game news

evilplate

New member
איפה אמרתי שלא שווה 60$?

זה שאמרתי שעכשיו אפשר לקנות בראש שקט זה בגלל שבאופן כללי אני לא שחקן פלטפורמה גדול ולהוציא 60$ על משחק בסגנון הזה זה לא משהו שאני אעשה בקלות, regardless לאיך שהוא נראה ורמת ההפקה וכו'
&nbsp
&nbsp

אגב בנוגע לאמרות של "כוסית"

אני מזכיר לך מה אמרת על המכשף 3 "יהיה כייף לצאת להרפתקאות" אין יותר כוסית מזה :)
אני אוהב אותך כמו שאתה אגב.

ושכחתי שאתה לא שחקן של פלטפורמה.... אגב.. במקרה וTLG באמת מגיע לE3 סוני לוקחת מבחינתך?

evilplate

New member
אל תוציא מהקשר

היה בטח המשך למשפט שגרם לו להראות יותר סטרייטי מזה, חוץ מזה היית מרוצה אם הייתי אומר "יהיה כיף לצאת לקווסטים"? כמה גברי :p
&nbsp
כן אני ער לשמועות על TLG, אם הוא יחשף ובתקווה שיעמוד בהייפ (וקשה לי להאמין שטים איקו יפשלו פה) אז כן מבחינתי סוני תקח (למרות שקשה להמר על עיוור ככה, אולי MS תביא גם מגהטון שאף אחד לא ציפה, אבל לפי התסריט הצפוי של מה כל חברה תציג, שזה אומר גם גיימפליי של אנצ'רטד 4, וגם כשאני לוקח בחשבון שרייר תחשוף משחק משלה, אז כן)

אחי, בעצמך הודת שזה נשמע ג'ייז.

אין יותר כוסית מזה לא יעזור לך.
מימלא אם היית מעיר משהו על הציצים של טריס הייתי נרגע, ואם כבר כוסיות, יין כוסית זה לא בריא כמה.
ת
אני מתאר לעצמי שמייק בונה על המשחק של פלטיניום שהולך להיות פצצה, הDMC של הדור החדש אין ספק, אבל גם הולך להיות לו התמקדות במולטיפלייר לפי מה שהבנתי, שזה כבר גורם לי לקנא פחות בבעלי הONE, נראה אני מאמין יותר מתמיד עכשיו, שסוני תקח את התערוכה.

evilplate

New member
בטח שיש יותר כוסית

המשפט שאמרת כמה הודעות למעלה...
אל תקח קשה, הכל ברוח טובה :)
&nbsp
פלטניום אמורה להכריז על עוד משחק ב E3 הזה, אבל יש לי תחושה שהמשחק של מייק הוא המנה העיקרית שלהם באמת, אני בטוח שחובבי ההאק אנ' סלאש יתלהבו אבל הוא לא משהו שגורם לי להתבאס שאין לי ONE והוא בטח לא פקטור מבחינתי במי לקח את המסיבה, אם ננסה להיות "אובייקטיבים" אז ברור ש TLG זה הרבה יותר גדול מזה ומהמשחק של רייר (רייר של היום, לא מה שהיא היתה פעם) ביחד.
&nbsp
ד"א אתר שמסקר VR אומר שסוני הולכת לדחוף חזק את המורפאוס השנה ושזה יהיה פוקוס גדול שלה במסיבת העיתונאים, גם יותר מחצי מהדוכן של סוני בתערוכה מוקדש ל VR לדבריהם, זה באמת קצת מוזר שהם ככה חשפו את ראטצ'ט, את האוסף של אנצ'רטד וגם את היילבלייד במקום לשמור אותם לתערוכה, אני מקווה שזה אומר שפשוט יש להם המון משחקים להראות ולא כי אין להם זמן עם כל הקשקושים על המורפאוס :/

תאר לך TLG הופך לtech demo על המורפיוס

עם גרפיקת PS3 זה עוד יכול לקרות....
אם זה קורה אני מכבה את המחשב באמצע המסיבת עיתונאים וזז לישון, זו תהיה ההטרלה הכי גדולה ever.
נקווה שלא יקרה לו מה שקרה לדיוק ניוקם.

זה תמיד קורה לי בכל E3 אני יודע שההחלטה הנכונה היא פשוט ללכת לישון ולמצוא מקום שירכז לי את החדשות בבוקר, אבל ברגע האמת אני לא יכול להתאפק, ואני אפילו מעדכן פה ביחד עם הצפייה :)

אני מקווה מאוד שסוני זוכרת מה קרה לנינטנדו ב2008 כשהיא העזה להתמקד בקזואלים והיא בטוח לא רוצה שזה יקרה גם לה., אני דופק את הראש איך צפיתי בזבל הזה.כל דקה התפללתי שהם יכריזו על משהו שיגרום לי להרגיש שלא בזבזתי לעצמי זמן מהחיים וזה לא הגיע.

נקווה שסוני לא רוצה ליצור אשליית שווא שיש לה הרבה משחקים... מה שאני הכי רוצה זה פשוט לראות IP חדש, בגלל זה אני כל כך להוט
לראות את הIP של גרילה, אני רוצה לראות משהו חדש! אפילו אחד, משהו שאף פעם לא היה קודם. בגלל זה אפילו GOW4 יאכזב אותי אם יופיע...

evilplate

New member
אני שורף את המכשיר אם זה קורה

אין מצב שטים איקו יסכימו לדבר כזה.
&nbsp
חח המסיבה שקישרת של נינטנדו היסטרית, תמיד מצחיק לצפות בדברים כאלו כשזו לא הקונסולה שלך :)
&nbsp
ומורפאוס זה לא אמור להיות זבל קז'ואלי, VR דווקא מיועד להארדקורים הכי כבדים, זה בטח יעלה איזה 400$ לפחות, כמה קז'ואלים אתה מכיר שיהיו מוכנים להוציא על גאדג'ט שכזה סכום ששווה לקונסולה שלהם?
&nbsp
לא יודע אם שמעת, כזכור לא מזמן סוני פרקה איזה חצי מאבולושן המפתחת של דרייב קלאב, מתברר שמה שהם עשו עם העובדים הללו זה להקים חברה חדשה שתפתח משחקים בלעדית למורפאוס, היא נקראת North West Studios, אז כן, ברור שסוני רצינית עם ה VR והיא כן הולכת להשקיע באפיק הזה, בתקווה שעדיין נקבל מספיק משחקים רגילים.
&nbsp
אני חושב שיש סיכוי לא רע ל IP החדש של גרילה, לפחות חשיפה של שם עם איזה טריילר ערוך, את GOW4 כמו שאמרתי אני חושב שנראה ב PSX בסוף השנה.

עטלפוני

New member
זה האולפן של סאנסט, נכון ?

זה ממש אותו סיגנון משחק/אנימציה, הגלגל נשקים אותו דבר וגם היתה משימה זהה של לעצור רכבת נוסעת ככה. זה מרגיש כמו גרסת פיקסאר של סאנסט. הגרפיקה מזכירה מאוד, אבל בראצ'ט הרבה יותר דינמית ומושקעת ממה שראיתי בסרטון גיימפליי.

evilplate

New member
כן זה אותו אולפן

ועושה רושם שמדובר באותו מנוע, נורא אוהב את המראה הקארטוני של המשחקים שלהם, נראה כמו סרט אנימציה ממש.

כן זה הם :)

אני מקווה שR&C לא יהרס בגלל שהוא פותח במקביל לסרט/לSO אבל מהגיימפלי הוא נראה אדיר כתמיד.

טריילר גיימפלי לhellblade בלעדי לPS4

ולמחשב, אין לי ספק שזה יהיה משחק גדול כמו כל המשחקים של NT מקווה שהמשחק הזה כן יזכה להערכה המגיעה לו בניגוד לכל המשחקים האחרים שלהם, ההתמקדות בקרבות 1 על 1 נראת להיט.
יוצא בשנה הבאה.

evilplate

New member
לא נראה משהו למען האמת

הם אמרו שההפקה תהיה ברמה של AAA למרות שמדובר במשחק אינדי, לא עושה רושם שזה נכון.
גיימפליי גם לא נראה מעניין במיוחד אבל מוקדם לשפוט, סכ"ה לא טריילר טוב.

אתה חשדניסט היום....

זה נראה מעולה יחסית למשחק אינדי גם בגרפיקה ובעיקר בסקופ, ראית את האופק ? נראה שיש המון מה לחקור פה, ואני בטוח שיהיה לזה סיפור מעניין ומערכת קרבות שתביא אותי לסיפוקי/את כולנו. :)

כן זה לא משהו שסוחט את הפס4, אבל זו אשמת הגיימרים, כולם היו צריכים לקנות את המשחקים שלהם בדור הקודם! ולא בהנחה!

evilplate

New member
הם אלו שהעלו את הציפיות

הם אמרו שזה יראה כמו AAA, אז באתי עם ציפיות לעוף מהגראפיקה.
כן לאינדי זה נראה אחלה אבל אל תאשים אותי שיצאתי קצת מאוכזב.
&nbsp
ולעמן האמת קשה היה להתרשם יותר מדי מהמשחק מהטריילר הזה, צריך גיימפליי מורחב כי הרעיון לא הכי ברור לי ממנו, בגלל זה אמרתי שהטריילר לא משהו כי אתה לא יוצא ממנו עם מושג לגבי הגיימפליי של המשחק במיוחד וגם גראפית הוא לא מפיל.

מישהו 2

New member
נראה שלא כזה חסר לסוני מה להציג ב- E3

ראצ'ט וקלנאק, HELL BLADE, until dawn ואנצ'רטד 4.
נוסיף דברים קצת פחות סבירים כמו GT7 ו GOW
ואפשר לחתום את האירוע עם the last guradian

Dark souls 3 אמיתי, מגיע בתחילת 2016!

אושר על ידי IGN יש להם את הפרומו הפרסומי של זה.

כרגיל זה לא מדבר אלי במיוחד, וסביר להניח שאם יום אחד כן ארצה לנסות את הסדרה שוב, אז פשוט אנסה שוב את בלאדבורן שיש לי, אבל 2016 לא מפסיקה להפגיז מבחינת תוכן, לא משנה אם מולטי או בלעדי.
http://www.ign.com/articles/2015/06/09/dark-souls-3-art-confirms-early-2016-release

evilplate

New member
תחילת 2016 כבר עמוסה בטירוף

אנצ'רטד 4, קוואנטום ברייק, ראטצ'ט וקלאנק, DS3 ובטח שחכתי עוד כמה...
DAMN!

למעלה