ממתי יאקוזה 5 זה "עלה תאנה" בדיוק?
המשחק עולה 40 דולר כשבטמן ארקהם נייט עולה 19 דולר ואפשר למצוא אותו בהרבה פחות. ואין את יאקוזה 5 בדיסק אז זה אחלה ערך.
אם אנשים לא היו יודעים שיאקוזה 5 הולך להיות אחד ממשחקי החודש הזה וזה היה נוחת עלינו בהפתעה אז המון אנשים היו מתלהבים מהחודש הזה.
אם סוני לא היו מביאים את יאקוזה 5, אנשים היו מתלוננים שהפלוס מפנק רק בטעות, אם הם היו מביאים משחק PS4 AAA במקום לPS3 אנשים היו מתבכיינים שהם זרקו את הPS3 לכלבים...
כמו שאמרתי בעבר, את רוצה על 40 דולר שאת משלמת בשנה לקבל (לפחות) 600 דולר בשנה.
בנתיים לקבל את יאקוזה 5 והJRPG של הויטה וNBA וזומבי יו זה כבר 100 דולר.
ומי שאומר שלא היה לפחות מנסה את זומבי יו או יאקוזה 5 אם היה מקבל אותם בחינם.. אני לא מאמין לו חוץ מפרסונה שהוא כל כך אנטי יפן שהוא לא ינסה דווקא.
בוא נגיד שסוני תתן את באטמן וWATCH DOGS והאוסף של Uncharted ובלאדבורן מה יש לי להרוויח מזה? שיחקתי כבר במשחקים האלה. שיחקתי בבאטמן לפני כמעט שנתיים.בWD לפני כמעט 3 שנים. כל המליונים שקנו אותם גם ככה יתבאסו רצח אם הם יקבלו אותם.
אני רוצה לראות את סוני מביאה או משחקים חדשים או (קרובים לחדשים) כאלה שהמחיר שלהם עדיין 60 דולר בדיגיטל, או משחקי AA/AAA שאין מצב שאנשים קנו כמו טיילס, Wolfenstein, טוסט טונה so5, הרובטריקים, רימאסטרים למינהם, firewatch.
אני רוצה שהפלוס יהיה שירות שאני יכול לקנות משחקי AAA בשקט ולבנות על המשחקים הקטנים יותר שיגיעו לשירות, ויש לי אמונה שהוא יכול להתפתח לשירות כזה שמדי פעם גם זורק איזה AAA. (שעדיין במחיר גבוה)
אני לא רואה מי אמור להרוויח ממשחקים שרובנו שיחקנו בהם לפני שנים.