game news

platinium יחשפו משחק חדש בE3 דרך IGN.

המשחק הוא כזה שלא הוכרז עדיין, אז לא מדובר בבלעדי ש.ל הONE. נראה לי שזה מטאל גיר ריסינג 2 או IP חדש לכל הפלטפורמות בסגנון שלו...
כי אם היה מדובר בבלעדי של סוני הם היו שומרים אותו לועידה של E3...

לא כזה מתתי על מטאל גיר ריסינג, אבל אני יודע שאחרים פה ממש אהבו אותו, אז מקווה בשבילכם!
http://www.ign.com/articles/2015/06/09/e3-2015-unnanounced-platinum-game-coming-to-e3

אין סיכוי.....

פלטיניום הוקמה על ידי עובדים של קפקום שהסתכסכו עם ההנהלה, בין השאר כי לא לא קראו להם להמשיך לפתח את סדרת DMC למרות
שהם היוצרים של המותג.

אין מצב שהם עובדים אל מותג כלשהו של קפקום בטח לא DMC ואין מצב שקפקום תתן לIGN לחשוף משחק כזה.

PlayGirl3

New member
אז איך אתה מסביר את הציוץ שלו? למה הוא כתב cry לדעתך?

סתם טיזינג שלו ושל IGN כדי לדאוג שיהיו מקסימום צופים לחשיפה.

טקטיקה זולה אך יעילה :)
זורקים לכמה כלבים רעבים, ריפרנס לDMC והם באים.

PlayGirl3

New member
ל-IGN לפחות אין קשר, הם לא דיווחו על זה

הוא צייץ את זה אחרי שהכתבה שלהם עלתה עם קישור אליה.

נראה לי מוזר שהוא יתן קריצה לסדרה שנמצאת במחלוקת מבחינתם, אבל נראה בקרוב.

אם היית יוצרת סדרה, לא היית מרגישה שהיא עדיין שלך?

הם יודעים שהמעריצים שלהם מכורי DMC, וברור שIGN לא יהיו שקופים, הם רוצים להשאיר את הספק.
אני כמובן אשמח לאכול את הכבוע שלי כמו מטורף, אבל אין מצב.

אתפלא האמת אפילו אם זה MGR2 עם כל מה שקורה עם קונאמי לאחרונה....

הנה ההוכחה הסופית .... מהטוויטר של הבחור...שזה לא DMC

שלא מדובר בDMC

JP Kellams ‏@PG_jp 4h4 hours ago
One of my artists was like "What game are you hinting at!? Even I don't know." To which I responded, "I'm trolling. I said I don't hint!

ועוד אחד

Seriously, don't parse my tweets for hints. There aren't any. I don't hint. :p

Quantum Break ידלג על E3....

אנשים פה שקיוו כמוני להדגמה חדשה של המשחק בתערוכה של מייקרוסופט... נופ, נישט, נאדה,....
במקום זה המשחק יגיע לGamescom, הבמאי היצירתי של רמדי אמר את זה כדרך אגב ... בווידאו שלהם שבו הם חוגגים 20 שנה להקמתם.

בואו נקווה שמייקרוסופט העיפה את המשחק מE3 בגלל שיש לה משחק פלטפורמה חדש של Rare ושהיא הולכת להציג משחקיות של הבלעדי של פלטיניום, ושזה לא בגלל שהיא רוצה לחפור לנו כל התערוכה על פורצה והיילו 5. :)

עטלפוני

New member
אין מצב שפורצה והיילו יהיו העיקר, המשחקים נטחנו בהכרזות כבר

וספנסר הבטיח תצוגה מרשימה. מן הסתם יציגו דברים חדשים עליהם, אבל יהיה עוד.

בגדול, נדמה שטרנד הcross gen כן נגמר דווקא.

COD זה כמו פיפא, זה יוצא כל שנה וזה ממוחזר טילים, אז ברור שהם ימשיכו לחלוב... אבל אתה כבר לא רואה משחקים רצינים מגיעים
לקונסולות הישנות. פולאאוט 4 בלעדי לדור החדש, אפילו הרחבה כמו ההרחבה של וולפנשטיין בלעדית לדור החדש. דאוס אקס בלעדי לדור החדש, היטמן גם יהיה בטוח בלעדי. watch dogs 2 בטוח גם יהיה בלעדי ומשחקי AC אפילו כבר לא מוכרזים לדור הישן אפילו לא כמשחקי צד...

וגם דווקא היה חשוב שמשחק כמו COD...

שהוא שובר קופות ענק היה יוצא בלעדית לדור החדש והיה גורם גם לשחקני קז'ואל לקנות את הקונסולות החדשות והיה נותן למפתחים האחרים אישור וביטחון לזנוח את הדור הישן...

אתה צודק ...אבל אולי הם..

ראו שהCOD האחרון MW שהיה בלעדי לקונסולות החדשות לא הביא איתו מספיק משדרגים ומבחינתם זה כמו להשאיר כסף על השולחן.
בכל מקרה היה ברור שCOD האחרון לא באמת משתמש בקונסולות החדשות כדי לשפץ לחלוטין את כל הנוסחא, זה עדיין אותה אחת שיכלה לעבוד גם על הPS360, כדי שיהיה שידרוג באמת מאסיבי, צריך איזשהו משחק מהפכני כמו AC 2 או GTA 6 או איזשהו IP חדש מרוקסטאר.

CallMeCavanaugh

New member
אני מקווה שזה יהיה כמו בתחילת הדור הקודם

שאת המשחקים ל PS2 ולווי פיתחו אולפנים אחרים בזמן שהאולפנים שיצרו את המשחקים השקיעו רק בגרסת הדור שהיה אז החדש.

CallMeCavanaugh

New member
לא שזה משנה לי הרבה, אני בטח לא אשחק בזה בכל מקרה.

נמאס לי מ-COD כבר לפני די הרבה שנים.

למעלה