שות

יורוגיימר: הNX היא קונסולה ניידת שמתחברת לטלווזיה.

מקורות של יורוגיימר מסרו להם שהNX היא קונסולה היברידית שהיא בראש ובראשונה ניידת יהיה לה מסך משלה, אך בנוסף לזה היא תוכל להתחבר לטלווזיה ויהיה אפשר לחבר אליה שלטים.

אנוידיה, חברת כרטיסי המסך תהיה אחראית לשבב הגרפי של הNX.
הקונסולה אמורה להיות חזקה יותר מהWII U אבל עדיין חלשה בהרבה מהאקסבוקס וואן, ובטח ובטח שמהPS4 וזה בלי לדבר על הניאו או הסקורפיו.

המשחקים של הקונסולה יגיעו בקלטות לפי המקורות. לפי השמועה לא תהיה תמיכה לאחור עם ה3DS או אם הWII U.

מה דעתכם? משחק פוקימון ראשי שמתחבר לטלווזיה מספיק כדי לעניין אתכם בNX ?

לדעתי הקונספט עצמו מאכזב למדי אבל כשהספרייה תגדל משמעותית בטח ארכוש אותה.

מה? עד לרגע זה לא הכרתי את האתר שקישרת אליו.

אני לא קורא אתרי גיימינג בעברית אין להם שום דבר לחדש לי ובטח שאני לא מצטט אותם.

אם תתחכם ותאמר שהתכוונת ליורוגיימר... אז אני לא חושב כמוהם מה איכפת לי מה הם אמרו.

V Has Come To

New member
כן..התכוונתי שזה גם כתוב ביורוגיימר...

אז אם אתה לא קונה את תאריך היציאה שהם כתבו למה אתה מאמין לשאר הדברים שהם כתבו על NX?

מה שהרגיז אותי זה שבמקום להגיב משהו שקשור

לNX רק הערת לי כאילו אני חייב פה משהו למישהו. שאני כותב פה שרשורי חדשות אני עושה את זה כי בא לי וזה כייף לי ואני רוצה לעורר דיון על הידיעה שהבאתי.

מי שלא אוהב את הדרך שבה אני כותב או מוצא דופי מוזמן לא לקרוא, לא יזיז לי.

בנוגע ליורוגיימר, אני מאמין להם שיש להם מקורות טובים אבל חולק עליהם בקטע של היציאה.

V Has Come To

New member
אוי נו..ואתה קורא לי רגיש...

זאת באמת היתה עקיצה תמימה שהייתי בטוח שתשעשע אותך..באמת שלא התכוונתי לפגוע...
אתה ופלייגירל אחראים לרוב החדשות שמפורסמות כאן בפורום ובטח שאתה לא חייב לאף אחד שום דבר..
להוציא את תאריך היציאה שאתה לא חושב שהוא נכון עם יד על הלב אתה לא חושב שבלינק שפירסמתי היו כמה פרטים חשובים שבחרת לא לציין בהודעה שציטטת מיורוגיימר? שוב..זאת זכותך המלאה לצטט מה שבא לך ולא לפרסם לינק למקור אבל אל תתעצבן אם אני בוחר לפרסם לינק שנותן עוד פרטים על חדשות שכתבת...

לי לא היתה בעיה עם שום תיקון או תוספת שלך לדברים שלי.

אבל כשכל התגובה שלך זה תיקון והערה (אני מדבר על התגובה פה לא בכללי) אז זה נראה כאילו סתם הגבת כי יש לך הזדמנות להעיר ולעקוץ ואם לא היה לך על מה להעיר הNX היה מעניין אותך כקליפת שום.

אם היית מגיב משהו על הNX ועל הדרך מכניס את התיקונים שלך סבבה, אבל שוב בגלל שאני יודע שהNX לא מעניינת לך את התחת וכמובן לא היה לך שום דבר להגיב עליה

אז המסקנה היא שהגבת כדי להעיר נטו, וזה מרגיז.

V Has Come To

New member
בידיוק כמוך אני מפרסם לפעמים דברים שלא דווקא מאוד מעניינים

אותי אבל אני מפרסם אותם בגלל שלדעתי אלו חדשות שראויות לפורום ואחריך ופלייגירל הייתי אומר שאני אחראי להרבה מהחדשות כאן...
כבר היה לי ולך את הדיון בעבר על זה שאתה הרבה פעמים לא מוסיף מקור לחדשות שאתה מפרסם ורק בגלל זה הוספתי את העקיצה...
הקישור שהוספתי היה בשביל ששאר מחברי הפורום ידעו עוד קצת דברים על הNX ולא בשביל לעצבן אותך...תפסיק לחשוב שהכל סובב סביבך...

PlayGirl3

New member
משחקי הפלוס לחודש אוגוסט

Rebel Galaxy (PS4)
Tricky Towers (PS4)
Ultratron (PS4, PS3, PS Vita)
Retro/Grade (PS3)
Yakuza 5 (PS3)
Patapon 3 (PSP; PS Vita compatible)

PlayGirl3

New member
זוועה

אז כנראה המודל החדש שלהם הוא משחק AAA או הרחבה של משחק AAA אחד בחודש בתור עלה תאנה לשאר הזבל שהם מחלקים.
חשבתי שאולי אופתע החודש וארצה לחדש את המנוי אבל זה לצערי זה לא המצב. אפילו יאקוזה לא מצליח להציל את החודש הזה. אני מעדיפה להשקיע את הכסף שלי במשחקים שאני אבחר.

ממתי יאקוזה 5 זה "עלה תאנה" בדיוק?

המשחק עולה 40 דולר כשבטמן ארקהם נייט עולה 19 דולר ואפשר למצוא אותו בהרבה פחות. ואין את יאקוזה 5 בדיסק אז זה אחלה ערך.

אם אנשים לא היו יודעים שיאקוזה 5 הולך להיות אחד ממשחקי החודש הזה וזה היה נוחת עלינו בהפתעה אז המון אנשים היו מתלהבים מהחודש הזה.

אם סוני לא היו מביאים את יאקוזה 5, אנשים היו מתלוננים שהפלוס מפנק רק בטעות, אם הם היו מביאים משחק PS4 AAA במקום לPS3 אנשים היו מתבכיינים שהם זרקו את הPS3 לכלבים...

כמו שאמרתי בעבר, את רוצה על 40 דולר שאת משלמת בשנה לקבל (לפחות) 600 דולר בשנה.

בנתיים לקבל את יאקוזה 5 והJRPG של הויטה וNBA וזומבי יו זה כבר 100 דולר.

ומי שאומר שלא היה לפחות מנסה את זומבי יו או יאקוזה 5 אם היה מקבל אותם בחינם.. אני לא מאמין לו חוץ מפרסונה שהוא כל כך אנטי יפן שהוא לא ינסה דווקא.

בוא נגיד שסוני תתן את באטמן וWATCH DOGS והאוסף של Uncharted ובלאדבורן מה יש לי להרוויח מזה? שיחקתי כבר במשחקים האלה. שיחקתי בבאטמן לפני כמעט שנתיים.בWD לפני כמעט 3 שנים. כל המליונים שקנו אותם גם ככה יתבאסו רצח אם הם יקבלו אותם.

אני רוצה לראות את סוני מביאה או משחקים חדשים או (קרובים לחדשים) כאלה שהמחיר שלהם עדיין 60 דולר בדיגיטל, או משחקי AA/AAA שאין מצב שאנשים קנו כמו טיילס, Wolfenstein, טוסט טונה so5, הרובטריקים, רימאסטרים למינהם, firewatch.

אני רוצה שהפלוס יהיה שירות שאני יכול לקנות משחקי AAA בשקט ולבנות על המשחקים הקטנים יותר שיגיעו לשירות, ויש לי אמונה שהוא יכול להתפתח לשירות כזה שמדי פעם גם זורק איזה AAA. (שעדיין במחיר גבוה)

אני לא רואה מי אמור להרוויח ממשחקים שרובנו שיחקנו בהם לפני שנים.

V Has Come To

New member
טריילר מאחורי הקלעים של Dead Rising 4 עם קטעי גיימפליי חדשים

מת כבר לשחק את זה...

V Has Come To

New member
טריילר של יאקוזה 6...

אם המשחק הזה יקבל ציונים טובים זאת תיהיה הפעם הראשונה שאני אשחק בסדרה...

למעלה