Gaming News

חבל זה יכל לעזור להם... הם בטח שכרו את שרוני בתור יועץ שלהם

או משהו כזה. חבל שהם כל כך תלושים מהמציאות, הייתי שמח לקנות קונסולה נייחת שלהם בנוסף לPS4 שלי, אם היתה להם קונסולה לפחות בכוח של הOne.

evilplate

New member
זה דווקא דבר חיובי

אם מדובר בנייחת, שום בשורה טובה לא היתה יוצאת מזה אם היתה מבוססת אנדרואיד, כאילו מה, מישהו רוצה לשחק משחקי סמארטפון על הקונסולה מול הטלוויזיה?
&nbsp
היא צריכה להיות מבוססת X86 עם מערכת הפעלה נורמלית כמו כל הקונסולות האחרות אם היא רוצה סיכוי לצד ג' נורמלי, לצד כח כמו שצריך כמובן.

זהו שאי אפשר לדעת אם זו נייחת או ניידת כי גם הWII U וגם ה3DS

בדרך החוצה, ולי נראה שנינטנדו תשתדל קודם כל להוציא קונסולה ניידת חדשה, ובתור קונסולה ניידת האנדראויד הוא מאסט כיום.
(גם אם אני בחיים לא אשחק שום משחק סמארטפון עליה)

voguemaster

New member
מסכים לגמרי

משחקי אנדרואיד יכולים להיות יפים ויזואלית, מגניבים ומה לא, אבל הם לא מחזיקים במבחן הזמן. פשוט נמאסים מהר מדי. אנדרואיד (וגם IOS) עדיין לא הצליחו לשחזר את ההצלחה של הקונסולות הנייחות שמצליחות להביא אותנו לבקר פעם אחרי פעם. שהמשחקים שם מרגישים מלאים ולא סתם משהו אינסופי שלא נגמר רק בשביל לצבור עוד כמה נק'.

CallMeCavanaugh

New member
וואו, אני כל כך לא מעודכן

לא ידעתי שהם כבר מדברים על קונסולה חדשה.
אני מניח שמה שיוחלף זה הווי יו ושיודעים את זה כבר כמה זמן וזו הסיבה שלא יצאו לה כמעט שום משחקים מהסדרות השוות של נינטנדו - פשוט העבירו את הפיתוח לקונסולה הבאה. למה להוציא עכשיו זלדה לקונסולה שאף אחד לא קנה אם אפשר יהיה להוציא בעוד שנה זלדה חצי אפויה לקונסולה החדשה?
&nbsp
אני דווקא אשקול לקנות את הווי יו כשיוחלף, אם תהיה ירידת מחירים דראסטית, בשביל הכמה משחקים המעניינים שיש לה וכדי שיהיה ווי לילדים - הם ממש נהנים מהפליירום בפס4 ואין לי כמעט משחקים אחרים בסגנון בשבילם.

יש את השמועות על קונסולה היברידית שהיא גם ניידת וגם נייחת.

אם זה נכון היא לא יכולה להיות חזקה מהWII U בהרבה. אם זו קונסולה נייחת אז זה הזמן המושלם מבחינת נינטנדו להצטרף למירוץ, הדור החדש עוד לא התחיל והם יכולים עוד לתפוס בו מקום משמעותי.

אני לא רואה את נינטנדו עושה את זה אבל...

בטוח יש להם איזה גימיק חדש לקזואלים, עד שאיווטה לא יעוף מתפקיד המנהל הכללי, נינטנדו תמשיך לתת לנו קונסולות נייחות משונמכות עם גיימקים.

CallMeCavanaugh

New member
נראה לי שכבר מאוחר מדי בשביל קונסולה "חזקה"

קשה לי להאמין שהם יכריזו עליה ב"אירוע דיגיטלי" כמו שיהיה להם ב-E3, אז כנראה שלמרות ההדלפות שהתחילו, לא נקבל הכרזה רשמית עכשיו. אולי ב-TGS?
בכל מקרה, הסיכויים שיקרה שוב מה שהיה אם האקסבוקס 360, שבין החשיפה הרשמית וההשקה עברו חצי שנה בלבד נמוכים. סביר להניח שאם הקונסולה עוד לא הוכרזה רשמית בכלל לא נראה אותה בשנה ומשהו הקרובות, הערכה אופטימית לשחרור של קונסולה טובה תהיה סוף 2016, שזה כבר אמצע הדור.
אבל אם זו תהיה איזו קונסולה גימיקית יש להם סיכוי טוב לקצר את הזמן עד להפצה שלה, אבל אז היא ממילא לא תתחרה בפלייסטיישן 4 ואקסבון.

evilplate

New member
הם כבר אמרו שהם ידברו עליה ב 2016

רוב הסיכויים שב 2016 נקבל חשיפה+ השקה כמה חודשים אחרי בחגים כמו שבדר"כ חברות קונסולה עושות.

נכון, ומצד שני אני מאמין שקונסולה גימיקית נוספת היא התאבדות.

לנינטנדו ואני מקווה שהם יודעים את זה, הם אולי לא יפשטו רגל מעוד כישלון אבל זה לא טוב להם.
לכן אני מאמין שהNX הזו היא בראש ובראשונה קונסולה ניידת, הכסף הגדול של נינטנדו מגיע מהמכירות של הקונסולות הניידות ומהתמלוגים שהם מקבלים
מהמשחקים שמפותחים אליה, הם חייבים לסדר לעצמם יורשת ל3DS לפני קונסולה נייחת חדשה.

evilplate

New member
מתי אי פעם יצא משחק בסדרת זלדה שהיה חצי אפוי?

בחיים נינטנדו לא תזלזל במותג הזה.
כן אמור לצאת זלדה לווי-יו, אבל הוא נדחה ל 2016, אחת הסברות זה שהוא בטח מיועד להשקה של ה NX והוא יצא במקביל לווי-יו ביחד עם הקונסולה הבאה, כמו שהם עשו עם אחד מהזלדות לגיימקיוב שיצא גם במקביל ככותר השקה לווי.

CallMeCavanaugh

New member
Twilight Princess לווי

מבחינת תוכן הוא אכן היה אחלה אבל מבחינת השימוש ביכולות הווי להגיד שהוא היה חצי אפוי זו מחמאה גדולה.
זה אכן אותו זלדה שהזכרת שנוצר עבור הגיימקיוב ואז נעשה לו פורט גם לווי. הוא כלל דברים מביכים כמו ירי בקשת באמצעות לחיצה על A אחרי שבמסיבות העיתונאים הם הראו שכאילו צריך לעשות תנועה של מתיחה של הקשת (יש לי הרגשה שמשחק הקשת של המוב נוצר רק בשביל ללעוג לנינטנדו על הקטע הזה), דקירה באמצעות ביצוע תנועה של דקירה אבל גם הזזה של הסטיק לכיוון האויב ולחיצה על A (אולי גם תדרשו שנעמוד על הראש? נראה לי שלא עשיתם את זה מספיק מסובך), מכות מלמעלה על ידי הזזת הווימוט מצד לצד ובטח היו עוד דברים שאני סתם לא זוכר כרגע.

evilplate

New member
אה התכוונתי מבחינת תוכן כמובן

זה הבייבי של נינטנדו, אין דבר כזה שמשחק לא יצא מושקע.
מבחינת שליטה מודבקת כן, ברור שהם ניסו לדחוף בכח את הווי איתו אז ניסו להדביק לו בצורה גסה שליטה למרות שהמשחק מעוצב לשליטה מסורתית, לפחות זלדה אחרי כבר היה מותאם בצורה טובה הרבה יותר, אבל זה לא באמת שינה הרבה כי בתכל'ס שליטת תנועה, לפחות במשחקים מסורתיים (עכשיו זה גם נכנס ל VR ואומרים ששם זה להיט), זה לא גליק גדול.

CallMeCavanaugh

New member
מה שהכי ביעס אותי בזלדות לבקרי תנועה

זה שבמקור לינק היה שמאלי ובשביל להעמיק את ההזדהות של השחקנים עם הדמות הפכו אותו לימני (אגב, בגלל זה כל walkthrough של המשחק שיצא גם לווי וגם לגיימקיוב כולל הוראות שונות לשתי הקונסולות, כי המשחקים הם תמונת מראה אחד של השני), ולי בתור שמאלי זה דווקא פגע בהזדהות
.

dark souls 3 ייחשף בE3 ? מיאזאקי מפתח?

מיאזאקי הוא הבמאי הראשי של סקידרת סולס, הוא ביים את דימון סולס, את דארק סולס, וממש לאחרונה את בלודבורן, שמועה חדשה למעשה אומרת שהוא עבד כל הזמן הזה על דארק סולס 3 במקבל לבלאדבורן... לי אישית אין ספק בכלל שדארק סולס 3 יוכרז בE3 אבל אני דיי בספק שמיאזאקי יהיה הבמאי שלו... כי הוא בטוח עסוק עד מעל הראש בDLC לבלאדבורן או איזה IP חדש... נחייה ונראה.

בכל מקרה, כייף לאוהבי הסדרה.
http://www.polygon.com/2015/6/2/8707135/report-dark-souls-3-will-be-announced-at-e3

evilplate

New member
אכן כיף להם, למרות שאולי גם להם מתחיל קצת להרגיש כמו חליבה..

הגרסה המערבית של dragon quest heroes מקבלת טריילר

סקוור מאשרת שהמשחק יגיע ב13.10.2015 בטריילר.המשחק הזה נראה כזה וענוג, כל כך הרבה פאן סרבייס. יש פה גם את ג'סיקה בקאסט, גם את ביאנקה, ובמיוחד את אלינה (הבחורה עם הכובע המחודד) אנג'לו חסר לי פה הרודף שמלות הזה... אבל בתכלס יש פה את טרי ... שטרי נראה בדיוק כמו אנג'לו :)

טרי אגב, הוא אחת הדמויות הכי חזקות בקאנון של דרגון קווסט, וזה משהו שהולך להשתקף גם במשחק הזה :)

הבחורה הבלונדינית עם החץ וקשת היא ביאנקה, בדרגון קווסט 5 אפשר להתחתן איתה או עם נרה (הבחורה עם השיער הכחול )
בגלל ששתיהן תכלס רצו את אותו גבר (הגיבור של DQ5 ) אני לא יכול לחכות לראות איזו מלחמת נשים תהיה בינהן במשחק הזה חחחחח :) יהיה מצחיק!

למעלה