game news

evilplate

New member
וואו זה כבר לקראת הפס5 בערך...

אחרי הוויטצ'ר אני ממש מאמין בהם וביכולות שלהם, אבל המשחק כל כך רחוק שעדיף היה להם לא להכריז עליו בכלל, באמת מבאס.

כן, זה בטח יהיה cross gen ......

אני חושב שהם לא הבינו בכלל שהמכשף 3 יגיע להיקף פרויקט עצום כמו שהוא הגיע, כי כל צוותי הפיתוח שלהם היו צריכים לעזור בפיתוח שלו במקום שהמשחק הזה יוכל להיות מפותח במקביל למכשף.

evilplate

New member
המכשף זה באמת פרויקט ענק

מבחינת ההשקעה וכמות התוכן שדחפו לשם, הסביבה כל כך מפורטת ולכל בית כמעט אפשר להכנס, הם בנו כל כך הרבה דברי שרק 5% מהשחקנים בכלל יראו את כל העבודה שלהם.
כל האינצקלופדיה שהם הכניסו,כמויות טקסט מטורפות באורך של מלחמה ושלום מצטברות שם, גם המון דיאלוגים ובדיבוב מלא, רואים שהם נתנו את הנשמה שלהם עם הפרויקט הזה.

חחחח השירות הזה הפך לבדיחה החודשית.

למזלי בחודש הבא נגמר המנוי שלי עד שיגיע SF5. (עם הפורט הגרוע של SF4 אני לא צריך אונליין בפס4 כרגע)

PlayGirl3

New member
בדיוק נגמר לי המנוי האירופאי

וכנראה שטוב שכך.

אני אשאיר בינתיים את האמריקאי, בעיקר בשביל ההנחות, וגם ככה מאז שהם נותנים אותו דבר מיותר לשמור את שניהם.

מה שבאמת מעניין אותי, זה מי קהל היעד של הרימאסטרים האלה?

ה3 הספציפים האלה כאילו.... את יודעת מילא אני יכול להבין למה אנחנו מקבלים רימאסטר לGOW3, אני יכול להבין למה אוסף של uncharted יוכרז לPS4
בE3.

אבל ממתי משחקים של ציון 8 (darksiders 2 ) מלפני שנים, ושני משחקים שבחיים לא שמעתי עלהם מצדיקים רימאסטר?

Dragon Quest Heroes מקבל תאריך יציאה במערב!!!!!!!!!!!!

תאריך היציאה הוא 13 באוקטובר. אני פשוט לא יכול להכיל את ההתלהבות!!!!!!!!!!!! כבר פחדתי שהמשחק הולך להידחות ל2016ֱ זה בטח הורס לסקוור את ההפתעה בE3 אבל לא נורא!

איזה כייף אני לא מאמין שאני הולך לשחק משחק Draque על קונסולה נורמלית שוב! יוצר הסדרה נשאל גם איפשהו אם מלבד משחקי ההירוז, יש עוד
משחקי דרגון קווסט לPS4 בפיתוח והוא עונה "אני לא יכול להגיד כלום, אבל יש מצב שיוכרז משהו בקרוב :)

אני חייב להודות שהPS4 לאט לאט הופכת לקונסולה שהיא סבבה לאנשים שאוהבים משחקי תפקידים. המכשף 3 טוב מקודמיו בהרבה, wasterland 2 מגיע לPS4 וגם divinity original sin ובטח בE3 נשמע על סטאר אושן ופרסונה 5 :)
http://www.pushsquare.com/news/2015...roes_release_date_leaks_like_a_slippery_slime

משחקי הגולד של מיקרוסופט לחודש יוני.

Pool Nation FX ($13.99 ERP) - Available all month on Xbox Oneם
Massive Chalice ($19.99 ERP) - Available all month on Xbox One
Just Cause 2 ($14.99 ERP) - Available from June 1-15 on Xbox 360
Thief ($29.99 ERP) - Available from June 16-30 on Xbox 360

תכלס, לקפוץ מהגג יותר מהנה מרוב המשחקים האלה. חודש טוב בהרבה מהפלוס, בעיקר בזכות Massive Chalice שהוא משחק תפקידים טקטי בלעדי לONE ולמחשב, מהיוצר של יומו של הטנטקל... וזה עדיין יותר טוב מכל משחק שסוני חילקה עד היום בPS4,אלא אם כן הוא ייצא כישלון אבל נראה.

Uncharted 4 יוצא לפני אפריל 2016

ידענו שהמשחק יוצא באביב, אני אישית חשבתי שזה אומר סוף אפריל או במקרה הטוב, נחמד לשמוע שזה בתחילת השנה יחסית.

מישהו 2

New member
סיילנט היל, כנראה אקסלוקסיבי של אקסבוקס

מייקרוסופט קונה את המשחק שלכאורה נמצא ב 80% השלמת הפיתוח שלו במחיר של ביליונים.

זה בולשיט.......

בעיקר בגלל שקוג'ימה תמיד יעדיף לעבוד עם סוני במקום מיקרוסופט, קוג'ימה יפני היפנים יותר חשובים לו מהגיימרים המערבים, והם לא ישחקו במשחק שלו
על האקסבוקס, simple as that

נ.ב למה אנחנו ערים?

PlayGirl3

New member
הם עוד לא קנו, אבל במגעים מתקדמים

קונאמי הורידה את PT מהחנות הדיגיטלית של סוני כמחווה של רצון טוב.
אני מניחה שב-E3 נגלה אם הם חתמו או לא.

איזה מגעים מתקדמים? אין מגעים מתקדמים.

מאיפה אתם יודעים שיש? כי אמרו את זה באיזו שמועה חסרת אמינות שאין בה שום דבר? זה שכמה אתרי חדשות מפרסמים את זה כי הם רוצים שנקליק
על החדשות זה לא אומר שזה נכון זה click bait.

ומה שאמרת לגבי הדמו של PT והרצון הטוב, זה לא יכול להיות. קונאמי הורידה את PT כדי לעשות דווקא לקוג'ימה ולמחוק כל זכר לפרויקטים איתו לא לרצות את מייקרוסופט.

כאילו, אם זה נכון? אני קונה ONE ביום היציאה של המשחק, אבל לשמועה הזו אין אפילו 0.2% של אמינות.

evilplate

New member
לא ברור לי מאיפה מגיעות השמועות האלו

אבל בכל מקרה קוגי'מה לא שם ודל טורו אמר שלא יעשה את המשחק בלעדיו ככה שגם אם קנו את SH הוא בטח יהיה גרוע.
&nbsp
שמועה קצת יותר מבוססת מצביעה על כך ש COD עובר לסוני השנה והוא יפורסם תחת המותג פלייסטיישן, משתמש ב reddit מצא פרומושן ראשון לזה, ככה שבעצם השנה לסוני יש הסכמים על:
Mortal Kombat X
Batman: Arkham Knight
Mad Max
MGS V
AC Syndicate (כנראה)
Black Ops 3
Battlefront
&nbsp
אני מנחש שלא פספסת את הריאיון עם המנכ"ל של פלייסטיישן- אנדרו האוס שאמר שהשנה "ליינאפ המשחקים צד א' שלנו דל ולכן נצטרך יותר להסתמך על צד ג'", ציטוט ישיר אגב, ואם הם קנו את הסכם הפרסום על COD אז עכשיו עוד יותר ברור למה התכוון, אז לשם הולך הכסף במקום לפתח משחקי צד א' נורמלים אה? סוני אשכרה נהייתה כמו מייקרוסופט.

למעלה