פינת הניתוחים הפלסטיים

Larc En Ciel

New member
חחחח שמעי הזקן והשפם נראים ממש טוב עליו

וזה ממישהי שממש שונאת דברים כאלה

אני לא יכולה לראות את התמונה משום מה...

וסבבה
, אף פעם לא טענתי שאני מומחית

Larc En Ciel

New member
אוקיי בשעה טובה היא עלתה לי, מקודם זה עשה לי

איקס גדול. הוא נראה חמוד בתמונה הזאת, אבל אני מסכימה השפם והזקן ממש הוסיפו לו

cheburasha

New member
כתבות בנושא

השוואות משעשעות. כבר הבנתי שהרוב בו דווקא לא מנותחים אבל עדיין התאמות מצחיקות. אפילו שלא תמיד דומים ממש.
כדאי לקרוא את התגובות גם...
|הקוד|http://blog.asiantown.net/-/4807/korean-twins-stars--or-same-plastic-surgery-doctor-|סקוד|

דווקא כאן אומרים ששגיא עשה עפעפיים כפולים. אם כך, חבל. הוא תמיד היה חמוד בעיניי דווקא כי נראה מאוד קוריאני כזה... לגבי Kim Jae Joong לא היה לי ספק בכלל. הוא נראה ממש מייקל ג'קסון ושיסלחו לי האוהדים שלו...
|הקוד|http://www.screenjunkies.com/movies/actors-directors/korean-actors-with-plastic-surgery/|סקוד|

זה לא ממש לגבי הניתוחים אלא על היופי והפרופורציות. חייבת לציין שהרשימה הזויה לדעתי. אני מאוד אוהבת את Jung Woo Sung. הוא שחקן מעולה אבל הוא לא כזה חתיך בכלל. ומה עם Lee Seung Gi במקום השני? באמת! עם הפה-צפרדע שלו! אין מצב. אבל מביאה אותה פה בכל זאת. עוד דעה לסוגיה.
|הקוד|http://netizenbuzz.blogspot.co.il/2013/01/top-10-most-handsome-actors-as-chosen.html|סקוד|

maayanro123

New member
להרגיע בבקשה עם לי סונג גי
נכון שהוא לא הבחור הכי חתיך בעולם, אבל הוא לא מכוער, ויש לו איכויות אחרות בנוסף לזה.

והוא כנראה תמיד יהיה פייבוריט אצל הקוריאניות, לא משנה באיזו קטגוריה

maayanro123

New member
חחחח זה בסדר, זאת דעתך ומותר לך, אל תקחי אותי יותר מדי ברצינות

אבל באמת שממש אוהבים אותו בקוריאה, בעיקר הנשים שם. יש לו תדמית ממש טובה והוא תמיד נבחר למפורסם שנשים הכי היו רוצות לצאת איתו לדייט ולהינשא לו וכל מיני דברים בסגנון. הוא גם היה "האח הקטן של האומה" ועכשיו הוא "הבחור האידיאלי של האומה" או משהו בסגנון כי הוא בחור ממש טוב.

cheburasha

New member
מסתבר שבאתר SOOMPI יש פורום שלם

שדן בניתוחים פלסטיים בסלבס קוריאניים. אין לי כוח לקרוא את כל השרשורים אבל מצטטת קטע קטן שמישהו/י טען שם:

Many of these pictures you see just show the contrast between their youth and now.
You can gradually develop features as well.
Doesn't mean they had surgery, though several clearly have gone through with it.

Plus, only a few of Korean's top stars had surgery. The rest of Korea's top stars are natural beauties such as Choi Ji Woo, Song Hye Gyo, Kim Tae Hee, Han Ga In, Ha Ji Won, Kim Hye Sun, Bae Yong Jun, Lim Soo Jung, Moon Geun Young, Song Seung Hun, So Ji Sub, Lee Ki Woo, Jo In Sung, Kwon Sang Woo, Kim Rae Won, Kang Dong Won, etc.

I mean the top, not these talent-lacking teen singers and other entertainers that got in the industry for their looks.

Don't mix those two groups together.

Larc En Ciel

New member
אני מכירה את הפורום הזה, ועדיין אני חושבת שיש

דברים שהם יותר מדי דרסטיים, ככה שאין מצב שהם לא עברו ניתוח... זה כמו להגיד טוב הילד התבגר אז האף שלו שינה צורה

אני לא יודעת אם מי שכתב את זה קוריאני או לא, אבל זאת עובדה ידועה שלפחות 70% + מהאוכלוסייה שם מנותחת, והסלבים משמשים להם דוגמה...
קוריאה היא המדינה מספר 1 בעולם בניתוחים פלסטיים, וכמובן שאני לא אומרת שהם כולם מנותחים, אבל אני חושבת שהרוב כן

Larc En Ciel

New member
Kim Tae Hee

אני ממש מתלבטת לגביה... מצד אחד היא נראת לי טבעית לגמרי, ומה שעושה את ההבדל זה האיפור, ומצד שני אני רואה שכותבים שהיא מנותחת...
מה אתם חושבים?

למעלה