game news

CallMeCavanaugh

New member
הוא היה מגניב

ואז ניסיתי את MW2 והבנתי שברמת הסינגל פלייר אין לי יותר מה לחפש בסדרה.

evilplate

New member
Yup. כבר היה ברור שהסינגל לא הולך לשום מקום

ברגע שסדרה מתחילה למחזר ולהוציא המשכים רק כדי להוציא המשכים אז אני מתחיל לאבד עניין.

עכשיו אני קורא יותר טוב אני רואה שזה רק כנראה...

אבל יש סיכוי טוב...נקווה...

אם זה נכון סוני לוקחת את E3 :)

אני תמיד האמנתי שהמשחק הזה חי,וייצא לבסוף כי אין סיבה לסוני לעשות מעצמה צחוק ולהגיד שהוא קיים כל הזמן. עם זאת אני לא בדיוק מאמין
לאתר הזה ולמקורות שלהם, אמנם נראה שסוני צריכה מושיע כמו TLG לתערוכה הזו אבל אני חושב שהמשחק יגיע מאוחר יותר בדור, הלוואי וטועה.

PlayGirl3

New member
הייתי לוקחת את זה בערבון מוגבל

כל שנה איזה מקור פנימי מודיע שהמשחק הזה יופיע ב-E3 וכל שנה כולם מתאכזבים.
כבר יש לי תחושה שסוני מחכה שכולם יתייאשו מלחכות לזה וישכחו כמו גרסת הפלוס של driveclub.
בכל מקרה, הפסקתי לצפות למשחק הזה. גם אם יצא מתישהו בטח בסוף יהיה גרוע.

אני לא חושב שאם הוא כן בכל זאת יצא הוא יהיה גרוע...

הגיוני מאוד שהוא יסבול מפערי הדור כמו כל משחק שנמתח על כלכך הרבה שנים...
אבל יש לי אמון בצוות פיתוח ואני חושב שהוא עדיין יהיה מצולח ומעניין...

זומבי U כנראה בדרך לפס4/ONE

זוכרים את זומבי U משחק האימה האקסקלוסיבי לWII U ? בחור שיש לו מקור אמין ביוביסופט שכבר הוכיח את עצמו בעבר טוען שכן.
אם זה נכון,זה יהיה אחד המשחקים היחידים בPS4 שיעשו שימוש בויטה ביחד עם הPS4, הויטה יכולה למלא את התפקיד של הגיימפד של הווי יו.כמו שאפשר לראות בטריילר שצירפתי, איך זה יעבוד על הONE... (סמארטפון? )

מבאס אבל שאנחנו ממשיכים לקבל משחקים של דור קודם.... כאילו שהרימאסטרים לא מספיקים

CallMeCavanaugh

New member
זה דווקא מגניב

זה אחד המשחקים הבודדים שגרמו לי לרצות לקנות ווי יו. הביקורות בזמנו סיפרו שהוא ממש משחק זומבים מצויין ומלחיץ בטירוף.

הבעיה שלי... הוא נראה חסר עלילה לחלוטין.

נטול קונטקסט כזה, מקווה מאוד שאני טועה. כבר יש סדרה אחת שהיא טיפשית עם זומבים (רזי) לא יזיקו יותר משחקים כמו TLOU שלוקחים את העניין ברצינות.

אוי זה נראה נהדר!

זה יהיה רייבוט מושלם. נראה פצצה! לא יכול לחכות למבט מעמיק יותר בE3,
2016 תהיה שנת הפלאות של הPS4

גבר המשחק יעלה 40$ זה רשמי :)

ככה שגם אם אתה מוכן לשלם להם 60$ אתה תשלם פחות. זה יהיה משחק אדיר אין ספק בכלל. לא מאמין שrare יכולה להביא משחק פלטפורמה יותר טוב, או שעדיף את sunset overdrive על R&C

מה אתה רומז!? שהמשחק לא שווה 60$ day one?!?

כופר שכמוך. זה יהיה פצצת על של משחק.

evilplate

New member
חחח מאיפה למדת להיות

כוסית :p
אתה מזכיר לי שבחורה שואלת איך זה נראה עלי ואתה עונה משהו כמו "פצצה! יוצר לך גזרה ממש יפה" או משהו כזה ואז היא צורחת "אתה רומז שאני שמנה!!?!?"

למעלה