game news

צריך לסגור את הסדרה הזאת...

זה כבר לעשות צחוק מצחוק...יש למשחק הזה פוטנציאל להיות אפילו יותר גרוע מיונטי...
כלכך נכון מה שאמרת על האויבים ועל ה NPC...
גם בסרטון גיימפליי וגם בסרטון הבכורה(שאני מצרף להודעה) זה שקוף כמה הם מעתיקים את האווירה מסרטי "שרלוק הולמס" של גיא ריצ'י...ואני עדיין זוכר שאיזה ליצן בפורום כתב לי פעם שאין קשר בין משחקים לסרטים...

גם המפתחים של המכשף 3 בעד הפס4 :)

אחד המפתחים הבכירים של המכשף 3 אמר שהוא מת על הפס4 שלו כששאלו אותו על גרסת הקונסולות, הוא התעלם לחלוטין מזה שמי שכתב לו שאלה שאל אותו גם לגבי גרסת הוואן.המפתחים מעדיפים את הPS4 כי סוף סוף הקונסולה הכי חזקה טכנית היא גם הכי פופלארית בשוק זה לא קרה מאז דור המגה דרייב.
הם תומכים בOne כי זו קונסולה פופלארית מה שלא יהיה והאקסבוקס מותג פופלארי, אבל כל מפתח רוצה שתשחק בגרסה שעושה הכי הרבה צדק למשחק שלו.

הצוותים של סוני, אם זה גרילה, סנטה מוניקה, או סאקר פאנץ תמיד מחפשות עובדים חדשים וכל שני וחמישי הן מפרסמות שהן מחפשות אנשים מוכשרים
לפרויקטים שיגרמו לאנשים להזיל ריר, הן עובדות בשיא המרץ על בלעדיים.

למיקרוסופט יש את רייר, יש את הצוות שעושה את Halo והיא קנתה את הזכויות לסדרת gears והקימה צוות פיתוח, שבטח ישריץ משחקי גירס לנצח.

מיקרוסופט למרות כל המילים הנחמדות שהיא זורקת לאחרונה מאמינה ותמיד תאמין, בקניית בלעדיים או בלעדיים זמנית.
אז אין לה ולא היה לה מאיפה להביא בלעדיים לסוני יש.

מבחינת מיקרוסופט אין לה צורך להשקיע בלי סוף בIP חדשים כשהיא יכולה לקנות משחקים בלעדיים בsunset overdrive כאילו מדובר בקניית חלב במכולת...טרוויאלי מבחינתם המחיר.

evilplate

New member
יכול להיות שהמפתחים בעד

אבל המפיצה עשתה הסכם עם MS וזה מה שקובע :)
&nbsp
פשוט זה די בולט עד כמה סוני התחילה לשפוך כסף על הסכמי שיווק, יכול להיות שזה פשוט שילוב של הצלחת הקונסולה שמוביל לכך שמפיצות ירצו לעבוד איתה ויוותרו גם על הצעה טובה יותר של MS כי הם מאמינים שהמשחק יצליח יותר תחת השיווק של סוני והקישור ל PS4, יכול להיות שזה לא בא על חשבון תקצוב בלעדיים, אולי התקציב של מחלקת המשחקים גדל משמעותית בעקבות ההצלחה של ה PS4 ובגלל שמדובר בנכס הכי חשוב של החברה שופכים הרבה כסף על שיווק בנוסף לתקציב הרגיל של הבלעדיים ולא במקום.
&nbsp
אני פשוט מקווה שב E3 הזה סוני תראה לנו שהיא עובדת על לא מעט משחקים מעניינים עבורנו.

גם אני מקווה :) פשוט תחשוב על זה ככה.

יש לך צוותי פיתוח שאתה משלם להם משכורות כל חודש, כל אחת פיתחה מנוע משחק משלה שעלה לך המון כסף :) אתה באמת תלך לבזבז את כל הכסף
שלך על פרסום למשחקי צד שלישי?

הצוותים קיימים ואין מצב שהם משחקים סוליטר וגולשים בפייסבוק כל היום :)
צי
לסוני יש בעיה קצת כמו של נינטנדו עכשיו, היא כל הזמן צריכה להוציא המשחקים לסדרות קודמות שלה וזה מאכזב אותנו.

קח למשל את Uncharted 4 אם נוטי דוג היתה עושה IP חדש במקומו התגובה של כולנו לדור החדש היתה אחרת לגמרי, בגלל שזה המשך
Uncharted 4 נראה לנו אמנם מלהיב, אבל מוכר וברור מאליו.

שהם סיימו עם JAK 3 הם יכלו לעבוד על IP חדש לPS3 כי דק ודקסטר לא היתה הצלחה מטאורית שחייבה המשך.
לא היה דור שסוני לא פיתחה IP בלעדיים חדשים ודור הPS4 לא יהיה היוצא מן הכלל :)

dragon quest 8 מקבל פורט ל3DS עם תוספות.

red וMorrie יהיו דמויות שחיקות,כל הדיאלוגים החדשים יהיו עם דיבוב. יהיו תוספות לעלילה.
3DS זה לא בדיוק מה שרציתי,אני סה'כ רוצה פורט פשוט לקונסולה מודרנית שאני יכול להשיג, אני לא רוצה לקנות איזה PS2 משומש רק בשביל DQ8
למה זה כל כך קשה? למה כל המשחקים מקבלים רימאסטרים חוץ מהמשחק הזה, למה?

בכל מקרה סקוור, אם אתם רוצים לעשות לי את חודש יוני תכריזו על לוקאליזציה של זה, אני צריך קצת חדשות טובות.
חבל שאין מצב שהמשחק קשור להפתעות שלהם....
http://nintendoeverything.com/dragon-quest-viii-announced-for-3ds/

evilplate

New member
חשבתי שיש לך 3DS אבל

המשחק לא מתאים לפלטפורמה? הייתי בטוח שתקפוץ עד לגג.

באמת יש לי 3DS... זה פשוט משחק שצועק רימאסטר ב1080P

ושיפורים גרפים.ה3DS לכל היותר יכול לשמור על המראה הקודם מהPS2 אבל לא להוסיף שום דבר. הPS4 יכל לעשות צדק למשחק הזה.יש גם את הפיל בחדר,שגרסת 3DS ככל הנראה תשאר ביפן לעד, בעוד גרסת הPS4 היתה מגיעה לפחות להורדה דיגיטלית, בקיצור זה לא אידיאלי, אבל אני אחזיק אצבעות שזה יגיע, כי אני נואש למשחק DQ.

יוביסופט תכריז על משחק AAA חדש בסתיו, יוצא בתחילת 2016

כן, אם חשבתם על Watch dogs 2 זה כנראה מה שיוכרז... חבל רציתי הכרזה בE3 זה המשחק הכי מעניין שלהם לפי דעתי. מעניין על מה הם בונים בE3
אם כך, כלומר, חוץ מAC החדש.... מי שתוהה כמה מוקדם ב2016 המשחק אמור לצאת לכל המאוחר עד מרץ 2016.... ... דבר אחד כבר אושר על ידי יוביסופט המשחק החדש שלהם לא יגיע לPS360... נקווה שלא יהיו להם תירוצים והם ינסו לממש קצת את הפוטנציאל של watch dogs.

כמו שאמרתי לדעתי, הם עשו משחק עולם פתוח כייפי עם אחלה גיימפלי, הם רק צריכים סיפור טוב, הרבה הרבה פחות מרדפים ויותר משימות התגנבות
שמסתמכות על הטכנולוגיה, והיה להם אחלה מותג יחודי בז'אנר... תלוי בהם :)
http://www.gamespot.com/articles/ubisoft-teases-unannounced-aaa-game-coming-early-n/1100-6427275/

evilplate

New member
לא רק המשחק הבא שלהם לא יגיע ל PS3/360

כל המשחקים הבאים שלהם מלבד JUST DANCE לא יגיעו לדור הקודם, הם בעצם הודיעו שהדור הקודם מת מבחינתם סוף סוף, אפשר לשער שהמכירות של Rouge ו FC4 לדור הקודם היו מזעזעות.
&nbsp
בקשר להכרזה ב E3, השמועות מדברות על משחק WRPG בעולם פתוח, פנטזיה, כן מהסוג שאתה שונא :p
&nbsp
&nbsp

ברוך שפטרנו, ומאיפה השמועות על הWRPG?

אני לא שונא אוטומטית כל משחק WRPG בעולם פנטזיה :) אפילו לי קשה להישאר אדיש לשבחים שהמכשף 3 מקבל מקיר לקיר, גם מאתרים שאני הרבה יותר סומך עליהם מIGN וגיימספוט. אני מחכה לביקורות של יורוגיימר וUSgamer לשמוע מה הם חושבים על המשחק.כמובן גם למסה של שחקנים :)

אני אוהב את מה שאני שומע, על התרכזות בדמויות ובבעיות אישיות של דמויות בעולם, אני שומע על די הרבה fetch שיש במשחק, אבל אם הסייד קווסטים
של עלילות המשנה נוגעות ללב ומרגשות כמו שמתארים אותן אז זה יכול להיות שווה את זה.

דווקא אחרי באטמן אין לי כמעט מה לשחק והמשחק הזה חייב להיות יותר טוב מבלאדבורן (בשבילי לפחות :)
אז נראה מה הקונצנזוס עליו אחרי שירד ההייפ ונראה מה תחשוב עליו ונחליט אם לתת להם הזדמנות פעם שלישית :)

evilplate

New member
השמועה באה מפה

http://www.neogaf.com/showthread.php?t=827662

שים לב שהת׳רד ישן, מ 2014 ומדבר על הדלפה של הסקיצות הראשונות של המשחק, ברגע שאמרו שיובי תחשוף AAA חדש אנשים קישרו והעלו את הת׳רד הזה מהמעמקים כי נראה הגיוני שזה יהיה קשור לפרויקט הזה.
יכול להיות שמאז החליטו לבטל אותו או משהו לך תדע, אבל סיכוי טוב שאם הפיתוח המשיך כסדרו אז מדובר בזה.

וכן 10 מגיימספוט זה לא מובן מאליו, למרות שלא מזמן זה קרה עם ביונטה 2, אבל לפני ביונטה 2 זה לא קרה שנים.
את האמת אתמול ב Implulse buy קניתי את המשחק, זה היה אחרי עוד סשן משחק די מבאס בחבילת ההרחבה של TEW ואחרי שאינסומניאק הודיעו שראטצ׳ט נדחה ל 2016 ושהשנה הזו תהיה הרבה פחות טובה ממה שחשבתי, הגיע קטע של מיאוס מהדור, כאילו מה נסגר? קניתי קונסולת דור הבא ורוב הזמן המשחקים שאני הכי נהנה מהם הם אינדים ומשחקים של 20$, כמה אפשר? איפה ה AAA הזה שאמור להפיל אותי ולגרום לי לשמוח שעברתי דור ראבאק :(
אז למרות ההסתייגויות אמרתי יאללה נקנה את המכשף ומיצידי נעשה כמה קווסטים ונתלהב מהגראפיקה ונזרוק לפח, נמאס כבר להרגיש שהדור הזה כזה מבאס ושאני משחק רוב הזמן במשהו שיכול לרוץ לי על האייפד, אני רוצה כבר לקנות משחק מרשים ולהתלהב קצת מהטכנולוגיה וממשהו שלא היה אפשרי על הקונסולה הקודמת, לא רק גראפית אלא כל העולם והפירוט שלו (במקרה של הוויטצ׳ר)

האורדר היה אמור להיות הכותר הזה, הוא היה אמור להיות ה MGS2 או האנצ׳רטד 2 בדור הקודם, במקום זה הוא דאג להביא את הקפיצה אבל הביא גיימפליי כל כך עלוב ומעליב שהוא עכשיו בסטטוס של אולי נוציא עליו 5$ בשביל הגראפיקה, אז יאללה נשחק בוויטצ׳ר ובטח עד באטמן אני כבר אמצה אותו, רק רוצה כבר להתלהב ממשהו לעזאזל.

אתה מכיר את הקונסולות האלו?

זה מגסון כמובן עם צורה של PS3, כדי לעקוץ קונים תמימים. עם כמה שאני נהנה מshovel knight לפעמים אני מבין למה אומרים לי שאני משחק על הPS4 משחקי מגסון ובעצמי
מרגיש שזרקתי 2100 שקלים על קונסולה כמו זו שבתמונה. ככה שאני מבין איך אתה מרגיש, אנחנו משחקים לרוב משחקים שיכלנו להריץ על הפלאפון.

המשחק הכי טוב ששיחקתי על הPS4 שלי לאחרונה זה The wolf among us זה היה מדהים וזו היתה חוויה רגשית, אבל לא הייתי צריך PS4 בשבילה.
גם אני קניתי מלא משחקים בדור הזה שלא הייתי קונה כמו בלאדבורן רק כדי להרגיש שאני משחק בAAA מרשים שלא יכולתי לשחק בPS3

התחושה הזו פשוט מסרבת להגיע, ואני למדתי לפעם הבאה לא לשדרג כל כך מהר. תעדכן איך הוויצר 3 זה ממש מעניין אותי :)

evilplate

New member
תמונה גדולה

אני אלך לבדוק את ה PS4 שלי אולי בטעות קניתי PLAYPOWER 4 :)
&nbsp
וכן אני לגמרי מבין את הקנייה שלך של BB, גם אני הייתי עם יד על הכפתור של הקנייה ב PSN כשהוא יצא למרות שזו סדרה שלא טרחתי לגעת בה גם בחינם בפלוס דור שעבר, אבל איך אומרים? במדבר כל קוץ פרח, כמה אפשר כבר לחכות? יאללה ננסה דברים חדשים וננצל קצת את הקונסולה למשהו יותר תובעני מ PLAYPOWER...

הרימאסטר של gears of war אמיתי בואו לראות.

http://i.imgur.com/XkmJHhR.gifv?_=1
אני עדיין מחכה לבחור ההוא שאמר שgears of war נראה כמו משחק PS4 בחייך תמצא לי משחק אחד! לps4 שgears of wars דומה לו באיכות, גם עם השיפורים הנרחבים האלה לתאורה לטקסטורת... זה בחיים לא יהיה קרוב לדגדג משחק PS4.

ואל תתחיל עם הקטע הזה שהתכוונת לקריסיס אתה אמרת מפורשות שgears of war נראה כמעט כמו משחק PS4

evilplate

New member
כן זה רחוק מאוד מ PS4

אבל אחלה שיפורים הכניסו, בין הרימאסטרים המשוקעים, כאילו תראה איך נראה המקורי:
http://i1.minus.com/iV1GrAZUHXzWo.png
&nbsp
גם אם חטפת נבוט לראש אתה לא תחשוב שזה משחק ל PS4.

חחח אולי משחק PLAYPOWER 4

זה באמת אחלה שיפורים הלוואי שכל רימאסטר היה מקבל שיפור כזה, עכשיו הבחור הזה בטח יקח תמונות מהרימאסטר כל פעם שהוא ירצה להוכיח שגירס 1 נראה טוב :)

עטלפוני

New member
מה נחשב משחק PS4 עם גרפיקה טובה ?

לא זכור לי שנתקלתי עד כה במשהו שהשמיט לי את הלסת

האורדר, פפ15, איינפימוס...

פפ15 מפותח גם לאקסבון והוא נראה עליה מאוד מרשים גם כן, אבל פפ15 מפותח בראש ובראשונה לפס4 וסביר להניח שנראה יותר טוב עליה, כמו שפפ13
היה נראה יותר טוב על הPS3 מאשר על ה360. (למרות שה360 יותר קלה לפיתוח)

למעלה