פינת הניתוחים הפלסטיים

cheburasha

New member
תראי במאמר למטה טוענים שהוא עשה בעיניים

אבל אני לא מאמינה

Larc En Ciel

New member
הלינק לא עובד לי..

זה אומר שהדף לא קיים.
ויש מצב... למרות שבתכלס לכמעט כל מי שמחייך יש את הבליטה הזאת בעפעפיים התחתונות
, הסתכלתי בעוד תמונות שלו, וכשהוא לא מחייך זה נעלם

cheburasha

New member
אצלי הלינק עובד. אולי אצלך זה תקלה זמנית

מה זה אומר לגבי העפעפיים? הבנתי שטועננים לגביו שהוא עשה עפעף כפול. זה אומר העליון, לא התחתון. ולגבי התחתון, אל תגידי שגם את זה עושים!
ולגבי שגיא - אצלו באמת לא תמיד רואים בליטה מלמטה

Larc En Ciel

New member
נו טוב פיירפוקס

אוקיי... לא יודעת עדיין לא נראה לי שהוא עשה משהו
, אבל אני מניחה שהם מבינים יותר ממני.
ואני דיי בטוחה שהם עושים ניתוח גם שם...

Larc En Ciel

New member
קשה לי להגיד... כי אני זוכרת שקראתי שהוא היה

מעורב באיזה בלאגן עם מרפאה של ניתוחים

cheburasha

New member
הוא שחקן מעולה אבל שנים אחרונות לא רואים אותו

מה שכן. יצא השנה סרט חדש איתו. תקופתי, מכות. כמו שאני אוהבת

אם תרצי, יש לי כמה סרטים שלו להמליץ עליהם...

cheburasha

New member
בבקשה!

אז ככה. 5 סרטים שראיתי ואני ממליצה עליהם ואחד שלא ראיתי אבל מתכננת לראות כי הוא בעל רייטינג גבוה מאוד. חוץ מזה, ישנם לשחקן הזה פרוייקטים נוספים שאו שלא מוצלחים או שלא ראיתי. הרייטינגים הנמוכים הם לא בגלל שהוא לא יודע לשחק. פשוט הפרוייקטים לא מוצלחים. חוץ מזה, יש לו קצת דרמות, לא ראיתי אף אחת מהם. ולסרטים עצמם:

Secret Reunion - סרט על סוכנים חשאיים. הוא משחק סוכן צפון קוריאני. סרט מצויין. גם אקשן, גם הומור וגם מרגש. בתפקיד הראשי השני Song Kang Ho שהוא שחקן שכל סרט שלו MUST מבחינתי.

Temptation of Wolves - קומדיה רומנטית שיש לה סוף דיי עצוב. להכין טישיו חובה. אבל 85% מהסרט זאת קומדיית נוער חמודה. ועוד 15% קטעים מרגשים מאוד. מבחינתי זה סרט חובה בקולנוע הקוריאני כי זה כבר קלאסיקה. כל מה שתגידו קלישא זה מבוסס עליו
נוספים ראשיים: Jo Han Sun ו-Lee Chung Ah שהיא נראה לי עברה כמה ניתוחים מאז הסרט...

Too Beautiful to Lie - קומדיה רומנטית דיי מטופשת אבל מצחיקה וטובה. Kim Ha Neul ביחד איתו בתפקיד ראשי

Jeonwoochi: The Taoist Wizard - זה פנטזי תקופתי כזה עם דמונים ופיות והעלילה קופצת מהעבר להיום וחזרה. מגניב לגמרי. זה קומדי ורומנטי ויש מכות וקסמים
נוספים ראשיים: Im Su Jeong, Kim Yoon Suk ועוד...

Duelist - זה סרט מיוחד מאוד. הוא תקופתי. אמנויות לחימה. אבל זה סרט פילוסופי, רומנטי, קסום. יש כאלה שישנאו אותו ויש כאלה שיתאהבו כמוני. תראי טריילר אולי כדי להבין אם מתאים לך או לא. Ha Ji Won בתפקיד ראשי ביחד עם הגיבור שלנו.

Our Happy Time - זה סרט שלא ראיתי עדיין. הבנתי שזו דרמה רומנטית ריגשי מאוד.

cheburasha

New member
ראיתי טענות שהוא לא עשה ניתוחים

הוא גם משחק בסרטי מכות. איך היה יכול אם צריך לשמור על האף? את יודעת, אמנם הם נותנים מכות כאילו אבל תמיד יכול להתפשל והלפליק

בכל מקרה, לדעתי הוא מסוג הגברים שאם הגיל רק נראים טוב יותר. כצעיר הוא ממש לא מצא חן בעיניי. אבל אחרי שראיתי אותו בסרט ROUGH CUT נדלקתי על המראה הגס שלו

Larc En Ciel

New member
שמעי הם כ"כ יצירתיים שם ששום דבר לא יפתיע

אותי יותר... מי יודע אולי הם משתמשים בכפילים או משהו.. משהו באף שלו לא מסתדר לי
, אבל אם את אומרת שלא אז כנראה שלא

אני לא יודעת לגבי מה היה כשהוא היה צעיר אבל בתמונה הזאת הוא נראה טוב

cheburasha

New member
אולי במקום צעיר הייתי צריכה לומר שעיר

כי בפועל, יש מצב שהוא לא יותר צעיר שם (בתמונה ההיא זה בתקופה של הסרט הזה 2008) אבל הזקן והשפם פשוט אדיר עליו. וגם שיער ארוך יותר.
לעומת זאת בתמונה שמצרפת כאן אני ממש לא אוהבת את המראה שלו.

בכל מקרה, בציטוט שהבאתי למטה בהערות, הוא ברשימה של הלא מנותחים

למעלה