game news

מישהו 2

New member
מסכים, זאת בכלל לא החלטה משמעותית בחיים

אבל אני דווקא כן מוצא בזה סוג של ריגוש חח ... כמו שאתה מחליט להעריץ קבוצה מסוימת במשחק ספורט.
למרות שהם לא תמיד ינצחו, או שיהיה להם את השחקנים/המאמן הכי טוב.. אתה לא תוותר עליהם כי זאת הקבוצה שלך, למרות שאתה כן יכול לוותר וזה יהיה אפילו בחינם.
&nbsp

evilplate

New member
השרתי אזור שומשו בעיקר ל AI לא?

והבנתי שה AI מזעזע ככה שאני לא רואה בדיוק את התרומה שלהם ולמה לשחקני הפס4 לא תהיה חוויה זהה.

המפתחים של Ryse השיגו רישיון לעבוד על "משהו ענק"

כלומר, סביר להניח שהם השיגו איזה דיל לעבוד על סדרת משחקים מפורסמת או על איזה IP מפורסם שאין לו עדיין סדרת משחקים משלו בשביל איזושהי חברה.המפתחים של Ryse אומרים שהעסקה היא כל כך ביג דיל, שהעסקה הזו לבד, תחזיר אותם למפה. (למי שלא יודע, הם היו בקשיים כלכלים, אחרי Ryse המחורבן הזה)

אממ, מה אגיד, אני חושב שהיינו מתלהבים מהדיל הזה יותר, אם החב'רה האלה של Ryse היו יכולים להבטיח לנו שהם יכולים להוציא משחק סביר של ציון 7.5, מאז קריסיס 2, הם לא הוציאו משחק שהוא בגדר "נחמד
בכל זאת, אם אני חייב לנחש מה הדיל שלהם, אני אנחש שזה דיל על משחק מגוף ראשון של הוקאי מהנוקמים, או איזה משחק בעולם של משחקי הכס, או סדרת ARROW או משהו, מה ההימור שלכם?
http://www.develop-online.net/news/crytek-signs-huge-licensing-deal-with-mystery-firm/0204382

עטלפוני

New member
משחקי הכס יותר מדי פתוח בשבילם

קשה לי לראות שהם מצליחים להפוך את זה למשחק בסגנון שלהם. משחק מארוול/dc יותר הגיוני. אולי מלחמת הכוכבים ? (בהנחה וזה קשור לעולם הקולנוע)

כן מלחמת הכוכבים יותר הגיוני באמת :)

זה גם יראה מצוין :) וגם יהיה משחק סביר פלוס, במיוחד אם הם יעשו קטעים של קרבות ג'די מגוף שלישי בין קטעי הירי :) (היתה פעם סדרת משחק FPS של סטאר ווארז שעשתה שילוב בין שני מצבי המשחק האלה )

battlefield hardline ממוצע 76 בנתיים. - המולטי בשיאו

כשמשחקים במפות קטנות :) לפחות לפי USGAMER שאומרים שהסינגל מתחיל בצורה מעניינת, אבל בסופו של דבר, הוא לא משהו מיוחד לפי USGAMER שזה מאכזב, כי זו המפתחת מאחורי משחק הדד ספייס הנהדרים.USGAMER אומרים שהמולטיפלייר במפות גדולות הוא פחות מוצלח ונתנו למשחק 3.5/5
הנה הביקורת שלהם
http://www.usgamer.net/articles/Battlefield-Hardline-PS4-Review

סדרת MGS מתה

קונאמי הודיעה היום שהיא מחפשת מפתחים חדשים שיתחילו סדרת מטאל גיר חדשה, זה מצטרף לשמועות על כך שקוג'ימה יעזוב את קונאמי ואת הצוות של מטאל גיר, אחרי שהוא יסיים לעבוד על MGS 5,זה תמיד מעציב לראות סדרה וותיקה מאבדת את האנשים שהפכו אותה למה שהיא, אבל בואו נקווה שזו התחלה חדשה לקוג'מה ושהוא יתחיל סדרת משחקים חדשה שגם היא תהיה עם גיימפלי נהדר עלילה מושקעת, ואיכות הפקה של משחק AAA

קוג'ימה רוצה שנים לפתח סדרה חדשה, בעולם פתוח, אולי עכשיו תהיה לו ההזדמנות הזו.

evilplate

New member
כואב בעיקר

מה יהיה עם הסדרה אחרי לכתו של קוג'ימה, אני מרגיש שהיא הולכת להתדרדר ולהתבזות כמו שקרה לסיילנט היל אחרי SH3 :(
&nbsp
ואם כבר סיילנט היל מבאס שהריבוט של קוג'ימה ככל הנראה גם יצא גרוע עכשיו שהוא לא מפתח אותו.
מה שכן חייב להודות שמסקרן מה קוג'ימה יפתח אם יתנו לו תקציב ל AAA, אם הוא יתחיל לעשות אינדי או גרוע מזה, מובייל, אז אני יתחרפן.

היא פשוט תהפוך לסדרת התגנבות גנרית.

שזה אכן יהיה ביזיון לסדרה שהולידה את זא'נר ההתגנבות. אני לא חושב שיש לך מה לדאוג לגבי אינדי וקוג'ימה, אולי הוא יעשה כמה משחקי אינדי פה ושם, אם יהיו לו רעיונות למשחקים שהם נטו גיימפלי, הרי הוא פיתח פעם איזה משחק חדשני לגיים בוי אדוונס שהכריח אותך לצאת לשחק בשמש, אם יהיו לו משחקי אינדי חדשנים כאלה, זה יהיה 10 מבחינתי.

לא חושב בכלל שיש מה לדאוג ממשחקי AAA וקוג'ימה :) מתאר לעצמי שחברות כמו בתסדה, סקוור, סוני, וכו' כולן הולכות להציף את קוג'ימה בהצעות עבודה למשחקי AAA כל החברות האלה, מאמינות במשחקים מבוססי עלילה כמו שקוג'ימה עושה ואני בטוח שהוא יתן חתיכת boost לכל חברה שתצליח לגייס אותו אליה.

evilplate

New member
כן אני מתאר לעצמי שלא תהיה לו בעיה למצוא מפיצה

כמו שמיקאמי מצא תחת בת'סדה, עדיין כואב הלב על מטאל גיר וסיילנט היל.
מטאל גיר לא מפריע לי אם היה לוקח הפסקה ארוכה מאוד אחרי 5, אבל קונאמי כבר הודיעה שהיא מגייסת עובדים לקראת המשחק הבא שכבר החל פיתוח ויש לי הרגשה שיהיה קטסטרופלי.
&nbsp
סיילנט היל זו כבר סדרה שנזקקה בדחיפות לקאמבק אחרי שנים של דשדוש והיתה פה הזדמנות ענקית לזה.

כן בנוגע לסיילנט הייל זה מתסכל ברמות.

אני לא מאמנין שהוא יבוטל או משהו, כי הפרויקט נראה ענקי, גם אם קוג'ימה לא שם, אבל גם אם הוא ייצא עכשיו בהחלט יש סיבות לדאוג לאיכות שלו. נקווה שבתסדה תפתח את מה שהתחילה עם TEW ותביא לנו עוד משחקים בז'אנר :)

PlayGirl3

New member
עוד רימאסטר מיותר ל-PS4 מגיע ביולי

והפעם God of War 3

למכשיר הזה פשוט אין מה להציע...

והכי עצוב... בטח ידחפו לנו רימאסטר של ascension שנה הבאה.

this is for the players.... כן... הבולשיט הזה בשבילנו אין ספק...בכלל השנה הם בטח יחשפו את הטרילוגיה של uncharted לפס4 ואם לא אז הם יוציאו אותה בתחילת שנה הבאה, נמאס מכל הרימאסטרים האלה, הרימאסטר של DMC הוא היחיד שהביא בנתיים שיפור דרסטי שהוא לא קוסמטי לגרסת הקונסולות/PC אז אני ממליץ עליו בלב שלם למי שירצה עוד סיבוב.

סוני תצטרך לעבוד קשה בE3 הנוכחית כדי לפצות את כולנו על כל הפירורים האלה שהם זורקים לעברנו.

evilplate

New member
לפחות שחקני ה 360 לשעבר מבסוטים

כבר שיחקו ב TLOU, בקרוב ב GOW3 ובטח יגיע אליהם גם אוסף אנצ'רטד ומשחקים נוספים, לא מעט קלאסיקות שפספסו מהפס3 רק בגרסאות עדיפות.
&nbsp
לי הרימאסטרים לא היו מפריעים אם לא היה מרגיש כמו עלבון או הטרלה בשלב הזה, אין בעיה שיהיו רימאסטרים בין שלל המשחקים המעולים שהם מוציאים, הבעיה היא שעד עכשיו כל מה שהם מוציאים זה זבל פחות או יותר ומה שנשאר זה רק הרימאסטרים וזה כבר סוג של בדיחה.
&nbsp
אגב לא מעט רימאסטרים הציעו גם קפיצה ב FPS ולא רק שיפור קוסמטי, מטרו למשל קפץ ל 60 פריימים (וגם שיפר AI ותיקן כמה דברים דפוקים בגיימפליי), TLOU גם קפץ ל 60, כנ"ל TR (על הפס4), גם GOW3 קפץ ל 60. בקיצור לא רק המראה של המשחקים משתפר אלא גם חווית המשחק, עדיין המצב די עגום שכל משחק AAA שסוני מוציאה נכשל והיא משוויצה בעוד רימאסטר שזה "בשביל השחקנים" :/

כן, אני חושב שאם היא היתה מוציאה את כל הרימאסטרים בשנה שעברה

נגיד רימאסטר אחד, כל חודשיים, של כל המשחקי צד א' שלה,אז אנשים היו הרבה יותר סלחניים כלפיה והיה נראה שהיא רוצה לדאוג לבעלי ה360. כרגע יש הרגשה, שהרימאסטרים באים למלא חלל של משחקי AAA חדשים וזה צורם לנו. זה משהו שאתה מצפה מנינטנדו לעשות, כי היא חייבת לצנן תקופות יובש בכל מחיר שלא יהיה, מסוני אני חושב שכולנו מצפים להיות מוכנים לדור הזה כבר מאז 2012-2013 עם משחקים מוכנים.

אני עדיין מאמין בלב שלם שסוני תפצה אותנו השנה ושהיא תדאג לשכנע כל אחד מאיתנו ששווה לבחור רק בהם, מה שמתסכל אותי הוא שהם יכולים לחשוף משחק AAA אחד מהליינאפ שלהם לפני E3 כמו שמיקרוסופט עשתה עם sunset overdrive כדי להרגיע קצת את הדאגה שמכרסמת לה בכל הפאנבייס.

לא ביקשתי שידליפו את כל ההפתעות מE3/PlayStation Experience 2015 אבל אפשר לזרוק איזו עצם שתשאיר טעם של עוד.

מישהו 2

New member
Bloodborne או loadborne ?

פרסום ראשוני של שחקן שהשיג את המשחק מראה כי זמן ההמתנה אחרי שאתה מת ועד שאתה חוזר לעולם המשחק הוא 40 שניות.
זמן ארוך בטירוף שהורס את חווית את המשחק.

בסרטון רואים את זה רק פעם אחת או פעמיים.. אבל הוא טוען שזה ככה כל פעם מחדש.
שחקנים מאמינים שזאת בעיה שתפתר בעדכון DAY1 של המשחק.

חוץ מזה, זה רק אני או שהוא אשכרה חיסל מפלצת בשלב מוקדם של המשחק במכה אחת, ושיש לו קומבואים שיכולים לפגוע בכמה מפלצות בו - זמנית ?
משחק שהוא DARK SOULS , המשחק הכי קשה בעולם?

למעלה