שות

17 דקות ראשונות של פרסונה 5 (הפעם עם כתוביות אנגלית)

ראיתי 5 דקות ראשונות, לא יכולתי להתאפק.

זה נראה כל כך יפה. הייתי צריך הרבה כוח כדי להפסיק לצפות בזה.

אני לא מרגיש שזה הרס לי משהו, זה כמו לראות משחק אצל חבר לפני שאתה קונה.

מעבר לזה יש טריילר חדש ומשעשע עם כתוביות אנגלית .
אפילו המכונית פה יותר מגניבה מהמכונית בפפ15.

סוניק מקבל שני משחקים חדשים, אחד לסטס ואחד בשבילי.

סוניק חוזר למקורות לימי המגה דרייב. הוא באמת חוזר לימי המגה דרייב, לא דאווין הפעם.

סוניק מאניה נחשף לפס4/מחשב/ONE ואפשר לקרוא לו סוניק 5 בהכל חוץ מהשם.
הגרפיקה שלו נראת זהה לימי המגה דרייב, חלק מהשלבים הם רימאסטרים לשלבים מימי המגה דרייב, והכי חשוב! שלבים חדשים בסגנון הישן.
האמת זה יותר סוניק 4 האמיתי, כי סוניק 4 היה חילול קודש.
פשוט המשחק שחלמתי עליו מאז שאני ילד.

חוץ מהמשחק המושלם שהוכרז, הוכרז גם "סוניק 2017" שז ה יהיה משחק תלת מימדי כנראה בסגנון "סוניק דורות" .

יהיה בו את סוניק המודרני וסוניק הקלאסי, נראה משהו שסטס חיכה לו :)
אם הוא יהיה ברמה של סוניק קולורס אולי הוא יהיה סביר :) אני פשוט לא רוצה להיות

אופטימי כי הפעם האחרונה שהייתי אופטימי לגבי סוניק תלת מימדי, זה לא נגמר טוב.
אבל מה איכפת לי! העיקר שיש ימשחק מגה דרייבי חדש. סוניק קלאסי.

יש טריילר לשני המשחקים. שניהם מגיעים ב2017.

12 דקות גיימפלי של קול אוף דיוטי החדש (סינגל)

נראה... גנרי.. אך למרות זאת אני בהחלט מתכוון להעביר על הקמפיין סיבוב שיהיה במבצע במחיר ריצפה. הגרפיקה יפה והאקשן נראה מספק.

לדעתי הסינגל של טיטאןפול הולך להיות הרבה יותר מעניין ממה שאנחנו רואים כאן.

V Has Come To

New member
בקושי שרדתי את הסרטון...

ואני אחד שידוע לשימצה באהבה שלי לקמפיינים של COD...
א - לירות ברובוטים זה כלכך משעמם...
ב - כמו במשחקים האחרים הדמויות נראות כלכך גנריות..איפה דמויות כמו קפטן פרייס, סבון, רזנוב??
אני הולך לקנות את המשחק הזה ועוד אפילו את הגירסה היקרה אבל בעיקר בשביל לשחק את הרימאסטר של הMW הראשון..נקווה שגם הקמפיין הראשי יתן לי כמה שעות של הנאה אבל אני בספק...

אתה קונה גירסה שעולה איזה 100 דולר ומתלונן.

ובטח תשחק אותה על האקסבוקס וואן רק כדי להצדיק את הרכישה שלה ותתרץ שאתה עושה את זה בשביל השלט של האקסבוקס שיותר נוח לך.

אתה חלק מהבעיה פרסונה, תמוך בטיטאןפול, בOverwatch תראה לאקטי את האור ותוכיח להם שלא תשלם מחיר מלא על רימאסטר.

V Has Come To

New member
קודם כל זה עולה 80$...

דבר שני - אני חייב לשחק את הקמפיין של הראשון שוב בגרפיקה משופרת אין מה לעשות...
אני באמת לא רואה סיבה שאני אקנה את המשחק הזה על האקסבון..השלט של הPS4 נוח לי באותה מידה...
טיטאנפול זה אותו חרא עתידני..אין שום סיבה שאני אקנה אותו..אוברווצ' יכולים ללכת להזדיין..אין במשחק שלהם קמפיין ואני שונא את העיצוב דמויות שלהם...
ברור שאני חלק מהבעיה..הם ידעו שלאנשים כמוני כבר נמאס מהמשחקים שלהם והם לא הולכים לראות מאיתנו אפילו אגורה..אז בשבילנו הם דחפו גם את הקמפיין של MW הראשון ולצערי זה עבד להם...

חחח איך ידעתי שאתה שונא את העיצוב דמויות באווברוצ' הן נראות

כאילו הן יצאו מאיזושהי אנימה
הבחורה כוסית אבל.
MW4 זה באמת הCOD היחיד שהיה טוב, אבל להגיד שהוא שווה 80$ ? בעיני לא כי אפילו אני די מכיר אותו בעל פה.

טיטנפאול 2 דיברתי עליו לא על הראשון, יהיה לו קמפיין מושקע, הרבה יותר ממה שאתה רואה בCOD בדרך כלל.

V Has Come To

New member
גם אני דיברתי על טיטנפול 2...

כן יהיה לו קמפיין..מושקע זה כבר ספקולציה שלך...
בכל מקרה הוא יהיה עתידני עם רובוטים אז זה לא מעניין אותי...בידיק כמו הCOD החדש. רק שטיטנפול 2 לא מגיע עם הרימאסטר של MW...

אם הקמפיין חרא, אני מזמין אותך לסטייק אנטריקוט על חשבוני

או חזה אווז כולל בירה וקינוח וציפס ..עד כדי כך אני בטוח באיכות הקמפיין.

meishar84

New member
לא טורח אפילו ללחוץ על Play, בזבוז זמן טוטאלי

איבדו את הצפון שלהם אחרי MW3 ואמרו בואו נעשה כל שנה משחק יותר גרוע ויותר מגוחך מהקודם. אהבתם את "גוסט" מMW3 ? בוא נהרוס את זה עם גוסטס
שלא תוכלו לסבול את "גוסט" יותר.
לפחות לא עשו את זה לשאר הדמויות מMW.

כמה שבא לי לשחק שוב את הקמפיין של MW1 ברימסטרד, אני לא מוכן לשלם סנט והקדיש קילובייט בהארד דיסק על הפגיעה הזאת באינטיליגנציה שנקראת CoD.

18.10.2016 - היום בו CoD יקבר סופית

V Has Come To

New member
לא בטוח שהוא יהיה חרא...

אולי הקמפיין יהיה מושקע אבל אותי סיכוי קטן שהוא יעניין, כי כמו שכבר אמרתי כל העניין של לחימה ברובוטים לא מדבר אלי...
אמרת אנטריקוט אז אנטריקוט..בעלי כנף נשמור לפעם הבאה...

חח יפה לך שאתה מדלג על משחקי סינגל בדור הזה.

לדעתי בדור הזה אין מקום לבררנות ופינוק ואנחנו צריכים לאכול כל מה שהמפתחים מגישים לנו לצלחת.

amithas190

New member
נמאס מרובוטים ומחליפות כוח וכל הבולשיט העתידני

מיצינו את זה כבר אחרי בלאק אופס 2 .
אתה תראה כמה לאנשים נמאס כשישוו את המכירות של באטלפילד1 לקול אוף דיוטי

שאלוהים יכה בי בברק אני לא מבין איך מלחמת העולם ה1.

יכולה להיות עדיפה לדעת רוב האנשים, אחת המלחמות המשעממות...אני אישית מעדיף הרבה יותר את העתידנות.

אפילו משחק של מלחמת העולם ה2 הייתי מעדיף על מלחמת העולם ה1.

כאילו רק להבהיר.. אני לא מגן על קול אוף דיוטי הזה או משהו, אני גם אמרתי שזה נראה גנרי, אבל את הקמפיין של טיטנפול 2 יעשו האנשים שעשו את הקמפיין של COD 4 ואפילו אני יודע שהוא היה קמפיין מעולה.

לדעתי הוא הולך להיות אדיר, ולפסול אותו רק כי הוא עתידני, יהיה פספוס.

זה אירוני למשל שפרסונה הולך לקנות משחק COD שעשו יוצרי טיטנאפול אבל חשדן כלפי המשחק החדש שלהם...

V Has Come To

New member
מה אירוני בזה בידיוק?

אני יודע בידיוק מה אני הולך לקבל כי זה רימאסטאר...זה כמו לצפות שוב בסרט שמאוד אהבת רק שעבר שדרוג באיכות התמונה...
ומעניין אותי לדעת איך קבעת בידיוק שWW1 היא אחת המלחמות המשעממות?
לפי מה שזכור לי מהשרשור שבו פורסם כאן הטריילר לbattlefield 1 הידע שלך בWW1 קצת חלש..לא ידעת בכלל שמטוסים לקחו חלק משמעותי במלחמה ושאחת החזיתות היתה כאן בישראל...לכן לא הייתי בונה על הקביעה שלך שזאת היתה מלחמה משעממת..אולי דייס יפשלו ובסוף יצא משחק גרוע אבל זה לא אומר שהנושא עצמו על הWW1 הוא משעמם ואי אפשר להוציא ממנו משחק אקשן טוב...
ותפסיק לתת כלכך הרבה קרדיט ליוצרי טיטנפול..כבודם על מה שעשו בעבר מונח בצד אבל אני שוב מזכיר לך שבטיטנפול הראשון לא היה בכלל סינגל פלייר קמפיין אז זה לא יהיה כזה הזוי לחשוב שהפעם הם רק מוסיפים קמפיין בשביל לצאת על ידי חובה ולא ישקיעו בו מי יודע מה...לא יודע למה הכנסת לראש שלך כלכך חזק שזה הולך להיות קמפיין בן של זונה..אין כרגע שום דרך לדעת את זה...

meishar84

New member
לא סובל משחקים עתידניים ובמיוחד FPS עתידניים.

אני סומך על DICE שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר, במיוחד אחרי הכשלון של הארדליין שלא היה של DICE בכלל.
וכמו שכתבתי אז, למי שלא בקיא בתחום המלחמה הרבה פחות מוכרת ומדוברת מWW2 או ויאטנם. כנראה שבגלל WW1 לא נתפסת בתור מלחמה "סקסית".
בפועל זאת המלחמה המודרנית הראשונה והיה שם הרבה יותר מלחימת שוחות סטטית. אולי היא לא הייתה בסדר גודל של WW2, אבל עדיין אפשר ליצור על המלחמה משחק מעולה.
DICE סוף סוף הלכו לכיוון אחר מהכיוון הלינארי של לוחמה מודרנית או WW2 והלכו לכיוון חדש לגמרי ומאוד מעניין אפילו.

בלי קשר המשחק נראה אש וכבר ממזמן עשיתי עליו Pre Order באמזון.

כי אתה חורש במולטי, אז לא מפריע לך.

אבל לרוב האנשים כאן שמחפשים סינגל לא ברור לי איך רובם מעדיפים את באטלפילד בצורה כל כך נחרצת ועוד שבוחרים מלחמת חפירות.

meishar84

New member
אוי נו, מה קשור למולטי

עזוב אותך, הסינגל בCoD נהיה פח.
אני מאלה שעפו על הסינגלים של CoD עד הMW3, מאז הדבר הזה נהיה ביזיון ופגיעה באינטיליגנציה. ומי אמר שהסינגל של יהיה גרוע ומלחמת חפירות? ד"א בקודמים התנסית פעם? יש לך מקור להשוואה?

להפסיק לתת כבוד ליוצר טיטנפול, אתה רציני?

לא רק שאלה האנשים שעשו את COD 4 שאתה הולך לשלם עליו 80 דולר וכבר לבד מזה אתה צריך להחזיק מהם. אין צורך לפרט במילים על ההשפעה של COD 4 לטוב או לרע, ואם יש אנשים שיכולים לתת זריקת מרץ לז'אנר העייף הזה זה האנשים האלה.

טיטנאפול 2 יהיה עצבני בסיינגל פלייר, בטח אם אתה משווה אותו לקמפניים של COD שאתה קונה בהשקה.

אנחנו נחכה ונראה אתה הולך לאכול את הכובע.

למעלה