game news

אוסף רימאסטר של משחקי באטמן בדרך לPS4

ככה לפחות אמר מקור מוסמך לIGN איטליה, משחקי האוסף יהיו ב 1080P פשוט עולה על העצבים, מגפה של רימאסטרים, מה המפתחים יעשו כשייגמרו להם המשחקים שהם יכולים לעשות להם רימאסטר יקפצו מהגג? אגב, האוסף לא יכלול את משחק הorigins

אגב שאלה, אם אחליט לשחק במשחק הבאטמן החדש (כי אין מה לשחק, וחייב להודות שהמשחק נראה מגניב) אני אבין מה הולך? או שהמשחקים התחילו איזו עלילת משנה חדשה של באטמן?

PlayGirl3

New member
לא נראה לי שיהיה קשה להבין

כן קרו מספר דברים משמעותיים במשחקים הקודמים שלא הופיעו בעלילות של הקומיקס/סרט/סדרות אבל הדמויות הן אותן דמויות מוכרות ונראה שהמשחק החדש מתרכז בדחליל שהיה לו תפקיד משני במשחק הראשון ולא הופיע במשחק השני מעבר לרמז לכך שהוא עדיין בסביבה. כמובן יש גם את Arkham Knight המסתורי שהוא דמות חדשה שלא הופיעה קודם לכן באף מדיום, ואני רוצה להאמין שלא יהיה קשור למשחקים הקודמים.

בתוכן המשני יכול להיות שיהיו דברים שקשורים למשחקים הקודמים. היו כל מיני סייד-קווסטס גם בסיטי וגם באוריג'ינס שאמור להיות להם המשך במשחק החדש (אני מאמינה שרוקסטדי לא ישכחו מהקצוות הלא סגורים האלה), שהם כוללים נבלים פחות מוכרים למי שלא מתמצא ביקום של DC, אבל עדיין אני לא חושבת שיהיה צורך בהסברים מיוחדים. בטח יתנו תזכורת קצרה.

נשמע טוב :) תודה מותק, סידרת לי

עוד משחק ל2015 :) האביר האפל הבנתי שרוקסטדי יצרו אותו במיוחד עם שיתוף של DC אז בטוח הם לא יקריצו לו קשר למשחקים הקודמים.
אחד הדברים שאני חושש מהם זה החידות, אני זוכר שגם שבאטמן אקרהם יצא, שקלתי לשחק בו ושמעתי שיש חידות והתבאסתי :) נקווה שזה לא אספקט קיצוני מדי. כאילו יש riddle שבאטמן צריך לחקור זירה ולחפש רמזים וכאלה, נשמע לי כאב ראש, אלא אם כן זה לא משהו חובה במשחק :)

PlayGirl3

New member
אין מה לחשוש מהחקירות

זה די שטויות ומתנהל באופן חצי אוטומטי. עם ה-detective mode אתה רואה את זירת הפשע וצריך לחפש בתוכה רמזים ולשחזר את מה שקרה שם. זה די פשוט, לדוגמה למצוא חור של כדור בקיר ואז באופן אוטומטי בטמן יראה לך את המסלול של הכדור ואתה הולך בעקבותיו עד שאתה מגיע למיקום הפוטנציאלי של היורה ומוצא שם טביעת רגל ובטמן שוב מנתח אותה אוטומטית ומספר לך שיש שם בוץ שאופייני למקום X וכו'.

ה"חידות" היותר מסובכות קשורות לסייד קווסט של הרידלר, אבל אתה לא חייב להשקיע בהן.

evilplate

New member
אתה לא חייב לפתור אותן

אני מאוד נהניתי מהחידות הללו וחלקן יכולות להיות טריקיות למדי (היו גם 2-3 שהייתי צריך guide בשבילן רק בשביל להבין מה רוצים ממני בכלל) אבל זה לגמרי אופציונאלי למרות שבסיטי זה היה שווה כי זה פתח חדרי פאזל מגניבים של הרידלר שהיו כיפים מאוד לפיתרון ובסוף גם לכדת את הרידלר אם סיימת את כולן, בארוגי'נס החידות היו די חלשות וגם לא קיבלת כלום בסוף :/

מישהו 2

New member
סוף סוף, Bloodborne מפציץ בביקורות כמצופה

עומד כרגע על ציון של 93/100 ב- Metacritic.
חסרות עוד מספר רב של ביקורות. מקווה שאף אחד לא ילכלך. (IGN)
&nbsp
אני הולך לקנות אותו, נתראה...

למעלה