Gaming News

אם זה נכון, זה יהיה דגם כל כך מעפן.

זה די קל לשדרג את הכונן בעצמך, לא דורש שום מאמץ פיזי מיוחד ונורא קל להגיע להארדיסק בלי להסתבך ככה שזה יהיה דגם מיותר לפי דעתי.
אני גם אישית חושב שזה מקודם לדגם חדש, הPS4 מוכרת בלי סוף, אין סימן להאטה, נראה לי שסוני תחכה קודם כל לירידה חדה במכירות כל חודש,לפני שתכריז על דגם חדש.

PlayGirl3

New member
השאלה אם הם תיקנו את הבעיות של המקור

ציפצופים, פליטת דיסקים וכו'.
אם כן, הייתי קונה את הדגם של הטרה (כשישתלם מבחינת משחקים).

עד שתחליטי להשתדרג כבר תהיה לנו תשובה לשאלה הזו :)

כשתשקלי לקנות נריץ חיפוש ונברר אם כן או לא :) קשה לי להאמין שהם יצליחו לתקן, אם העיצוב לא יהיה שונה באופן רדיקלי, כי הבעיה של פליטת הדיסקים היא פשוט כשל הנדסי/עיצובי/ווטאבר של הכונן הזה.

CallMeCavanaugh

New member
זה לא בהכרח אומר שזה ממש דגם חדש

החלפת אותיות בקוד הקונסולה יכולה לסמן באמת שינוי נפח (שזה אחלה, גם בפלייסטיישן 3 היו נפחים שונים עם אותה קונסולה) או החלפת רכיב שהיא שקופה לחלוטין למשתמש - ספק חדש של צ'יפ הרשת האלחוטית, למשל. זה כנראה לא איזה פלייסטיישן 4 סלים.

PlayGirl3

New member
Arkham Knight pre-order DLC

מי שיעשה הזמנה מוקדמת למשחק יהנה מ-DLC עם משימה שבה משחקים בתור הארלי קווין

אני לא אזמין מראש...

מי יודע איך המשחק יצא בפולע אז אני אקנה רק אחרי שאני אדע שכדאי. ואת ה- DLC הזה? לא תמריץ בשביל להזמין מראש.

החשש הוא שזה יהיה משחק גם לPS360 :(((

אני אישית מאמין שלא אבל הרבה אנשים באינטרנט מוצאים כל מיני רמזים לזה. כל מקרה אני מתלהב הps4 בדרך להיות Powerhouse של משחקי תפקידים.

Megalomaniac911

New member
האמת שאף פעם לא הבנתי את ההתלהבות

מהמשחק... Fallout 3 מרגיש כמו משחק שיצא בשנות ה-90.. האנימציות היו גרועות והגיימפליי הרגיש כמו משחק ממוצע משנות ה-90. אף פעם לא הבנתי את ההלהבות מהמשחק, מקווה שזה יהיה טוב.

CallMeCavanaugh

New member
העולם

זה נכון, המשחק הרגיש קצת מיושן והדמויות היו מכוערות בטירוף, אבל זה סוג של סקיירים בעתיד, עם המון קווסטים צדדיים, דמויות מעניינות, בחירות מוסריות ועלילות מגניבות, גם הראשית וגם המשניות.

זו הבעיה, זה סקיירים בעתיד...

ואם את SKYRIM לא אהבתי ובקושי סיימתי 15 אחוז מהמשחק לפני שויתרתי אז אותו דבר אני ארגיש לגבי FALLOUT. למרות ששם שיחקתי הרבה יותר לפני שויתרתי. לא מספיק לבנות עולם ענק עם הרבה משימות, צריך שיהיה מעניין להיות בו.

אלה משחקים של תוכן צדדי, אם אתה לא מחפש אותו תקבל משחק רדוד.

וחוויה רדודה, אם כל מה שאתה עושה זה להיצמד לקווסט ליין הראשי ולחפש את רגעי הוואו. תהפוך כל אבן במשחק, תקרא את הספרים והמכתבים שפזורים בו תחקור אותו כאילו זו ארץ חדשה שנזרקת אליה ואתה תראה את היופי של המשחקים האלה ומה שעל פניו נראה גנרי ורדוד יתגלה לך שיש בו יותר מזה.

מהקצת ששיחקתי בפולאאוט 3 התרשמתי שזה אותו דבר גם שם, והבנתי שפוללאוט 3 ניו וגאס הקפיץ את רמת הכתיבה פי 100 בערך, אם פוללאוט 4
ישמור על השיפור הזה מצפה לנו תענוג.

אלא אם כן עלילה בשבילך זה אומר = קטעים לא אינטרקטיבים עם המון מלודרמה מאולצת ומנגינות סטייל סרטים של הווליווד.
את זה המשחקים האלה לא מציעים, זה לא אומר שאין מה לראות בהם או סיפור לחוות דרכם, הם פשוט מעודדים חקירה במקום האכלה בכפית.

וכן צריך להתאמץ כדי להגיע לחלקים הטובים ככה זה, יש מצב שלא ראית אותם בכלל.

אני אוהב האכלה בכפית...

תמיד אהבתי את זה. אין לי בעיה לחקור ולחשוף דברים אבל בעולמות גדולים כאשר כל דמות אקראית (כמעט) היא אויב ורודפת אחריך עד הקצה השני של המפה, זה סתם מייגע. כביכול אותם איזורים מעניינים חוזרים על עצמם ולרוב לא מציעים שלל שהיה שווה להילחם בשבילו במשך שעתיים. או סיפור צדדי שהיה שווה לחפש בשבילו מישהו או משהו. העולמות גדולים ואם אין לך בעיה לבזבז 50 שעות מהחיים שלך על קווסט אחד שבכלל כבר הספקת לשכוח למה התחלת אותו, אז שיבושם לך, זה לא בשביל כל אחד.
אני לא פוסל את FALLOUT או "SKYRIM" הבא (בטוח יצא מתישהו עוד אחד) מראש ואני תמיד מנסה לראות מה קורה איתם, אבל יש משחקים הרבה יותר מצופים בשבילי.

CallMeCavanaugh

New member
נשמע כאילו אתה כן צריך לפסול אותם מראש

ואין בזה שום דבר רע. נשמע כאילו זה פשוט לא הסגנון בשבילך וחבל על הזמן והכסף.
אני אישית נשברתי מסקיירים בשלב מסויים (וגם מאובליביון לפניו), פולאאוט 3 יותר דיבר אלי וממש נהניתי לסיים אותו. גם הרבה יותר הרגשתי בו את העניין המוסרי, אולי כי טרחו להגיד לי לפעמים שבגלל שעשיתי משהו, עכשיו נפתח לי קווסט מסויים ולא קווסט אחר (גם בסקיירים זה קרה, אבל שם לא אמרו לי אלא פשוט שמתי לב פתאום שנמחק לי קווסט מהרשימה).

אני אישית יותר אוהב מדע בדיוני מאשר פנטזיה...

עולם ימי הביניים של סקיירים פחות מעניין אותי לעומת העולם הפוסט אפוקליפטי של FALLOUT

CallMeCavanaugh

New member
זהו, שאני דווקא להיפך

לפחות בתחום משחקי התפקידים השולחניים.
הפתיע אותי שפולאאוט דיבר אלי יותר מסקיירים. אולי כי זה מרגיש פחות רחוק מהעולם שלנו אז יותר קל להזדהות עם הדמויות.

fallout 4 הוכרז רשמית לPS4/ONE/PC

אין גרסאות PS360, גם לא במועד מאוחר יותר, זה בלעדי לגמרי לדור הנוכחי. איזה כייף!! אני כל כך במצב רוח אפוקליפטי בגלל המתים המהלכים, שאני לא יכול לחכות לצלול לעוד עולם אפוקליפטי, עם המון סייד קווסטים נהדרים. רק נקווה שיהיה כייף לירות במשחק הזה כי בפולאוט 3 זה היה זוועה.
גם מערכת הקרב בסקיירים היתה זוועה... הם חייבים לשפר את זה, נקווה שהכוח של הPS4 והONE מספיק להם, כדי לעשות עולם ענקי ומטורף
בלי להתפשר על הגיימפלי.
קישור לתמונה היחידה בנתיים מהמשחק
http://content.bethsoft.com/bsw_cms_asset/46910_2_0.jpg

למעלה