Games News

לא היית רוצה למשל שיהיה משהו ברמה של social links עם NPCS ?

החלום שלי זה משחק JRPG שהNPCS נותנים לך סייד קווסטים שאת יכולה לבנות איתם social links כמו עם הדמויות בפרסונה.

אני גם סולד מNPCS שכל מה שהן אומרות זה " ברוך הבא ל"בלה בלה סיטי"
או "העץ הזה פורח כל כך יפה עכשיו באביב" ואת רואה איזה מודל של עץ עם עלי שלכת בכלל.

אבל יש NPCS שממש מוסיפים, והייתי רוצה שחברות JRPG יקחו את הNPC האלה הלאה ויתנו להם שמות ספציפים וסייד קווסטים משמעותים.

פפ זו תמיד היתה סדרה שהקולנועיות היתה חשובה בה, ואני גם לא רוצה שהיא תהפוך לסקיירים לגמרי, אני לא רוצה שהם יפסיקו לנסות לספר עלילות טובות ודרמתיות.

אבל כן שינסו לקחת את הNPCS שזה סימן היכר של הז'אנר ולעלות אותם דרגה,
ואחת הדרכים זה לתת להם טקסטים ומכתבים וכאלה, אין לי בעיה שזה יהיה רשות לגמרי למי שלא רוצה אבל אני רוצה שזה יהיה אופציה.

כי עד היום הסייד קווסטים הכי מענינים בפפ היו המשחקי קלפים במשחקים שהיו אותם. (את בטח חרשת על הBlitzbal, וסבלת מכל רגע :)
 

PlayGirl3

New member
כמו שאמרתי

אם הסיידקווסטים מתכתבים עם העלילה הראשית או תורמים לפיתוח הדמויות (כמו במקרה של ה-social links מפרסונה ששם הם גם נחוצים כדי לפיתוח הפרסונות), אני אוהבת.
אם יצליחו לעשות משהו כזה, מה טוב. גם אם לא, יש הרבה קווסטים שלא דורשים NPC.
 

מישהו 2

New member
מעט מידי ידוע כרגע על המשחק לדעתי

גם אם המפה הזאת אכן עצומה כמו שנטען, אין הבטחה לכך שכל מה שאנחנו רואים הוא אכן אזור שניתן להגיע אליו ולחקור אותו.
אולי המפה הזאת בכלל מחולקת לאזורים של מפות קטנות יותר שנעים בינהם תוך התקדמות במשחק.
וכמו ש- chrono כבר אמר ואני מסכים, לא יהיה בזה טעם כל עוד כמות התוכן שפרוסה במפה מספקת באופן יחסי לגודל.
אני משחק כרגע ב- וויצ'ר 3, המפה נראית לי מספיק גדולה, וכל רגע יש משהו חדש לבדוק/לחקור.
 

evilplate

New member
אני רואה התחלת להכנס קצת לסינגלים אה? :)

קודם באטמן, עכשיו הוויצ'ר, אולי יש עוד תקווה איתך.
 

מישהו 2

New member
אפשר להגיד

הבעיה עם המשחקים האלה , זה שהם ארוכים וזה מדכא קצת להיכנס לזה כשיש עבודה, לימודים ודברים לעשות. אבל הרווחתי קצת זמן פנוי ,זה עכשיו או לעולם לא :p
 
JRPGS בהחלט נמרחים לפעמים....

אפילו סקוור כבר הביעו רצון בעבר לקצר את המשחקים, ל20-25 שעות אבל אמרו שהשוק לא יקבל את זה בהבנה כי אנשים עדיין רוצים עשרות שעות גיימפלי בתמורה לכסף שלהם.

אישית שהייתי נער אהבתי מאוד את האורך המנופח הזה, הייתי מקבל משחק חדש פעם פעמיים בשנה ואת השאר לבקש מחברים.. אז מהשחק כזה היה תענוג.

היום? היום זה לא שאני מעדיף לעשות דברים אחרים, אני מעדיף לשחק על פני רוב התחביבים האחרים שלי ואני עדיין מבטל יציאות עם חברים בשביל משחקים כשבא לי, אבל הבעיה שלי זה שאם משחק עובר יאת ה25 שעות, אני מתחיל לפזול למשחקים אחרים...
 
דרגון קווסט 7 מגיע לIOS/אנדרואיד בקרוב במערב???

כן כן, נשבר לי ה... אתם יודעים מה... מזה שהיפנים מקבלים כל הזמן משחקי DQ חדשים
ואנחנו לא קיבלנו אף משחק חדש מפאקינג 2011. אם הייתי יודע שזה יהיה המצב
של הסדרה ב2011 הייתי כבר מחפש כבר אז דרכים שיקפיאו אותי עד שDQ11 יוצא.

אבל אולי, רק אולי, הסיוט הזה ייגמר, אם סקוור יחליטו להביא את DQ7 למערב על הסמרטפון... אני בשלב נואש שאיבדתי כבר את הכבוד העצמי שלי ואני מוכן לשחק
JRPG שלוקח 120 שעות על הסמארטפון שלי.... ירק שיגיע.

ואולי סוף סוף לא ישעמם לי שסוחבים אותי לקניון ואז זה מדרדר לשופינג מחורבן של 4 שעות שאין לי מה לעשות בהם חוץ מלסחוב שקיות.
 

PlayGirl3

New member
concept art חדש של Nier של פלטינום

נראה מאוד יפה (ומזכיר את TLOU) אבל לא נותן הרבה מידע על המשחק הזה שאנחנו גם ככה לא יודעים עליו כלום...

 
אנחנו דווקא יודעים שהילד הזו היא אחת הדמויות הראשיות

והשחיקות ביחד עם הבחורה שנחשפה בטריילר הראשוני.אם אני לא טועה יש עוד דמות ראשית.נראה לי שהמשחק מחליט לך מתי לשחק את מי.

עוד משהו שאנחנו יודעים זה שהמשחק לא יהיה קשור עלילתית באופן ישיר לקודם סקוור לא מרגישים שהוא היה הצלחה מספיק גדולה כדי לחזור לדמויות ההן.

בנוגע לקונספט ארט, באמת נראה פוסט אפוקליפטי ומזכיר את TLOU ההרס והצמחייה המשתלטת...נראה טוב, אני אשמח אם הם ילכו לכיוון פוסטאפוקליפטי, אבל נטול זומבים :)

יו זה מזכיר לי שהסדרת צד של המתים המהלכים עומדת להתחיל !!! יאי.
 
למעלה