game news

Resident Evil Zero HD מגיע ב2016 לPS4 XB1 PS3 וכו'

כן כן כולנו ראינו את זה מגיע מקילומטרים... אבל הנה הוא, הפורט של רזי זירו, לקונסולות הדור הנוכחי והקודם מגיע. אני מתלהב, תמיד רציתי לנסות אותו, תמיד.

כן אני יודע שאני צריך להשלים את המשחק הראשון לפני שאני קונה, אני אשלים.

evilplate

New member
הבנתי שהוא בין הפחות אהובים

מהסדרה הקלאסית, עדיין אני בטוח שגם RE חלש זה מספיק טוב בשבילי, אז נקנה אם לא יהיה לי משהו אחר לשחק באותה תקופה, למה לא :)

בעיות קשות בגירסת הPS4 של סטריט פייטר 4

(פאק, אני קניתי לפני שידעתי על הבעיות!!!! זה בהורדה בPS4 שלי)
לפי אנשים שכבר הסיפקו לשחק, יש דיילי בקרבות, דיילי בתפריטים, בעיות גרפיות וכו', דיילי בקליטת הinputs של הקומבואים ומי יודע מה עוד. מסתבר שאת הפורט עשתה חברת פיתוח ממש מחורבנת, מי יודע למה סוני בחרה אותה.

דאמט, למה קניתי את הגרסא הזו???????????????????????????.
120 שקלים פאקינג לפח, אלוהים.

אני עדיין אשחק ונקווה שזה לא כזה גרוע.

evilplate

New member
באסה, נקווה שיתקנו אותו מהר

הבנתי שבונים על הגרסה הזו ל EVO, אם זה נכון בטוח שיסדרו את זה אחרת השחקנים יחרימו אותה.

אני ממש מקווה, אני רואה עכשיו שאני לא היחיד שקנה על עיוור.

את הגירסה הזו כל כך מרגיז הזלזול הזה, בטח יקח לגרסה הזו חצי שנה לתפקד נורמלי ואז כבר SF5 יהיה בדרך...
פשוט מזל שלא העפתי את הPS3.

זה סטריט פייטר :) אי אפשר לא לקנות.

אבל עכשיו ברור שאני מצטער שקניתי.פורט מזעזע.

טומב ריידר עדיין יגיע לPS4....

בימים האחרונים היתה שמועה באיזה אתר של אקסבוקס, שטומב ריידר הפך לבלעדי קבוע על הONE לתמיד, היום ספנסר, אישר שוב שהמשחק בלעדי זמנית לאקסבוקס. מי שתוהה למה... ספנסנר כל כך להוט להרגיע את בעלי הPS4 ... כנראה ההסכם עם סקוור היה שמיקרוסופט לא תיצור אשליית שווא שהמשחק
בלעדי לפלטפורמה שלהם, כדי לא לפגוע במותג.

evilplate

New member
יהיה מעולה אם נקבל אותו בתחילת 2016 ככה

קשה לי להאמין שהם יוציאו אותו בתקופה של אנצ'רטד 4, זו תהיה התאבדות לגרסת הפס4 שלהם, הם צריכים להוציא אותו לפחות כמה חודשים לפני.

מישהו 2

New member
who cares יגיע להם

אני לא אקנה את המשחק, קיבלו בלעדי מלא לאקסבוקס מבחינתי

אתה לא מעניש אותם רק את עצמך.

אני לא מצדיק את סקוור או מיקרוסופט, אבל זה לא מה שימנע ממיקרוסופט לעשות עסקאות כאלה בעתיד. ככה מיקרוסופט פועלת כי אין לה צוותי פיתוח משלה.
אנחנו יכולים להתנחם בזה שהיא לא יכולה לקחת לנו בלעדיים לתמיד כי זה לא כלכלי לחברות הפיתוח.

אפילו אלן וויק 2 כנראה יגיע לPS4 ואני מהמר שגם המשך לסאנסט Overdrive אם המפתחת שלו תרצה לפתח המשך.

evilplate

New member
אל תגיד לי שאתה לא קונה בקטע של ברוגז

היי, זה סכ"ה עסקים, הפעם אתה נפגעת, פעם הבאה זה יהיה הצד השני, כן זה מסריח, אבל אני רוצה לראות אותך לא קונה את המשחק אם הוא היה יוצא לפס4 קודם ואז ל XB1, אי אפשר להאשים את סקוור אם מייקרוסופט הציעו להם הצעה כספית שאי אפשר לסרב לה.
יכול להיות שהם עשו טעות ושאז הם לא חזו את הפופולריות של הפס4, יכול להיות שאחרים גם לא ירצו לקנות פורט מאוחר, בטח במחיר מלא, נצטרך לראות אם זה השתלם להם, אבל לא חושב שצריך להחרים אותם בגלל זה, מדובר בחברה עסקית שכסף וריווחיות זה הדבר הכי חשוב לה כמו לכולן.

מישהו 2

New member
יפה... אז שיהנו מהכסף של מיקרוסופט, שיהיה להם לבריאות

מקווה בשבילם שהם שפכו עליהם טונות של כסף
&nbsp
"אני 'אעניש' את עצמי"
בלי קשר מספיק לי משחק אנצ'רטד אחד

evilplate

New member
אם הוא מקבל מאיות אתה קונה כמו גדול

למרות שבתכל'ס אתה לא שחקן של סינגל אז יכול להיות שבלי קשר הוא לא כזה מעניין אותך ונחמד לך לשחק אותה אידיאולוג על הדרך :)

סקוור שוקלת להפסיק להשקיע כל כך הרבה במשחקים מערביים ...

הם ממש לקחו ללב שהיטמן וטומב ריידר לא התקרבו לתקציב שלהם ולתחזיות והמנכל החדש שלהם רוצה להשקיע יותר במשחקים יפנים מאשר בצוותים המערביים שזה אומר פחות משחקים שלהם כמו טומב ריידר שאולי אהבת. אנחנו לא צריכים לגרום להם לחשוב שהם צודקים.
אם המשחק מעניין אותך מספיק כדי לקנות בהשקה תקנה.

evilplate

New member
דווקא הם לא מזמן הכריזו ש TR

עבר את ה 8.5 מליון אחרי שיצא לדור הבא, בהתחלה כשהוא יצא הם ציפו שימכור יותר בהשקה אבל בסוף היו לו רגליים ארוכות וגם גרסאות הרימסטר מכרו אחלה.
&nbsp
בינתיים הם עושים TR חדש וגם היטמן חדש וגם DE אז כנראה שהם מרוצים לפחות משלושת המותגים הללו.

אל תשכח שהם מכריזים על זה לא בשבילנו :(

אלא כדי להציג לבעלי המניות שלהם נתוני מכירות מפוצצים שישיגו להם מימון נוסף. רוב המכירות זה בטח עותקי STEAM ב2 דולר או משהו.
טומב ריידר היה הצלחה גדולה, אבל ביחס לציפיות של סקוור ולתקציב שהם נתנו לו הוא לא גירד את ההשקעה. אני לא יודע איך הם בכלל ציפו ממשחק כמו טוב ריידר להגיע ל20 מליון עותקים, עד עכשיו זה לא נקלט לי.

הם אומרים בפה מלא שהם מרוצים מאוד מדאוס אקס, ושהוא בדרך להיות אחד המותגים המרכזים שלהם, וברור שהם יתנו עוד צאנס להיטמן וטומב ריידר כי כבר יש להם מנוע לזה,אבל אני די בטוח שנראה מהם פחות משחקי AAA אם היטמן וטומב ריידר לא יהיו הצלחות מסחררות.

המכשף 3 מקבל פאץ ראשון על ה Cyberpunk 2077 רחוק...

המכשף 3 קיבל היום פאץ (אבדוק אותו מחר שאשחק באופן נורמלי) הפאץ משפר את הפריים רייט והביצועים באופן כללי, מתקן כל מיני באגים במשחק, בין השאר כאלה שגורמים למסך טעינה אין סופי, ומגדיל את הטקסט במסך של הLOT שלך.

עוד לא ראיתי אם הם באמת הגדילו את הטקסט, אבל אני חייב להגיד לכם שהטקסט במשחק הזה קטן כמו נמלים או משהו, והראייה שלי אחלה, אין לי משקפיים או משהו ואני יושב די קרוב למסך אז אם הם הגדילו את זה הללויה.

בנוגע לCyberpunk 2077 יש חדשות רעות, אבל די צפויות, אין מה לצפות לנו השנה וגם לא שנה הבאה. הם יתחילו לדבר עליו במקרה הטוב ב2017 :(
CDP אומרים " אנחנו בטוחים, שיש למשחק פוטנציאל להיות הצלחה מסחרית אפילו יותר גדולה מהמכשף ובכל זאת זה מוקדם מדי לדבר עליו"

מבאס :( אבל ברור שהם יתנו את הנשמה למשחק הזה ושהוא יהיה מדהים גרפית, אז אני ממש מצפה לזה.

למעלה