שות

V Has Come To

New member
אתה שילוב של ממ"ד ותקליט שבור...

אתה גם אטום ואתה גם חוזר על אותם דברים...
רוצה לספר לי שוב שאני קונה את הרימסטאר ב80$?
אמרתי כבר שכבודם של יוצרי טייטנפול במקומו מונח על היצירה של MW אבל זה לא אומר שבגלל זה אני הולך לקנות כל פיסת מדיה חדשה שהם הולכים להוציא או לשאר שכל מה שהם הולכים להוציא בעתיד שווה זהב(זה כבר הוכח שלא..ע"ע טייטנפול הראשון)
אם סטודיו JRPG שאתה אוהב הולך להוציא משחק שלא מדבר אליך ואתה תחשוב שהקונספט של המשחק מסריח, אני בטוח שגם למרות הכבוד שיש לך לחברה מהעבר לא יעצור אותך מלכלך על המשחק הנוכחי בהווה...
תפסיק כבר עם ההתייפייפות הזאת...

V Has Come To

New member
אה...ואני לא הולך לאכול שום כובע...

אני לא מפזר צ'קים בלי כיסוי...
אני אומר שיש למשחק הזה אופציה להיות טוב.בינוני או גרוע..הכל אפשרי...
בדבר אחד אני כן בטוח..הקונספט של לחימה עתידנית ורובוטים לא מאוד מעניין אותי...זה כל מה שאמרתי תמיד...
אבל זה לא משנה...אם הקמפיין של המשחק באמת יהיה מוצלח בסוף אתה תחזור הנה להעלות גירה על איך שאתה צדקת וכולנו טעינו...

amithas190

New member
WW1 מלחמה אדירה ודווקא בגלל שאנחנו פחות מכירים אותה שווה

לעשות עליה משחק .
&nbsp
קול אוף דיוטי הפסיקו להקשיב למעריצים .
דווקא בגלל שאני מעריך את הקמפיין של קול אוף דיוטי ושיחקתי בכל הסדרה מההתחלה -אני רוצה שהמשחק הזה יכשל .
&nbsp
ההצלחה של BF1 תחזיר את מלחמות העבר למיינסטרים ובקול אוף דיוטי של 2017 הסדרה תחזור לעצמה.
אתה עוד תאכל את הכובע כששניהם יצאו

רק תזכור שאני אומר שטיטאנפול 2 יותר מעניין מבטאלפילד לא COD.

COD גנרי ומעפן טינאנפול 2 לא יהיה.לבאטפליפלד יהיה עדר של הייפ תהיה בטוח בזה פשוט טיטנפאול 2 לא יראה אותו ממטר מבחינת הקמפיין והמשימות סינגל שם, וזה מה שמשנה לרוב יושבי הפורום פה שרובנו אנשי סינגל פלייר ומשחקים מעט מאוד (אם בכלל) מולטיפלייר.

באטלפילד 1 נראה לי יהיה פושר לחלוטין בקמפיין ולא ברור לי למה אתה מתלהב ממנו.

amithas190

New member
אני גם חושב שCOD מביאים קמפיין הרבה יותר טוב

אבל המשחקים האחרונים הם פשוט הגזימו עם העתיד.

לTITANFALL אני בכלל לא מתייחס עד שהם לא יציגו קמפיין טוב...

פעם היו לנו מלא משחקי לוחמה במלחמות מודרניות\מהעבר והיום הכל עתידני .
בגלל זה אני מפרגן לBF1 שמרחיבים את ההיצע ומחזירים לנו את הכיף.

לא היית רוצה לחזור על COD2 עם גרפיקה של היום? עם קירות שמתפרקים מהירי?

מישהו 2

New member
אני גם מעדיף עתידני

אנשים לא אוהבים יותר את COD כי זה נהיה אופנתי לא לאהוב את COD.
&nbsp
נשבע שאם זה היה אותו טריילר בידיוק רק למשחק עם שם אחר זה לא היה מקבל כל כך הרבה דיסלייק

meishar84

New member
אנשים לא אוהבים את CoD כי המשחקים נהיו גרועים ומגוכחים

ממש לא קשור לאופנה..
בוא תשווה את הקמפיינים האדירים של MW1-3 וBO לזבל שהם מוציאים עכשיו. במולטי, BF תמיד נתן לCoD בראש. אבל בקמפיינים של BF היו יותר טובים ופחות טובים.

תכלס, לא סובל את כל מה שעתידני, אבל בלי קשר זה כבר נהיה מטומטם מה שהולך בCoD.

הרימיק של סיסטם שוק מגיע לPS4!

מפתחי הריימיק של סיסטם שוק (האב הקדמון של דאוס אקס, ואחד ההשראות של ביושוק)

הכריזו שהוא מגיע גם לפס4, כשבהתחלה הוא היה אמור לצאת רק למחשב ולאקסבוקס וואן.

הוא מגיע לפס4 בזכות הגיימרים שמימנו את הפורט שלו.

הריימיק של סיסטם שוק נראה כמו המשחק הכי מפחיד בסביבה מאז דד ספייס 1. נראה למי יהיה פה את האומץ לשחק אותו לבד בחושך עם אוזניות.

חחח נראה שהONE פשוט לא מצליח להשיג לעצמו בלעדיים שווים, לא משנה מה.

לא נורא מייק, אני בטוח שיש איזשהו יקום מקביל, שניצחתם בו את הPS4.
ששם כולם מעדיפים לעשות שיחות סקייפ בסלון במקום לשחק.

טריילר לעונה 7 של המתים המהלכים.

לפי הטריילר הזה נראה שהבחור שקיבל את הנבוט של נייגן בראש זה באמת ההומו כנראה.ככה נראה לי כי לא רואים אותו בטריילר, אבל לכו תדעו.

juri מגיעה לSF5 ביום שלישי. טריילר חשיפה.

"חשיפה" כולנו שיחקנו איתה כבר בסינגל פלייר. למרות שרובנו היינו מעדיפים לשחק איתה במקום אחר
.

לא יודע אם לקנות את juri בכסף הוירטואלי שלי או לא. זה לא זול כל דמות עולה 100000. קניתי כבר את אייבוקי והבוקסר בכסף הוירטואלי ונשאר לי 140000

כלומר, לעוד דמות אחת, ובא לי יותר על urien למרות שJuri מגניבה urien הרבה יותר, וזה לא שחרשתי על SF3 אי פעם, אז הוא יהיה חדש בשבילי.

אם אני אסיים את הסינגל פלייר ברמה הקשה ואז אני אעשה "מצב הישרדות"
לurien יהיה לי מספיק כסף וירטואלי גם לJuri, אבל אין לי כוח להילחם בAI שמרמה כל שניה.

מה שאנשים לא מבינים על משחקי מכות... (ובגלל זה לא משתפרים)

אנשים לא מבינים שמשחק מכות זה משחק של "הענשה" על כל מהלך שגוי וטעות שהיריב שלך עושה (וגם אלופי העולם עושים טעויות כל שניה) אתה צריך להעניש אותו בשביל לסלול לך את הדרך לניצחון.

המשחק נותן לך עשרות מהלכים להעניש כל מהלך שהשחקן השני עושה, פשוט צריך לראות אותם.

אם מישהו אף פעם לא מגן ולא חוסם את המתקפות שלך? אתה יכול וצריך להעניש אותו במתקפות אגרסביות

מישהו קופץ כל הזמן או מנסה לתקוף אותך מהאוויר? יש למשחק מתקפות שנקראות אנטי אייר, שנועדו להוריד את היריב שלך לקרקע שוב ושוב עד שהוא ילמד לא (לנסות) לתקוף אותך מהאוויר.

מישהו מספים עליך מתקפה שממש מעצבנת אותך? יש המון מהלכים "להעניש" אותו
בחומרה על זה ככה שהוא ירתע לעשות את זה בלי הפסקה ובלי מחשבה.

בגלל שאנשים לרוב לא מכירים את העיקרון הבסיסי הזה שעומד מאחורי כל משחק מכות, הם מוותרים על המשחק מהר מדי.המטרה שלך היא ללמוד את השחקן שעומד מולך כמה שיותר מהר, ללמוד מה החולשות שלו, איפה הוא פזיז ואיפה אפשר להעניש אותו.
אנשים חושבים
חושבים שלחקן השני בטח יש קורדנציה יותר טובה, או שהוא למד את כל הקומבואים בגיל 5 ושאין להם כוח להשקיע במשחק או "שהם לא נולדו לזה"

בעיקרון SF (כמו משחקי JRPG ) זה משחק קלפים/אבן נייר ומספרים.עם אנימציות נורא יפות.

וויתרת לעצמך מהר מדי עם המשחק הזה :) אפילו לא נתת לעצמך צאנס.

PlayGirl3

New member
Injustice 2 וונדר וומן נגד בלו ביטל

בלו ביטל הוא אחת הדמויות שהכי רציתי שהם יוסיפו למשחק כי הכוחות שלו כל כך שונים מכל הדמויות מהמשחק הראשון והוא לא סתם סקין כמו סופרגירל.

V Has Come To

New member
כאילו שלפתח משחק לוקח שבוע חחח...

רק לפני כמה חודשים הוא אמר שהוא עדיין מחפש מנוע למשחק אז אני משאר שכרגע אין שום גיימפליי להראות כי הפיתוח של המשחק עצמו נמצא על אחוזים בודדים אם קיים בכלל...
את יכולה לבקר אותו על זה שהוא עושה יותר מדי רעש לפני שיש לו בכלל משהו קיים ביד, אבל נראה לי שרוב המעריצים שלו שמחים על כל פיסת מדיה שהוא משחרר...

PlayGirl3

New member
בעיניי זה קצת פאתט

לפרסם סרטון "שנראה לפני כל משחק" כשאין לך שום משחק. אפילו לא באופק. במקרה הטוב נראה ממנו משהו עוד שנתיים. זה אכן רוב מהומה על לא מאומה.
עד שנראה משהו מהסטודיו הזה הוא כבר יוציא עוד 30 גרסאות חדשות לסרטון הזה.

למעלה