Games News

עוד הוכחה שCross-gen זה דבר גרוע...

מורטל קומבט האחרון בסופו של דבר לא יצא לקונסולות הדור הקודם..בוטל..
WB הסבירו שכמה שהם ניסו המשחק על קונסולות הדור הקודם לא עובר את סף האיכות והם לא מעוניינים להוציא גרסה גרועה של המשחק...
בתיאוריה הם רצו לרצות את 2 העולמות בפועל שנינו הפסדנו...
אנחנו קיבלנו אומנם בסופו של דבר משחק טוב אבל שגבולות הדור הקודם מנעו ממנו להיות ממש מטורף והם מצד שני בסופו של דבר בכלל לא יכולים לשחק את המשחק...
גם מטאל גיר 5, משחק שבאמת קשה לי למצוא בו דברים גרועים היה יכל להיות עוד יותר מדהים אם הוא לא היה Cross-gen...
הנוף במשחק לדוגמה נראה טוב..לפעמים אפילו טוב מאוד אבל לפעמים זה נראה שחסרים לו קצת יותר פרטים..
באטמן ארקאם נייט(משחק שיצא רק לדור החדש) אם אני לא טועה שוקל 50GB מטאל גיר 5 שוקל חצי מזה..ואני חושב שמטאל גיר הוא משחק גדול יותר מבחינת גודל העולם שלו...

ברוך שפטרנו מהדור הקודם.

כאילו אני אוהב את הPS3 אני עדיין משחק בו כמה פעמים בשבוע, אבל די, אי אפשר שהדור הזה יגביל אותנו יותר, גם dying light זו דוגמא למשחק שנדפק בגלל שהיה אמור לצאת גם לPS360. המפתחים שלו לא יישמו את כל הרעיונות שהיה להם

הם אפילו אמרו שבשביל רעיונות מסוימים שיש להם הם גם לא בטוחים שהPS4 מספיק חזק, אז רק תבין כמה הדור הקודם הרס להם.

רק בשביל פרופורציה, הדור הקודם נמצא טכנית בשוק 11 שנים עוד מעט.
זה יותר משני דורות סטנדרטים של קונסולות ונקווה שזה לעולם לא יחזור על עצמו.

בקטע של MGS 5 כואב להגיד, אבל עם ההתנהגות ההזויה של קונאמי והרצון שלהם להתנתק מכל מה שמזכיר משחקי AAA, אני לא חושב שיש סיכוי שהיינו מקבלים
MGS 5 שהוא בלעדי לPS4/ONE זה יותר מדי כסף בשבילם....

אז לדעתי הרווחת פה.

evilplate

New member
מאוד מוזר הקטע של MK

כאילו הוא לא נראה מדהים במיוחד, במה הדור הקודם מגביל אותם?
כולה משחק מכות, גיימפליי די בסיסי שקיים כבר 20 שנה בלי הרבה שינויים.
&nbsp
MGS5 באמת נראה כמו משחק שבטח גדול על הדור הקודם, ודווקא שם הוא כן יוצא, אני בטוח שזה ירגיש שם גרוע כמו למשל איך שקרייסיס 3 היה על הפס3 לעומת גרסת ה PC, זה ירגיש כמו פער של דור כמעט.
&nbsp
אני גם הייתי שמח לקבל MGS5 שרץ על 30 ומנסה לסחוט את הדור הזה, אבל כמשחק 60 FPS בעולם פתוח (כמה כאלו אתה מכיר? אין ממש חיה כזאת על קונסולות) הוא נראה ממש טוב, אולי לא כמו AK (שהוא בכל זאת עושה רושם יותר מוגבל ב SCOPE) אבל ממש טוב.
&nbsp
המנוע שלו מדהים וחבל שלא נזכה לראות אותו מנוצל למשחק לניארי ב 30 FPS על הדור הבא בלבד, יש למשחק כזה פוטנציאל להיות הכי יפה בשוק.

נראה פשוט מדהים......

הגרפיקה והתאורה והעיצוב של האזורים פשוט מרהיב. אהבתי גם שהם שינו קצת את המערכת הסוואה של היטמן 5 ועכשיו רק אנשים נורא חשובים וספציפים יוכלו לזהות שאתה מתחזה לא חשוב מה.

בהיטמן 5 כל פעם שהתקרבת למישהו שלבוש כמוך הוא ישר ידע שאתה מתחזה וזה היה כל כך מעפן, נראה שהם מצאו שיטה איך לגרום לזה לזרום.

כל כך בא לי לראות את כל הרבע שעה, אבל לא בא לי ספוילרים.אז ראיתי רק כמה דקות.

evilplate

New member
הם מדלגים על הרבה דברים בדמו

ומנסים להמנע מספוילרים, למרות שחושפים בסוף הדמו שיטת חיסול מדהימה של המטרה.
&nbsp
המשחק נראה ממש טוב, וראית כמה קהל יש שם?
הם הכפילו את ה NPC לפי 6 מהגרסת דור קודם (50 לעומת 300) והקהל נראה ממש טוב ומלוטש ולא איכסה כמו ב UNITY למשל שמרנדר איזה 2000 איש אבל עם טקסטורות שמתעוותות וקופצות ושסתם מזיז קצת את הידיים כמו בובה.
&nbsp
פה זה באמת מרגיש כמו קהל אותנטי.
&nbsp
בכל אופן הדמו הזה עשה לי ממש חשק אליו, אבל מתי נשחק בו? יש לי עכשיו את MGS5 ואחרי זה אני חייב לחזור לוויצ'ר כי זה מוגזם, ואז FO4... היטמן יצטרך לחכות לצערי, זה לא רק שיש הרבה משחקים זה גם שכל אחד עולם פתוח עצום של 100+ שעות.
&nbsp
גם היטמן נראה מאוד גדול, אבל עדיין יחסית עם פוקוס, כמו לחקור הת הטירה ברזידנט איוול, המפה כביכול גדולה אבל נראה כאילו עוצבה עם נגיעה אישית כמו במשחקים לניארים, אני ממש אוהב את השילוב הזה של חופש בסביבה מבוקרת ועם פוקוס.

היטמן זה גיימפלי טהור אין לך לחץ עלילתי לסיים אותו.

כמו שאני תמיד אומר, בהיטמן מה שמיוחד זה הreplay valveיש לך תמריץ לקבל
דירוג לפי רמת המקצוענות שהפעלת, ככל שהיית פחות אלים ויותר מתוחכם ככה
הסיכוי שלך לקבל דירוג silent asassin גודל.

לרוב אתה לא תצליח לקבל דירוג כזה על הפעם הראשונה, אתה צריך להכיר את השלבים על בוריאם קודם ולהיות יצירתי בגישה אליהם.

בהיטמן 5 זה היה גן ילדים והיה קל נורא לקבל את הדירוג כי הם ניסו לתת למשחק
פוש עלילתי, אבל יצא להם זבל ברמת הסרטים של היטמן.

חוץ מזה אם אתה שואל אותי אני חושב שגם את המכשף 3 ופולאאוט 4 אין לך לחץ לסיים. אני מסרב להפעיל על עצמי לחץ שכזה.

בפולאוט כמו בסקיירים ההנאה היא בחקירה מאסיבית של העולם מציאת סייד קווסטים מגניבים וסטיה מהעלילה הראשית וזה ככה גם במכשף, אתה זה שיודע
אם הספיק לך מהמשחק ואם מיצית אותו במשחקים כאלה.

העלילה במכשף 3 ובמשחקים של בטסדה לא כזו טובה שאני ארגיש שאני חייב לסיים אותה. הסייד קווסטים מעולים כן,, אבל אני יכול לשמור את המכשף 3 לתקופת יובש רצחנית ואולי יהיה סיכוי שהוא יהיה הרבה יותר שחיק עד אז.

זה שונה מבאטמן MGS, ומשחקים עם עלילה הדוקה וקולנועית שאתה חייב לסיים אותם במהירות כדי לקבל מהם תחושה של סגירה, אל תחפש אותה במשחקים
האלה לדעתי.

בהיטמן אתה נראה לי תהנה מאוד אם תשחק אותו כמו שאני משחק, אם תעבור על השלבים בחפיף בלי למצות אותם זה ירגיש לך סתם משחק, אבל אתה אוהב
חופש וחקירה בסביבות לינאריות ככה שזה מתאים גם לך בול.

evilplate

New member
אני הצצתי שנה שעברה על ההיטמן הקודם

וראיתי קצת מה playthrough שלו בסרטוני יוטיוב והעלילה והעולם שלו היו כאלו דוחים.
הייתי שמח אם היו מחליפים את הדמות ובונים LORE חדש, לא מושכת בכלל הדמות הזו לטעמי.
&nbsp
הדמו האחרון אבל מציג גיימפליי מעולה, את הקונספט והגיימפליי יש להם, רק צריך לבנות סיפור ודמות מעניינים יותר סביב זה.
&nbsp
ויש הרבה שבאמת משחקים משחקים כאלו (כמו הוויצ'ר, פוללאוט וסקיירים) בגישה שלך, לא מזמן גרג מילר מ IGN לשעבר דיבר על MGS5 ואמר שהוא ממש אהב את הוויצ'ר אבל לא סיים אותו כי הוא קיבל מהמשחק מה שהוא רצה ועבר הלאה.
&nbsp
אני אישית אם אני אוהב משחק אני פשוט חייב לסיים, אין דבר כזה, ואני מעדף שזה יהיה רצוף ולא שאני אצא מהאווירה והעולם כל פעם.
אם איך שזה נראה עוד בסוף הוויצ'ר ידחה לי ל 2016 אם בסוף אני לא אתאפק ואקנה גם את FO4 :/

אבל זה הקטע גבר, זו לא סדרה שמנסה לספר סיפור בכלל.

בכל ההיטמנים תמיד היתה עלילה גרועה שהיא היתה כל כך גרועה שהיוצרים אפילו לא עשו לה קטעי קישור כי הם ידעו שזה לא מעניין אף אחד.

זה משחק של שלבים שאתה כל פעם משחק בהם שוב כדיהשתפר, נראה שIO סוף סוף הבינה שזה מה שהפאנבייס של הסדרה אוהב, כי בכל משך 2016 יהיו משימות חדשות
בתוך שלבים ישנים ומטרות חדשות לרצוח, כי החרישה הזו זה האפיל.

אם הם ינסו לבנות דומה שונה ולהתמקד בעלילה ייצא להם היטמן שחוטא למה שאני ואנשים אחרים שאוהבים את הסדרה רוצים, מה שאמרת מתאים בעיני לסדרת צד.

פשוט צריך להיות במיינד set הנכון למשחקים האלה, לא לצפות מראש לעלילה ואז נהנהים :)

אני מבין אותך בקטע של המכשף 3 וכאלה שאתה חייב לסיים אבל נגיד במיוחד במשחקים של בטסדה כמו פוללאוט אני חושב שתהנה מהמשחק פי כמה אם לא תכריח את עצמך לסיים את הקמפיין הראשי ופשוט תטייל ותישאב לעולם של המשחק.

לטעמי זו ההנאה הגדולה של משחק WRPG. כידוע לך אני כמוך וגם במשחקים עם העולם הכי פתוח אני מחפש חוויה לינארית מחפש את החלק הכי עסיסי במשחק ושוכח מהזבל.

אבל שוב לטעמי האישי, הקווסטים הראשיים במשחקי WRPG הם לא הקרם דה לה קרם.

שמע אני ביזבזתי על סקיירים 300 שעות מהחיים בלי לסיים את הקמפיין שלו,
זה רשמית המשחק ששיחקתי הכי הרבה זמן בחיים שלי, אבל זה היופי שאתה יכול לקבוע לעצמך אם מיצית.

evilplate

New member
אני חושב שתמיד אפשר לעשות סיפור טוב

גם במבנה כזה של שלבים שעומדים בפני עצמם, אפשר לעשות סיפור מגניב שיחבר הכל (והם כן מנסים לעשות את זה), אין לדעתי תירוץ לסיפור רע אלא אם כן אתה מריו שקופץ על גומבות, היטמן זה קוסנפט ריאליסטי והיה כיף אם היה אכפת לשחקן מהדמויות והרגשה של IMPACT עלילתי כשאתה מתנקש במטרה שאתה מכיר לעומק מהסיפור של המשחק.
&nbsp
ובוויצ'ר 3 אני עושה כמעט כל משימה צדדית אפשרית שפתוחה לי, ממש לא רץ את הקמפיין, אבל אני בדר"כ משחק למטרה מסוימת, לא מסתובב אקראית בעולם ונתקל בדברים, תמיד יש לי מטרה ויעד ללכת אליו, בין אם במסגרת הקמפיין או בין אם זה שיש שם אוצר ששמור ע"י מפלצת.
&nbsp
זה באמת מטורף אבל שהוצאת 300 שעות על סקיירים בלי לסיים אותו.
&nbsp

evilplate

New member
יש יותר מדי משחקים ב Q1

גם אנצ'רטד מתוכנן לאותה תקופה, כבר הזמנתי אותו מראש ככה שאם התאריכים שלהם סמוכים אני לא אשחק ב DE בהשקה לצערי.
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
כן, לא יודע אם אני אספיק לסיים את DE עד אז

בטח גם יהיה לי באקלוג שאני סוחב כבר מהשנה, נקווה שיסתדר, את U4 אני משחק בהשקה זה בטוח.

וואו איזו שנה מטורפת!!! uncharted 4 אחרי דאוס

אני מסיים דאוס אקס וישר עובר לun4 פשוט תענוג.

לא יצא לי לשחק אותו ביומים האחרונים...

לא היה לי זמן לצערי...
הוא עדיין טוב ואני בטוח שהוא ישאר טוב עד סוף המשחק...
מבחינת הסיפור אני עדיין יחסית בהתחלה כי לא עשיתי הרבה משימות ראשיות אבל אני יחסית די משודרג כי עשיתי הרבה משימות צד...
משחק בהחלט מאתגר לפעמים אבל כמות הכלים שנותנים לך להתמודד עם אותם אתגרים היא מטורפת...

למעלה