game news

נינטנדו תחשוף קונסולה חדשה ב2016, ומשחקים לסמארטפון.

זהו הIP של נינטנדו יגיעו לסמארטפונים/טאבלטים. נינטנדו הדגישה שהסמארטפונים לא יקבלו פורטים מה3DS/WII U אלא יקבלו משחקים בלעדיים שתוכננו בראש ובראשונה לסמארטפונים, כל הסדרות של נינטנדו יגיעו בצורה כזו או אחרת למוצרים ה"חכמים" נינטנדו כרתה "ברית" עם חברה שמתמחה במשחקי סמארטפון כדי להפוך לאחת המפתחות המובילות בשוק הנייד הזה.
וא
עם כל זה בנינטנדו רוצים שיהיה ברור שהם לא שוכחים את הקונסולות המסורתיות, וכמו שכתבתי בכותרת, על הקונסולה החדשה שלהם נשמע בשנה הבאה.

בעיני נינטנדו כבר הכינה לעצמה אחלה מכניקות גיימפלי למסכי טא'ץ עם הDS, זלדה שנשלט במסך מגע זה ממש אינטואיטיבי, ופוקימון ממש מתאים לסמארטפונים, מריו הוא היחיד שממש לא מתאים לסמארטפונים, נראה מה יהיה, מה שבטוח 2016, הולכת להיות אחת השנים הכי מרתקות בתעשייה הזו אי פעם.

בואו תראו איך מזמנים בFF15/ סקוור תחשוף JRPG ענק שבE3

מי שרוצה עוד סיבות להזיל רייר על הדואלשוק 4 שלו עד שהמשחק הזה מגיע בשנה הבאה, הנה סיבה טובה בשבילכם.שנה הבאה הדור הזה הולך להפוך למושלם! ואפילו לא הייתי צריך לבנות מחשב שעולה 7000 שקלים כדי לשחק בכל זה, PS4 עממי ופשוט זה כל מה שדרוש לכל היופי הזה! אחח, להיזכר שכל מה שיש בה PS4 זה סוג של readon 7870 ומעבד של מחשב לפטופ :) (האמת מבאס להיזכר מה היה קורה אם היה איזה מעבד, I7 בתוך הPS4 :(

בכל אופן סקוור תחשוף JRPG ענק בE3 מעניין מה זה יכול להיות מה מה מה מה מה...
זה
yokai watch ps4 - למי שלא יודע yokai watch זה ה"פוקימון" החדש של יפן, אני אשחק בזה אם זה יוכרז, אבל מקווה שזה לא זה, בכל אופן אם זה יוכרז
הPS4 תמכור מליונים ביפן, אז זה טוב לנו בכל מקרה.
dragon quest 11- כי הגיע הזמן שאני אקבל את משחק הדור שלי כבר, והישר לפס4 שלי!!!
סליפינג דוגס 2- כן אני יודע שזה בכלל לא JRPG, למי איכפת, אני ממש רוצה כבר SD חדש, דאמט!@!!~

לא יודע, הוא נראה מעפן לגמרי.....

כאילו אם אני אקנה אותו זה יהיה בשביל הדמו של FF15, ואחרי ששמעתי שהדמו יהיה פחות מ30FPS לא יודע אם בא לי שהחוויה הראשונית שלי עם פפ15 תהיה כזו עקומה. ממה ששמעתי לטייפ 0 יש עלילה גרועה והמערכת קרב נראת כזו שחוזרת על עצמה. בכל מקרה יש זמן להחליט כי הדמו יהיה זמין לחודשיים במהדורה הדיגיטלית.

אני יכול לשאול אם אתה תקנה את דרגון קווסט הירוז כשהוא יגיע למערב? בבקשה תקנה אותו :))) חייב לשכנע את סקוור להביא לנו עוד משחקים, חייב!

sky121

New member
זה תלוי

אם Dragon Quest Heroes יהיה באמת מצויין, זה אפשרי.

זה רשמי, Titanfall 2 יגיע לPS4

כן, כולנו ידענו שזה יקרה, עוד לפני שהמשחק הראשון יצא, וכן, האישור הרשמי הגיע לפני כמעט שבוע לאינטרנט, אבל עדיין אני חושב שחשוב להזכיר את זה, שאנחנו מקבלים את ההמשך לאחד מהשוטרים הכי מענינים עד כה, אני מקווה שהמפתחים יתנו יותר דגש על הרובוטים הענקיים בהמשך, ובכלל יחשבו על יותר אינטגרציה שלהם, כדי שזה לא יהיה רק משחק Call of duty על סטראוידים....

נקווה שהמשחק הזה יזכה ליותר תשומת לב והצלחה כשהוע לPS4. . .. לא נראה לי שזה יקרה כי קהל הCOD לא כזה אוהב חידושים כנראה, ומעדיף לשחק באותו זבל כל שנה, אבל אני אשמח להיות מופתע :)

(אני עוד יותר אשמח אם תהיה לנו קהילה קטנה למשחק הזה כאן)
http://www.escapistmagazine.com/news/view/140099-Titanfall-2-Confirmed-for-PS4-Xbox-One-PC-Release

מישהו 2

New member
הייתי שמח לחזור לימים הטובים של קלאן TTI

למרות שאין מספיק אנשים בפורום כבר בשביל זה, אבל אם Titanfall 2 יהיה התשובה מבחינתי זה בסדר.
רק שכולם פה צריכים להתחייב לקנות אותו והשאר- היסטוריה.

זאת חוויה אחרת לשחק עם אנשים מהפורום באותה קבוצה באונליין, שכולם עם אוזניות.
זה נתן כל כך הרבה משמעות נוספת למשחקים בזמנו (Uncharted 2, קילזון) , העובדה שכולם (=7+ אנשים) מתחברים ביחד בשעה שנקבעה,
ושאתה חלק מכל העניין זה כיף לא נורמלי.

שום שרשור PSN שפתחתי לא הצליח לשנות את המצב

בוא נקווה שהפורום לא ייסגר עד שהמשחק ייצא.

לא יודע עד כמה תהיה כאן קהילה מרשימה כי אני באמת מאמין שרוב האנשים רוצים לכתוב היום בפייסבוק תגובה של שורה ואייקון ולסגור עסניין אבל בנוסף לזה אני רוצה להאמין שהרבה אנשים הפסיקו להשתתף גם בגלל שלהרבה אין קונסולת Next gen וכשרוב הגיימרים יעשו את המעבר, הם יחפשו פורום לדבר בו, ואז אולי תהיה לנו קהילה למשחק :)

מישהו 2

New member
אני נוטה לחשוב שתפוז הוא הבעיה

למרות שאני לא מבין אנשים, עד כמה שמערכת הפורומים הזאת נחשבת 'מיושנת' לדעתי זאת מערכת הפורומים הכי טובה ונוחה שיש.

מערכות פורומים אחרות מציגות את המידע בצורה אנכית וכדי לדעת שאתה מגיב למישהו ספציפי, צריך לצטט אותו.
לא סובל את זה

בנוסף, בזכות מבנה העץ של הפורום קל יותר לזכור nicknames של גולשים פעילים, ולהבדיל בינהם על פי אופי ודיעות. זאת הדרך שבה נוצר חיבור בין אנשים.
חח, זה כאילו אני עובד פה או משהו
אבל האתר עושה את העבודה

עטלפוני

New member
המערכת נוחה ויזאולית, אבל השרתים שלה זוועה

אני חושב שהאתר הזה ו ynet הם האתרים הכי גרועים שנתקלתי בהם. לדעתי תפוז גוררים קוד של 10 שנים בפורומים האלו.

עטלפוני

New member
מקווה שהם יוסיפו קמפיין, אפילו קטן אבל קמפיין.

האמת שבהתחלה מאוד לא התחברתי למשחק, אבל עם הזמן דווקא חיבבתי אותו. עד היום אני מריץ אותו לסיבוב או שניים.
חשוב לציין לחיוב את התמיכה אחרי ההשקה, הם כל הזמן הוציאו עידכונים עם תוספות מצבי משחק בחינם (ועכשיו גם כל המפות חופשיות). מעניין יהיה לראות מה הם יעשו עם המולטי מבחינת שרתים. אחד היתרונות היה שהם השתמשו בשרתי azure בשביל המולטי, וזה הוכיח את עצמו לחיוב - גם בפס4 הם יוכלו לעשות את זה ? ואם כן, מה ימנע ממשחק קרוס-פלטפורם ? (כן, אני יודע שמיקרוסופט נגד, אבל בהמשך לגל השינויים שעובר שם מאז ספנסר, לא אופתע לגלות שזה יתאפשר במצבים מסויימים).

אין מצב לדעתי שמיקרוסופט תאפשר לסוני שימוש בשרתי הazure...

סוני יכולה לנסות להציע משהו מקביל משלה, אבל ברור שזה לא ישתווה לשרתים של מיקרוסופט ובכלל לאיכות של מיקרוסופט בתחום הרשתי.
פיל ספנסר אחלה גבר, השאלה היא עד כמה גדול הכוח שלו בתוך מיקרוסופט, אני יודע שהוא אחראי על מותג האקסבוקס, אבל ההרגשה שלי שההחלטה אם לאפשר מולטי פלטפורום עם הPS4 היא מחוץ להשפעתו. הרי זה לא שספנסר נחת מהשמים, הוא מעורב עם סטודיו המשחקים של מיקרוסופט מעל 12 שנה, אמנם אף פעם לא היה לו את הכוח שיש לו עכשיו, אבל בטוח היתה לו מילה, ואם הוא לא הצליח עד היום לדחוף לכיוון הזה, אני תוהה אם זה אפשרי.

אני מקווה שיהיה סינגל גם,זה תמיד טוב לחימום :) גם אם תסתכל על Evolve שהוא גם שוטר מעניין ומקורי שמתמקד במולטי, די קוטלים אותו בין השאר על זה שהוא רק משחק מולטי, אז יש מצב שהם ירצו להימנע מקטילה כזו במשחק ההמשך.

וכן, המשחק נראה מרענן לגמרי, כמו איזה שוטר שהייתי מצפה מחברה יפנית לפתח, לא מהאנשים שעשו את call of duty :)

עטלפוני

New member
השאלה אם זה ea או סוני ?

מלבד זאת, לקוח זה לקוח... אפל משתמשת בשרתי azure, אז אני לא רואה סיבה "מוסרית" שסוני לא יכולים. מצד שני, אולי זה יהיה הקלף שלהם על היתרון של המולטי בפלטפורמה שלהם מול הפס4 (וממילא הרבה ממשתמשי האקס בוקס אוהבים מולטי).
&nbsp
לגבי ספנסר, ברור שהוא לא משיח, וברור שהוא "איש מיקרוסופט" אבל הוא כן מצליח להזיז דברים קדימה. יכול להיות שמשחק מול פס4 זה לקפוץ מעל הפופיק כרגע, אבל לך תדע.. העיף את הקינקט, מחזק משמעותית את מערך המשחקים בחלונות 10, קרוס פלי אקס-בוקס/מחשב ועוד. היי, אני מאוד אשמח אם יגיע היום בו נוכל לשחק יחד פה בפורום ב tf2 כשאני על הx1 ואתם על הפס4, אולי גם הוא ?
&nbsp
evolve בעייתי הרבה יותר מ tf. זה משחק מצומצם, ואם אין לך עוד שלושה חברים שמשחקים אותו החוויה מעפנה. זה משחק שכל הרעיון שלו זה שיתוף פעולה בקבוצה קטנה, וזה רק עובד טוב עם חברים במקביל לצ'ט.

אם מיקרוסופט תאפשר קרוס Play זה יעשה לה רק טוב.

רק השבוע יצא לי לי לעבור על מדף המשחקים של איזושהי חנות והתפתחה ביני לבין מישהו שיחה על הPs4/xbone הוא ממש הביע התלהבות מהוואן, אני לא מגזים, כולל האקסקלוסיבים שלה אבל הוא אמר לי שיש לו PS4 בגלל שלכל החברים שלו יש PS4 אז הוא רצה לשחק איתם מולטי, אני מהמר שזה המצב
של לא מעט אנשים לאור הפופלאריות של הPS4.

מצד שני, אולי בשביל מיקרוסופט, cross play זה אומר שהיא תצטרך לעבוד קשה יותר, כדי לייחד את הone מהps4 כלומר, עוד משחקים בלעדיים וכו'
ך
אני חושב שאם סוני תיצור אקסלוקסיבים שיהיו לך מספיק מעניינים תוך שנתיים תוכל לרכוש אותה כקונסולה שנייה/למשחקי מולטי עם אנשים שיש להם PS4.

אני למשל בהחלט לא פוסל קנייה של הוואן אני רק מחכה שזה באמת יהפוך למשתלם ובנתיים זה לא, מיקרוסופט צריכה להבין שאקסקלוסיבים זמנית זה לא מפתה את רוב האנשים.

עטלפוני

New member
כן, ה "אקסקלוסיבים זמנית" זה דבילי.

במציאות הכלכלית של היום רוב האנשים יחכו חצי שנה, ולא יוציאו 450 דולר נוספים כדי לשחק משחק (ואז גם סביר שהוא יגיע עם כל ה dlc כלולים).

למרות שדעתי ידועה, אני הייתי שמח אם כל המשחקים היו יוצאים לשתי הקונסלות, והייחוד היה על פי כל מה שמסביב למשחקים. אין לי הנאה/גאווה מזה שסאנסט הוא רק לאקס בוקס בדיוק כמו שאני לא שמח שאין לי אפשרות לשחק tlou בלי פס4. פחות מתחבר לשיטת השיווק של "לי יש משהו שאין לאחרים".

פס4, אם חיכיתי עד כה, נחכה לגרסת סלים :)

גם לי אין באמת הנאה/גאווה מאקסקלוסיביות.

גם כשלפעמים אני מתלהב מאיזה אקסקלוסיבי שאין בONE וטורח לציין שאין אותו לONE זה לרוב, רק בגלל תחושת מרמור על טומב ריידר והמשחק של פלטיניום :) התסכול שלי ממיקרוסופט, אפילו יותר גדול כי היא פשוט יושבת על אוצר ולא עושה איתו כלום,rare היתה מפתחת משחקי הפלטפורמה הכי טובה בעולם, ולמיקרוסופט יש את הזכויות על כל הסדרות שלה והיא לא עושה עם זה כלום, זה פשוט מטומטם.

אני גם לא מבין למה הם לא רוכשים את רמדי הצוות של QB ומרחיבים אותו כדי שיוכל להוציא החוצה משחקים בקצב של נוטי דוג, לפעמים פשוט נדמה שמיקרוסופט לא באמת רוצים להתאמץ בשביל להשיג מקום טוב אצל הגיימרים, חבל.

מישהו 2

New member
האקסלוקסיביים והייחוד הם הקלפים שסוני משחקת עליהם

אחרת זה היה נכשל...
וזה בסדר, אני לא כועס שאין לי 3DS כדי לשחק זלדה.. וזה נראה לי לגיטימי שכל אחד יעשה את הבחירה לפי מה שיותר מושך אותו ושיתגאה במשחקים שהוא מקבל.
&nbsp
&nbsp
לדעתי במצבו הנוכחי, ה- PS4 כבר נראה כמו גרסת אולטרה-סלים ליד xbox one , אם יעשו בטח לא יהיה הבדל רציני בגודל

עטלפוני

New member
הצורה החיצונית לא חשובה

אבל לרוב גרסה חדשה של הקונסולה מכילה שיפורים כגון צריכת חשמל משופרת/דיסק יותר גדול/אולי חיבור חיצוני נוסף ומחיר נמוך יותר. מבחינת איך שזה נראה זה פחות מעניין.
&nbsp
בסדר, זה כי אנחנו קונים בצורה הפוכה - אתה [כנראה] רוכש לפי משחקים, אני רכשתי לפי הקונסולה. כל שיווק מבוסס משחקים לא מדבר אלי, מה שיש לקונסולה אני משחק ומה שאצל המתחרים לא אשחק כרגע. אני לא קורא את כל הספרים ולא רואה את כל הסרטים, אז שום דבר לא יקרה אם לא אשחק את כל המשחקים. מכיוון שאני לא חלק מצוות הפיתוח של האקס בוקס או אחראי רכש משחקים בחברה אני לא מרגיש גאווה על המשחקים שמשוחררים לאקס בוקס. מה הכי גרוע שיקרה, אגלה שטעיתי בהחלטה ואז אקנה מכשיר נוסף ב 350 דולר ? זו לא החלטה כזו משמעותית בחיים :)

למעלה