Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

ברור שאני אקנה את 2 TLOU בהשקה :)

התגעגעתי לאלי ואני שמח שאנחנו הולכים לראות אותה שוב. עדיין אחי אתה לא מרגיש קצת שאנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו הולכים לקבל מTLOU 2 ? הייתי מתרגש מTLOU 2 פי כמה אם הדמויות היו חדשות לגמרי, או שכמובן הייתי מתרגש פי כמה אם היה מדובר בIP חדש.

ממה שאנחנו יודעים נוטי דוג עובדת על עוד משחק AAA רציני חוץ מTLOU2 אז תאמין לי שכשהוא ייחשף אתה תראה אותי מאבד את הראש ממנו בגלל התלהבות :)

כי כמו שאתה אומר מדובר באחת מהמפתחות הטובות בעולם ועוד היא תעשה משהו חדש.

תראה, דווקא בגלל שTLOU הוא משחק הדור שלי ביחד עם DQ9 בדור הקודם,
אז אני ממש מפחד שTLOU2 יעשה משהו שיהרוס אותו.

זה כמו שאני מפחד שיהיה ספרי המשך לספרים שאהבתי מפחד שהם יהרסו או סרטים.

בכללי אני אדם שמתעב המשכים ישירים :) מודה.
אם נוטי דוג יוכיחו לי שהם יכולים לעשות לTLOU צדק עם ההמשך אז אני אהיה בעננים.

evilplate

New member
אתה יודע מה נקבל מ TLOU2? :)

אני אישית לא בטוח, זה רק המשחק השני בסדרה והראשון סחט את החומרה עד הסוף, הם יכולים לכל מני כיוונים עם השני, קשה לדעת מה נראה שם חוץ מזה שמדובר באותו היקום והדמויות.
&nbsp
אני יכול להבין אבל את החששות, אני גם הרגשתי שהראשון היה מעולה בפני עצמו ולא בטוח שהיה נדרש המשך, מצד שני אם יש מפתחת שיכולה להוציא המשך ראוי זו נוטי דוג, אל תשכח שאחד ההמשכים הכי טובים שנעשו ביחס למקור נעשה על ידם (אנצ׳רטד 2), אז אפשר להיות אופטימיים :)

כן, מצד שני הרבה יותר קל לשפר את אנצרט'ד 1 מאשר את TLOU 1

.המשחק הזה היה קרוב לשלמות.זה לא שנמאס לי מזומבים או משהו, אני אוהב את המתים המהלכים בדיוק כמו בעונה הראשונה למשל, ואולי אתה צודק אולי הם כן יכולים להביא כאן אנצ'רטד 2.

צריך לזכור שנוטי דוג היא באמת אחת החברות היחידיות שמקבלות חופש פעולה מלא
אני די בטוח שסוני היתה מבקשת מהם TLOU 2 מתישהו אבל גם נותנת להם להחליט מתי זה יהיה ומוכנה לחכות לPS5 אם הם היו רוצים לעשות משהו אחר.

אולי אני טועה ועם מכירות כאלה סוני לחצו על המשך מיידי אבל לפי כל מה שהאיינסידרים מתארים זה לא משהו שקורה במערכת היחסים הזו של נוטי דוג וסוני.

אז אם ניל רצה לעשות TLOU 2 עכשיו כנראה שיש לזה סיבה טובה.

נו טוב עודדת אותי, וזה לא שזה בא על חשבון IP חדש, שהשותף של ניל עושה אותו.

הדיבוב היפני של פרסונה 5 יעלה לנו 2.9GB בכונן.

שזה די חובה לכל מי שאי פעם שמע איזה דוחה זה דיבובי JRPG באנגלית שהם לא DQ8.

מזל שסיימתי את יאקוזה 0 בזמן והתפנה לי מקום בהארדיסק.

פאק,אני חייב להתארגן כבר על איזה הארדיסק חיצוני.

אל תשכחו לפנות מקם למחר.

PlayGirl3

New member
הדיבוב האמריקאי של פרסונה תמיד היה מצויין

גם מבחינת משחק וגם שמרו על כל המאפיינים היפניים (שמות של דמויות/מאכלים/מקומות לא עברו אמריקניזציה ומשתמשים בסיומות יפניות כמו צ'אן/קון/סאן וכו'). גם בביקורות אומרים שהדיבוב מעולה, אז לא הייתי דואגת.

המשחק כבר מותקן אצלי על המכשיר, רק שיפתח כבר...

רכשתי אותו הרגע
אני אוכל להוריד אותו רק עוד 3 שעות.

בגלל הטיפשות של החנות הישראלית הזו.עד שאני אוכל להוריד אותו את כבר תוכלי לשחק, אוף.

בנוגע לדיבוב, כנראה זה עניין של טעם. את זוכרת שאמרת על לוציפר שהשחקנים שם משחקים ברמה של שחקנים מהמתנס או משהו כזה?

אז אמנם לא הרגשתי ככה לגבי הקאסט בלוציפר אבל לחלוטין הרגשתי ככה לגבי המדבבים של פרסונה 3 (ב4 שיחקתי כל כך מעט בהשקה שלו שאין לי דעה)

אני מסכים איתך שהם שמרו על הרבה דברים יפנים וכל זה והם באמת עשו עבודה סבירה.

אבל כאילו אחרי שסיימתי לשחק ביאקוזה 0 הדיבוב מלא הרגש של מאג'ימה גורם לך פשוט להיקשר אליו ברמות, עד עכשיו קשה לי עם זה שהוא לא דמות שחיקה במשחקים הבאים והמון מהאופי שלו מועבר במדובב היפני המעולה שלו, אני אשכרה מחפש מי מדבב אותו כדי לשמוע אותו בעוד מקומות.

לא זכור לי שנדלקתי ככה על מדבב אמריקאי :)

PlayGirl3

New member
יש לך DLC חינמי יותר מעניין

רמת קושי נוספת - Merciless.
אם אפשר לשחק בה מההתחלה זה מה שאעשה!

עוד רבע שעה המשחק נפתח אבל אני צריכה לצאת ואוכל לשחק רק קצת בערב

זה באמת מפתה ברמות אחרות :)

הרמת קושי הזו, אבל אני תוהה אולי לשמור אותה לפעם אחרת, תמיד אני מתבאס שאין לי מה לעשות בJRPG אחרי שסיימתי אותו ואני רק לעיתים נדירות משחק פעם שניה גם באלה שאני הכי אוהב., אז לשמור אותה לעתיד נשמע לי אחלה.

את גם מכירה אותי, כל עוד המשחק ידרוש שימוש חכם בסטטוס אפקט ובכל הבאפים למינהם אני אהיה מרוצה כי בשביל זה אני פה בסוף היום :)

ואמנם SMT יותר טובים בזה מפרסונה לטעמי אבל עדיין זה מספק מאוד
על רמת קושי סטנדרטית, קיצר יהיה לנו ממש כייף :)

אצלי הוא גם סיים להוריד כולל את הDLC של היפנית אבל עכשיו הוא מוריד עוד כל מיני עדכונים מוזרים למרות שאפשר להתחיל את המשחק.

אני אוכל לשחק בו לפנייך (אחרי הצהריים (לקראת 15:00:16:00 )

אבל התכנון זה לשחק בו ב11 בלילה בטח, עד איזה 2 ולקום מת למחרת.

ספיידרמן לPS4 יגיע השנה? (מקווה שלא אבל נראה שכן)

בכיר במארוול אמר שב2017 משחק הספיידרמן יוכיח את עצמו. כלומר במילים אחרות ייצא השנה לצד מארוול נגד קפקום 4.

עסקית? נשמע מאוד הגיוני שהוא ייצא השנה. אם אני זוכר נכון הסרט החדש של ספיידי הוא גם השנה, נכון? הטריילר היה נראה פצצה לדעתי. (של הסרט)

וזה צעד גאוני להוציא אותו כמשחק גדול של סוני לחגים ביחד עם ההייפ מהסרט.

אבל אני די פוחד ממה ש2017 תעשה למשחק הזה, זה המשחק הכי גדול של המפתחת שלו היא אף פעם לא עשתה משחק בסקופ הזה ועוד לא ראינו מספיידרמן הזה גיימפלי של ממש.

אז אלא אם כן סוני תשכנע אותנו בE3 שהמשחק הזה מוכן ומזומן ב2017 אני אהיה די מודאג.

אנחנו יודעים שהוא בפיתוח שנים על גבי שנים. והמפתחת אדירה. וההשקעה של סוני במשחק היא חסרת תקדים מבחינה תקציבית.

אבל הייתי רוצה עוד שנה בתנור ליתר ביטחון, כדי להיות בטוח שיהיה לנו פה ארקהם ספיידי או אפילו יותר טוב.
http://www.gamezone.com/news/playstation-4-exclusive-spider-man-game-to-release-in-2017-3452333

evilplate

New member
לא בטוח שזה נכון

נציג של אינסומניאק הגיב בגאף, אמר שקודם כל הסרטון הזה ישן וגם שאין להם בכלל הערכת זמן עדיין ליציאה שלו אז יש מצב טוב שבכל זאת נראה אותו ב 2018.
&nbsp
אני מסכים איתך שזה לא נשמע טוב אם יצא ב 2017, גם לי יש אינטואיציה לא חיובית לגבי תסריט שכזה, אנחנו כבר די משופשפים בשוק ה AAA והעולם הפתוח בתקציבים גבוהים יחסית וכנראה לא סתם יש לנו תחושה רעה שזה מוקדם מדי למשחק אם יצא השנה, אנחנו יודעים שכל משחק עולם פתוח חצי ראוי זקוק ליותר זמן מזה וזה מביא תחושה כאילו דוחפים משהו לא אפוי מספיק לשוק כדי שירכב על הפופולריות של הסרט, אני מקווה כמוך שזה כותר ל 2018 אחרת כמוך אני לא הכי אופטימי לגביו.

אמן אחי. אמן.

לא יהיה מתאים לסוני לדחוף אותו לשוק השנה בשביל הסרט אחרי שהם אמרו שהם למדו את הלקח מהאורדר ומשחקים אחרים שזורזו להשקה.

כן, ולא סתם עולם פתוח אחי, ספיידרמן, מותגי הקומיקס האלה צריכים אקסטרא זמן, אקסטרא משאבים ואקסטרא זמן פיתוח כדי למצוא גיימפלי שיהיה טוב ומיוחד.

אמנם קשה להגיד על R&C ריימיק שהוא סבל בגלל שהוא יצא במקביל לסרט,והמפתחים עמדו בזה בהצלחה אבל זה ריימיק למשחק אהוב ומצב שונה.

אני מקווה שאם הוא יוצא השנה אז הוא יקבל חלק מרכזי ביותר בE3 השנה כדי להראות לנו שהוא מוכן.

מה שאתה אומר שהם אמרו בGAF עוד יותר מדאיג אחי, אם כל מה שהיה להם להראות לנו בE3 זה קטע ישן ולא מייצג אז זה נראה שהם ממש התאמצו להראות משהו, זאת אומרת המשחק במצבו המעודכן רחוק מלהיות מוכן לתצוגה בטח שלא למכירה.

דמט, אני מקווה מאוד שספיידרמן לא יהיה הכבשה השחורה בליינאפ האקסקלוסיבים אחרי האורדר.

משחק של 8 זה בטוח יהיה לא משנה מה אני לא רואה את אינסומניאק יורדים לתהומות, משחק ששווה לשחק הוא יהיה, אבל יש כאן את כל התנאים לארקהם של הדור הזה, מגיע לנו לקבל את זה.

(במיוחד אחרי שארקהם נייט אמנם היה אדיר אבל לא היה קפיצה קוונטית למותג של באטמן כמו בדור הקודם)

evilplate

New member
אין מה להשוות גם את גודל ההפקה בין ספיידי לרימייק

בכל זאת עולם פתוח מול משחק עם גיימפליי של פס2 עם כל הכבוד, הוא אפילו לא נמכר במחיר מלא בזכות זה שבאמת היה זול יחסית להפיק אותו.
&nbsp
אינסומניאק באמת אחלה חברה אבל הם עומדים פה למבחן לא קטן עם ספיידי, יש להם הזדמנות כמו גרילה אחרי הוריזון להכנס לליגה של הבאמת גדולות שכולם מדברים ועפים על המשחק שלהם ובקטע של GOTY ולא כמשהו כיפי שהעביר את הזמן כמו רוב מה שיצרו.
&nbsp
מגיע לנו כמו שאמרת לקבל עוד משחק סופר הירו ברמה של ארקהם, מארבל נראית לי מאוד נחושה ורצינית לעשות מהפכה בעולם המשחקים כמו שהם עשו בקולנוע לפי המפתחות ששכרו והתקציבים ששמענו עליהם והרבה פה מונח על הכתפיים של אינסומניאק, מקווה מאוד שיצליחו לעמוד בזה זה יהיה שובר לב אם נקבל עוד משחק ספיידי בינוני ונשכח כי הפעם באמת עושים פה מאמץ והשקעה רצינית.
&nbsp
מרגיש לי זה יהיה הקש שישבור את הגב ולא הרבה כבר יאמינו שאפשר לעשות משהו מדהים במיוחד עם המותג הזה אחרי כישלון שכזה, זה גם יביא ספתח רע לכל מה שמארבל מנסה לעשות ויהיה ווייב שלילי יותר כלפי המותגים האחרים שהם מביאים עכשיו, למרות שרציונאלית אין הכי סיבה כי מפתחות בכירות אחרות של סקוור יעבדו עליהם ולא יהיה באמת קשר לאינסומניאק, אבל מה לעשות זה עדיין תחת הפיקוח של מארבל כביכול ככה שזה קצת יוריד את ההתלהבות מבחינתי גם משאר הפרויקטים שלהם, בוא נקווה באמת לטוב ושזה יצא ב 2018 כמו שאנחנו מייחלים :)

כן כי זה יהיה בסגנון "אם בארזים נפלה שלהבת" ....

כאילו אם מארוול תחפף עם ספיידרמן שהוא הסמל שלה, שהוא בנוי לנצל את הPS4 במלואו וכו' אז מה זה המותגים האחרים.

אני חושב שלא לחינם סקוור נבחרה על ידי מארוול אז יש תקווה.האנשים בסקוור אירופה =איידוס. אלה האנשים שבתכלס עזרו לרוקסטדי לפתח את באטמן ארקהם והפיקו אותו.

למעשה באטמן ארקהם היה אחד ההצלחות האחרונות של איידוס כמפיצה עצמאית.מעניין איפה סקוור למשל היו היום אם הם היו נשארים המפיצים של באטמן :)

כנראה למארוול יש ביטחון מלא באנשים האלה שיעשו להם ארקהם.

אני ממש מקווה שיהיה טוב עם ספיידרמן כי זה המותג שאני הכי אוהב אצל מארוול והמשחקים של סקוור לא יוכלו לנצל את הPS4 במלואו כמו ספיידרמן.

למזלנו יש את הנחישות של מארוול שהיא באמת ממש נחושה לעשות מהפיכה בעולם המשחקים וכל הבחירות שלהם באמת כולל בסקוור עצמם מראה על הרצינות הכי גדולה שיש.

הרי אם הם לא היו רצינים הם יכלו פשוט לבקש מפלטיניום לעשות להם משחקים בשקל וחצי.

הפחד שלי הוא שסוני ומארוול ירצו לנצל את כל התנאים המושלמים האלה שהPS4 בשיאו והסרט של ספיידרמן וזה יבוא על חשבון המשחק ואת ה"ארקהם ספיידי" שלנו נקבל רק בהמשכים אחרי שהמפתחים ילטשו את הנוסחא.

מקווה שנופתע בענק, אבל זה לא שאנחנו חוששים לחינם, כי באמת כמו שאמרת המפתחים האלה לא עשו משחק בסקאלה של ספיידרמן אף פעם, הסקאלה הכי גדולה שלהם היה סאנסט והוא לא היה מדהים.

ויותר מזה אני חושב שספיידי הוא אתגר לא פשוט גם למפתחות יותר מנוסות בז'אנר כאילו זה אתגר שרוקסטדי או רוקסטאר היו מפצחות אותו די בקלות.

אבל לשאר זה ממש אתגר לא פשוט.

מקווה מאוד, שהוא משחק 2018 ואנחנו נאכל את הכובע בE3 אחרי טריילר גיימפלי שיעיף לנו את המוח כמו שהוריזון עשה.

evilplate

New member
חידשת לי עם הקטע של איידוס ובאטמן

לא ידעתי שהם עזרו לרוקסטדי לפתח את ארקהם, מגניב.
&nbsp
ומסכים עם כל השאר, ברור שיש לא מעט סיבות לסקפטיות, גם בנוגע לאינסומניאק שלא התמודדו עד היום עם פרויקט מאתגר שכזה, אבל וואלה מארוול באמת עושה את הכי טוב שיכולה עם המותגים שלה, זה כבר לא כמו פעם שנתנו לכל מני מפתחות סוג ג׳ לעשות את ספיידי ושאר המותגים שלהן, שמים פה כסף גדול והשקיעו אותו בחברות מוכשרות ומוכחות, הלוואי וזה יצליח, למרות שאני לא אוהב בגדול את מה שהם עשו לקולנוע, בתחום המשחקים חסרים משחקי סופר הירו ממש טובים ואני חושב שהמותגים האלו יושבים בול כמשחק, פחות כסרט לרוב.

כן ,בהחלט.

בכללי אני גם ממש רוצה משחק ספיידרמן טוב זה חלום שאף פעם לא חשבתי שיש לו סיכוי להתממש בגלל זה אני כל כך רוצה שזה יהיה מוצלח.

מה שכן, מעריך את סוני והמפתחת ומארוול על הניסיון, אפילו משחק ספיידרמן של ממוצע 78 עדיף על עוד שוטר מלחמתי או סאנסט 2 :)

משחקי אפריל 2017, מה אתם קונים, אם בכלל?

הרבה משחקים לא רעים לפי דעתי. תוסיפו אם שכחתי משהו.

המשחקים היחידים שאני קונה בוודאות הם כמובן פרסונה 5 וונדר בוי.

כשראיתי את הטריילר לדרגון קווסט הירוז 2 כמעט נמסתי, אני יודע שזה יהיה משחק חרא אבל אני כל כך אוהב את terry שאני על עיוור יכול לקנות את המשחק הזה רק בגלל שטרי נמצא שם.

למה הם עושים לי את זה? אין לי 60$ לזרוק על החרא הזה.

המשחק של טים שיפר גם נראה מעניין אבל בטח יגיע לפלוס.

זלדה מקבלת פאץ על הסוויץ. מישהו 2, למה אתה לא

מדבר בכלל על הסוויץ שלך? זה כאילו ביטלת את הרכישה או משהו? ציפיתי לשמוע התלהבות נחרצת מזלדה או משהו, מה הולך?

עדיין לא נתפס לי אגב שפרסונה 5 כל כך קרוב בממוצע שלו לזלדה הזה.

מישהו 2

New member
אתה בטח לא תאמין לי אם אני אגיד לך

שכבר קיבלתי אותו והוא שהוא נמצא איפשהו בחדר שלי עדיין ארוז כמו חדש חח
בתקווה עכשיו עם בואו של פסח אני אבדוק מה שלומו ואעדכן אתכם כאן

חחחח אתה רואה מה החיסרון שמורידים משחקים!

(אל תצטדק אני לא שופט :) מזכיר לי את הימים שהיו לי איזה 40 משחקים פיראטים על הפס2 הייתי נוטש משחקים כמו גרביים. (היו לי גם הרבה מקוריים אבל פשוט אינסוף פיראטים)

לא יעזור לך שקונים משחקים בכסף מלא אז עסוקים אשכרה בלתת להם צ'אנס במקום לטעום קצת מזה וקצת מזה.

תגיע לזלדה בפסח ודבר עליו ואיך NIer למה גם עליו לא אמרת כלום ? בגלל עודף ההיצע שהזכרתי?

קיצר יש לך הרבה עבודה חביבי.
נ.ב מקסימום אם זלדה לא יעשה לך את זה, תשאיר את הסוויץ לסמאש, כשאני אביא נשחק, אולי יהיה לנו מזל וגם סטס יביא סוויץ.
(על ספיר אל תבנה לסמאש אין לה אצבעות טובות)

למעלה