game news

PlayGirl3

New member
ARK: Survival Evolved

טריילר הכרזה על משחק חדש שנראה מעניין מאוד!
משחק הישרדות בעולם פתוח עם כ-60 זנים של דינוזאורים.
הולך לצאת רק לקונסולות החדשות וגם יעבוד עם מורפיאוס!

מבאס שזה נראה בעיקר משחק מולטיפלייר.

של שחקן נגד שחקן, כי אני לא מספיק טוב במשחקי FPS כדי להיות תחרותי ולהנות מהם, הגרפיקה מדהימה לפחות.

לפי מה שהבנתי המשחק הזה הוא לא רק מולטי :)

הוא בעיקר מולטי :( אבל עדיין יש בו אלמנט של סינגל ועולם פתוח שדורש הישרדות, קרפטינג וכו' וכמובן לחימה, וביות של הדינוזאורים וושימוש בהם כדי לעזור לך בלחימה.

אבל נראה שעיקר המשחק הוא לשחק עם אנשים אחרים ונגד הדינוזאורים שלהם :( שזה החלק המבאס :(( כי יש לי הרגשה שאחרי שאתה פוגש ב60
הדינוזאורים פשוט לא יהיה מה לעשות במשחק הזה. (ורובם בטח יהיו בעלי שינוים קוסמטיים בלבד, כמו צבע שונה וכו' :(

בנוגע למשחקים אחרים, באמת יש טרנד מסוים של מולטיפלייר אונלי אבל אני בספק אם זה יהפוך לטרנד גדול, כל מפתחת שעושה את זה חוטפת על הראש :)

evilplate

New member
יש הכל מהכל

למשל גם משחקים כמו באטלפילד שהיו פעם מולטי בלבד הוסיפו קמפיין עם השנים ואתה רואה שמשחק כמו COD מתעקש לשמור על מוד הסינגל המושקע והיקר שלו למרות שהרוב קונה אותו בשביל מולטי.
&nbsp
מצד שני יש לך את EVOLVE שבאמת הוא מולטי בלבד ולא נראה שהוא היה הצלחה גדולה מבחינת מכירות אבל הוא כן ריווחי כי כנראה שליצור מוד מולטי במחיר של 60$ עם טונות של DLC זה אחלה כסף אפילו אם קנה את זה קהל קטן ואדוק, ככה שאין ספק שזה גם מודל שיכול לעבוד.
&nbsp
אבל שים לב שהבלוקבסטרים הבאמת גדולים, אלו ששוברים הכי הרבה קופות כמו COD, AC, GTA, באטלפילד וכו' (לא כולל משחקי ספורט) מציעים גם קמפיין וגם מולטי, חלקם עם דגש קודם על הקמפיין ואחרים עם דגש יותר על המולטי, אבל כדי באמת להיות שובר קופות ענקי מומלץ כנראה לפנות לפלח השוק של כל השחקנים, גם נוטידוג שהיא חברה שתמיד התרכזה בסינגל בלבד יודעת את זה ומקפידה לצרף מוד מולטי מושקע לכל משחק שלה מה שמוביל למכירות הולכות וגוברות עד לשיא המדהים של TLOU.

לassassin creed החדש יהיו שתי דמויות ראשיות (גם אישה)

לפי מידע שהגיע לקוטאקו, בAC החדש יככבו אח ואחות כדמויות הראשיות, המשחק יגרום לנו להחליף בין דמות האח לדמות האחות כנראה לפי התפתחות ודרישות העלילה, 75% יהיו משימות עם כשאנחנו משחקים בתור האח ו25% בתור האחות.

נראה לי שהיום החשיפה של המשחק לא? אז נדע בקרוב אם מה שאומרים בקוטאקו זה נכון.
קשה להתלהב מהAC הזה לונדון הויקטורינית היא בערך הרקע הכי משעמם וחרוש שאפשר לבחור בעיני למשחק AC וחבל.

אבל נראה איך המשחק ייצא, מה דעתכם? למי יש ציפיות כלשהן מהמשחק הזה?
נ.ב אין למשחק הזה מולטיפלייר :)

amithas190

New member
אחרי יוניטי אין לי הרבה ציפיות מהסדרה וחבל...

כל הקרדיט שנתתי אחרי בלאק פלאג הלך

evilplate

New member
גם אני מרגיש שלא אכפת לי כל כך

יצאו לסדרה הזו כל כך הרבה משחקים שאני מרגיש כבר יותר מדי מחוץ לעניינים ואין לי עניין להכנס לעלילה ולעולם של סדרה שכל שנה יוצא לה פרק חדש, יותר מדי ממוחזר ומתיש.
אם זה יהיה מדהים אז אני אקנה בהנחה, אני כבר לא בימים המייאשים של תחילת הדור שאני קופץ על כל משחק חצי אכיל.

Megalomaniac911

New member
חוץ מהמשחק הראשון לא התאכזבתי מאף משחק בסדרה

תמיד אנשים אומרים "לא אהבתי את יוניטי" אבל אף פעם הם לא מסבירים למה..
יוניטי היה מעולה, חוץ מהבעיות הטכניות שלו הוא היה משחק מצויין.
&nbsp
חוץ מזה שהצוות שיפתח את המשחק החדש זה צוות אחר, אותו צוות שפיתח את AC2 ו- BLACK FLAG אז הוא בכל מקרה אמור להיות הרבה יותר טוב.

Megalomaniac911

New member
והטענה ש"לונדון זה נשמע משעמם"

למה בדיוק אתם מצפים? שהוא יתרחש בניו יורק עם חייזרים? הרי לא משנה איפה המשחק יתרחש ובאיזו תקופה הוא יתרחש אנשים יגידו תמיד אותו דבר... אני בטוח שגם אם הטריילר יהיה מצויין תמיד יהיה את האנשים שיגידו שהוא נראה משעמם.

קבל כמה מקומות מענינים :)

יפן/סין מדינה אסיתית כלשהי.שיהיה קצת כמו משחקי Tenchu מה רע? אין לנו הרבה משחקי עולם פתוח במדינות אסיתיות.
מצרים בפרמידות/או ארץ ישראל שוב- הרקע של AC1 היה מעניין אבל התבזבז על משחק מעפן, שיעשו עוד משחק שמתרחש בארץ שמשתמש בכוח של הone/
PS4 עם כל מה השיפורים של הסדרה מאז.

מלחמת העולם ה2- הבנתי שביונטי יש חלקים כאלה אם אני לא טועה? תנו לי משחק שלם כזה, לא יודע איך זה יעבוד עלילתית, אולי כשאתה נלחם בצד
של צרפת החופשית או בעלות הברית, זה לפחות יהיה מרענן.

אנגליה זה חרוש מוות, כמה אפשר עם הנופים האירופים, די! שיתנו לנו משהו מרענן. לפחות אם זה יהיה במלחמת העולם ה2, נוכל להפיל נאצים מהגג :)

amithas190

New member
לונדון אפורה וחשוכה ,גשומה ומדכאת...

משחקי עולם פתוח הרבה יותר מעניינים כשהם בנופים מרהיבים.
פאר קרי 3-4 , בלאק פלאג ..

בלאק פלאג בעיני Overrated אל תהרגו אותי ....

משחק בסדר פחות או יותר. זה ממש לא משחק AC ואני לא מצליח לראות בו המשך של הסדרה. אני חושב שרוב האנשים עם יונטי פשוט התייאשו מהבעיות שלו לא לכולם יש מחשב PC שיכול להריץ אותו על 60FPS אלעד /

חוץ מזה שמעתי גם שהעלילה פשוט נפילה ומנגנון הcover עובד על הפנים.

לטעמי האישי AC2 נשאר הטוב מכולם, הוא קל בצורה היסטרית אז לא מתתי עליו שיצא, אבל הוא לפחות הרגיש משחק עולם פתוח מרענן לתקופתו.
ו
אני לא יודע איך לא נמאס לך ממבנה המשימות שלהם שחוזר על עצמו שוב ושוב :) כל הזמן לרדוף אחרי דמות X להגן על דמות Y.

amithas190

New member
שיחקתי ביוניטי אחרי הפאטצ' הגדול ועדיין

ההרגשה מהיתה שאין לך שליטה מוחלטת בדמות . אתה לוחץ ימינה בג'ויסטיק והדמות מקרטעת ימינה, אתה לוחץ X והדמות מגיבה עם החרב באיחור.
&nbsp
אותי הדברים האלה שיגעו

PlayGirl3

New member
Lost Dimension - ארפיג'י טקטי חדש מגיע ביוני

ל-ps3 ולויטה.

המשחקיות דומה לולקיריה כרוניקלס, יש חופש תנועה מסויים במרחב ולא מסך מעצבן מחולק לקוביות.
משחקים חבורה שלכל אחד בה יש כח על שונה כמו שליטה בטמפרטורה, שיגור וכו' וצריך לנצל ולשלב את היכולות שלהם כדי להצליח בקרבות.
החידוש העיקרי כאן הוא מערכת ה-traitor. בכל שלב בעצם אחד מהחברים בעצם בוגד בשאר ויהיה צריך לזהות מי זה ולשים לב לא רק לאויבים אלא גם לחברים. הצבעה לא נכונה על חבר כבוגד יכולה להיות קריטית.
בכל משחק הבוגד הוא מישהו שונה ככה שצפויה חוויית משחק שונה לכל אחד.

דאמ, נשמע מלחיץ וכייפי :)

גם ככה משחקי טקטיקה הם מלחיצים, עכשיו מוסיפים לנו את האלמנט הזה. מעניין מה קורה עם הדמות הבוגדת אחרי הזיהוי, אולי היא מודחת מהקבוצה
ואפשר להעביר את היכולות שהיו לה לדמות נאמנה יותר :)
אני מקווה שהם יצליחו לעשות עלילה מעניינת עם כל כך הרבה בוגדים שונים.. ואם כל הדמויות נשארות בקבוצה למרות הבגידה אז לפחות שהסיבות
לבגידה יהיו אנושיות.

בכל מקרה זה נשמע נורא מדליק, לא זכור לי משחק שהתייחס לאפשרות של בגידה בקבוצה בJRPG ונתן לך השפעה על ההחלטה.

מקווה שכל משחקי הטקטיקה יעברו לקרבות כמו של VK. הצורך תמיד לבדוק את טווחי התנועה, שלי ושל האויבים, במשחקי המשבצות, יכולה ממש לעייף.
אני כל כך עסוק בלהבין את טווחי התנועה שזה מקשה עלי לתכנן תחבולות... במשחקים האלה זה הרבה יותר אינטואיטיבי וקל בהרבה לקרוא את השטח.
שמח שאנלא היחיד, שנמאס לו מהמשבצות.

PlayGirl3

New member
טריילר משחקיות ותאריך יציאה באנגלית פורסמו

המשחק מגיע לויטה ו-ps3 ב-28 ליולי לחנות האמריקאית. לא ידוע עדיין לגבי החנות האירופאית, אני מקווה שלא הרבה אחרי.

בנוסף, אטלוס מחלקים 12 DLC בחינם למשך השבועיים הראשונים לאחר יציאת המשחק. התוספות כוללות בעיקר תלבושות נוספות ואווטרים לחשבון ה-PSN אבל גם מפות נוספות וקווסטים נוספים למפות הקיימות.

המשחק הזה יהיה נהדר על הויטה שלי

גיימפלי לAssassin’s Creed Syndicate

אני לא רוצה לחזור על עצמי יותר מדי. לונדון משעממת ואם הייתם אומרים לי שמדובר במוד לunity על המחשב, הייתי מאמין לכם, נראה מעפן,
הhook נראה כמו תוספת בנאלית, המשחקים האלה גם ככה קלים כנוצה, עכשיו צריך תוספת שתהפוך את הפארקור למיותר ותתן לנו טיפוס אוטומוטי על הבנינים? בעע.

הפס4 כל כך מבאס ובכלל כל הדור החדש, בכל הזמן הפנוי שלי אני מעדיף לראות סדרות כבר כי זה מדכא להדליק את הקונסולה הזו, שיגיע כבר באטמן.

evilplate

New member
נראה לי הסדרה הזו נמאסת גם על המעריצים הכי כבדים

לא יודע, זה לא נראה נורא, אבל חסר שם פוליש במכניקות, מערכת הקרב לא נראית כיפית, המרדף עם הכרכרות נראה מסורבל, המשימה עצמה משעממת, כל ההתגנבות עם אויב שסתם עומד שעה ומכוון אקדח על מישהו ו NPC שבקושי מגיבים למה שקורה... אף פעם לא ממש התחברתי לסדרה הזו והמשחק הזה בטח לא הולך לשנות את זה.

לפחות עם יוניטי אפילו לי היה מעט הייפ, זה היה נראה שהם הולכים לשפר בהרבה את הנוסחה, ראינו בסוף מה קרה והמשחק הזה נראה כאילו ממשיך את המגמה, אבל דווקא את האווירה עצמה של לונדון אהבתי מהדמו.

ד"א שמת לב שכמעט כל המשחקים השנה הם תחת הסכם פרסומי עם סוני, זה די מדהים אבל נראה שחוץ מהוויטצ'ר 3, כל שם גדול אחר כמו באטמן, MGSV, באטלפרונט ואפילו COD שתמיד היה עם MS ועכשיו גם נראה ש AC החדש הולכים להיות משווקים תחת סוני, יש מצב שסוני שופכת המון כסף על דברים כאלו במקום על בלעדיים נורמלים? זה מזכיר לי את הטקטיקות של MS עם ה 360, יכול להיות שהמכשיר פשוט מצליח ומפיצות באופן טבעי מעדיפות לעבוד עם סוני אבל עם הליינאפ הדליל של סוני עד עכשיו זה באמת מרגיש שלשם הולך הכסף :/

למעלה