עוד שרשור E3 כי ההוא כבר ענק

CallMeCavanaugh

New member
זה משהו אחר

אני מאמין שהיא ממלאת תפקיד שונה במשחק ובכל מקרה, אין מה להשוות בין משחק אינדי חביב ובין משחק שאמור להיות AAA.

עטלפוני

New member
ליין אפ יפה מאוד לסוני :)

מבחינת פיצ'רים לטעמי מיקרוסופט לקחו (תאימות אחורה מדהימה/ממשק חדש וכו'), מבחינת משחקים tlg והמשחק דינוזאורים הזה נראים מדהים, הרבה יותר מהמשחק קקי של הפיראטים (wtf?). היתה פרזנטציה יפה של מיקרוסופט, אבל מאכזבת מבחינת חשיפות משחקים חדשים. מה שאהבתי זה שהרבה מהאקסקלוסיבים של מיקרוסופט הם זמניים/גם למחשב. טרנד שאני מקווה שיתפוס, לא צריך להעניש אף אחד כי הוא רכש מכשיר מהחברה השניה.
&nbsp
אבל בשורה התחתונה מבין שניהם, ההצגה של סוני היתה המרשימה יותר.

סוני גם שיחררה נגן עם תמיכה בDLNA!!!

עוד לא הורדתי, סוף סוף גם אנחנו נוכל להשתמש בפס4 שלנו כסטריימר נורמלי. יש תמיכה בפורמט MKV .... חסכו לי כסף בדיוק בזמן שעמדתי לשפוך כסף על איזה סטריימר של WD

אני יודע שזה חשוב לך המאפיינים ,של הניגון מדיה ולאחרונה זה נהיה חשוב גם לי :) (יש יותר מדי סדרות טובות לאחרונה)
אצל מיקרוסופט התמיכה לאחור באמת מרשימה, אבל יש לי את הקונסולות הישנות, אפילו ה360 שלי עדיין בסביבה...

אצל מייק הIP החדש ReCore עשה עלי הכי הרבה רושם, אני קצת חשדן כי הבחור שמאחוריו הוא מפתח אגדי שמזמן לא עשה משחקים טובים, אבל עדיין די מסקרן לראות מה יתפתח פה, נראה סינמטי ויפה.

אני חושב שאם מייק היתה מציגה את המשחק של פלטיניום היתה להם תערוכה מרשימה... אבל היום קראתי שספנסר אמר שהוא לא רצה להכריח
את פלטיניום ליצור דמו מעפן לE3 אז אני יכול להעריך את זה.

עוד לא תכננתי תוכנית שתאפשר לי לשחק במשחק של פלטיניום בלי לקנות ONE, אולי אשבר :(

י

עטלפוני

New member
מעולה!

(אני לא ציני, זה מעולה שחוסכים מכשיר נוסף רק בשביל סטרימים)
&nbsp
נכון, שכחתי מזה - recore היה נראה מעניין באמת, אבל זכור לי שזה 2016 אז פחות רלוונטי לכרגע.
&nbsp
אולי המשחק של פלנטינום יגיע גם לחלונות 10 בסוף ? לך תדע...
בסוף שנינו נפגש בחנות בתור ל ps4/x1 סלים..

חחח איזה מחכה לסלים נראה לי יום אחרי החשיפה בgamecom

אני קונה. הכול תלוי אצלי אם זה משחק סינגל אמיתי. בשבילי משחקים בסגנון DMC מהיוצר הראשי שלו הם סיסטם סלר.
ביונטה היתה הסיבה שעברתי לדור ה360 בזמנו. (לא בדיוק ענתה לציפיות)

מה שחסר לי בONE יותר מהכול זה שאני רוצה לראות שימוש בIP של רייר זה מעולה שיש KI אבל אני צריך עוד.

טוב הסטרימר הזה לא שווה כלום, לא תומך בכתוביות....

ואני לא מדבר על כתוביות בעברית אני יודע שזה אקזוטי מדי לפס4. או משהו אני מדבר על כתוביות באנגלית יש הרבה דברים ביפנית, אנימות וכאלה שאני רוצה לראות עם הסטריימר
והPS4 מסרב לנגן קובץ שהדבקתי לו כתוביות, גם כשעשיתי הדבקה שהיא hard כלומר שהיא הופכת לחלק מובנה מהתמונה... וואט דה הל???
שמעתי שזה נגככה גם בONE...... עכשיו.

חבל כי הPS4 מנגן קבצים יפה מאוד חוץ מזה... איזה טיפשי זה אם אני אצטרך לקנות סטריימר עכשיו רק בגלל כתוביות...
פחחח עלק סטריימר.

עטלפוני

New member
כן, לצערי זה גם ככה שם

אין תמיכה כרגע ב srt, עדיין בפיתוח (מי ישמע כמה זה מסובך, בטח יש צוות מומחים עולמי שעובד על זה...). במקרים כאלה אני משתמש בפלאקס (אאל"ט גם לפס4 יצאה גרסה לא מזמן), ולשאר המקרים משתמש במובנה.
&nbsp
זה עידכון תוכנה קטן, לא הייתי ממהר לרכוש בכמה מאות שקלים סטרימר רק בשביל זה - הרי ברור שהתמיכה תתווסף

שאתה אומר מובנה אתה מתכוון שאתה עושה burn in לכתוביות?

שיהיו חלק מהתמונה? עם איזה תוכנה אתה עושה את זה? אחרי שעשיתי את זה עם תוכנה אחת הPS4 סירב לקרוא את הקובץ. אף פעם לא השתמשתי בפלאקס, זה באמת יזרים לי עם הכתוביות? אם כן אני עובר לזה וזהו.

evilplate

New member
לא היה מזיק להם להביא אבל את QD ואת קראקדאון

לפחות הגיימסקום שלהם יהיה מדהים.

גם ב E3 לא היתה להם תצוגה רעה, אבל המשחק החדש של רייר עם הפיראטים לא ממש מדבר אלי (ונשמע לפי התגובות שגם להרבה אחרים, חבל שהם לא נותנים למעריצים שלהם מה שהם רוצים במקום כל ההתחכמויות האלה, הם עשו את זה גם ב 360 עם ויוה פנייאטה ובאנג'ו שהפכו אותו למשחק בנייה מפגר במקום לפלטפורמר מדהים כמו קודמיו)

גירס לדעתי היה עם חשיפה סופר מאכזבת, מזל שיש לו עוד הרבה זמן פיתוח כי מבחינת גיימפליי זה היה נראה כמו חבילת הרחבה לגירס 3 עם גראפיקה קצת יותר יפה, כאילו הדור החדש לא הביא שום בשורה למותג, שוב אני מקווה שזה בגלל שיש להם עוד איזה שנה וחצי פיתוח ושמדובר בבילד מוקדם.

TR מדהים גראפית ולדעתי המשחק הכי יפה שיש על ה XB1 אבל הם הציגו קטע שמשחקים כמו אנצ'רטד 2 כבר עשו טוב יותר ואנצ'רטד 4 גורם לו כבר להראות כמו סרט שהופק בעזה (מדבר רק על המורכבות של ה SET PIECE, לא שבאמת ההפקה גרועה או משהו).
גם TR הקודם החוויר לעומת אנצ'רטד כשזה הגיע לקטעים המתוסרטים אבל היו לו נקודות חזקות ממנו בתחומים אחרים, חבל שבמקום להדגיש שוב את הנקודות הללו כמו חקירה חופשית יותר, הרבה פאזלים וירי מעולה הם תמיד שמים איזה קטע סינמטי שרק גורר השוואות לא מחמיאות עבורם עם המתחרה.

היילו 5 אני מנחש היה מעולה למעריצים, לי כמובן הסדרה לא עושה כלום.
המשחק החדש של יוצר מגה מן זו ההפתעה שאמרתי לך שתהיה כשניתחת "מה הם כבר יכולים להראות", היה ברור שיש עוד משהו ממה שהיה צפוי, בינתיים רק טריילר CGI, בטח הוא בשלב מאוד מוקדם, אבל בהחלט נראה מעניין ומשהו שאני אשים עליו עין.

הבשורות הבאמת ענקיות שיצאו זו התמיכה לאחור, שזה מגה טון ענק שיכול להביא להם לא מעט קונים חדשים, וגם השלט החדש נראה ממש ממש מרשים, רק חבל שהוא יקר רצח (150$) אבל נראה מתקדם באיזה דור מהשלטים של ה XB1 וה PS4.
סכ"ה היתה להם מסיבה לא רעה עם קצב טוב, אישית לא נפלתי מבחינת התוכן עצמו של המשחקים, אבל ברור שיש ל MS ליינאפ לא "פראייר" בכלל אם תחשיב גם שיכלו להציג את QB, קראקדאון והמשחק של פלטניום.

לא נראה לי שהתמיכה לאחור היא שיקול קנייה אצל אנשים.

כי רוב האנשים ברגע שהם קונים קונסולה חדשה הם לא חוזרים יותר לבקלוג שלהם בקונסולות הישנות. אני רואה את זה אצל המון אנשים.
לי ולך זה להיט כי אני מתאר לעצמי שאתה גם יכול לחזור למשחקים ישנים, אבל תתפלא כמה לא מסתכלים אחורה כשהם עושים את המעבר.

מסכים איתך בנוגע למה שאמרת לגבי גירס... זו היתה הדגמה גרועה שהתקיימה כדי להראות שהמשחק אמיתי .
ספנסר רצה להימנע מתקרית דומה עם המשחק של פלטיניום כנראה. כל הזמן מפתחים מספרים שהלחץ שE3 מפעיל עליהם להכין דמו שיגרום למשחק להיראות טוב, לוקח
להם משאבים וזמן שיכלו להשקיע במשחק עצמו, זו ממש עבודה לגרום למשחק בפיתוח להיראות שלם.

TR נראה ממש דומה לראשון רק בסביבה מושלגת, המשחק יהיה טוב, הוא פשוט כבר לא בראש שלי, אחרי שאני יודע על פולאוט 4 ואחרי ההדגמה
של uncharted 4 ואחרי הוריזון.לא ברור לי מה סקוור ומייק חשבו עם ההדגמה הזו. סרט שהופק בעזה זה הביטוי המדויק שמתאר את הטריילר.
זה היה נראה מאמץ כביר לשעמם.

בתקופת היובש של הPS4 והדור, טומב ריידר היה נראה לי ממש אחד ממשחקי הAAA היחידים שאני מקבל.... (אם נוציא את המשחקים של יובי)
אז ממש רציתי אותו, עכשיו שיש לנו דברים אחרים טובים יותר, לא איכפת לי, כבר באטמן יותר מלהיב אותי.

בגדול אני מרגיש שמייק לא הפתיעה אותי מספיק עם הIP החדש. אחרי כל הכשלונות של יוצר מגה מן הם יצטרכו הרבה יותר מCGI לשכנע אותי שעדיין יש לו את זה. (הוא עושה יותר מדי פרויקטים בבת אחת)

אחרי כל ההייפ המטורף שהם עשו לליינאפ שלהם בE3 הם גרמו לזה להישמע הרבה יותר. אני לא קניתי את ההייפ, אני ידעתי שמדובר בגירס 4
וIP מאכזב מרייר.

הIP של יוצר מגה מן יוצא ב2016, זה די מעורר דאגה שאנחנו לא רואים טריילר ממנו.בפעם האחרונה שהוא עשה דבר כזה עם משחק 3DS המשחק בוטל.
לא שאני חושב שהמשחק הזה יבוטל כי מייק בטח שופכת עליו ים של כסף, אני פשוט חושש שהוא יהיה משחק של גרפיקה נוצצת וזהו.

אישית חוץ מscalebound אין להם משהו שמפתה אותי פשוט ואני עדיין צריך לראות שזה משחק נורמלי ולא איזה משחק מולטי.
קוונטום ברייק, נופל בשבילי לאותה המשבצת כמו טומב ריידר. אלה משחקים שסבבה לי לשחק בהם אם כבר יש לי ONE, אני לא אקנה ONE כדי לשחק בהם. (גם אם TR היה אקסקלוסיבי לתמיד)

קראקדאון בחיים לא דיבר אלי. אז ממש לא איכפת לי אם היו מראים אותו :)
אם הIP של גרילה לא היה מכיל גיימפלי בחשיפה, הייתי מגלה כלפיו חדשנות גם כן, אבל קטעי היגיימפלי פשוט הבהירו לי שזה משחק של 90+ ומעלה.

בגדול אני מרגיש שסוני רמסה את כולם לא רק את התערוכה של מייק.. הרימיק של פפ7 לא יעזור למייק, כי הוא נועד לקהל הJRPG שגם ככה נאמן למותג הפלייסטישן.
משחקי פפ מוכרים הרבה יותר טוב על הפלייסטישן. הבלעדיות הזמנית שלו לא בדיוק נחוצה לסוני... פפ7 הוא פשוט אחד המשחקים שבנה
את מותג הפלייסטישן ביחד עם מטאל גיר, הוא הפך את הפס1 לרצינית ורלוונטית בשוק, וזה מתאים שהוא יהיה בלעדי זמנית לPS4.

שנמו זה משהו שאנשים חלמו עליו שנים כנל TLG גם אם מייק היתה באה עם כל הליינאפ שלה לE3 הם היו נרמסים על ידי סוני.

מישהו 2

New member
שנמו?

אני ראיתי אנשים מתעלפים בקהל, כמה מהם גמרו נראה לי XD
מה זה לעזאזאל המשחק הזה שיש אנשים שחלמו לשחק בפרק השלישי בסדרה?

זה סוג של קווסט/beat em up ו

שדי הביא את המהפכה של GTA3 בקטנה, לפני שGTA3 הביא אותה בדלת הראשית. אפשר לראות סרטונים של שנמו ולראות בבירור איך רוקסטר לקחו
ממנו השראה לGTA3.

היתה לו עלילה קולנועית ומרשימה מאוד לסטנדרטים של אותם ימים.

בסופו של דבר היה חסר לו פשוט מאס אפיל,בגיימפלי שלו. GT מA3 די הראה מה אתה יכול לעשות עם המרחב הזה. בעוד ששנמו היה בסופו של יום
קווסט/RPG רגיל שאתה בעיקר מדבר בו עם אנשים מקדם את העלילה ולפעמים נלחם בקרבות קונג פו.

עדיין אנשים שקפצו על הדרימקאסט בזמנו וחוו את כל זה לפני GTA 3 עדיין נקשרו למשחק הזה סנטימנטלית.

evilplate

New member
מרענן לקרוא גישה כזו

של שחקן קונסולות שאין לו בעיה שיחלקו את המשחקים שלו לכולם גם אם זה אומר שתהיה לו תחושה של פחות ערך למכשיר. אין הרבה כמוך :)
&nbsp
אנשים תמיד רוצים עוד בלעדיים ועוד משחקים שנבנו ספציפית לקונסולה שלהם (לאוו דווקא לנעול משחקי צד ג' אבל לפחות צד א') כדי לקבל תחושת ערך ולהרגיש שהקונסולה היתה שווה קנייה.

מישהו 2

New member
ובצדק, אחרת המון היו פשוט קונים מחשב

אקסלוקסיביים משאירים את הקונסולות בחיים וחזקות יותר כלכלית מאי פעם

עטלפוני

New member
לא מתחבר לגישה הזו

אני לא צריך חיזוק חיובי על הרכישות שלי. היו שני מוצרים, בחנתי את שניהם והגעתי להחלטה שאני שלם איתה :)
&nbsp
עולם אידיאלי מבחינתי זה לבחור קונסולה אך ורק על פי פיצ'רים וערך מוסף, ולא על פי משחקים. הרי בפועל רוב האנשים קונים רק קונסולה אחת, ובעצם מפספסים משחקים שאנשים עמלו עליהם הרבה זמן והשקיעו מחשבה וסיפור לספר, פשוט הם נמצאים על הקונסולה השניה, וחבל. אני מבין את הרעיון שמאחורי משחקי צד א' ומסכים איתו במידה כזו או אחרת (וגם לא תמים, מבין את עניין האופטימיזציה ומימון), אבל כל השיט מסביב מיותר. כמו שזה מגוחך שיש "מלחמה" בין הקונסולות. חבל שזה לא כמו במחשב, שיש חובבי נוידיה, ויש חובבי amd - אבל בשורה התחתונה כולם נהנים מכל המשחקים.
&nbsp
אז כן, הצעד של מיקרוסופט של להפסיק לפחד מהמחשב ולתת לאנשים שם גם להנות מהמשחקים הוא נהדר. גם אם זה לא כולם, אלה צעדים ראשונים יפים. אני לא רואה איבוד ערך, רק הוספה: מספר גבוה יותר של שחקנים און ליין = התחלת משחק מהירה יותר/אפשרות לשחק עם חבר שאין לו קונסולה/לשחק בבית רק עם קונסולה אחת/יותר קונים פוטנציאלים = יותר מפתחים בפלטפורמה
&nbsp
לדעתי זה לא במקום מחשב. כן, יש אחוז שהיה מוותר על הקונסולה וקונה רק מחשב אבל לרוב האנשים קונסולה זה בעיקר נוחות וסביבה מוגנת במחיר הוגן. אז אני לא רואה משהו רע בזה :)

Megalomaniac911

New member
פיספתי משהו או שלא היה COD?

בכל מקרה לדעתי גם מייקרוסופט הרשימו, התערוכה הכי מרשימה שלהם לפי דעתי מזה שנים. הם לא אמרו מילה אחת על הקינקט, לא הביאו איזה אדיוט לבמה שירקוד מול הקינקט ויפדח את עצמו כמו שהם עשו בשנים האחרונות והם חשבו שזה מעניין מישהו... אני מקווה מאוד שהם הבינו שהקינקט זה חרטא שהיה גימיק תקופתי ומה שבאמת מעניין זה משחקי הטריפל A שזה באמת מה שהם הציגו לרוב.
EA הרשימו גם, NFS נראה מדהים, ההתחלה שלו קצת היתה הזויה שרואים 2 אנשים אמיתיים מדברים ואז תוך שניה זה עובר מהצילום לגיימפליי בתמונה אחת, ברגע שהוא עבר להחליף חלקים באוטו לקח לי כמה שניות להבין שזה כבר הגיימפליי. הגיימפליי נראה ריאליסטי רצח! כמו סרט של מהיר ועצבני. זה באמת נראה כמו משחק שה-360/PS3 לא היו מריצות בחיים.
ל- Mirror's Edge הכי ציפיתי וחבל שראינו ממנו קצת, אבל לפחות היה קצת גיימפליי שהראה כמה שהמשחק הזה נראה טוב.
&nbsp
בינתיים רוב המשחקים שהם הציגו נראים ממש Next Gen, חוץ מ- Fallout 4.

evilplate

New member
היה COD במסיבה של סוני

הוא שייך לה עכשיו וסוני חגגה את זה בצורה אפילו קצת מוגזמת הייתי אומר :p
&nbsp
וכן משחקי מנוע הפרוסט בייט החדש כמו SW ו NFS היו נראים מעלף, ללא ספק המשחקים הכי יפים היום שיש לצד ג'.

PlayGirl3

New member
טריילר לרובוטריקים של פלטינום

מאוד מזכיר את המשחק שלהם של קורה. כנראה גם יהיה באותה רמה (בינונית).

למעלה