כמו שאתה בטח יודע הם הולכים על חשיפה מסוג שונה
זה בטח שווה נושא חדשות נפרד, הם הולכים להציג אותו בחמישי הקרוב בדיגיטל פאונדרי שכידוע זה האתר הכי מפורסם כשזה מגיע לנושאים טכניים.

החלטה די תמוהה שלהם, זה מראה שהם מן הסתם מייעדים אותו לגמרי להארדקור, זה לא אתר מיינסטרים גדול, הם בטח יציגו את החומרה בלבד ללא חשיפות משחקים חדשות (את זה הם שומרים ל E3), הם יודעים שמן הסתם הם יקבלו מילים סופר חמות, ואני חושב שהיתרון הכי גדול מבחינתם זו החותמת המקצועית שזה יתן לקהל על כך שהמכשיר עליון על הפרו.

אתה יודע איך זה, אין הנחתום מעיד על עיסתו, נציג בחליפה של מייק שיאמר באירוע רשמי שהקונסולה חזקה יותר מהפרו כל רגע זה מרגיש כמו יהירות והתלהבות עצמית מוגזמת וילדותית אבל כשאתר הטכנולוגיה הכי מפורסם אומר את זה כל חמש דקות זה כבר לגיטימי.

מצד שני לא לזה ציפיתי, חשבתי שהקונסולה תקבל יותר כבוד מהם, לפחות איזה אירוע גדול שיקבל חשיפה משמעותית יותר, אחרי פתיחת השנה החלשה שלהם מבחינת ליינאפ, ההתנהלות שלהם עם הביטולים של המשחקים ועכשיו חשיפת קונסולה חדשה באתר טכנולוגיה, כל זה יוצר תחושה שפחות אכפת להם.

לי זה דווקא הוריד מההייפ, כאילו זו לא באמת קונסולה שהם בונים עליה משהו במיוחד, סתם משהו לנישה קטנה, אפילו הפרו קיבל יותר כבוד מסוני שעשו בשבילו אירוע מיוחד (למרות שיצא מעפן), אבל לא יודע, אולי אני טועה ואחרי חמישי נדבר אחרת, נחיה ונראה.
אה ובקשר למה שאמרת על קראקדאון בהודעה הקודמת, מסכים לגמרי, לא יודע מה ההתלהבות מהסדרה הזו, נראה משהו סוג ג׳ סטייל אינפיימס, כזה גנרי ומשעמם, זה אשכרה האינפיימס של מייק לדעתי, אפילו יותר מעפן אם נלך לפי הציונים.