Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

הסקורפיו יוצג 99.99% בשבוע הבא.

לפי שורה של האינסידרים הכי אמינים ברשת כולל שינובי ורמזים מפיל ספנסר.
על הליינאפ שמייק כנראה תציג כבר דיברתי בהודעה אחרת בשרשור הזה, אמן שנקבל הצצה טובה לRDR2 ושיש להם בכל זאת איזה אקסקלוסיבי מעניין :)

evilplate

New member
מפתיע מאוד

ציפיתי שיחכו ל E3.
&nbsp
יאללה אם ככה אז נחכה ונראה, יהיה מעניין לראות איך מייק יציגו את הקונסולה, מן הסתם ידגישו כל היום בערך שהיא הקונסולה הכי עוצמתית בעולם :)

זה הנשק היחיד שיש להם

כי לפחות עכשיו הם יכולים להגיד "נכון אנחנו רק קופסא למשחקי צד ג' אבל הקופסא שלנו הכי חזקה לצד ג'"

בגלל זה RDR2 זה קלף חזק שמאוד כדאי להם להביא באמת לאירוע שלהם כי זה ימחיש את זה שאקסבוקס זה שווה לאנשים אמריקאים שבעיקר רוצים פיפא וצד ג' :)

evilplate

New member
כמו שאתה בטח יודע הם הולכים על חשיפה מסוג שונה

זה בטח שווה נושא חדשות נפרד, הם הולכים להציג אותו בחמישי הקרוב בדיגיטל פאונדרי שכידוע זה האתר הכי מפורסם כשזה מגיע לנושאים טכניים.
&nbsp
החלטה די תמוהה שלהם, זה מראה שהם מן הסתם מייעדים אותו לגמרי להארדקור, זה לא אתר מיינסטרים גדול, הם בטח יציגו את החומרה בלבד ללא חשיפות משחקים חדשות (את זה הם שומרים ל E3), הם יודעים שמן הסתם הם יקבלו מילים סופר חמות, ואני חושב שהיתרון הכי גדול מבחינתם זו החותמת המקצועית שזה יתן לקהל על כך שהמכשיר עליון על הפרו.
&nbsp
אתה יודע איך זה, אין הנחתום מעיד על עיסתו, נציג בחליפה של מייק שיאמר באירוע רשמי שהקונסולה חזקה יותר מהפרו כל רגע זה מרגיש כמו יהירות והתלהבות עצמית מוגזמת וילדותית אבל כשאתר הטכנולוגיה הכי מפורסם אומר את זה כל חמש דקות זה כבר לגיטימי.
&nbsp
מצד שני לא לזה ציפיתי, חשבתי שהקונסולה תקבל יותר כבוד מהם, לפחות איזה אירוע גדול שיקבל חשיפה משמעותית יותר, אחרי פתיחת השנה החלשה שלהם מבחינת ליינאפ, ההתנהלות שלהם עם הביטולים של המשחקים ועכשיו חשיפת קונסולה חדשה באתר טכנולוגיה, כל זה יוצר תחושה שפחות אכפת להם.
&nbsp
לי זה דווקא הוריד מההייפ, כאילו זו לא באמת קונסולה שהם בונים עליה משהו במיוחד, סתם משהו לנישה קטנה, אפילו הפרו קיבל יותר כבוד מסוני שעשו בשבילו אירוע מיוחד (למרות שיצא מעפן), אבל לא יודע, אולי אני טועה ואחרי חמישי נדבר אחרת, נחיה ונראה.

אה ובקשר למה שאמרת על קראקדאון בהודעה הקודמת, מסכים לגמרי, לא יודע מה ההתלהבות מהסדרה הזו, נראה משהו סוג ג׳ סטייל אינפיימס, כזה גנרי ומשעמם, זה אשכרה האינפיימס של מייק לדעתי, אפילו יותר מעפן אם נלך לפי הציונים.

מה!?!??!?! חשיפה בDF ? הם אמיתים?!?!?!?

זו פעם ראשונה שאני קורא את זה לא יצא לי להתעדכן היום עד עכשיו בחדשות כל כך.
ואתה הראשון שמספר לי בעצם שהאירוע של מייק יהיה בDF. מה לכל הרוחות והשדים הם חושבים לעצמם?

הם מבינים בכלל שגם בתוך הארדקור לא כולם הולכים לדיגיטל פאונדרי או שלא כולם
הולכים לאתרים שיביאו להם את המידע מDF ? מה לעזאזל.

לפחות אצל סוני ונינט כשיש חשיפה כזו יש אירוע וכולם בלי יוצא מן הכלל אפילו אנשים
שאין להם את הקונסולות של נינט וסוני יושבים לראות את האירועים שלהם בשביל משחקים שאולי ייחשפו.

אז רק מגודל האירוע הזה אני מבין שאנחנו יכולים לשכוח מRDR2 בחשיפה שלהם, זה באמת יהיה אצל סוני בE3. כאילו בחמישי בטח נקבל חפירה עם המון סלנג טכני
מDF וגיימפלי של פורצה כמו שDF אוהבים ?

מייק לא מבינים שלא משנה כמה הקונסולה הזו חזקה, כל עוד המשחקים הם גם משחקי ONE, היוטיוב וכל השאר יעשו להם עוול לשיפורים הגרפיים.

אם הם רוצים להעיף ראשים הם צריכים משחקים!.

בשלב הזה, הם יכולים להפוך את הסקורפיו לרלוונטי רק אם איכשהו בעזרת יכולות
הכישוף הטכני שלהם יהיו להם המון משחקים שירוצו ב60FPS על הסקורפיו.

ברור שזה לא יקרה, ברור שהמוקד הוא על טלווזיות 4K וברור שמייק רואה באקסבוקס ONE S את הקונסולה הראשית במשפחת האקסבוקס.

בדיוק כמו שהPS4 המקורי הוא הראשי במשפחת הPS4.

כאילו ספנסר אמר לIGN שהוא יודע בוודאות שONE S ימכור פי 100 יותר מהסקורפיו
אז מה יותר מזה.

מבאסים המייק האלה, לא משנה כמה אני רוצה להאמין שהם יביאו קאמבק
הדור הזה מת מבחינתם.

זה אפילו לא דור הדרימקאסט שלהם, זה דור הסאטורן שלהם או משהו כזה.

והסקורפיו הזה עוד יכול להיות ה32X שלהם (המערכת דיסקים המפלצתית ההיא של המגה דרייב)

ואחי לדעתי סאנסט זה האינפיימס שלהם. קראקדאון, זה איכשהו משחק N64 מקסימום, משחק השקה לPS2 שאיכשהו יוצא בדור הזה.

הם יודעים שזה זבל הוא לא סתם נדחה כל הזמן בתקווה שייצא ממנו משהו טוב.
זה האמא של הגנרי באמת.
אנחנו ניתן להם כמובן את השרשור הנפרד שלהם בחמישי אבל דאמט, השרשור בטח יהיה ריק בגלל שכמה שהאירוע של הניאו היה מעפן אפשר תמיד לסמוך על מייק שתרד יותר נמוך מסוני ותקבע סטנדרט חדש למילה "שממה"

evilplate

New member
כן גם אני הייתי מופתע מזה

כאילו ברורה לי הרציונאליות של המהלך, לחשוף את זה שם באמת יכול להלהיב את ההארדקור, כאילו לתת למומחים הטכניים לדבר בשמם ובטח DF לא יתביישו לגרום לפרו להראות פאתטי בלי לרדת נמוך מדי, רק בשימוש בשפה טכנית ובהשוואות המפורסמות שלהם שיגמדו את המכשיר של סוני, כמו שאומרים הנתונים ידברו בעד עצמם.
&nbsp
ועדיין, כמוך גם אני חשבתי שמייק בונים יותר על הסקורפיו מאשר להלהיב את גאף וכמה קהלים יחסית נידחים באינטרנט, שהם אולי יציגו אותו בצורה כזו שתתן הרגשה של כמעט דור חדש מצידם שאמור למשוך קהל רב גם כאלו שיש להם כבר פס4 לרכוש את הקונסולה הזו, אבל זה מרגיש לפי איך שבחרו לחשוף אותה שהם לא בונים עליה בצורה הזו, אפילו הפרו שהוא מכשיר שסוני הצהירה עליו שהוא רק שדרוג זמני ושיהיה דור חדש (בניגוד למייק שאומרת אין עוד דורות) זכה לתצוגה ששידרה יותר חשיבות מצד סוני, אז איך זה שמייק שמתיימרת להציג את הסקורפיו כיותר מסתם שדרוג, כמכשיר הבא כחלק מהמדיניות של ״אין דורות יותר״ שלה בוחרת לחשוף אותו סתם ככה דרך אתר אינטרנט?
&nbsp
זה לא ברור כל כך אבל כנראה כמו שציינת הם לא בונים עליו שיתחרה באקס בוקס וואן מבחינת מכירות והוואן S זה מכשיר הדגל שלהם לא באמת הסקורפיו, צריך לראות את זה כמו שזה ולא להסחף אחרי פנטזיות, מהבחינה הזו זה אולי מהלך שקול וטוב של מייק שהם לא הולכים באמת לזרוק את הוואן S מתחת לגלגלים מעכשיו, נחיה ונראה ביום חמישי אם זה היה באמת רעיון טוב שיצר הרבה הייפ לחשוף את הקונסולה דרך DF.
&nbsp
לפחות אנחנו יכולים לסמן מנצחת בטוחה אחת בכל זה, יורוגיימר/DF הולכים לקבל את המאסה הכי גדולה של גולשים שהיתה להם כנראה בהסטוריה על כתבה אחת :)
&nbsp
וכן יש מצב שפרגנתי לקראקדאון הזה יותר מדי עם ההשוואה לאינפיימס

חחחח וכל הכתבה אנחנו הולכים לראות כבישים של פורצה

DF הולכים לגמור מהסקורפיו זה ברור. כאילו האנשים האלה עושים השוואות גרפיות
בין יאקוזה 1 לפס2 לבין הריימיק של יאקוזה 1 לPS3/PS4 הם לא תמיד מחוברים למציאות או הוגנים ופשוט נהנהים להתחרפן מכל שיפור הכי קטן שרק הם מוצאים.

אנחנו? כנראה שאנחנו הולכים להשתעמם גם מהאירוע וגם מהסקורפיו עצמו.

גם אם היו לנו פנטזיות שנקנה את הסקורפיו לצד ג' ונשאיר את סוני לבלעדיים
אין צורך כי אפילו שם הוא לא יצדיק את המחיר.

מצחיק איך מייק בכל צעד שלה רק מדגישה שסוני הם המנצחים.כל המאמצים שלהם מרגישים half assed כמו קבוצת כדורסל שיודעת שהפסידה אז כמעט מגישה לקבוצה השניה את הניצחון על מגש במאמצים כושלים.

זה כאילו מייק הפנימו כל כך חזק את ההפסד שלהם שהם תכף ירשמו על שלט ענקי "סוני ניצחו אותנו הפסדנו הסקורפיו זה סתם, עכשיו אפשר כבר לעבור לדור הבא? שיהיה לנו סיכוי לנצח בו?"

DF הולכים לחגוג על הגופה של מייק כל כך חזק, חתיכת בוסט :)

evilplate

New member
תיארת את זה במדויק, עוד שעה וחצי נראה אם בכל זאת יפתיעו :)

טריילר לשומרי הגלקסיה של TT.

נראה מצוין.קונה ישר שכל הפרקים יוצאים.

evilplate

New member
עדיין אותו מנוע מכוער ומלא בגליצ׳ים

שילכו לחפש, נמאס מהזלזול הזה, אולי נקנה כשכל העונה תרד ל 3 דולר או משהו כזה.
&nbsp
גם לא מעניין אותי היקום הזה בכלל אז גם את ה 3 דולר נוציא רק אם כולם יעופו כל זה כמו שעפו על בורדרלנדס והזאב.

רציונלית אני מסכים עם כל מילה שאמרת, אבל האמת היא.

שהתמכרתי לנוסחא שלהם :) יש בזה משהו קליל מנחם מרגיע, כמו לראות סדרה ואני מוצא את זה מרענן אז אני סלחני כלפיהם.

גם אני לא מת על הIP הזה של מארוול, אבל אני רוצה להיכנס אליו בגלל המשחקי AAA שסקוור עושים עם הIP וזו אחלה דרך :)

evilplate

New member
הם לא משחקים רעים לרוב

יש להם צוות כותבים סבבה, הבעיה שלי זה קודם כל שהם תמיד רעים טכנית, גם מכוערים וגם מקרטעים, וגם שהם לא ממש אינטרקטיבים מבחינה עלילתית ויש יותר אשליה של בחירה מאשר משהו מוחשי, אבל כסוג של סדרת טלוויזיה עם קצת אינטרקטיביות שרצה על הקונסולה הם אחלה, אבל אין תירוצים לרמה הטכנית הירודה ורק על זה לא קונה במחיר מלא עוד.

כן, הגרפיקה שלהם באמת צריכה בוסט רציני.

ערכי ההפקה שלהם היו מתקבלים על הדעת שהם רק מצאו את ההצלחה עם המתים המהלכים אבל עכשיו שהם המובילים בז'אנר שלהם (אפילו יותר מדוויד קייג')
אין להם תירוץ לחרא הזה, האיכות הטכנית שלהם וערכי ההפקה היו מתקבלים אולי
מצוות אינדי.

אין לי תלונות נגד על הליהוקים שלהם בדיבוב וכל מיני הם באמת עושים עבודה מעולה
בכל מה שקשור לכתיבה וכל ההרגשה הקולנועית.

אבל פאק, תקפיצו את הגרפיקה לסטנדרטים של PS4/ONE.

למה ב2017 אנחנו משחקים עם גרפיקה שגם ב2012 הרגישה על הפנים ?

אני ממש אוהב את הסגנון המצויר שלהם, בכלל זה די שקוף שסגנון מצויר הוא אחד הסגנונות הכי אהובים עלי אבל פאק תעשו משהו ברמה כבר.

evilplate

New member
אחי אחרי ערכי ההפקה שראינו ב LiS באמת שאין להם תירוץ

PlayGirl3

New member
האמת, לא נראה משהו

אם אתה רוצה להיכנס לעולם הזה עדיף שתראה את הסרט הראשון (במאי יוצא השני). זה סרט מהנה ואחד הסרטים עם הפסקולים הכי טובים שיצאו. חוץ מזה יש שם את כריס פראת' המושלם שאחריו לא יכולה לראות אף אחד אחר מגלם את סטאר לורד.

טוב נו, חסכתם לי הרבה כסף את ואיוול :)

זה גם יקח פחות זמן מהזמן שהמשחק של TT יקח לי :)

evilplate

New member
אין מצב אחי

לא יודע נשמע לי הזוי, אם היה אמור לצאת השנה הייתי חושב שהיה יותר הייפ וסוני כבר היתה מתחילה להפציץ בפרסום כמו שעושה לכל משחק גדול שלה, תראה את הוריזון כמה חומר היה לנו עליו לפני שיצא זה הרגיש כאילו שנים אנחנו כבר מכירים את המשחק, זה יהיה מוזר אם פתאום יצא ככה.
&nbsp
ובאמת המשחק הזה יותר מעניין אותך מ TLOU 2? המשחק הראשון של מפתחת שבקושי עשתה משהו משמעותי (סטייל RAD מהאורדר) לעומת המשך מאחת המפתחות הטובות בעולם לאחד ממשחקי הדור הקודמים? עכשיו הגזמת...

למעלה