Games News

evilplate

New member
מגניב, רק תכין את עצמך מראש

אחד החסרונות הכי גדולים של המשחק לפי מה שאומרים זה שבשלבים מתקדמים מבקשים ממך לחזור שוב על משימות רק עם תנאים קשים יותר (כמו נגיד ללא ציוד או ללא אזעקות וכו') ואתה חייב לעשות את זה אם אתה רוצה להמשיך עם המשחק, מסיבה לא ברורה קוג'ימה הכניס אלמנט של גריידינג למשחק, אומנם לא מטורף כמו ב JRPG, אבל תתכונן ככה לשעתיים לפחות של תוכן חוזר :/

כן קראתי על זה...

בהחלט תרגיל זול ולא עניין...
אבל כמו שאומר הפתגם המפורסם:"כשנגיע לגשר נזחל אותו במהירות של סנטימטר לשעה בשביל שהאויב לא יראה אותנו.."

sky121

New member
מערכת ההזמנה המוקדמת של Deus Ex: MD

מסתבר שיש סוג של מערכת הזמנה מוקדמת למשחק. יש סה"כ 5 דרגות שמקבלים כל מיני סוגים של בונוסים. הדרגה החמישית והגבוהה ביותר, מאפשרת לשחק במשחק, 4 ימים לפני מועד היציאה הרשמי.

תאריך היציאה של פיינל פנטזי 15

ייחשף במרץ 2016, סקוור מבטיחים שוב שהמשחק יגיע ב2016, נקווה שלא בדצמבר 2016, מקווה לקיץ.

הם שיחררו טריילר שצירפתי שמראה את הגיימפלי במכונית, אפשר לשלוט במכונית גם ידנית.

מישהו 2

New member
עד כמה שהפיזיקה של השיער מרשימה

כבר נמאס לי לראות כל הזמן את אותו הדבר. הטריילרים הראשונים למשחק היו מדהימים ועמוסים באקשן.
&nbsp
אם הם לא יביאו טריילר ברמה של הסרטון שצירפתי, אני אתחיל לחשוד שזה לא הולך להיות המשחק שציפיתי שיהיה.

מה ציפית שהמשחק יהיה? אני שואל ברצינות

uncharted יפני עם set pieces? כל מה שאתה רואה בטריילר הוא אפשרי במשחק.
בטריילר תמיד יראו לך את הקטעים הכי מרשימים עם מוזיקה ממש יפה כדי למכור לך את המשחק, זה ברור שבמשחק JRPG אין רגעים עמוסים באקשן. אלה משחקים
שבונים את עצמם לאט לאט.הקרבות הם יותר מתודים ודורשים חשיבה ואסטרטגיה
זה לא אקשן במובן היבש, מכאן מגיע הסיפוק מהמשחק, לא ממעיכת כפתורים.

בהתחלה מימלא הבוסים יעשו ממך נקנקיות אל תצפה לרמוס אותם כמו בטריילר בשלבים מוקדמים.ייל
אם אתה רוצה משחקי JRPG שעונים לך על צורך האקשן יש טיילס וסטאר אושן 5 וNIER 2 שעומד להגיע. כולם לפס4.

מישהו 2

New member
חשבתי שאולי המשחק הזה יהיה שונה

שהוא יהיה מן Action JRPG יוצא דופן לסדרה. אני עדיין נורא נמשך לדעת עוד על העלילה , הסיפור והדמויות. אני מצפה למשחק שעמוס ב- cutscenes האלה מההתחלה ועד הסוף כשהם נפתחים תוך כדי השלמת המשימות הראשיות במשחק.

אבל אנחנו כבר יודעים תקופה ארוכה שהוא לא אקשן RPG

סצינות עלילתיות דרמתיות יהיו לך בשפע במשחק.

מישהו 2

New member
אבל הוא כן

זה בידיוק איך שהוא מוגדר, לא משנה היכן תבדוק באינטרנט. ויקיפדיה, IGN , אתרי משחקים. או כל אתר גיימינג שמכבד את עצמו.

Final Fantasy XV (ファイナルファンタジーXV Fainaru Fantajī Fifutīn?) is an upcoming action role-playing video game

וזה בסדר גמור, אל תדאג. אז הוא כנראה יותר אקשן ממה שאתה חושב. יצא לך לשחק הרי בדמו הקצר שהם נתנו כחלק מהעסקה של ה- Final Fantasy Type -0. יש את החלק שהם נלחמים במפצת הענקית , ותוך כדי יש Cut - scene של הגיבור הראשי על הגב של המפלצת מאושר שאולי הוא הצליח להביס אותה, ואז היא קמה לחיים וכו'...
זה בידיוק האקשן שאני מדבר עליו.

evilplate

New member
השיער הכי מרשים שראיתי במשחקים

גם המודלים עצמם מדהימים, אבל הסביבה קצת פחות, אם המשחק היה לניארי הוא היה פסיכי גראפית, יש מצב שהם היו מתקרבים לסרטון הדגמה של המנוע של הלומינוס.

ביקורות ראשונות צולבות את מקס הזועם.

this gen gaming נתנו לו 6.5.תמצית הביקורת שלהם
אתה נמצא ברכב המון זמן, יותר זמן מהזמן שאתה שולט במקס עצמו, מה שגורם לרכב להמאיס את עצמו

המשימות הראשיות הן בעיקר משימות השתלטות או משימות איסוף שידרוגים לרכב ומרגישות כמו סייד קווסטים.
בסופו של דבר הם לא חושבים שזה משחק ששווה לקנות בהשקה, או משחק שחובה לשחק בו מתישהו.

גם ביקורת נוספת קטלה את המשחק באופן דומה.

זה היה צפוי, המפתחים של Just cause פשוט לא יודעים לעשות משחקים טובים.
אני מדלג על המשחק.

evilplate

New member
כבר ראיתי לא מעט סטרימים עוד לפני הביקורות

וזה נראה כזה משחק של FETCH, כל מה שאתה עושה שם זה דברים שמקבילים לאיזו משימה צדדית נחותה במשחק עולם פתוח נורמלי, אין שם בכלל עיצוב משימות, הכל זה "פעילויות" עולם פתוח שכאלו, זה המשחק של הסיוטים שלי, כל מה שאני שונא בעולמות פתוחים מרוכז למקום אחד :)

PlayGirl3

New member
התגלה גודל העולם של FFXV (רמז: עצום!)

יותר מ-2000 ק"מ רבוע! יכול להסביר למה המשחק מתעכב כל כך.
אתם יכולים לראות בתמונה את המפה ולמטה בצד שמאל את העולמות של המכשף 3 ו-GTA V להשוואה.

ההערכה הזו בוצעה לפי המפה שנראתה בטריילר האחרון של הנסיעה במכונית והתאמה של החלק הזה במפה למפת העולם השלמה. הפירוט המלא בלינק-
http://www.dualshockers.com/2015/09...led-its-roughly-an-enormous-780-square-miles/

הגודל לא ממש קובע, לפי דעתי.

סקוור יכולים לעשות עולם ענקי ועדיין לא להתקרב למה שרוקסטאר ומפתחי המכשף עשו. אם כל מה שיהיה בפפ15 זו שממה ענקית עם מבצרים ומבנים שהם copy paste ועדרי ממוטות שמאכלסות את העולם ואוכלות עשב, זה יהיה הרבה פחות מרשים.

הם צריכים לאכלס בהמון NPCS זה עדיין פצע פתוח מפפ13 בעיני.
את נראת לחי שחקנית הJRPG היחידה ששלא מדברת עם NPCS ושהם לא מענינים אותה :)

PlayGirl3

New member
באף פיינל פנטזי כמעט לא היו NPC משוטטים בעולם

דווקא ב-13 היו קצת ובהמשכים שלו היו די הרבה. בלייטנינג חוזרת היו המון כאלה NPC שנותנים לך סייד קווסטים, אבל זה לא הפך את העולם או המשחק לטוב יותר.
ב-10 היו NPC כאלו והעולם היה נקודת החולשה של המשחק הזה.
גם ב-9 שהיה לו עולם מדהים לא היו NPC מחוץ לערים. כנ"ל לגבי 12.

אני חושבת שב-15 יהיו בגלל שיש את התחנות דלק ומכוניות על הכביש, אבל הם לא יחסרו לי אם ישארו בעיר. מספיק לי שהעולם יהיה מעניין לחקירה בפני עצמו. יש הרבה דברים שאפשר לעשות בלי רובוטים שאומרים אותו משפט לא משנה כמה פעמים מדברים איתם.

יש JRPGS שאם את לא מדברת עם NPCS אין לך בכלל עלילה במשחק

דרגון קווסט למשל זו סדרה שמאוד מסתמכת על NPCS בלעדיהם, העלילה סתמית הם מדגישים את עלילת המשנה שאת נתקלת בה בכל עיר, בלעדיהם לא יודע מה שווה לשחק בכלל.

הסדרה היחידה שעושה NPCS גרועים זו טיילס שם גם אני מדלג על כל NPC שאני רואה.

ואני יודע שבפפ כמעט אין NPCS משוטטים אבל זה משהו שצריך להשתנות בעידן החדש, הם צריכים לתת לך סייד קווסטים מחוץ לערים וכאלה.

מעבר לזה אל תביני לא נכון, לא יפריע לי אם הNPCS ישארו בערים, אני פשוט רוצה שיהיו המון ערים וכפרים שהם מפוצצים NPCS סקוור לא הוכיחו לי שבעידן הHD
הם רוצים לחזור למודל הישן של ערים, ואני חושש שהמשחק יהיה בעיקר שממה וכמה ערים מרכזיות מעפנות עם איזה INN חנות נשק ושני NPC.

פפ10 בכלל היה התחלת התועבה באופן כללי עם דיבוב איום ולינאריות שלא נראתה עד אז עם החץ הזה, הם הרסו הכול מאז ואלך, פפ12 החזיר את הפתיחות אבל הרס את כל הדברים האחרים.

PlayGirl3

New member
כבר ראינו ערים בשלבי פיתוח שונים

קודם כל, אנחנו מדברים על פיינל פנטזי ולא על סדרות אחרות עם אופי שונה לכן לא התייחסתי למשחקים אחרים.
וכשדיברתי על משחקים קודמים בסדרה התייחסתי רק לעולם ולתרומה של ה-NPC בו, לא לאיכות הכללית של המשחק. נכון של-12 למשל היו אינספור בעיות אבל העולם שלו היה אחד הטובים ביותר בסדרה.

כבר ראינו סרטונים של ערים בפיתוח ואתה בעצמך הגבת עליהם ואמרת שהעיר נראית חיה ומדהימה. וכמובן שבתוצר הסופי היא תיראה טוב עוד יותר.

אין פיינל פנטזי בלי סייד קווסטים, לא נראה לי שצריך לדאוג בקטע הזה.

אבל את כן התיייחסת למשחקים אחרים.

דיברת על העולם של המכשף 3. לכן אמרתי שזה לא יספיק שסקוור יעשו עולם גדול מהמכשף 3 הם צריכים להשתוות לכל הדינאמיות המטורפת שיש בעולם של המכשף
ובמשחקים של בטסדה.

התחלת לומר שאף פעם לא היו NPCS כמעט משוטטים בעולם, סבבה אני יודע את זה, זה לא חדש אני משחק בסדרה מאז פפ4 אני מכיר את הסדרה הזו כמו כף הרגל שלי, אבל אם אנחנו משווים את פפ15 לקודמיו בסדרה, אז מה הטעם בלהזכיר את המכשף או WRPG מודרנים, שבכל הקשור לNPCS עוקפים את משחקי הJRPG בסיבוב.

סקוור צריכה להשתוות להם בקטע הזה, בסקיירים שאת משוטטת ניגש אליך NPC רנדומלי, מביא לך קווסט רנדומלי או מכתב אועם סייד וכל שחקן מקבל סייד קווסטים אחרים ומכתבים אחרים בשעות שונות של היום בזמן אקראים לחלוטין, אני רוצה דברים כאלה.

זו הדינימיקה שדיברתי עליה וזו ההתקדמות שאני רוצה לראות בסדרה.
זה לא מספיק שהמשחק יתעלה על משחקים שיצאו לפני 15 שנה.
(למרות שפפ9 תמיד יהיה אחד מהמשחקים הכי אהובים עלי, זה לא משנה את העובדה שאני חולם לראות את סקוור מצליחה להוציא משחק שמדגדג אותו כבר)

נמאס לי שאחת הסדרות הכי אהובות עלי מדשדשת והפכה לJRPG מסדרון
עם עלילות ברמת פאן פיקשן עם טרימינולוגיה גרועה.

זוכר שאמרתי את זה, והעיר הזו באמת מרשימה אני רק בספק כמה סקוור ישקיעו ביצירת המון ערים כאלה, הדמו קצת הדאיג אותי יש בו רק שממה ומעט מדי NPC
שהאינטרקציה איתם יותר מוגבלת ממה שהיתה לפני 15 שנה.

PlayGirl3

New member
זו לא אני האמת, אלא האתר שממנו התמונה

לא שיחקתי במכשף ואני יודעת ממש מעט על המשחק הזה. פשוט תיארתי מה רואים בתמונה.

וזו דעתי האישית, אבל אני ממש ממש לא רוצה שפיינל פנטזי יהפוך להיות דמוי-סקיירים
אני אוהבת כשהסייד קווסטים מתכתבים עם העלילה הראשית או תורמים לפיתוח דמויות או עוזרים לך להשיג את הנשק הכי חזק במשחק. לא סתם דברים אקראיים של ללכת להרוג 15 מפלצות או לאסוף 7 פרחים בשביל לקבל קטע טקסט של איזה NPC לא מעניין.

למעלה