באורך מלא.

הרי אני בטוח שפפ16 כבר בפיתוח זה לא שאחרי פפ15 אנחנו נשאר רעבים ונצטרך לחכות לפפ7 אז מה הלחץ שלהם לקחת את הזמן ולעשות את המשחק הזה כמו שצריך?

אורלי אני בטוח שאת יודעת את זה אבל ביפן.
דרגון קווסט > פיינל פנטזי. דרגון קווסט פשוט ימחץ את פפ7 אם המשחק היה יוצא
בכל העולם באותה שנה אז הוא היה מוכר מדהים כמו שאת אומרת.

אבל כמו כל פיינל פנטזי המשחק ייצא קודם ביפן ורק אחר כך במערב, ולסקוור אין סיבה לפגוע לעצמה במכירות.

סקוור תכריז על משחק דרגון קווסט חדש עוד יומים.

ג'ין Fujisawa הוא עובד לבל 5 לשעבר, שיוג'י הורי יוצר דרגון קווסט בחר אותו שיעבוד על
סדרת דרגון קווסט ביחד איתו.

ג'ין היה הבמאי של דרגון קווסט 8 (בשיתוף עם הורי ) הבמאי של דרגון קווסט 9 והבמאי של דרגון קווסט 10.
(הוא לא עובד על 11, כי הורי רוצה לפתח אותו לבד)

בקיצור אותו ג'ין חביב שהביא לנו משחקים נפלאים כאלה, מבטיח לנו שסקוור תכריז על משחק דרגון קווסט חדש עוד יומים.

בעבר איינסידרים רמזו שנקבל ריימיק למשחק דרגון קווסט על הPS4.
יכול להיות שג'ין עובד על ריימיק של DQ9 לPS4 ?
נדע בקרוב.

תיקון טעות! ג'ין (כנראה) עובד על IP חדש לא דרגון קווסט!! :((

יותר כמו "רוב הסיכוים שהמשחק החדש שלו הוא IP חדש לגמרי"
מקור הטעות הוא באתר סיליקון ארה שלא תירגם נכונה את דבריו של ג'ין מיפנית לאנגלית.ואמרו שהוא הכריז על משחק חדש בסדרה

דבריו המדויקים של ג'ין הם "אני אכריז על המשחק הראשון שלי מאז
שעזבתי את דרגון קווסט. הוא יכריז על המשחק באירוע של דרגון קווסט, מה שנותן תקווה קלושה שאולי זה כן משחק חדש בסדרה, אבל הרבה יותר סביר להניח שזה IP
חדש

נקווה למשהו מעניין כך או אחרת, בחור מוכשר.
http://www.siliconera.com/2015/12/2...game-expected-to-be-announced-on-december-23/

משחקי הגולד של מייקרוסופט לחודש ינואר.

משחקי האקסבוקס וואן
Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition (דאמט!!!) מנוי הגולד יוכלו להוריד גם את גרסת המחשב בחינם, בתנאי שיש להם ווינדוס 10.
. Zheros מה זה המשחק הזה?

משחקי האקסבוקס 360.
DiRT Showdown
Deus Ex: Human Revolution

בגדול, חודש לא רע בשביל הגולד הייתי אומר. אם סוני היתה נותנת לי משחק מכות נורמלי בפלוס כמו גילטי גיר, זה היה מרצה אותי.

אבל זה ברור שנקבל משחק מגסון בפלוס, אין טעם לבזבז זמן בציפיות נורמליות.
והפס3 יקבל משחק PS2 של יוביסופט.

דמו של טומב ריידר זמין על הXOBX ONE.

הדמו שוקל 21GB!. נקווה שהדמו יעשה לאנשים חשק לקנות את המשחק המלא, כי הוא נראה כמו משחק מעולה, לפחות למי שאהב את הקודם. (כמוני) ופשוט חבל שהמשחק לא זז מהמדפים. ציפיתי לכישלון במכירות ואפילו אמרתי שהוא ימכור כמו כריך מעופש, אבל זה מוגזם מכירות נמוכות כאלה.

תשחקו בזה אנשים!

מישהו 2

New member
לא הגיוני שהדמו שוקל 21GB

עד כמה שאני יודע זה בערך המשקל של המשחק המלא. אם זה באמת 21GB אז יכול להיות שאנשים מורידים את הקבצים של המשחק המלא אבל חסומים, ואז אם הם יחליטו לקנות את המשחק זה פשוט נפתח להם והם לא צריכים להוריד שום דבר בנוסף.
שזה קצת לא בסדר לדעתי כי 20GB זה המון כדי להכריח אנשים להוריד בשביל דמו.

PlayGirl3

New member
משחקי ה-PS2 הבאים שיצאו ל-PS4

היום מגיע Fantavision (מה זה בכלל?).
ונחשף כי המשחקים הבאים בתור הם:
Wild Arms 3
Siren
Primal
Okage: Shadow King
Ape Escape 3

כנראה שמיהרתי להכריז שלא אקנה משחקי PS2.

ממש בא לי על Wild Arms 3 וApe Escape 3 הוא אחד המשחקים הכי כיפים מדור הPS2 נקודה!

שיחקתי בWild Arms 4 שהיה משחק חמוד למדי.
אני שם לב שרוב המשחקים שמגיעים לשירות הם משחקי צד א' של סוני נקווה שהם יביאו יותר גיוון מעוד מפתחות.

ומה הקטע הזה שלוקח להם חודש שלם להוסיף משחקי PS2 ? מרגיז.

PlayGirl3

New member
WA3 היה הכי טוב בסדרה

קניתי אותו מתישהו בתקופת יובש והופתעתי לטובה כי לא הכרתי את הסדרה לפני. 4 (במיוחד) ו-5 היו פחות טובים ממנו. הייתי מכורה לשיר הפתיחה שהיה משתנה כתלות בהתקדמות שלך במשחק. לא יודעת אם אקנה אותו כי זה ממש מעצבן שיש לי את הדיסק של המקור ואני צריכה לשלם עליו שוב.

לוקח להם חודש להוסיף את הטרופיז לטענתם.

אורלי, רוצה להחליט לי איזה JRPG להתחיל?

1.ני נו קוני.(לא שיחקתי הרבה בכלל בגלל מלא JRPG אחרים שיצאו)
2.יקאוזה 4 (ברור שזה JRPG אנשים, יש פה את כל המאפינים)
3. SMT devil survivor
4.WA3

זה באמת מעצבן לשלם על המשחק שוב, אבל היי אנחנו בתקופה שאנחנו בלי JRPGS כמעט בכלל, בזמנו WA3 היה נראה לי מיושן אז לא שקלתי בכלל להתחיל אותו ובתקופה של היום כמעט אין משחקים בז'אנר על הקונסולות אז אני מתגמש.

טוב לדעת שהוא המשחק הכי טוב בסדרה. WA4 היה חמוד אבל לא יכול להגיד שנפלתי ממנו, קיבלתי אותו במתנה וכמתנה הוא היה אחלה.

PlayGirl3

New member
ני נו קוני

ליאקוזה 4 אני גם אגיע אבל אחרי שאסיים כמה משחקים קצרים. לא בא לי משחק ארוך נוסף אחרי סימפוניה.
Devil Survivor משחק טוב אבל בדיוק סיימת SMT אחר. אמנם DS הוא יותר אסטרטגיה, אבל עדיין. אגב, הוא ממש קשה. במהלך המשחק הוא לא כל כך בעייתי, אבל כשמגיעים לקראת הסוף פתאום הרמה קופצת בצורה מטורפת ואין כל כך איפה להתאמן. זה פאק רציני במשחק הזה שהיה יכול להיות מצויין.
WA3 באמת מיושן בסטנדרטים של היום, ולא משנה כמה הוא טוב הוא לא שווה 15 דולר. אנחנו גם לא יודעים מתי הוא יצא, אבל זה כבר לא יהיה ב-2015.
ני נו קוני הוא משחק מצויין ואם תשקיע קצת תתמכר. הוא גם האנטי תיזה ל-SMT הקודם ששיחקת כי הוא מאוד light hearted. חוץ מזה אתה רוצה להיות מוכן להמשך שלו!

סגור ני נו קוני :)

כנראה אני באמת צריךס לעבור את מחסום ה10-ל15 שעות ראשונות. אני בטוח שברגע שתהיה לי את הסירה יהיה כייף לחקור את והעולם וראיתי שיש גם חיה מעופתת שאפשר לעוף עליה אז בכלל יהיה כייף.

חבל קצת שבני נו קוני 2 שוב משחקים ילד. כי הגבר עם ההשיער השחור נראה כזה מגניב הייתי מעדיף שהוא יהיה הגיבור, אבל לא נורא.

האמת גם לבל 5 מוציאים את ני נו קוני לפלייסטישן NOW, במקום לעשות רימאסטר לפלייסטישן 4 אז גם אין טעם לחכות לגרסת פס4 ופשוט כדאי לשחק עכשיו וזהו.
או
הבאסה היחידה בני נו קוני, שאין מפלצות באמת מגניבות, הן קצת גנריות, אבל אולי בהמשך זה משתפר.

וגם שמעתי שAI של הדמויות האנושיות זוועה אז זה מפחיד.

PlayGirl3

New member
ככל שאתה מתקדם יש מפלצות יותר שוות

והן גם מפתחות ובשלב השלישי אתה יכול לבחור בין שתי אופציות.
יש גם איזה 2-3 מפלצות בחינם בחנות הדיגיטלית אם אתה רוצה יותר מפלצות מההתחלה, אבל אני לא זוכרת אם הן טובות.

עם הדמויות האנושיות אין לך מה להילחם בכלל, הן לא כאלה יעילות כמו המפלצות.

אז אני מבין ששווה לפתח את המפלצות האלה?

לא כמו בSMהמעצבן בSJ היה שהוא ממש מעודד אותך ליצור מפלצות שיש להן את אותה
השקפת עולם כמו שלך.ברוב המשחק הדמות שלי היתה בצד הchoas בהשקפה הפילוסופית שלה. אז אם את דואגת שלכל השדים שלךנהיה את השקפת העולם שלך.
הנזק שהן עושות הוא פשוט לא מהעולם הזה ואת יכולה לנצח בוסים מטורפים.

מה שכן אני מקווה שהם יפתחו את SMT 5 לפס4 (די בטוח אחרת למה הם יצרו
את כל המודלים האלה של השדים בפרסונה 5) ושם הם לא יעשו הגבלות כאלה.

PlayGirl3

New member
גם בני נו קוני יש קטע של התאמה ל"מאמן"

אבל זה יותר עניין של סוג המפלצת. למשל דמות אנושית אחת יותר מסתדרת עם מפלצות חרקים, דרקונים וציפורים ודמות אחרת יותר מסתדרת עם דגים, צמחים ורובוטים.
ברור שכדאי לשדרג אותם, הם נהיים הרבה יותר חזקים ולומדים מתקפות חדשות. אבל צריך גם לדעת מתי לתת להם להתפתח.

זה מעצבן ההתאמות האלה.

כי יוצא שאת אף פעם לא יכולה לבחור מפלצות להרכב שלך נטו לפי מתקפות/מראה שמצא חן בעיניך, כי תמיד תהיה מפלצת שלא מוצאת חן בעיני מי יודע מה אבל היא מביאה כל כך הרבה יתרונות לקבוצה שאני בוחר במפלצות שמשתלם לבחור ולא באילו שהכי יפות/מגניבות.

PlayGirl3

New member
Agent של רוקסטאר

זוכרים את המשחק של רוקסטאר שהיה אמור להיות אקסקלוסיבי ל-PS3 ומעולם לא יצא ואנחנו לא יודעים אפילו אם הוא עדיין בפיתוח?
אז אנחנו זוכים עכשיו להצצה לאיך שהמשחק היה אמור להיראות לפחות בתמונות שפירסם אחד האומנים שעבד על המשחק.

הגלריה המלאה באתר שלו-
http://darrenhatton.wix.com/resume-v2#!vstc0=agent-art

הוא אומר שלקחו את כל הצוות בזמנו לעבוד על GTA V והוא לא יודע מה יקרה עם Agent.

למעלה