game news

evilplate

New member
ראית את האורדר בסרטונים באיכות גבוהה

בגיימרסייד או תמונות מדהימות שאנשים לקחו ממנו?
אם לא התרשמת מזה אז חבל לך על הזמן מהדור הזה, לא תתרשם כבר מכלום.

עטלפוני

New member
האורדר מאוד מרשים, אבל אני לא מחשיב אותו

כמו שאני לא מחשיב את ryse. אלה סוגי משחקים שקל להרשים בהם גרפית אבל זה טריקים כי המשחקיות מוגבלת.

evilplate

New member
אוקיי הבנתי אותך

גם אצלי עלו כמה מחשבות של האם נוכל לראות משחקים ברמה הטכנית של האורדר עם סקופ גדול יותר? לא בטוח שהקונסולות מסוגלות לזה, אבל באותה מידה אתה יכול לאמר גם שאתה לא מחשיב משחקים של דייויד קייג', כאילו אפילו אם תשחק ב CGI מהלך אתה לא תתלהב מהגראפיקה שלו כי הסקופ קטן?
אני מבין את הגישה שלך אבל אני לא בהכרח מסכים איתה, לשלוט בדמות ולעשות איתה דברים ולהרגיש כמעט שאני שולט בסרט של פיקסאר (גם אם מצומצם) זה עדיין קטע של הולי שיט, גם אם זה במסגרת משחק של דייויד קייג'.
&nbsp
אבל מהפרספקטיבה שלך אולי אפשר לאמר שאינפמוס יפה, אבל גם הוא די מסכן מבחינת מה שהוא עושה עם העולם הפתוח שלו, אולי הוויטצ'ר יספק אותך, תראה סרטון באיכות גבוהה וזה די ברור לך שיש כל כך המון פרטים, אתה רואה יער עמוס בטירוף עם עשרות עצים, זה לגמרי נותן לך תחושה של דור הבא כי אתה יודע שאין מצב שפס3 יוכל לרנדר כזו סביבה מורכבת.
&nbsp
בכל אופן גם אם אין משהו שהפיל לך את הלסת לפי ההגדרות שלך של משחק מורכב שנראה מדהים, אתה בטח תסכים איתי שגירס עדיין רחוק שנות אור ממשחק פס4, וזה לא קשור אם התרשמת מהדור הבא או לא, כמעט כל משחק גדול על הפס4 נראה מעולה (גם אם לא התעלפת) בעוד שגירס הישן מכוער וחיוור בהשוואה, והרימאסטר שלו נראה הרבה יותר טוב ממנו, אבל גם רחוק ממשחק פס4 מודרני- תשווה נגיד אפילו בקטגוריית הרימאסטרים את TLOU אליו והוא נראה די בדיחה לעומתו (לא שזו חוכמה אני משווה בין רימאסטר של משחק מהשנה הראשונה של ה 360 לבין רימאסטר של משחק שיצא בסוף חייו של הפס3)

עטלפוני

New member
=>

אני לא איזה אנין טעם אריסטוקרטי וסנוב לכל המשחקים, פשוט כל מה שראיתי עד עכשיו היה אבולוציה של המשחקים ולא שינוי מהותי (מבחינת גרפיקה). אני מחכה לראות משחק - שיגרום לי לומר "פאק, איך הם עשו את זה??". בינתיים זה עוד לא קרה, כי גם כשאני רואה משחק כמו רייז/אורדר אני מבין את הסוד של הקסם, אז זה לא עובד עלי כ"כ (למרות שזה עדיין מאוד מרשים).
&nbsp
סיבה נוספת שאני מתאכזב זה כי הטריילרים המודרנים מעפנים, קצת כמו העטיפות של הקופסא של משחקי מחשב ישנים. אין קשר בין מה שמראים, לבין בפועל. הלוואי והיה משחק עולם פתוח עם גרפיקה באיכות של רייז/אורדר. אולי זה יקרה עוד כמה שנים ?
&nbsp
לגבי העצים, זו הנקודה שלי - פס4 מרנדר יותר עצים וזה ברור. אבל זה לא מהותית שונה מפס3 - עשיר יותר, ברור. אבל לא מהפכני. אני מאוד מסוקרן לגבי ויצ'ר 3 ובאטמן החדש, האם שם אמצא את מה שאני מחפש ?
&nbsp
לגבי גירס החידוש, הוא נראה סבבה. לא מצפה מחידוש ליותר מזה, האמת. שיפור משמעותי מהקודם, וגרפיקה שעושה את העבודה. אגב, אולי זה סתם אני אבל אני לא רואה הבדל משמעותי בגרפיקה בין הקונסולות. יש משחקים יפים גם לזו וגם לזו. לא רואה הבדל בין 900 ל 1080, וגם בפתיח של אינפיימוס (זכור לי משהו עם רכב נוסע, ואז מישהו עושה גרפיטי) לא ראיתי משהו שגרם לי לחשוב שההבדלי גרפיקה משמעותיים עד כדי כך.

evilplate

New member
אתה קצת לא ברור

הבאתי לך את האורדר אמרת סקופ קטן מדי, סבבה אז הבאתי לך את הוויטצ'ר- עולם פתוח שלא יכלת לקבל בדור שעבר, המון פרטים שגורמים לסביבה להרגיש חיה, בגראפיקה שאוכלת משחקים לניארים בדור שעבר וכל זה ביקום ענק ויפהיפה, ועכשיו זה גם לא מספיק טוב כי אין פה מהפכה.
&nbsp
אם אתה רוצה משהו שקשור לגיימפליי אז לך שחק במורדור, יש שם מערכת נמסיס שלא אפשרית בדור שעבר והיא קשורה נטו לגיימפליי.
אולי אם תביא לי דוגמאות בדור שעבר למשחקים שהרגשת "איך הם עשו את זה" אז אני אוכל להבין מה אתה רוצה.
&nbsp
בקשר להבדלים בין ONE ל PS4 זה בטח לא משהו לשפוט דרך יוטיוב, גם כשמשווים את ה PC מול ה הקונסולות לא רואים כמעט הבדל ביוטיוב למרות שה PC רץ עם IQ עדיף בהרבה אבל זה לא בא לידי ביטוי.
&nbsp
ויכול להיות שאתה לא רגיש לענייני גראפיקה ואתה לא תשים לב להבדלים גם במציאות, יש הרבה כמוך אם לא הרוב, אבל טכנית יותר מ 30% פיקסלים זה כן הבדל שאנשים שחדים לזה רואים, זה לא אומר שום דבר רע עליך, תהנה בכיף עם הקונסולה, זה לא שיש הבדל של דור או קרוב לזה וברור שגם הגראפיקה של ה ONE מעולה.
אם אתה משווה משחקים באופן כללי ולא רק מולטיפלטפורם אז לדעתי שום דבר על ה ONE לא מתקרב לאורדר, הוא ברמה גם מעל רייז, אבל זו השוואה קצת קשה כי הוא יצא יותר משנה אחרי רייז ולא בדיוק עושים משחקים בסגנון הזה על ה ONE או בכלל, אז יתכן שהוא יחזיק בתואר הזה מפאת תחרות עוד הרבה זמן (כמו שרייז לדעתי החזיק בזה עד יציאת האורדר)

עטלפוני

New member
אחדד

א. לא שיחקתי את ויצ'ר 3, אז אוכל להתרשם רק אחרי שאראה אותו אישית רץ על קונסולה ולא דרך סרטונים או ביקורות.
&nbsp
ב. הכוונה שלי היא שחווית המשחק נשארה אותו דבר פחות או יותר, רק עם גרפיקה יותר טובה (שזה ברור, כי החומרה חזקה יותר). קח לדוגמא אססין קריד, ברור שיוניטי מרשים יותר מהכותר הראשון, אבל בבסיס זה אותו משחק, אבל, מהשני אני זוכר שהתרשמתי בזמנו הרבה יותר כי הוא נתן לי חוויה חדשה. עם יונטי זה אותו דבר, רק שיפור גרפי לעומת הקודמים (שגם בהם הגרפיקה שופרה מאחד לשני).
&nbsp
ג. משחקי העולם הפתוח ששיחקתי בהם עדיין היו מוגבלים. נופים חזרו על עצמם, והרגשת את המגבלות הטכניות. אני מחכה למשחק בו הגרפיקה תהיה מרשימה כמו רייז/אורדר אבל עם עולם פתוח אמיתי. גם בסאונד (בלי משפטים שחוזרים על עצמם, ע"ע אססין קריד) וגם בויזואליות. אני מודע לזה שזה דורש כוח מיחשוב יקר :)
&nbsp
לגבי ה one אל חשש, אני נהנה מהמכשיר גם ב 900 וגם ב 1080. מה שבא, ברוך הבא.

evilplate

New member
אתה לא תקבל האורדר בעולם פתוח בקרוב

שמע זה כאילו ציפית לקפיצה של 2 דורות ולא של דור אחד, ברור גם שכשאתה בא מחומרה נחותה יותר ככה כל קפיצה מרגישה יותר משמעותית כביכול, אז כן AC היה קפיצה יפה מדור ה PS2, אבל הרגשת כל כך מהפכה בגיימפליי שלו? הוא הביא מהפכה באיך עולם פתוח יכול להראות ולהרגיש, מהבחינה הזו אולי הוויטצ'ר 3 לא יביא לך עד כדי כך הרגשה כזו אבל הוא כן אמור להביא לך גם קפיצה טכנולוגית של משחק בגראפיקה יפהייפייה מכל משחק מהדור הקודם (כולל לניארים) רק בעולם פתוח ענקי ומפורט ברמות, אם זה לא ירשים אותך זה כבר עניין אחר.
&nbsp
אני בטוח שבקשר לסעיף ג' הוויטצ'ר ממלא את הבקשה שלך, יש המון גיוון בנופים ובמזג האוויר, מבחינת סאונד יש שם איזה 60,000 שורות של דיאלוג, אבל שמע זה כבר עניין של תקציב, אתה לא תקבל עכשיו כל שיחה עם NPC ראנדומלי ברמת בימוי כמו משחק של נוטי דוג עם הבעות פנים מושלמות, ברור שזה יראה קצת AWKWARD, גם אנימציות ובעיקרון כל הערכי הפקה לא יכולים להיות מלוטשים עד למוות כמו במשחק לניארי, זה משהו שנובע מעצם הסקופ וכח עיבוד שמוקדש להרבה יותר דברים.

עטלפוני

New member
מבין את מה שאתה אומר

רק אציין שאני חושב שהביטוי "לא ירשים" קצת קשה, כי המשחקים הנ"ל מאוד מרשימים - פשוט לא מציגים משהו שאני לא מצפה שמשחק מודרני יציע ככל שהטכנולוגיה מתפתחת. כמות ההשקעה במשחקים האלה מטורפת, וזה נראה ומרגיש ככה ואני נהנה מאוד מהם.
&nbsp
לגבי ac2, לא יודע להסביר אבל זה הרגיש לי "חי" בצורה שמקודם לא. נהנתי פשוט לעמוד עם הדמות על מגדל או גג ולהתבונן. זה היה מאוד מרשים בעיני. אתמול שיחקתי קצת יוניטי, וכמות האנשים שם מרשימה מאוד והעיר מאוד חיה, אבל לא היתה את הראשוניות של החוויה מ אס2, למרות שטכנולוגית יוניטי מתקדם הרבה יותר (מה שכן עובד מאוד יפה זה נוטרדאם, עשוי מדהים).
&nbsp
וויצ'ר אכן נשמע כמו חווית משחק מקיפה, שזה מעולה ומסקרן. מבין לגבי הקפיצות דור, יכול להיות שציפתי ליותר בגלל הייפ ? ואולי הוואו האמיתי הבא יגיע כשיהיו המשקפים vr או ar, ואז אחווה משהו שבאמת לא חוויתי בעבר.

evilplate

New member
אני מקווה שגם הוויטצ'ר ירגיש לך חי בצורה שמקודם לא

ויכול להיות שגראפיקה באופן כללי כבר פחות עושה לך את זה ו VR זה הכיוון שאתה מחפש (שזה די בחיתולים שלו אבל לפחות על הפס4 תוכל לטעום טיפה מאיך שאולי יראה העתיד) או שאולי אתה מחפש קפיצה גדולה יותר כמו שאמרת ברמה של האורדר בעולם של הוויטצ'ר 3 שזה לדעתי לפחות עוד דור.

בקיצור אני מקווה בשבילך שיהיה לך משחק אחד בדור הזה שיביא לך את מה שאתה מחפש, גם בשבילי אגב כי מהספרייה הקיימת שלי בטח לא קיים עדיין הכותר הזה...

סוני לא מודאגת מהחגים של 2015, מרוצה מהליינאפ.

הם אומרים שהם לא יכנסו לכל הפרטים אבל no man sky הוא אחד המשחקים שמחכים לנו וזה רק קצה הקרחון לדבריהם... הם מודים שהם מיהרו להוציא משחקים לשוק, וההשקות שלהם לא היו טובות, הם לא רוצים להכריח יציאה של משחק לשוק לפני שהוא מוכן, והם מאמינים שקצב המשחקים לPS4 יוגבר
כשהצוותים יהיו רגילים לפתח לPS4 ויוכלו לעמוד בדד ליין שנקבע.

כמה מזה זה יחסי ציבור וכמה זה אמת? לא נשאר לנו כבר הרבה זמן לגלות.... זה די מדאיג שנדחה הסרט של ראנץ וקלאנק... אבל אולי עוד יש תקווה
שהמשחק יקדים את הסרט.

בתכלס אין לי ציפיות גדולות למשחקים גדולים מסוני השנה. אני די בטוח שנקבל אוסף של Uncharted או הכרזה עליו....
אני עם הפנים לעתיד.. כי אין ספק שעם טומב ריידר מיקרוסופט ניצחה את 2015.

אלא אם כן לסקוור יש הפתעות השנה לPS4 (אפילו מולטיפלטפורום) שיכולה להציל לנו את 2015 :( אבל הם לא ירצו לשחרר משחקים שיפגעו במכירות
של טומב ריידר.
http://www.videogamer.com/news/sony_has_no_concerns_about_ps4s_christmas_line-up.html
מעניין מאוד כמה כסף מיקרוסופט שילמה כדי למנוע מ20 מליון בני אדם גישה לטומב ריידר.

PlayGirl3

New member
בטח שהם לא מודאגים

המוני פראיירים (סילחו לי על הביטוי) קונים את ה-PS4 למרות שאין מה לשחק עליה, ושופכים כסף על כל משחק בינוני שיוצא כדי לא להרגיש שהם ביזבזו כסף על הקונסולה.
עם כל הכבוד , no man sky לא היה מעניין אף אחד אם היה יוצא בדור הקודם עם כל שפע המשחקים ועד כמה ש-Tearaway נחמד על הויטה, הוא רחוק מאוד מלהיות אנצ'רטד או GOW שמוכרים קונסולות.
אם זה "קצה הקרחון" שהם מבטיחים, נראה שבסוף נקבל קרטיב.
בקצב הזה הם יכולים לשכוח ממני גם עד 2017.

כל מילה שאמרת בסלע, כולל תחזית הקרטיב.

אין דרך לייפות את זה ותימצתת את זה יפה ב4 שורות, אמנות הקיצור :)
עדיין אני מאמין שב2016 יהיה שווה לך לקנות PS4
uncharted 4
tomb raider
final fantasy 15
batman
dq11
persona 5 (אטלוס, אומרים שהוא ייצא השנה, אפילו מתעקשים על זה בכל תוקף... אבל נראה... ואם אני צודק יהיה כבר כדאי לשחק על הPS4 לא?)
סטאר אושן 5 (יש מצב שהוא יגיע השנה, אבל אני מהמר שהוא בכל מקרה יגיע לPS4 ולא לPS3 מאמין שנדע עוד חודש.
אממ אני מנסה להיזכר מה עוד יש, אבל זה נראה לי אחלה ליינאפ ל2016 אם הכול יגיע כמתוכנן.

מישהו 2

New member
אני חושב שאתם נורא מחמירים עם ה-PS4

אתם יכולים להאשים את הדור, את תעשיית הגיימינג בשנתיים האחרונות, אבל בסה"כ מי שקונה PS4 מקבל את כל מה שמציעים משחקי המולטי פלטפורם + האקסלוקסיביים הטובים ביותר שיגיעו בסופו של דבר. (אולי זה רק אני, אבל אנצ'רטד בפני עצמו כבר מספיק כדי לתת את היתרון)
&nbsp
זה לא שבאקסבוקס ובמחשב המצב פי מיליון יותר טוב.

evilplate

New member
נכון אצל הבוקס המצב לא הרבה יותר טוב

אבל השנה הוא כן יהיה כבר עדיף בצורה ברורה יותר וזה עוד כשנראה ש MS לא מתאמצת במיוחד וממשיכה את התפוקה שלה מימי ה 360 פחות או יותר, פשוט בגלל שסוני במצב כל כך רע זה עדיין מספיק כדי לפרק את הליינאפ שלה בניגוד לדור הקודם שהם היו בדיחה ביחס לפס3 מבחינת בלעדיים.
&nbsp
ולך תדע מה יקרה כש MS באמת תתאמץ? הם מבטיחים E3 עם דגש על בלעדיים צד א', יותר מזה הם אמרו שלבוקס לעולם לא היה ליינאפ טוב יותר כמו שיציגו ב E3 השנה, אם זה ימשך ככה שסוני מפיקה לנו את האורדר ובונה על NMS כבלעדי הגדול שלה ועל Tearaway כאחד מהמשחקים הגדולים שלה לחגים בעוד ש MS מנסה להפיק משחקי AAA מצד א' אז לא יהיה ספק בכלל איזה מכשיר בדוגרי עדיף אם אתה לא קטנוני על גראפיקה.

מישהו 2

New member
נכון, אנחנו מאוכזבים מסוני ביחס למה שהתרגלנו מהדורות הקודמים

הבעיה שאת רוב האקסלוקסיבים כבר קיבלנו...

מה היה לנו ב- PS3 חוץ מאנצ'רטד, GOW, אינפמוס, קילזון, LBP?
אם אני לא טועה זה בתאכלס היו המשחקים הגדולים
שלושה מהם כבר קיבלנו ל- PS4 וגם blood borne ו- The order
אם להגיד את האמת אני חושב שפשוט הייתה פה קצת בעיה של תאריכי יציאה אולי?
וגם זה בעיה שלא נהנתם מהמשחקים האלו, שאתם מוחקים אותם אוטומטית כלא היו.. ובשבילי אני זוכר אותם בתור חוויה טובה ובגלל זה אני מסופק יותר.
אבל אין מה לעשות חייבים להכליל אותם ברשימה.

אחי, ברור שאם כל מה שאתה מחפש מהפס4

זה קצת באטלפילד, קצת NBA לפני השינה קצת מורטאל קומבאט וזהו אז זה PS4 יספק אותך, זו ההגדרה של גיימר לייט שמשחק מדי פעם.
(אין בעיה להיות גיימר לייט כן? זה לא איזשהו עלבון או משהו :) פשוט רוב האנשים שקונים קונסולה חדשה, הם גיימרים כבדים, והם רוצים הרבה תוכן, ושיגיע בזמן סביר של שנה וחצי.

אל תטעה, אני מסכים איתך בכל מילה שהפס4 בסוף תתגלה כשווה, 2016 לפי כל התחזיות הולכת להיות השנה הכי טובה בגיימינג מזה שנים, והפס4
הולך להיות האחראי המרכזי לכך, אבל לא, זה לא מכפר על החול שמאכילים אותנו בו עכשיו.

בדור הPS2 היה לך את GTA 3 כבלעדי לקונסולה של סוני, אפשר בכלל להשוות את זה לInfamous? גם אם נצא מנקודת הנחה שהבלעדיים בPS3
לא היו מדהימים, בהתחלה, לפחות היה זרם של בלעדיים. לפחות היה משהו, ואני ניסיתי להיות אופטימי, סמכתי עליהם שיהיה לנו לפחות R&C ואפילו זה לא? זין פשוט זין.

evilplate

New member
בשנתיים הראשונות היו לנו על ה PS3

את המשחקים- רזיסטנס (שביחס לזמנו היה עדיף מקילזון לפס4), נינג'ה גאיידן סיגמה, ווראהק (שהיה להיט פה בפורום), האבנלי סוורד (לא מדהים אבל לא רע יחסית לזמנו, ממוצע כמו של אינפמוס אהובך, גם היה אהוב פה מזכרוני), ראטצ'ט וקלאנק: TOD, אנצ'רטד, GT5 פרולוג (מבחינת תוכן הוא לא נופל ממש מדרייב קלאב, שלא נדבר על איכות...), ואלקיר כרוניקלס, MGS4, ראטצ'ט וקלאנק- קווסט 4 בוטי, 2 משחקי מוטורסטורם, ליטל ביג פלאנט (משחק של 95 בזמנו להזכירך), רזיסטנס 2, דימון סולס, קילזון 2 (אשכרה נחשב לטוב בזמנו עם 90+ ממוצע ואחד מלהיטי הפורום פה), אינפמוס הראשון (שאם אתה שואל אותי אוכל את SS בלי מלח ליחס לזמן שיצא, אולי גראפית היה מכוער בזמנו אבל מבחינת תוכן היה פי כמה יותר טוב, שלא לדבר על אחד מהסיפורים הכי טובים שיש בעולם פתוח, גם הממוצע שלו עדיף עם 86), נינג'ה גאיידן סיגמה 2, אנצ'רטד 2, וויפאאוט HD, ראטצ'ט וקלאנק קראק אין טיים, האבי ריין (שעשה מהפכה בז'אנר כפי שאנחנו רואים היום) וזהו.

אלו המשחקים הטובים ומעלה (לא הכנסתי גם כל מני HAZE ו LAIR למיניהם, גם לא את פולקלור שהיה עם ממוצע 75) שיצאו בין 2007 ל 2009 (שמקבילה ל 2015 שבעיצומה), לא משנה כמה לא תסכים עם חלק מהכותרים (גם אני לא סובל את חלקם כמו קילזון 2, אבל הלכתי על הכלי ה"אובייקטיבי" הכי טוב שיש לנו שזה ציונים) אין מצב שתצליח להשוות בין זה לתפוקה של סוני עם הפס4 עד סוף 2015, פשוט אין, לא משנה כמה שמיניות תעשה פה או מה סוני תוציא עוד בהמשך השנה שהיא לא הכריזה עליו.

אז כן, יש לנו סיבה להיות מאוכזבים מסוני כשאפילו קונסולה עם פתיחה שנחשבת לזוועה בזמנו גורמת לפס4 להראות כל כך רע.

evilplate

New member
מצטער להודיע לך אבל הדחייה של ראטצ'ט המשחק

היא רשמית:
Insomniac Games is also hard at work at Ratchet & Clank for the PS4, a re-imagination of the original game that started it all 13 years ago. The game, out Spring 2016, re-tells the origin story that ties in closely and expands upon the movie’s narrative. It also features several new levels along with reimagined classic locales like Metropolis, brand new weapons and completely redone visuals made possible by the power of the PlayStation 4. We’ll be sharing more on the game soon!

זה מה PSblog, זה בדיוק השלב שאמרתי, "fuck it, אני קונה את הוויטצ'ר כי בכל מקרה אין לי כמעט כלום השנה מבחינת AAA" :/

והבנאדם פה אשכרה מזכיר את טייראווי כמשחק מצופה לחגים, פורט מהויטה להזכירך, אתה באמת חושב שמתוכנן לנו משהו מדהים להשנה?
עזוב מה שהוא התכוון לאמר זה שלסוני אין דאגות כי הם טרחו לחתום על הסכמי שיווק על כמעט כל המשחקים הגדולים שיצאו בחגים, זו הכוונה שלו.

מה??????????????????????????????????????

אני בהלם.
אני פשוט בהלם. הם לא עושים את זה
הם לא עושים את זה!!!

מישהו 2

New member
הם רוצים להוציא את המשחק במקביל לסרט

ועסקית, אני חושב שזאת החלטה נכונה

למעלה