לא נראה לי שהתמיכה לאחור היא שיקול קנייה אצל אנשים.
כי רוב האנשים ברגע שהם קונים קונסולה חדשה הם לא חוזרים יותר לבקלוג שלהם בקונסולות הישנות. אני רואה את זה אצל המון אנשים.
לי ולך זה להיט כי אני מתאר לעצמי שאתה גם יכול לחזור למשחקים ישנים, אבל תתפלא כמה לא מסתכלים אחורה כשהם עושים את המעבר.
מסכים איתך בנוגע למה שאמרת לגבי גירס... זו היתה הדגמה גרועה שהתקיימה כדי להראות שהמשחק אמיתי .
ספנסר רצה להימנע מתקרית דומה עם המשחק של פלטיניום כנראה. כל הזמן מפתחים מספרים שהלחץ שE3 מפעיל עליהם להכין דמו שיגרום למשחק להיראות טוב, לוקח
להם משאבים וזמן שיכלו להשקיע במשחק עצמו, זו ממש עבודה לגרום למשחק בפיתוח להיראות שלם.
TR נראה ממש דומה לראשון רק בסביבה מושלגת, המשחק יהיה טוב, הוא פשוט כבר לא בראש שלי, אחרי שאני יודע על פולאוט 4 ואחרי ההדגמה
של uncharted 4 ואחרי הוריזון.לא ברור לי מה סקוור ומייק חשבו עם ההדגמה הזו. סרט שהופק בעזה זה הביטוי המדויק שמתאר את הטריילר.
זה היה נראה מאמץ כביר לשעמם.
בתקופת היובש של הPS4 והדור, טומב ריידר היה נראה לי ממש אחד ממשחקי הAAA היחידים שאני מקבל.... (אם נוציא את המשחקים של יובי)
אז ממש רציתי אותו, עכשיו שיש לנו דברים אחרים טובים יותר, לא איכפת לי, כבר באטמן יותר מלהיב אותי.
בגדול אני מרגיש שמייק לא הפתיעה אותי מספיק עם הIP החדש. אחרי כל הכשלונות של יוצר מגה מן הם יצטרכו הרבה יותר מCGI לשכנע אותי שעדיין יש לו את זה. (הוא עושה יותר מדי פרויקטים בבת אחת)
אחרי כל ההייפ המטורף שהם עשו לליינאפ שלהם בE3 הם גרמו לזה להישמע הרבה יותר. אני לא קניתי את ההייפ, אני ידעתי שמדובר בגירס 4
וIP מאכזב מרייר.
הIP של יוצר מגה מן יוצא ב2016, זה די מעורר דאגה שאנחנו לא רואים טריילר ממנו.בפעם האחרונה שהוא עשה דבר כזה עם משחק 3DS המשחק בוטל.
לא שאני חושב שהמשחק הזה יבוטל כי מייק בטח שופכת עליו ים של כסף, אני פשוט חושש שהוא יהיה משחק של גרפיקה נוצצת וזהו.
אישית חוץ מscalebound אין להם משהו שמפתה אותי פשוט ואני עדיין צריך לראות שזה משחק נורמלי ולא איזה משחק מולטי.
קוונטום ברייק, נופל בשבילי לאותה המשבצת כמו טומב ריידר. אלה משחקים שסבבה לי לשחק בהם אם כבר יש לי ONE, אני לא אקנה ONE כדי לשחק בהם. (גם אם TR היה אקסקלוסיבי לתמיד)
קראקדאון בחיים לא דיבר אלי. אז ממש לא איכפת לי אם היו מראים אותו
אם הIP של גרילה לא היה מכיל גיימפלי בחשיפה, הייתי מגלה כלפיו חדשנות גם כן, אבל קטעי היגיימפלי פשוט הבהירו לי שזה משחק של 90+ ומעלה.
בגדול אני מרגיש שסוני רמסה את כולם לא רק את התערוכה של מייק.. הרימיק של פפ7 לא יעזור למייק, כי הוא נועד לקהל הJRPG שגם ככה נאמן למותג הפלייסטישן.
משחקי פפ מוכרים הרבה יותר טוב על הפלייסטישן. הבלעדיות הזמנית שלו לא בדיוק נחוצה לסוני... פפ7 הוא פשוט אחד המשחקים שבנה
את מותג הפלייסטישן ביחד עם מטאל גיר, הוא הפך את הפס1 לרצינית ורלוונטית בשוק, וזה מתאים שהוא יהיה בלעדי זמנית לPS4.
שנמו זה משהו שאנשים חלמו עליו שנים כנל TLG גם אם מייק היתה באה עם כל הליינאפ שלה לE3 הם היו נרמסים על ידי סוני.