game news

חחח החלק הכי מצחיק בשמועה "מיקרוסופט משלמת בליוני דולרים"

חחחחחח :) בליוני דולרים על מה? על מותג אימה שהוא אמנם איכותי מאוד, אבל הוא לא שם גדול בכלל בעיני אף אחד? בליוני דולרים בשביל הפנים של דרייל? על מה בדיוק בליוני דולרים. ואיך הוא בדיוק 80% מוכן כמו שהשמועה הטיפשית הזו טוענת אם תחכל הזמן הזה קוג'ימה היה עסוק בMGS5 ? ולמה נראה לאנשים שאם המשחק היה 80% מוכן, היינו רואים ממנו רק פאקינג טיזר, ודמו טיזרי?

מילא אם היו אומרים לי שמיקרוסופט שילמה בליוני דולרים על בלעדיות של פיינל פנטזי, בלעדיות של AC בלעדיות של COD בלעדיות של FIFA ...
הייתי מתחיל לחשוב שאולי זה שווה מבחינתם.
דו
בנוגע לעניין השני, כן השנה חרא וסוני יודעים שכדאי להם לצאת נורמלים מהסיפור הזה ולהודות שהם פישלו. אני מקווה שהם למדו מהטעוהמת הזו,
ולא יתנו יותר לחברת פיתוח של משחקי PSP לעשות משחקי PS4.

מה שסוני עושה הוא לגיטימי, עם הפרסום. COD בדור הקודם היה מזוהה כל כך עם האקסבוקס שהוא מכר יותר טוב עליה מאשר על הPS3.
סוני גם רוצה שכל המשחקים המובילים ימכרו יותר טוב על הקונסולה שלה, לא רואה איך אתה קושר את זה לזה שאין משחקים צד א' אחי.

לסוני יש צוותי פיתוח, היא משלמת להם משכורת כל חודש לעובדים, כסף למחקר ופיתוח לשדרוגי מנוע, מרחיבה כל הזמן את הצוותים שלה גרילה וסאקר פאנץ, מבטלת פרויקטים גרועים.... כל זה בשביל מה? בשביל לא להביא לנו כלום?

מיקרוסופט היא לא המודל של סוני. המודל חיקוי של סוני הוא נינטנדו, סוני תמיד אמרו שבלי נינטנדו הם בחיים לא היו נכנסים לשוק הזה, הם תמיד מחקים מה שנינטנדו עושה עם הקונטרולרים שלה. גם הקונספט של נינטנדו לבנות IP מצד א' זה משהו שהיא אימצה מהם.

evilplate

New member
באמת קשקוש

מדובר במותג קטן שכבר שנים לא מצליח עד שקוג׳ימה החזיר אותו לתודעה, מייקרוסופט לא כאלו טיפשים להוציא עליו כל כך הרבה כסף.
&nbsp
אין לי בעיה שסוני עושה הסכמי פרסום אבל אם לא שמת לב יש הרבה יותר הסכמים כאלו מבעבר, זה תמיד היה התחום של מייק בדור הקודם לבזבז הרבה כסף על הסכמי פרסום ו DLC בלעדי וכו׳ ועכשיו סוני עושה את אותו הדבר.
מאיפה הכסף הזה בא ועל חשבון מה אתה חושב? בדור שעבר למייקרוסופט היה ליינאפ דל וחלש למדי של צד א׳ אבל לא מעט הסכמי פרסום שכאלו עם DLC בלעדיים, בדור הזה לסוני יש כמעט את כל ההסכמים (וכן ברור לי גם שמפיצות מעדיפות לחתום עם סוני בגלל שהפס4 מצליחה ככה אבל זה עדיין עולה לה כסף) אבל עד עכשיו צד א׳ מביש, אז סלח לי אם אני עושה פה 1+1...

אז מה הצוותים של סוני עושים לדעתך? מעשנים חשיש במשרד?

תצא רגע מה point of view שלנו כגיימרים. תסתכל על הדברים מנקודת המבט של סוני. סוני מזניחה רצח את הויטה, הויטה קונסולה מתה שלא מקבלת שום דבר מסוני
זה אומר שכל הצוותים של סוני בלי יוצא מן הכלל עובדים על משחקי PS4.

גרילה יכלה להראות לנו את המשחק שלה כבר בE3 הקודם היא פשוט לא היתה מרוצה מהגרפיקה שלו, אם אנחנו לא רואים ממנו כלום השנה זה פאשלה רצינית מצד סוני ואני אתבאס רצח, אבל עדיין סומך עליהם בעינים עצומות בקשר לבלעדיים.

evilplate

New member
אני עד עכשיו שומע רק על צמצומים וביטולים

אבולושן למשל שחררה עובדים והיא תשמש כמפתחת קטנה שרק תתמוך בדרייב קלאב, לסנטה מוניקה בוטל פרויקט ענק ופוטרו אנשים, נוטי דוג איבדו כמה אנשים, החברה שעשתה את וויפאאוט מזמן נעלמה, כנ״ל אלו שהיו אחראים על וורהוק, אינסומניאק כבר לא צד ב׳ כמו בעבר והיא עובדת על רימייק שיצא עם הסרט, אני לא רואה איפה הם מתרחבים, אם כבר סוני קטנה יותר מבעבר ובהחלט יתכן שיש פחות משחקי AAA גדולים בקנה ביחס לבעבר.

מוזר, אני כל שני וחמישי שומע על התרחבות של גרילה.

והצהרות של סנטה מוניקה והיוצרים של איינפימוס שהם הולכים להעלות את הרף הגרפי בPS4 בצורה מטורפת. כבר כתבתי כאן בעבר על זה שגרילה גייסה אנשי מפתח מCDP (מפתחי המכשף למי שלא יודע)

המפתחים של sunset overdrive כבר לא צד ב' אבל הם גם לא עזבו את סוני, הם רוצים להיות הבעלים של כל IP שהם מפתחים מהיום, כשהם באו לסוני
עם סאנסט אוברדרייב, סוני רצתה בעלות על המותג, זה לא אומר שהם לא יעבדו עם סוני מהיום, רואים שהם עובדים, וגם עם מיקרוסופט,אבל בתנאים שלהם.

אז המשחק של סנטה מוניקה בוטל, סו וואט? אתה באמת רוצה עוד משחק בלעדיי וגרוע? רק כדי להרגיש שיש לנו בלעדיים? טוב שסוני ביטלו אותו
לפני שהיה לנו עוד כישלון.

סנטה מוניקה תמיד היה צוות של משחק GOd of war מה נשתנה? כלום. גם בדור הזה אתה תקבל מהם משחק GOW4
סאקר פאנץ? כבר משפרים את המנוע שלהם ומתרחבים.
המפתחים של GT, עובדים על GT7
גרילה עובדים על הRPG שלהםי
נוטי דוג תתן לנו IP חדש בוודאות בהמשך הדור.
יש לנו משחק אקשן הרפתקה בלעדי מסגה לפי שמועות של האיינסידר הכי אמין בקשר לסוני
בלעדיים של סקוור (כבר רואים את זה עם DQH למשל שהוא בלעדי לפס4 במערב)
SF5
deep down
דיוויד קייג' כבר אישר שהוא מפתח .אקסקלוסיבי לPS4
חידוש של R&C
מה עוד אפשר לרצות? מה יש למיקרוסופט? משחק צד ג' מחורבן כל שנה כמו סאנסט אוברדרייב? מי בכלל היה מסתכל על סאנסט אוברדרייב אם הוא לא היה בלעדי

הדור הקודם דפק אותנו, יש המון טכנולוגיות גרפיות חדישות שהמפתחים לא רגילים אליהן בגלל שתקעו אותם עם חומרה מ2006 במשך כמעט עשור.
גם עכשיו החומרה לא השיא אבל זה עדיין קפיצה מאסיבית למפתחים שהיו תקועים עם איזה geforce 7000 מסריח לדור שלם

הבלעדיים יגיעו,תהיה אופטימי :)

evilplate

New member
אתה אופטימי ואני פסימי

ובינתיים שנינו רואים מי צודק... רק שלא תבוא אחרי E3 עם עוד התמוטטות עצבים כלפי סוני כמו שהיה לך אחרי שגלית שגם ראטצ׳ט לא יגיע השנה :/
&nbsp
כאילו אתה רואה שצד א׳ זבל כבר שנתיים, הפלוס ירד ברמה בצורה מטורפת, אתה שומע על המון הסכמי פרסום עם צד ג׳ בהיקף שבחיים לא היה לסוני ואת המנכ״ל שאומר שהם מסתמכים על צד ג׳ ואיכשהו אתה עדיין אופטימי ומבסוט, בכיף שיהיה.

היי, היי, בוא נשים דברים על דיוקם גבר :)

2013 - שנת ההשקה היתה זבלה, לא אומר שלא, לכן קניתי PS3 כדי לשחק TLOU
2014- חרא לא אומר שלא
2015- חרא ודפקו אותנו עם R&C וכן הם עשו משהו שלא יעשה, כי אם הם מרשים לעצמם לדחות פאקינג ריימיק אז זה דפוק.

זה חרא זה זוועה, אבל אני תמיד אמרתי שאני מאמין בעתיד של הPS4, אתה חייב גם לזכור שסוני צריכה גם לתמוך בז'אנרים שאתה לא משחק כמו JRPG
היא לא ממוקדת לחלוטין בתוכן מערבי כמו מייקרוסופט, אז אם סוני משיגה JRPGS בלעדיים לפס4 זה נגיד לא מזיז לך כי אתה לא משחק אותם, אבל זה לא אומר שהיא לא משיגה כלום.

וחוץ מזה סוני כן עובדת על טונות של תוכן, שאתה תקבל את TLG אתה תדבר אחרת.

מישהו 2

New member
נראה לי לא הבנת נכון לגבי מה שהמנכ"ל אמר

כל מה שהמנכ"ל אמר זה שהוא מודע לחלוטין ומודה שספריית משחקים צד א' השנה אצל סוני הייתה חלשה.
וזה בסה"כ דבר חיובי שהוא מודה בזה, בתקווה שאולי יש להם מה להביא ל- 2016

evilplate

New member
הבנתי מה הוא אמר

הסאבטקסט של הדברים שלו זה״אם ציפיתם איכשהו להכרזות גדולות ב E3 לאיזה משחק שיצא השנה אז תשכחו מזה״, יופי שהוא לא רוצה להשלות אנשים אבל לאמר שהם יצטרכו להסתמך על צד ג׳ בלי אפילו לסייג ולתרץ או להבטיח (נגיד היה אומר ״קרו כמה דברים מעבר לשליטתנו אבל בשנת 2016 אנחנו הולכים לפצות על זה בגדול״) זה עלבון לבעלי הקונסולה, כאילו לא נורא שאין כלום לשחק מבחינת בלעדיים, סוני תהיה בסדר כי הוצאנו טונות של כסף על הסכמי שיווק עם צד ג׳, אנחנו לא ממש מעניינים אותו במשוואה הזו.

מישהו 2

New member
טוב...

לא היה אפילו בציפיות שלי שנקבל איזה משחק צד א' שלא הוכרז ב- E3 הקודם שיצא עוד השנה, אם היה כזה כבר היינו יודעים עליו.
אני בספק אם למייקרוסופט יהיה צד א' חדש שיוצא עוד השנה.
אני בטוח שאם הם יכריזו על אקסלוקסיבי חדש הכוונה לבלעדי שיגיע רק אחרי 2016.
&nbsp
עכשיו כשהשלמנו עם זה, העובדה שהמנכ"ל מודה שהשנה חלשה במשחקים צד א'... אני יכול לראות בזה רק דבר חיובי,
זה עדיף על פני שהיה מתכחש ואומר שלדעתו יש מספיק משחקים, וגם עדיף על פני שלא היה אומר כלום.
&nbsp
הציפיות שלי בכל אופן ל- E3 השנה מסתפקות בזה:
- UC4
-GOW חדש
- הרבה מאוד התקדמות בפרויקט מורפיוס.
&nbsp
אני מניח שיצטרפו לרשימה משחקים כמו Until Dawn ו- Hell blade בתור בלעדיים שיוצאים השנה
&nbsp

evilplate

New member
אני דווקא מקווה שלא יחפרו עם המורפאוס

הדגמת VR על במה שווה בערך כמו הדגמה של הגלידה הכי טעימה בעולם בלי להביא לך לטעום- חסר פואנטה, אל תדאג המורפאוס יוצא ברבע הראשון של 2016 וזה ברור שתקבל את המנה שלך ממנו ב E3, ברור גם שיחפרו עליה המון במסיבת העיתונאים כי כנראה זה ה E3 האחרון לפני ההשקה שלו.
&nbsp
אנצ'רטד 4 אני כמעט בטוח שיראו מרגע שהודיעו שיצא בתחילת שנה הבאה (מהמר אישית על מרץ), כנראה הושגה התקדמות טובה אם הודיעו על כך אז אפשר לנחש שיש להם דמו מבילד די מתקדם.
GOW 4 כנראה מוקדם מדי, אני מהמר על חשיפה ארוכה ובשרית (כמו שעשו עם אנצ'רטד 4) ב PSX בסוף השנה, זה זמן טוב לחשוף אותו בתקווה לקראת היציאה שלו בחגים של 2016.
&nbsp
בקשר להצהרה של המנכ"ל, אני לא רואה איזה הכאה על חטא בעניין או "הודאה באשמה", רק דיבורים אסטרטגיים עד כמה שזה בסדר שלא יהיו צד א' השנה כי הפס4 תסתדר יפה עם צד ג'.
כנראה לכל אחד יש את הפרשנות שלו :)

מיקרוסופט מכחישה את השמועות על סילנט הייל.

מעריץ אחד שאל את ספנסר ממיקרוסופט, אם השמועה נכונה, כי העולם צריך את המשחק הזה. ספנסר ענה שהוא מצטער ושהוא לא בטוח מאיפה הגיעה השמועה אבל היא פשט לא נכונה והוא לא רוצה להשלות אף אחד.
https://twitter.com/XboxP3/status/604697441447731201

טוב זה לא שזה מפתיע, מזמן לא ראיתי שמועה מגוכחת כזו, לכן גם לא ראיתי טעם לכתוב עליה פה בעצמי. (אבל ברור שזה לגיטימי להביא אותה, זה שרשור חדשות/שמועות)

ממש חבל שהמשחק הזה ימות :( זה באמת האקסקלוסיבי שהיה דוחף אותי לקנות ONE. אוף.

evilplate

New member
כבר הייתי בטוח שזה סגור וחתום,במיוחד ה"בליונים" שכנע אותי :p

טריילר גיימפלי חדש לבאטמן ארקהם נייט.

נראה פצצה, הבאטמוביל אגדית וזה שאפשר להרוס איתה מבנים זה אדיר ! מה נסגר עם אנשים באינטרנט? בכל פורום שאני מכיר אנשים מתבאסים על הבאטמוביל, ואומרים שהוא לא קשור לגיימפלי והורס את האווירה, וואט דה פאק? המפתחים אשכרה מוסיפים מנגנון גיימפלי חדש שהם לא יכלו בדור הקודם ואנשים מתלוננים שזה הורס את המשחק?
מה נסגר?

הבאטמוביל נראת כייפית בטירוף, בכל עולם פתוח צריך שהנהיגה תהיה כיפית (כן אני יודע שזה לא GTA פה אבל בכל זאת עולם פתוח )
זה יהיה משחק טוב.

evilplate

New member
אני חושב שהרוב מתלוננים

בעיקר על הקרבות נגד הדרונים עם הבאטמוביל, מה שראית פה בסרטון כשמכוונים עליו לייזרים, זה לא נראה להיט אבל אישית זה לא נראה לי גם נורא, סוג של מיני גיים נחמד.
לעומת זאת המרדף אחרי הפושע בסרטון הגיימפליי הקודם שירית בו טיל וריסקת לו את האוטו (כמובן בלי שהוא ימות, כי באטמן לא הורג גם כשהוא יורה לך טיל על הרכב שמעיף אותך לעזאזל) היה נראה כיפי בהרבה, ברור שיותר כיף לפגוע במכוניות מאויישות מאשר בדרונים ורובוטים למיניהם.
&nbsp
הבאטמוביל יכול להוסיף לא מעט מבחינת ההגרשה של להיות באטמן, אבל מבחינת גיימפליי הריחוף המשודרג מהמשחקים הקודמים (מאפשר לך לרחף וליצור מומנטום בצורה רציפה ללא עצירות) הוא די "הכלי תחבורה" האולטמטיבי, נראה לי אנשים לא מבינים למה להם לנהוג כשאפשר לרחף מעל כל המפה ולחתוך אותה איך שרוצים.
יכול להיות שאני אנהג בבאטמוביל בשביל הכיף, אבל אם באמת מדברים על יעילות אז אין לרכב הזה סיכוי מול האפשרות לרחף.
&nbsp
בכל אופן השאלה היא איך הם הולכים להשתמש בכלי הרכב בצורה מעניינת שתוסיף לעולם ולא תציק, נצטרך לראות עוד חודש :)

מרדפים :) מלאי אקשן.

באטמן לא יכול לזרוע כזה הרס כשהוא באוויר אבל עם הבאטמוביל הוא הרסני ומהיר ואני כבר רואה המון מרדפים מורטי עצבים עם הבאטמוביל הזה.
אפשר כמובן להסתכל על זה כ"אני מרחף למה לעזאזל הם מכריחים אותי להשתמש ברכב" אבל הבאטמוביל גם היא חלק מבאטמן אז היא מוסיפה לחוויה הבאטמנית.

וגיוון בגיימפלי בעיני זה הכי חשוב :) אני סומך עליהם שהמשימות יהיו טובות ושהבאטמוביל לא תבוא על חשבון הריחוף, להפך יהיה שילוב מגניב ונכון בינהם.
שמגוון את המשימות ומרענן אותם.
לי עצם הנהיגה בבאטמוביל נראת ממש טוב, זה נראה ממש מהיר והרסני כאילו, זה משחק burnout או משהו, שאתה מתנגש בכל דבר והורס הכול.

טיטאןפול 2 לא יגיע לE3

זה כבר לא סוד שהמשחק מפותח, וגם לPS4... אז לפי המפתח הראשי שלו המשחק לא יהיה בE3. מפתיע וטוב לדעת שהם לא מתכוונים למחזר אותו
כל שנה, כמו סדרת COD ואני מקווה שהם יממשו את הפוטנציאל שהיה למשחק הראשון איתו.

למעלה