Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

שמועה בלבד.
תאריך היציאה דלף מאתר שמאפשר לעשות למשחק הזמנה מוקדמת.
אנשים אתם רוצים לשחק בו השנה? אני מתכוון, השנה יש לנו את פרסונה 5 NIer
יאקוזה 1 ריימיק, רד דד רדפשיין 2, המשחק של שומרי הגלקסיה מTT, סאותפארק חדש, הוריזון.

וזה בלי להזכיר משחקים ישנים כמו רזי 7, .
Until down
גם אם התאריך הזה נכון, איך נגע לDG השנה?

ברור שמדובר באחד המשחקים הכי מצופים מבחינתי והוא אפילו יותר מעניין אותי מTLOU2 רק כי הוא נראה לי מקורי יותר ממנו.

(אני עדיין מת לראות את TLOU 2 בגלל אלי והגרפיקה לבד)

סוני באמת צריכים את המשחק הזה השנה? לא עדיף לתת לו את תחילת 2018?

buck משחק ישראלי בסטים.

נכון, אנחנו לא פורום של PC אבל בשביל ישראלים נחרוג מהרגיל.
מדובר במשחק מטראוידוניה עלילתי מושקע ביותר בו נשחק כלב שנראה די badass ומגניב.

יוצרי המשחק אם אתם קוראים את זה, בהצלחה לכם הכי שבעולם. מקווה שאתם שוקלים גרסה לקונסולות מתישהו.(בטח זה יקר)

http://store.steampowered.com/app/443890/

הריימיק של Outcast האגדי מקבל טריילר.

מה כל כך אגדי בOutcast? מדובר במשחק העולם הפתוח הראשון בהיסטוריה, הוא הקדים את שנמו בכמה חודשים.

אם אתם שואלים אותי גם אחרי 18 שנה זה נראה שווה את הזמן שלנו.

evilplate

New member
מה זה מחיר מלא?

כי טכנית נראה מיושן מאוד יחסית לעולם פתוח בדור הזה, לא יודע הטריילר לא עשה לי חשק למרות שלא נראה רע במיוחד אני מנחש, פשוט נמאס לי מעולמות פתוחים אלא אם כן זה משהו ממש מיוחד, כבר אין לי סבלנות.

כן הוא בפירוש לא שווה מחיר מלא שילכו לחפש.

אני לא מתכוון לשלם עליו יותר מה6 דולר ששילמת על האורדר. אבל אני רוצה לחוות אותו דווקא כי אף פעם לא הייתי מברי המזל ששיחקו אותו ב1999.
(רוב 99 היה לי מחשב פנטיום 1 ענתיקה ועד שהשתדרגנו לפנטיום 3 היו משחקים אחרים שענינו אותי)

בא לי לחוות אותו כשיעור היסטוריה שכזה :) מאותה סיבה שאני ממש רוצה לשחק בשנמו 1 כשיעור היסטוריה שהוא יקבל רימאסטר לPS4 :)

סתם רוצה לראות כמה התקדמנו קונספטואלית וכמה הם הקדימו את זמנם.

אבל לא מתכוון לשלם מחירים מופקעים על הענתיקות האלו.

האם אלה המשחקים שיציגו לנו את הסקורפיו לראשונה?

אנחנו אמנם לא יודעים מתי מייק תציג את הסקורפיו אבל כנראה שאלה המשחקים שהיא תציג לנו כאשר היא תעשה את זה.

Forza Motorsport 7
State of Decay 2
Crackdown 3
לפי ההדלפה אלה משחקי הצד א' שאיתם מייק תנסה לעשות לנו שוויץ עם הגרפיקה.
לפי כל מיני מקורות שראו את פורצה 7 הוא באמת מעיף ראשים ובאמת יגרום לנו להגיד "פאק עם הסקורפיו הזה"

לגבי שני המשחקים האחרים? משחקים מעפנים לחלוטין שיש להם את המעריצים המוזרים שלהם.

במצב של משחקי הצד ג' החשיפה תהיה קצת יותר מעניינת.
Red Dead Redemption 2
Star Wars Battlefront 2
Call of Duty 2017
Madden NFL 18
FIFA 18

כולם משחקים שיהיה מעניין לראות איך הם נראים על קונסולה חזקה, במיוחד RDR2 ובאטלפרונט.

אבל עדיין מדובר בליינאפ חיוור וחלש מאוד של מייק, ואני מתקשה לחשוב על אנשים כאן או בעולם שיעברו לצד של מייק בגלל גרפיקה.

אמנם ספנסר אמר שהוא נסע ליפן והולך לדאוג למשחקים יפנים לאקסבוקס ONE.
אבל לדעתי? במקרה הכי טוב האקסבוקס יקבל איזה טיילס מעפן מהפס ייצור של נאמקו ואם יהיה להם ממש מזל אז אולי גם את ני נו קוני 2. לא משהו שיגרום לבעלי הONE להרגיש טוב עם הליינאפ שלהם.

http://www.gamezone.com/news/micros...big-games-to-showcase-scorpio-s-power-3452317

evilplate

New member
צריך לזכור שזה לא דור חדש

הם לא יכולים פתאום להמציא משחקים שלא היו קיימים לוואן או משהו, אני מצפה שב E3 כן יציגו חשיפות חדשות תחת הסקורפיו.
&nbsp
בכל אופן אני לא חושב שהרשימה רעה, משחק מירוצים זה תמיד ז׳אנר חזק להשוויץ איתו על חומרה חדשה, RDR2 זה משחק של סוני בכלל אז אני בספק קצת לגבי הרשימה כולה בגללו, אם זה נכון אז זה בערך המשחק הכי מצופה של 2017 ככה שלהציג אותו בגרסה האידיאלית שלו זה לא רעיון רע כתמריץ לקונסולה.
&nbsp
אבל כידוע, זה לא דור חדש וכל משחק שיוצג זה סוג של cross gen שיכול להציג פערים מאוד גדולים מהגרסה של הוואן (כי ההפרש בין שתי הקונסולות באמת כבר עצום) אבל זה אף פעם לא ירגיש כמו וואו של דור חדש.

כן, זה נכון שהם לא יכולים להקריץ משחקים.

ואני רוצה לראות את הגרפיקה של פורצה כי כמו שאתה אומר זה ז'אנר חזק להשוויץ איתו.

אבל לא יודע אני הייתי רוצה שיהיה להם לפחות משחק אחד לCore gamers כמונו להשוויץ איתו על הONE כמו שלסוני היה את הוריזון לעשות איתו השווצה על הפרו.

כאילו, אני מכיר אנשים הזויים שמחכים לcrackdown דורות שלמים.
(האמת אחד האנשים שאני הכי מחבב בעולם הוא אחד מהם)

אבל בשבילי הסדרה הזו זו סדרת פח שמרגישה כמו משחקי פס1.

גם לי RDR2 גורם לפקפק קשות בכל הרשימה אחי. לפי מה שאומרים איינסידרים לRDR2 יש DLC בלעדי לפס4 אז זה לא מתחבר עם חשיפת גיימפלי אצל מייק, אבל וואלה אם מייק באמת יציגו את RDR2 ראשונים אז יהיה להם אירוע שווה שאני בהחלט אשאר ער לצפות בו :)

ולפחות יהיה פחות משעמם מהאירוע הנוראי של הפרו וסוני.

14 חברות המשחקים עם ההכנסה הכי גבוהה ב2016.

כמובן שהכנסה ורווח הם לא אותו דבר, אבל הכנסה היא עדיין מדד חשוב מאוד להצלחה כלכלית.

Tencent 1
Sony 2
Activision Blizzard 3
Microsoft.4
Apple.5
EA .6
Netease.7
Google.8
Bandai Namco.9
Nintendo.10
Square Enix.11
Warner Brothers .12
Ubisoft 13
Take Two Interactive .14

הרשימה די מעניינת. ראשית זה די מרתק לראות שמייק אחרי הכל די מצליחה בשוק המשחקים, כנראה מספיק כדי להישאר בענף הרבה יותר ממה שאנשים כמוני חשבו.
לפי המכירות של הפס4 נראה היה שסוני היתה צריכה לכתוש אותם יותר חזק מאשר להוריד אותם למקום רביעי.

מפתיע ומעניין לראות את סקוור מעל חברות ענק כמו יוביסופט, האחים וורנר וטייק 2.
איזה תירוץ יהיה להם עכשיו לגבי סליפינג דוגס 2 בדיוק?
http://www.alistdaily.com/digital/top-25-companies-of-2016-by-game-revenue/

evilplate

New member
רשימה באמת מעניינת

קודם כל אפשר לראות איזו מפלצת סוני נהייתה, אשכרה מקום הראשון בעולם המערבי היום, רק חברה מאסיה שזה באמת שוק מפלצתי שאנחנו לא ממש מכירים עברה אותה, וצריך להזכיר שזה נטו משחקים ככה שזה לא כולל את המכירות חומרה של סוני, רק תוכנה ו PSN וכו׳, סוני פשוט שוחה בכסף וכמה שאנחנו שונאים את זה, מבחינה עסקית לקחת לנו כסף על אונליין ולהביא משחקים זולים בתמורה היה מהלך טוב שלהם שבטח מזרים להם לבד כמה מאות מליונים כל שנה :/
&nbsp
מופתע גם כמוך מעד כמה שסקוור גדולה גם, לא חשבתי שהיא מעל יובי, וגם שוורנר מעל יובי, כנראה יובי לא כזו מפלצת כמו שחשבתי לפחות, ומה בדיוק נאמקו באנדאי עושה כל כך גבוה? מה זה הם ממש מפלצת, אני מכיר בקושי טקן מהם וזהו בערך, זו חברה שבאמת שלטה פעם בשוק אבל היה לי הרושם שהם היום מאוד קטנים ומינוריים יחסית, מסתבר שטעיתי.
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
זה של FROM

יכול להיות שהם המפיצים לא זוכר אבל כמה שאלו משחקים אהובים אצל הארדקור אלו סדרות שוליות במיינסטרים אחי, לא משם הכסף הגדול שלהם.

נאמקו עשו את דארק סולס, בלאדבורן זה של סוני.

כאילו הם המפיצים של דארק סולס בלאדבורן הוא משחק של סוני מהמימון עד עזרה בפיתוח ובקונספט :)

נראה לי שכל משחק דארק סולס עושה איזה 1M שזה ממש מכובד לסדרה נישתית כזו אבל לא נראה לי שהוא יכול אפילו בחלומות של נאמקו לקחת אותם כל כך רחוק כמו שרואים בטבלה אחי :)

הכסף נראה לי מהארקייד :) כנראה שנה מוצלחת בטירוף לטקן 7 בארקייד.

למען ההגינות כלפי יובי....

יש לא מעט שנים שהם עקפו את סקוור בסיבוב בהכנסה, למשל ב2014 כשיצא watch dogs 1. יובי היתה מקום 10 וסקוור מקום 20 :)

אבל זו השנה השניה ברציפות שסקוור עוקפת את יובי בהפרש ניכר ואני בטוח ששנינו חשבנו שסקוור בכלל לא בליגה לעקוף אותם באף שנה.

בטח לא בשנה כמו 2016 שהיה ליובי להיטים כמו הדוויזן watch dogs 2 והבקלוג המטורף שלה.

אולי יובי תלויה במשחקי AC הרבה יותר ממה שחשבנו.

בעוד סקוור אולי לא הוציאה להיטים גדולים מ2016 חוץ מפפ15 בסוף השנה, אבל יש לה 2 משחקי MMO שמכניסים הון עתק כל חודש.שני המשחקים דורשים תשלום חודשי קבוע כדי לשחק.

לראות שהם עקפו את יובי גם ב2015 זה עוד יותר הזוי.

בנוגע לנמקו אתה צודק המשחקים שלהם לא עושים רעש כמו פעם, אבל נראה לי שביחד עם סגה היא אחת משתי החברות היחידות שעושות בוחטה של כסף בארקיד.

וכנראה שזה מה שמחזיק אותם עם הראש מעל המים :) אם היה מדובר רק בהכנסות
מהמשחקי PS4/ONE שלהם אני בספק אם היינו רואים אותם בטופ 20 אחי :)

מה שכן גם אם אני צודק הזוי שהם יותר מצליחים מחברות ענק בשוק הזה רק בגלל הארקייד.

סקוור כבר אמרו בעבר שההצלחה של הMMO זו רשת הביטחון הכלכלית שלהם ומה שיתן להם בעתיד לקחת סיכונים עם משחקי AAA בדיוק בגלל זה אני רוצה לראות אותם מפסיקים להתבכיין ועושים משהו עם ערמת הכסף הזו.

הם טיפשים אם יזרימו קצת מהכסף הזה לדאוס אקס, קצת לסלפינג דוגס, הם יכולים לבנות חתיכת IP מדהימים, ובמקום זה הם הולכים לי על הדילים של מארוול.

מהרווחים האלה לא נראה שהם צריכים בכלל את מארוול.

evilplate

New member

וגם אני לא מוצא הסבר אפשרי להכנסות של נאמקו חוץ מהארקייד, מה זה עוד יכול להיות?
&nbsp
די מטורף אם הארקייד עד כדי כך מכניס להם כסף אבל עושה רושם שזה באמת המצב.

גבר, שכחנו גם את נארוטו והמכשף 3 :)

המכשף 3 מכר 10M מתוכם 4.5M באירופה, ונאמקו היא המפיצה שלו באירופה לפי ההסכם שלה עם המפתחת (האחים וורנר הם המפיצים באמריקה והמפתחת מפיצה בפולין)

מעבר לזה שכחנו מנארוטו הזה, זוכר שנארוטו מכר איזה 4M או יותר וריסק את SF5 במכירות באופן קבוע? והיה תמיד בראש המצעדים?

נאמקו גם אומרים שהם שלחו 3M עותקים של דארק סולס לחנויות ושיש לו תרומה נאה לרווחים שלהם.

מעבר לזה מסתבר שיש להם גרסת ארקייד למאריו קארט שהם כמובן חולקים את הרווחים של הגרסה הזו עם נינטנדו+ כמובן בעלות על פוקימון בארקייד עם נינטנדו.
+בעלות על יוקאי וואץ בארקייד. השגעון היפני התורן ההוא.
+ בעלת הזכויות למשחקי דרגון בול זי.

עדיין כל זה לא מסביר למה היא כל כך בטופ, אבל הם בהחלט כוח עולה אחי הייתי אומר :)

מצאתי גם נתון אמין שכל החברות האלו עשו רווחים גדולים במוביל כולל סוני ומייק.
אז יכול להיות שנאמקו עושים גם רווחי עתק במובייל אחי.כאילו במשחקים.

כמו קונאמי וסגה גם נאמקו בטח מצליחה לתרגם את הניסיון שלה כחברת ארקייד
לפיתוח משחקי סמארטפון מוצלחים וממכרים.

עוד משהו שלא יאמן באמת זה סוני.

אמנם מצאתי טבלה שאומרת, שהם היו בראש ההכנסות גם ב2012! שנה לפני השקת הPS4 אחי!.

אמנם ההכנסות לא היו קרובות אפילו למה שעכשיו אבל בואנה הם כבר הרבה הרבה שנים בטופ אחי.

כנראה מה שתמיד אמרנו/וגם אחרים תמיד אמרו.

שמאז סוף הדור הקודם סוני עשתה קאמבק גדול ,הפס4 פשוט לקח את זה לשיאים חדשים של שליטה.

כמו שאמרת, גם זה שפתאום אחרי 0 מנויים יש להם 20M מנויים משלמים לפלוס עשה להם את שלו.

לפחות אנחנו יכולים להיות רגועים בזה שמייק כן נותנת להם פייט רציני וכנראה שמייק למרות הקולות בתוכה שמתים לעוף מהשוק, לא תעוף כל כך מהר.

יוצא שבסוף ביל גיטס שהחלום שלו היה נוכחות בסלון של הגיימרים, די הצליח פחות או יותר :)

אנחנו כנראה נראה אותם לפחות לעוד 3 דורות אם לא הרבה יותר.
יקח הרבה זמן לגוגל ואפל לרצות להתחרות בסוני ומייק בשוק הזה.

evilplate

New member
יפה
תודה על ההסבר

הוספת כמה נתונים ששחכתי מהם או שלא הייתי ממש מודע אליהם שמראים שהם קצת יותר רלוונטיים ממה שחשבתי, למרות שכמו שציינת עדיין לא ברור לגמרי איך ההכנסות שלהם כאלו גבוהות.
&nbsp
בעניין סוני, אני מאמין שיש להם הרבה יותר מ 20M מנויי פלוס, אבל לא שמעתי נתון עדכני על זה הרבה זמן, רק אני יודע כמו שגם ידוע לך שה PSN היא מכונת כסף מטורפת והיא יותר גדולה מסטים אפילו, לא מפתיע רק מהנתון הזה לבד שסוני ככה שוחה בכסף, בלי הפס4 וחטיבת המשחקים שלה אני לא יודע איפה הם היו היום, בטח מחלקות אחרות היו נסגרות או מצטמצמות משמעותית אבל בזכות מחלקת המשחקים ועוד מחלקה ריווחית מאוד אחרת שיש לה (מזכרוני עדשות צילום ואופטיקה, היא מספקת את העדשות מצלמה להרבה חברות גדולות בסמארטפונים וכו׳) היא יכולה להמשיך לממן סרטים כושלים חח :)

ממה שהבנו אלה הכנסות רק מתוכנה , נכון?

אז לא יכול לכלול את כל הצעצועים של נאמקו.כי אם זה היה כולל צעצועים הם מעצמה בתחום.

כמובן שאם זה היה כולל הכנסות כלליות אז מייק היתה בטופ וזהו.

באמת קשה להבין מה בדיוק עושה אותם לענקית תוכנה כזו.

עוד דבר שאני יודע, זה שהם משווקים משחקים ומייבאים משחקים של חברות אחרות בכל מיני מקומות לא רק המכשף 3.

למשל ממה שאני יודע נאמקו ישראל למשל, (כן היה להם סניף כזה :)
ייבא עד 2011 כל מיני משחקים לארץ, לא רק משחקים של נאמקו.

אז יכול להיות שזה עוד כסף גדול בשבילם.

אני מניח שהסניף הישראלי נסגר כי אנחנו שוק קטן או משהו.
הלוואי שאיזה עובד נאמקו ישראל לשעבר היה נכנס לפורום הקטן הזה שלנו ושופך אור על נאמקו קצת :(

אני מניח שאף אחד מהם לא מצפה שעדיין יש גיימרים בארץ שמתענינים בזה. :(

evilplate

New member
נכון זה רק מתוכנה

ואנחנו כזו פינה נידחת באינטרנט קשה לי להאמין שאי פעם יבוא מישהו יחסית רציני מהתעשייה לדבר פה :/

למעלה